Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha megtaláltad szólj lécci 😀empty taxiNem találom sehol. 😕
Illetve találtam egy oldalt, de ott meg feldob egy rakat ilyen "nyerjél ipodot" szarokat, és ha kitöltesz vagy4-et nézheted egy kicsit a filmet... Úgyhogy inkább nem teszteltem a tűzfalamat.
Kénytelen leszek beérni a szörnyülködésemet a Battleshippel. :/
több mint 13 éve
Megnéztem a Paradox című filmet. Nem tudom látta-e már valaki, de érdemes megnézni, közel sem filmremek, de az ötlet, vagy felvetés érdekes 😊 Tök jó kis képregényes vágóképekkel.Egyébként a Millenium trilógiát eredetiben láttam, és igaz, hogy néhol kicsit lassú, de az szerintem nagyon jó, de lehet csak skandináv homérság 😊
több mint 13 éve
Minden szavaddal egyetértek. Bár nálam Fincher szinte sérthetetlen (a szintét tényleg a korábban említett Social Network miatt érdemelte ki, bár az is inkább a stílusa miatt felejtős).fura, de sztem az amerikai verzió jobb. nem gondoltam volna, de jobban ragaszkodik a könyvhöz, mint a svéd (persze ebben is vannak változtatások, főleg a végén) és részletesebb is. bár a könyv színvonalát egyik sem éri el.killkennya tetovált lány sztem sem jó, egyáltalán nem értem a hypeot amit kapott... :/peachlehet az eredetit kellett volna megnéznem (sőt biztos), bár azt nem gondoltam volna, hogy Fincher leforgatja újra a Social Network-öt más szereplőkkeljjncaa

több mint 13 éve
fura, de sztem az amerikai verzió jobb. nem gondoltam volna, de jobban ragaszkodik a könyvhöz, mint a svéd (persze ebben is vannak változtatások, főleg a végén) és részletesebb is. bár a könyv színvonalát egyik sem éri el.lehet az eredetit kellett volna megnéznem (sőt biztos), bár azt nem gondoltam volna, hogy Fincher leforgatja újra a Social Network-öt más szereplőkkeljjncaaaz elmúlt két napban tripláztam, mondhatni úgy is, hogy komplett filmes szexuálpszichológiai leckét vettem 😊a tetovált lány sztem sem jó, egyáltalán nem értem a hypeot amit kapott... :/peach
A tetovált lány - 10/5.5
A Dangerous Method (Veszélyes vágy) - 10/5
Shame (A szégyentelen) - 10/6.5
nem volt szándékos a hármas egy időre való beütemezése, de így alakult, és bár egy megtekintésre mindegyiket bátran ajánlom, masszív csalódás volt főleg az első kettőjjncaa
több mint 13 éve
lehet az eredetit kellett volna megnéznem (sőt biztos), bár azt nem gondoltam volna, hogy Fincher leforgatja újra a Social Network-öt más szereplőkkelaz elmúlt két napban tripláztam, mondhatni úgy is, hogy komplett filmes szexuálpszichológiai leckét vettem 😊a tetovált lány sztem sem jó, egyáltalán nem értem a hypeot amit kapott... :/peach
A tetovált lány - 10/5.5
nem volt szándékos a hármas egy időre való beütemezése, de így alakult, és bár egy megtekintésre mindegyiket bátran ajánlom, masszív csalódás volt főleg az első kettőjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az elmúlt két napban tripláztam, mondhatni úgy is, hogy komplett filmes szexuálpszichológiai leckét vettem 😊a tetovált lány sztem sem jó, egyáltalán nem értem a hypeot amit kapott... :/
A tetovált lány - 10/5.5
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az Iron Sky-t nem lehet még leszedni valahonnan ? :/Ha megtaláltad szólj lécci 😀
Másfél hete mióta kijött keresem, és nem találom sehol. 😕süti

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az Iron Sky-t nem lehet még leszedni valahonnan ? :/ Másfél hete mióta kijött keresem, és nem találom sehol. 😕
több mint 13 éve
https://www.youtube.com/watch?v=9fbo_pQvU7M&feature=relatednem tudom h volt e már, de ez félelmetesen viccesnek igérkezik 😀
több mint 13 éve
az elmúlt két napban tripláztam, mondhatni úgy is, hogy komplett filmes szexuálpszichológiai leckét vettem 😊A tetovált lány - 10/5.5
nem volt szándékos a hármas egy időre való beütemezése, de így alakult, és bár egy megtekintésre mindegyiket bátran ajánlom, masszív csalódás volt főleg az első kettő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
meg a Dutyi dili is 😀Óriási ez is. 😛szabaA bakancslista a retek klubbon!!JociTV2-n meg Vaklárma.. most! 😀Greengo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fogadom.Nálam csillagos ötös. Főleg, hogy true story.
több mint 13 éve
Óriási ez is. 😛A bakancslista a retek klubbon!!JociTV2-n meg Vaklárma.. most! 😀Greengo
több mint 13 éve
A bakancslista a retek klubbon!!JociTV2-n meg Vaklárma.. most! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem annyi elég volt, hogy a 9. évad reklámjakor meglássam az új Charlie-t 😂 bele sem kezdtem, hiszen úgy már nem az igazi. de rajta 8 évad alatt vagy ezerszer besírtam 😀Minden percét élveztem annak a 8 évadnak, aztán a 9.-ben már sehol a király...JC6én pár hete kezdtem el darálni, valóban elég jó. második évad 17. rész jön majd nekem. most egy olyan rész volt amin mindig elfelejtették elhozni Jaket a suliból és ott állt a szakadó esőben 😂
el sem tudom képzelni Charlie nélkül. mellette Roset bírom és a random bemászásait az erkélyen 😀konqueror
több mint 13 éve
Minden percét élveztem annak a 8 évadnak, aztán a 9.-ben már sehol a király...JC6én pár hete kezdtem el darálni, valóban elég jó. második évad 17. rész jön majd nekem. most egy olyan rész volt amin mindig elfelejtették elhozni Jaket a suliból és ott állt a szakadó esőben 😂
el sem tudom képzelni Charlie nélkül. mellette Roset bírom és a random bemászásait az erkélyen 😀
több mint 13 éve
A bakancslista a retek klubbon!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minden percét élveztem annak a 8 évadnak, aztán a 9.-ben már sehol a király...
több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Hot_Shots!a 2. részben meg Herb is benn van, Judith férje 😊 hopp, első bekezdésben írják is, jól van 😊
Régen láttam ezt a filmet utoljára és csak most esett le, hogy belenéztem ma délután, hogy együtt szerepel benne a Két pasi meg egy kicsi testvérpárja, azaz Charlie Sheen és Jon Cryer.vadibandi
több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Hot_Shots!Régen láttam ezt a filmet utoljára és csak most esett le, hogy belenéztem ma délután, hogy együtt szerepel benne a Két pasi meg egy kicsi testvérpárja, azaz Charlie Sheen és Jon Cryer.

több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem tudom h ez ide v a viccek topikba való:Felizgultam, b.szdmeg!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qdQts9i6wdI&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FqdQts9i6wdIempty taxi
több mint 13 éve
Nem tudom h ez ide v a viccek topikba való:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qdQts9i6wdI&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FqdQts9i6wdI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
akkor jó, épp nagy dilemmában vagyok, hogy este az asszonnyal a pitét v herkulest nézzük a moziban 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Pite 4= teljesen méltó a nevéhez, azt kapjuk amit az első 3 részben. Imádtam!