NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Rajna, nem azért húztam le, mert neked nem tetszett a GT.

Csak én többet ilyen - szerintem - hülyeségekre nem fogok több időt pazarolni. Elég sok sz*r filmet néztem mostanság, és szinte már egybefolytak. Azt hittem lesz pár jó közülük, de tévedtem...ilyen volt a SP is. Bocsi, nem akartalak megbántani, csak legközelebb nem 1-2 embertől tájékozódom filmügyben. hanem vagy 10-től, minimum.JC6
Nem sértődtem meg, csak írtam valamit a Gran Torinoról, mire te reagáltál azzal, hogy a Scott Pilgrim szar 😀 namindegy. Nyilván egy bizonyos rétgenek jön csak be, én ebben a rétegben mozgok 😊

A Fegyvernepepr tényleg Cage igen kevés jó filmje közé tartozik. Mondjuk én bírom a Conairt is, persze főleg Buscemi és Malkovich miatt, de az fílinges kis alkotás 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fegyvernepper mellesleg jóféle. Most láttam csak, de várakozásaimnak megfelelően jó volt, talán nem túl szájbarágósan tárta fel a problémát, és amgúy a sztori sem volt rossz. Pluszpont a libériai diktátort alakító színészért, akit az Oz miatt imádok.Rajna
+1. Nagyon jó kis film. Pl. Nic Cage reakciója a Szovjetunió összeomlásakor - priceless. Nagyon jót játszik benne - ő is. Azt a filmet nézve annyira sajnálom; hogy lassan ő lesz az új Eric Roberts 😕
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
http://geekz.blog.hu/2011/01/31/fejfelrobbanos_montazs?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexvadibandi
hehehe, pont tegnap néztem, beteg 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Váh, nagyon furcsa ezt nézni a sorozat után.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
FNL most a tv2-n!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rajna, nem azért húztam le, mert neked nem tetszett a GT.

Csak én többet ilyen - szerintem - hülyeségekre nem fogok több időt pazarolni. Elég sok sz*r filmet néztem mostanság, és szinte már egybefolytak. Azt hittem lesz pár jó közülük, de tévedtem...ilyen volt a SP is. Bocsi, nem akartalak megbántani, csak legközelebb nem 1-2 embertől tájékozódom filmügyben. hanem vagy 10-től, minimum.
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Fegyvernepper mellesleg jóféle. Most láttam csak, de várakozásaimnak megfelelően jó volt, talán nem túl szájbarágósan tárta fel a problémát, és amgúy a sztori sem volt rossz. Pluszpont a libériai diktátort alakító színészért, akit az Oz miatt imádok.Rajna
Tényleg jó film. Ha jól tudom, valós eseményeken alapul; mindemellett nagyon emberközeli a "rosszfiú(k)" karakterének a megformálása. Ebben a moziban még Cage-t is csak dícsérni lehet (nem igazán kedvelem).
Egyébként off; de 5-6 évvel ezelőtt is "tűntek el" vadászrepülők az orosz/ukrán hadsereg kötelékéből. Legalábbis vmelyik afrikai kikötőben leltek egyet-kettőt bedobozolva... 😂 Az áruszállítás csodája 😂

Scott Pilgrim: a baráti társaságból csak én néztem teljesen végig (a többiek más elfoglaltságot választottak). Igazából a netes közönség ítéletére nem hagyatkoznék (pl.: hipsters, Tokio Hotel, Lady Gaga, Apple és OSX 😛 ), de tény, hogy egy film tartalmi megítélése szubjektív dolog (míg a technikai/kivitelezési lehet akár objektív is). Ezért van - szerintem - a filmesztétáknak könnyebb dolga (a többi művészeti ág kritikusainál), mivel van némi objektíven értékelhető "alapzat". Amiben a Pilgrim brilliáns - hozza az elvártat. A történet értékelése viszont szubjektív. Mivel a társaságból egyedül néztem végig (1/9 = 0,11111) ami 11%-os "elégedettségi arány"; ez azért gyenge - de ez csak a mi "mintavételi csoprtunk" véleménye alapján van így. Ezért írtam, hogy türelem kell hozzá, mivel kb. az 50. perc után már csak ketten néztük. Nektek tetszett, de ezzel nincs is baj. Az objektíven értékelhető dolgokról lehet/érdemes vitatkozni (pl.: rendezés, forgatókönyv, trükkök, látvány, ilyesmi...), de a tetszik/nem tetszik eléggé szubjektív dolog, az akár megmaradhatna véleménynek is. Persze; csak szerintem.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://geekz.blog.hu/2011/01/31/fejfelrobbanos_montazs?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Az a baj Rajna, hogy szerintem nem így van. Lehet túl didaktikus eme két alkotás, ám én meg pont azt tapasztalom, hogy az emberek igen nagy része a ferencvárosi bközép szintjén van. Mindezt diploma mellett is akár.kishaszi
Nyilván ott, vagy alatta vannak az emberek, én ezzel egyetértek. Viszont a Die Wellét egy hét alatt nem tudod lezavarni. A vásott kölykök szarnának a feladatokra, be se járnának erre az órára, a jólszituáltak pedig nem lesznek ilyen agresszorok ilyen gyorsan. Én csak erre céloztam, az alapkoncepció okés.Rajna
Igen-igen, ez tökéletesen így van. Felvontam a szemöldököm a nézése közben, de aztán túltettem rajta magam.
Nálam az is hibapont, hogy azért a "főhős" gyerek zakkantságát ki kellett volna szúrni több embernek is.
Tulajdonképpen ezt úgy kel lfelfogni, hogy mai alapanygok felhasználásával készített prezentáció, egy bemutató az autokrácia működéséről, nem kell feltétlenül nekiesni szögmérővel, vonalzóval meg mikroszkóppal, hogy ez most így döglött-e avagy sem.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Fegyvernepper mellesleg jóféle. Most láttam csak, de várakozásaimnak megfelelően jó volt, talán nem túl szájbarágósan tárta fel a problémát, és amgúy a sztori sem volt rossz. Pluszpont a libériai diktátort alakító színészért, akit az Oz miatt imádok.

több mint 13 éve
A Scot Pilgrim meg egy nagy kaki. A tesóm fentebb leírta, hogy miért, minek ismételjek? 😀JC6
Szubjektív véleményt mondtam a filmről, ahogyan te is, bár nem tudom, miért kell "bosszút állni" az egyik új kedvencem fikázásával azért, mert nekem nem tetszett annyira egy másik, mint neked 😊 nyilván van, akinek nem tetszik a Scott Pilgrim, megjegyzem, én élőben ilyennel még nem találkoztam, és a neten is többségben vannak azok, akik bírják. Én meg mindig leszögeztem, hogy játékgépes kamaszkorom miatt eleve előnyből indult a film, a poénossága már csak hab a tortán, plusz a korülmények, ahogyan először láttam (tele moziterem, első sor, bennem két sör, láttam előtt két filmet már, nézők többsége eleve rajongó, ergo jó hangulat a film alatt végig) szintén dobnak rajta egy jókorát, de ettől még kedvenc marad, és tartam, hogy egy kitűnő film. Ettől még másnak teszhet jobban a Gran Torino 😛

több mint 13 éve
Az a baj Rajna, hogy szerintem nem így van. Lehet túl didaktikus eme két alkotás, ám én meg pont azt tapasztalom, hogy az emberek igen nagy része a ferencvárosi bközép szintjén van. Mindezt diploma mellett is akár.kishaszi
Nyilván ott, vagy alatta vannak az emberek, én ezzel egyetértek. Viszont a Die Wellét egy hét alatt nem tudod lezavarni. A vásott kölykök szarnának a feladatokra, be se járnának erre az órára, a jólszituáltak pedig nem lesznek ilyen agresszorok ilyen gyorsan. Én csak erre céloztam, az alapkoncepció okés.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Scot Pilgrim meg egy nagy kaki. A tesóm fentebb leírta, hogy miért, minek ismételjek? 😀
több mint 13 éve
A Gran Torino-t csak Clint miatt érdemes megnézni. Egyszerűen fantasztikus, zseniális, igazából nincs rá szó mekkora alakítást nyújt. Angolul a legjobb. Nagyon tetszett, de csakis miatta.JC6
Hát nemtudom, nekem inkább sikerült a karaktere röhejesre 😀 főleg a morgások miatt. Pedig a film nem is rossz, egyszernézős kategóriába így is befér, de annyira parodisztikus az a karakter, hogy nem tudtam eléggé komolyan venni.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Gran Torino-t csak Clint miatt érdemes megnézni. Egyszerűen fantasztikus, zseniális, igazából nincs rá szó mekkora alakítást nyújt. Angolul a legjobb. Nagyon tetszett, de csakis miatta.
több mint 13 éve
Én se nézem gyakran, ugyanazokat a filmeket adják kb. kétnaponta, de mivel van a repertoárjukban néhány szép darab is, azokat ha elkapom, megnézem 😊

több mint 13 éve
Akárhányszor látom, nem tudom megunni a Shop stopot. És mivel a Filmboxon kétnaponta emgy, mostanában elég sokszor nem unom 😀Rajna
bazz, mi az a filmbox vmi adó?kishaszi
Mivel nekem van google-m, segítek 😊

http://filmboxtv.hu
és
http://comment.blog.hu/2010/10/15/uj_filmcsatornakSobri Jóska
Okk, de nálam az a tévé, hogy nat geo wild, discovery, meg filmet benyomom ha neadjisten van és az első reklámnál alszom...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Akárhányszor látom, nem tudom megunni a Shop stopot. És mivel a Filmboxon kétnaponta emgy, mostanában elég sokszor nem unom 😀Rajna
bazz, mi az a filmbox vmi adó?kishaszi
Mivel nekem van google-m, segítek 😊

http://filmboxtv.hu
és
http://comment.blog.hu/2010/10/15/uj_filmcsatornak

több mint 13 éve
bazz, mi az a filmbox vmi adó?

több mint 13 éve
Gran Torino nagyon müás film, ahogy morog Eastwood, igazi paródiafíling 😀

több mint 13 éve
elfogult vagyok Eastwooddal. Nagyon jó hangulatot csinál.zinedine5
Szintén. Szinészként csak a western trilógiáját szerettem, ámde rendezőként szinte mindent szeretek, amit csinált (a Grand Torino - val az élen). Bár Jolie kasztingolását az "Elcserélt életek"-ben nem értem azóta sem...
több mint 13 éve
Ez lesz az :

http://www.youtube.com/watch?v=Hwv7kT9P0mgKeano
copyright notice-al már van fenn jó minőség is. feliratot nem tudom, de biztos van az is. a napokban én is megnézem.toxique
én is meg akarom lesni, majd segíts már felirat ügyben 😛

szerk.: tesó 😀JC6
😀 Okés tesó! Már megnéztem (Bale-nek mehet az Oscar), de a csajom miatt továbbra is keresem a feliratot. Ha van vmi, akkor linkelem!

Scot Pilgrim: ez egy igazán jó vacak. Nagyjából; meg sem sikerül fogalmaznom, hogy mit láttam. Tipikusan az a film, amit normál üzemben 10perc után leállítasz, vagy lepörgetsz 5 perc alatt, és ezért senki nem róhatna fel neked semmit. Bár... a mortal combat játékokból csent fighting scene-ek igazán jól kidolgozottak, sőt; eléggé poénosak is. A tinifilmektől kezdve mindennek és mindenkinek fricskát adó forgatókönyv saját magát is szemből rúgja tarkón; még mindíg nem tudom eldönteni, hogy egy zseniális fricskamozit, vagy a világ legrosszabb képregény-adaptációját láttam-e. Azt mondom; először is türelem kell hozzá (jó sok), de a végén nem is olyan vacak, mint azt közben érezzük. Hmmm. Vélemény?
http://www.youtube.com/watch?v=A1qaLmfzW3I&feature=fvst

TheGroupSex: szokványos kulavudi vígjáték a vasárnap délutánokra illetve másnapos ejtőzésre.
http://www.youtube.com/watch?v=usyPaMuutSc
több mint 13 éve
Akárhányszor látom, nem tudom megunni a Shop stopot. És mivel a Filmboxon kétnaponta emgy, mostanában elég sokszor nem unom 😀

több mint 13 éve
nagyon bírom a csávót, kár hogy rekeszsérve lett 😀
http://comment.blog.hu/2011/01/28/charlie_sheen_korhazban_tuladagolas_vagy_serv?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexDiamondsHead44
Ohhh nagy kedvenc volt a video korszakban... 😀

Most adják majd hétfőn a viasaton az elit kommandó / navy seals / klasszikust... :cool:
Remélem nem lesz újra szinkronizálva.... :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=_-MlVm9FzM4Keano
Te vagy az én emberem. Óriásklasszik az origi szinkronnal az Elit kommandó. Hmm, és Rick Rossovich benne, Joanne-Whalley Kilmer, Michael Biehn.

- Maga is lőtt?
- Hogyafaszbane! , , , ... . . . Uram...

több mint 13 éve
Te Rajna, azt ugye vágod, hogy a kísérletet megszakították, mivel pontosan olyan irányba mentek el a dolgok, amik a filmben túlzóan érzékeltetve van?
Igen, hatásvadász a film. Nem véletlenül. Teljesen rendben van,
A Die Welle azért más kategória, mert az emberek ilyen szintű hirtelen "átállítása" képtelenség, főleg a mai világban és a fiatalok érdeklődési körét nézve. Igen, ez is hatásvadász, de lássatok mögé a célnak😉kishaszi
Utólag olvasva félreérthető volt az irományom, nem azt akartam, hogy nem realisztikus, hanem ellenkezőleg, azt, hogy ez tényleg megtörtént. Alapvetően a célt értem én, de azért túlságosan szuggesztívek a filmek, ennyire nem hülyék az emberek.Rajna
Az a baj Rajna, hogy szerintem nem így van. Lehet túl didaktikus eme két alkotás, ám én meg pont azt tapasztalom, hogy az emberek igen nagy része a ferencvárosi bközép szintjén van. Mindezt diploma mellett is akár.