Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Abszolút nézős lesz.
több mint 12 éve
már a Szörny Rt-t is imádtam, erre nem is tudom mit mondjak 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sajnos az sem megoldás. Fél perc után újra eltolódik az összes.Az 1980-as Ragyogáshoz nincs valakinek olyan film+felirat kombója ami normálisan van időzítve? Van egy 1080p-s változatom, de az összes felirat csúszik rajta össze-vissza...dcsicsakmegnézed mik a gyorsbillentyűk, aztán mehet (km playerben az ő és az ú)
nyilván nem a legjobb megoldás, de ez is egy lehetőségjjncaa
több mint 12 éve
Az 1980-as Ragyogáshoz nincs valakinek olyan film+felirat kombója ami normálisan van időzítve? Van egy 1080p-s változatom, de az összes felirat csúszik rajta össze-vissza...dcsicsakmegnézed mik a gyorsbillentyűk, aztán mehet (km playerben az ő és az ú)
nyilván nem a legjobb megoldás, de ez is egy lehetőség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az 1980-as Ragyogáshoz nincs valakinek olyan film+felirat kombója ami normálisan van időzítve? Van egy 1080p-s változatom, de az összes felirat csúszik rajta össze-vissza...
több mint 12 éve
Azért egy idősödő Jedi, még képes erre-arra. Pl. Yoda, se volt nyugdíjasotthon feeling.A lenyugvó ikernapnak is van ereje...
Palpatine-ról nem is beszélve.
Ne tessék leírni a Jediket 70 fölött se...Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igaz, de úgy értettem, hogy egy filmben, még ha közös jelenetük valóban nincs is.TV2-n Heat.Ismét?
Hatalmas film.
A jó öreg De Niro-Pacino páros ismét együtt. 😊Stez
Ebben a filmben szerepelnek először együtt. 😉
(A Keresztapa kettőben ugye Robert de Niro Al Pacino apját játsza vagy 40 évvel korábbról, nincs közös jelenetük.)Sobri Jóska
több mint 12 éve
TV2-n Heat.Ismét?
Hatalmas film.
Ebben a filmben szerepelnek először együtt. 😉
(A Keresztapa kettőben ugye Robert de Niro Al Pacino apját játsza vagy 40 évvel korábbról, nincs közös jelenetük.)
több mint 12 éve
TV2-n Heat.Rtl klub
Hatalmas film.
több mint 12 éve
RTL Klubon Heat.Hatalmas film.
A jó öreg De Niro-Pacino páros ismét együtt. 😊
több mint 12 éve
Ez az!!! Nagyon jó vagy! 😀 Köszönöm!Srácok, remélem ki tudtok segíteni. Szóval, egy filmet keresek, ami azt hiszem különféle teremtményekről szól. Egy ház van az erdőben, ahol élnek ilyen beszélő fura lények, és vannak gonosz állatok is. A ház körül egy védőburok van, amit a végén a rosszak feltörnek és bejutnak. Nem tudom van-e emberi főszereplő benne, de talán igen. Hasonló feelingje van mint a Híd Terabithia földjére című filmnek. Ennyi rémlik így hirtelen a filmből.kristóf17A Spiderwick krónikák? Nekem ez ugrik be.
krixtofer
több mint 12 éve
Srácok, remélem ki tudtok segíteni. Szóval, egy filmet keresek, ami azt hiszem különféle teremtményekről szól. Egy ház van az erdőben, ahol élnek ilyen beszélő fura lények, és vannak gonosz állatok is. A ház körül egy védőburok van, amit a végén a rosszak feltörnek és bejutnak. Nem tudom van-e emberi főszereplő benne, de talán igen. Hasonló feelingje van mint a Híd Terabithia földjére című filmnek. Ennyi rémlik így hirtelen a filmből.kristóf17A Spiderwick krónikák? Nekem ez ugrik be.
több mint 12 éve
Srácok, remélem ki tudtok segíteni. Szóval, egy filmet keresek, ami azt hiszem különféle teremtményekről szól. Egy ház van az erdőben, ahol élnek ilyen beszélő fura lények, és vannak gonosz állatok is. A ház körül egy védőburok van, amit a végén a rosszak feltörnek és bejutnak. Nem tudom van-e emberi főszereplő benne, de talán igen. Hasonló feelingje van mint a Híd Terabithia földjére című filmnek. Ennyi rémlik így hirtelen a filmből.
több mint 12 éve
Azért egy idősödő Jedi, még képes erre-arra. Pl. Yoda, se volt nyugdíjasotthon feeling.Palpatine-ról nem is beszélve.
Ne tessék leírni a Jediket 70 fölött se...
több mint 12 éve
Kalandok a Halálcsillag nyugdíjasotthonban
Han Soloék lesznek a 7. részbenAmadeus91
több mint 12 éve
Hamillnek jó sok smink és egy talán CGI is kell, hogy még hihető legyen mint Luke Sr.....
Han Soloék lesznek a 7. részbenAmadeus91
több mint 12 éve
Mesterkélt az mit takar?Mondjuk a Ments meg, Urammal párhuzamban: valóságszagúbb a halálbüntetés-ellenesség egy villamosszékre váró gazember szemszögéből, mint ha | három jólelkű liberális elhatározza, hogy meghekkeli a rendszert. |
A sztori szerintem ha nem is annyira csavaros mint egy memento de azért van benne némi gondolkodásra késztető.
Színészek alap KS az egyik legjobb napjainkban
Janek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Hideghegy, nem mai de zseniális film. Jude Law-t különösebben nem kedvelem de itt még ő is tetszett. Jó a sztori is de ami engem elvarázsolt az a kor és a táj, kötelező darab ami eddig sajnos kimaradt.
több mint 12 éve
Megnéztem a Napos oldalon-t. Hát nem tudom mit gondoljak róla. GRAFIMajd jjncaa megmondja. 😊
több mint 12 éve
Megnéztem a Napos oldalon-t. Hát nem tudom mit gondoljak róla.
több mint 12 éve
Mesterkélt az mit takar?A sztori szerintem ha nem is annyira csavaros mint egy memento de azért van benne némi gondolkodásra késztető.
Színészek alap KS az egyik legjobb napjainkban
több mint 12 éve
David Gale élete volt tegnap a kiralyin. Ismet egy remek film csak nem tudom miert ilyen keson adjak le. Aki kihagyta az bánhatjaJanekMegnéztem újra én is, hát...
A film sztorija teljesen mesterkélt, egyedül a színészi játék menti a menthetőt. Kriminek gyenge, halálbüntetés-ellenes propagandamozinak inkább a Ments meg, Uram!, ráadásul a végső poént már lelövik a film első felében, | amikor elhangzik, hogy majd akkor fognak komolyan elgondolkodni a halálbüntetésen, ha valóban kivégeznek egy ártatlant. |
Szóval nekem nem jött be.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
empty taxiRemélem nem lőttek le minden poént, mert elég ütősnek néz ki. Pedig nem vagyok oda a képregény cuccokért.
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...