Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
"Az ötödik pecsét"-ről vélemények?? 😊Engem nagyon megragadott, szerintem zseniális 😐

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Filmmúzeumon Gandhi épp most.Az egyik legjobb életrajzi film egy igazán izgalmas emberről és országról
több mint 13 éve
catattack
3 520
Hasonmás (Surrogates) letudva.Hát... Többet vártam tőle, Willis miatt egy közepes...
Maga az ötlet jó, de a kivitelezés elég pocsék lett.
több mint 13 éve
Intouchables: végre sikerült megnéznem ezt a filmet. Az utóbbi években magasan kiemelkedik azok közül amikhez volt szerencsém, a történet, az ahogy filmre vitték és a színészi játék is tökéletes. Jó hogy ilyen filmeket is lát néha az ember a sok szemét mellett. Kötelező darab mindenkinek!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
catattack
3 520
Valaki már linkelte pár hete, hónapja...
több mint 13 éve
nem vagyok annyira jelen a topikban, szal remélem még nem volt:Nem fake?
http://www.youtube.com/watch?v=ul4CZrnEFxU&feature=share
de ez valami elbaszott zseniális leszkristof

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok annyira jelen a topikban, szal remélem még nem volt:http://www.youtube.com/watch?v=ul4CZrnEFxU&feature=share
de ez valami elbaszott zseniális lesz
több mint 13 éve
Tegnap megnéztem a Tintin kalandjait! Nagyon tetszett. Nem szórakoztam ilyen jót mostanában kalandfilmen!catattack+1 kifejezetten jó poénok vannak benne

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tegnap megnéztem a Tintin kalandjait! Nagyon tetszett. Nem szórakoztam ilyen jót mostanában kalandfilmen!
több mint 13 éve
Prometheus full trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLUSzegecs egy éve tuti ezt várja.
Nem tudom mikor vártam ennyire filmet.Sebii
több mint 13 éve
Prometheus full trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLUha nagyon várok egy bizonyos filmet, akkor mindent csinálok csak a trailerét nem nézem meg 😊
Nem tudom mikor vártam ennyire filmet.Sebii
az új hollywoodi módi szerint ezek már nem is előzetesek, hanem 2-3 perces összefoglalók, borzasztó idegesítő...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Prometheus full trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLUNem tudom mikor vártam ennyire filmet.
több mint 13 éve
Április 13. lesz a "Touchback" bemutatója. Előzetes alapján nekem tetszik.
Amúgy, valaki látta már az Act of Valort?
több mint 13 éve
Ízlések és pofonok 😊Pofa Be, még mindig zseniális 😂LakiVégig sem tudtam nézni annyira idegesítő volt nekem...Janek

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Pofa Be, még mindig zseniális 😂LakiVégig sem tudtam nézni annyira idegesítő volt nekem...
több mint 13 éve
Pofa Be, még mindig zseniális 😂

több mint 13 éve
király, már szedem is le 😊A domb
egyébként régi film tippek jöhetnek még, mert imádom őket, mostanában megint Audrey Hepburnre vagyok ráfagyva, csodás egy nő volt. (ne az imdb top250-ből, azok már megvoltak)kristof
A hét szamuráj
Macska a forró bádogtetőn
több mint 13 éve
Nem olvastam vissza több oldalt ...Tegnap láttam a Warrior-t.
Az elmúlt jó pár hónap egyik legjobb filmje szerintem.
A történet alapvetően a végére sablonos ennyi hibája van de a karakterek csodásan el vannak találva,szépen lassan kibontakozik a család minden kínja és keserve.Ennyi bánatot és fájdalmat ritkán látni ilyen kemény embereken keresztül de mint a példa mutatja ők is emberek..(pedig a filmben sokszor állatoknak hívják őket).
N.Nolte még mindig fantasztikus sőt egyre jobb,T.Hardy iszonyatosan felkészülhetett a szerepre.
Élmény volt végignézni a küzdelmet amit a két ellentétes testvér járt be akiket nem tudatosan az apjuk irányított egész életükben...
közel a 10eshez
több mint 13 éve
Na ez királyság! Köszi. Megnézem. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
megtalálták Robert Altman első (rövid)filmjét, mely youtube-on teljes egészében megtekinthetőMODERN FOOTBALL (1951)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én pont őt találtam ki először 😀 Kurosawa ha jól sejtem 😊fetomysőt, Lucas a Star Wars univerzumhoz is sokat merített Kurosawa munkásságából
több mint 13 éve
Én pont őt találtam ki először 😀 Kurosawa ha jól sejtem 😊
több mint 13 éve
Pedig ahogyan ránéznek, látszik, hogy ő a mester 😊Dzsokijuingrákerestem, így már nem ér, hátha valaki tudni fogja, nem írom be.
amúgy ránézésre al davis és kádár jános szerelemgyermekét vízionáltam 😀
több mint 13 éve
Pedig ahogyan ránéznek, látszik, hogy ő a mester 😊Rejtvény: kik láthatóak a képen? (Gugli nem ér 😊)SPOILER
Dzsokijuing
coppola és lucas biztos, de a bal oldali nem megy.brk
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Rejtvény: kik láthatóak a képen? (Gugli nem ér 😊)SPOILER
Dzsokijuing
coppola és lucas biztos, de a bal oldali nem megy
Dzsokijuing