Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 645
 www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20140131-meghalt-jancso-miklos-filmrendezo.html?sec-top

R.I.P.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 011 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hszem ez sem lesz rossz film.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 011 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyugodj békében Jancsó Miklós. 😕
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

R.I.P.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 318 — Ajmo Vatreni
Bourne hagyaték - Annyira jó az első félórája a filmnek, hogy így még erősebb a kontraszt a film unalmas végével.Nem is értem pontosan, hogy ez, hogy nem tűnt fel az alkotóknak.
Argo akció - Lassan indul, aztán az utolsó fél órában lerágom a körmömet. | Pedig aki kb. ismeri a sztorit az amerikaik szerepvállalásáról (amit a film elején el is mondanak) tudna szurkolni a fordítottjának is. |
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.Drip
Hétvégén én is tervezem a megtekintését. 😀 😉
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 503 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...
yooker
ejj pedig mondta Sobri, és még sokan mások hogy nem jó. Tipikusan az a film, hogy egyszer megnézem elvétve nevetek rajta, de nem lehet többször megnézni, és élvezni is(mint pl. a Dumb és DUmbert kb 50-szer láttam, de szerintem még több is).

A szinkronok viszont jók, az mindenképpen +.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Eddig elkerült valahogy ez a Másnaposok téma , de a minap megnéztem egy részt olyan sokszor kerül elő ez a film a baráti körben mindenhol és általában pozitív sőt rajongó megnyilvánulások közepette!
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...

ha valaki szeretne egy hasonló alap történetű de igazán jó kis alkotást bírja a fekete humort !akkor annak nagyon tudom ajánlani a Ronda ügy című filmet! ott megalkották azt a dolgot aminek a Másnaposok forgatókönyve csak egy super light utánérzés....
elég régi már ahhoz hogy talán ne mindenki ismerje!!
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....peach
Azt gondolom, hogy ez tipikusan a "mindenkihez szólni akarok mindenről" típusú forgatókönyvek sajátja (bár; szerintem ez a sztori még így is a jobbik véglet). Nem tudom, hogy ki hogyan gondolja, de egy drámánál nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a történések és az általuk generált "problémák" (élethelyzetek, konfliktusok) boncolgatása között. Ha ez bármerre megbillen, akkor vagy a drámaiság veszíti a súlyát (a konfliktus jelentőségét veszíti, bagatellé válik), vagy unalomba fullad a játékidő nagy része. Jelen esetben - szerintem - kaptunk mindkettő bakiból ( | a film a "vacsi magasságában" átbillen a másik végletbe. | ). Ennek ellenére tetszett 😊. Bár... ha Meryl Streep-en kívül bárki Oscart kap ezért, az nagyon bundaszagú lenne...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀JC6
Hamarosan megnézem, csak annyit segíts, hogy amit meg kell néznem az ez a Hamarosan?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀
több mint 11 éve
Riddickre igaz, hogy nem hozza az első rész újszerűségét, viszont szerintem a második sem volt annyira dinamikus... bár akció mozinak nem volt az rossz...viszont a széria elvesztette a horror (?) elemeket az első részből, amiért kár... a harmadik részben | a homok-skorpió-patkány-kutya lények későn okoznak valamiféle parát | ezért nem is lehet úgy izgulni.

A | barangolok, kutyátszelyidítek, kitapasztalom a világot | rész viszont a harmadikban bejött... csak hát kicsit első részt meg kicsit második részt akartak és a két szék közt a pad alá estek...

haszi, azért ne add fel, nézd meg, mert mindenkinek mást jelent... és összességében még így is bejött nekem a film hangulata... pontosabban inkább bejött, mint nem 😀 (nálam 5.4/10)

Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 897 — Steelers fan
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.Sobri Jóska
Az baj.
Elbizonytalanítás van így kéremszépe'.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hamarosan...
Meg ne nézzétek. Vagy, ha mégis nekiveselkednétek, előtte rejtsetek el minden olyan eszközt, amivel a "film" után ártani tudtok magatoknak. Én botor először a sorozataddict-os csávó írását olvastam el, nem a kommenteket cc-on...csak tudnám meg egyszer, hogy kié az a blog...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 308 — #NoStress
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)Collapo
Én Riddick-rajongóként ismét árnyalnám a képet:
Ritkaszar rész lett.
Se a 2. rész dinamizmusa, se az 1. rész újszerűsége, hangulata nincs benne, zagyva, unalmas, ötlettelen, és pont rajongóként igazán lehangoló, hogy ez lett a 3. rész.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
 index.hu/kultur/cinematrix/2014/01/22/itt_az_elso_hivatalos_kep_a_dumb_es_dumber_2-bol

Végre egy normális vígjáték is lesz idén. Ezt is megéltük 😛
Mondjuk az egyet nehéz esz túlszárnyalni

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 128 — Invisible man
Tegnap megtekintettem a Wall Street farkasát. Nekem bejött pedig annyira Leonardot se bírom és a hosszú (3 óra) filmeket se. De ez lekötött, folyamatosan volt pörgés. Jó poénok voltak benne szóval részemről ajánlós.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 599 — Tyrone Creek
ez azért elég szomorú hír:  www.ign.com/articles/2014/01/22/tarantino-ditches-the-hateful-eight?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook
több mint 11 éve
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀kishaszi
Nekem is bejött 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 897 — Steelers fan
Köf, Coll. Akkó nekem gyó leszen, mer' senki nem tökk, de én aszem rá jongónak számítom magam.
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Riddick: a szériába beleillik, de csak rajongóknak ajánlom... amúgy gyenge közepes, vagy erős rossz kategória, annyira nem jön át a színészi alakítás, igaz legalább nem is azért készült 😀 . Jah, de ha valakit érdekel oldalról Katee Sackhoff melle, meg néhány egyéb cici és egy szeméremdomb, annak kötelező darab XD (örülünk, mr. Skin)

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 636 — a new hope (again)
Tegnap én az obviliont tudtam le. Nem kell egy műfaj megújító, innovatív filmre gondolni de érdemes megnézni. Ellövi a szokásos kliséket ugyan, meg van is benne koppintás pár másik sci-fiből ill. kicsit kiszámítható is mégis nagyon korrektül össze van rakva. Szép a látványvilág, a történetben nincsenek logikai bukfencek, végig le tudta kötni a figyelmemet. Összességében aki ilyen jellegű szórakozásra vágyik annak ajánlani tudom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 773
Kill The Irishman

Tekintve hogy igaz történet és a maffiáról szól rossz nem lehet, hozta is amit vártam. Nem egy 10x nézős film de egyszer mindenkinek ajánlom. A vége nagyon erősre sikeredett.