Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Rejtvény: kik láthatóak a képen? (Gugli nem ér 😊)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Háát jah, elég unalmas volt, nem sok minden történt benne.nem tudom volt e róla szó, de a the grey c. filmet meg ne nézze senki.tegnap láttam és nem mertem beírni hogy egy fostenger, mert valaki 2-3 hete itt dicsérte, s nem akartam közellenséggé válni, újra 😀 😀 😀JC6
csak azért nem kapcsoltam ki, mert vártam, hogy mire kapott ez a foshalmaz 7.4-et az imdb-n, de nem sikerült rájönni.
kurvaanyád/10gabtsi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Na megnéztem a Chroniclet nekem bejött. Ráadásul jó volt végre Vincet ismét képernyőn látni. A végén meg az a fatality bármelyik Mortal Combatba elmenne 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom volt e róla szó, de a the grey c. filmet meg ne nézze senki.tegnap láttam és nem mertem beírni hogy egy fostenger, mert valaki 2-3 hete itt dicsérte, s nem akartam közellenséggé válni, újra 😀 😀 😀
csak azért nem kapcsoltam ki, mert vártam, hogy mire kapott ez a foshalmaz 7.4-et az imdb-n, de nem sikerült rájönni.
kurvaanyád/10gabtsi
több mint 13 éve
nem tudom volt e róla szó, de a the grey c. filmet meg ne nézze senki.csak azért nem kapcsoltam ki, mert vártam, hogy mire kapott ez a foshalmaz 7.4-et az imdb-n, de nem sikerült rájönni.
kurvaanyád/10
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
A Radio Free Albemuth-ot látta már valaki?
több mint 13 éve
suliban egyik órán mondták hogy nézzük meg a "bebukottak" c. filmet.hát,elég sokkoló volt 😐JociItt meg lehet nézni, ha valakit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=z1Ez9Mi7EdM&list=PL5032EFA55321B5AF
több mint 13 éve
elég kemény dokumentum film, érdemes megnézni.suliban egyik órán mondták hogy nézzük meg a "bebukottak" c. filmet.hát,elég sokkoló volt 😐JociEzt jó hogy mondtad, nagyon bírom az ilyen jellegű dokumentációkat. Köszi.szaba
több mint 13 éve
suliban egyik órán mondták hogy nézzük meg a "bebukottak" c. filmet.hát,elég sokkoló volt 😐JociEzt jó hogy mondtad, nagyon bírom az ilyen jellegű dokumentációkat. Köszi.
több mint 13 éve
suliban egyik órán mondták hogy nézzük meg a "bebukottak" c. filmet.hát,elég sokkoló volt 😐Jocipuncsos vagy, hogy megnézed az ajánlott filmeket 😛
több mint 13 éve
suliban egyik órán mondták hogy nézzük meg a "bebukottak" c. filmet.hát,elég sokkoló volt 😐
több mint 13 éve
nem tudom tudtátok-e (tippem szerint amúgy igen, de azért beírom 😊 ) hogy egész sok teljes film fennvan youtubeon, magyarul is. az ilyen lusta geciknek mint én ez is szempont 😛Örök klasszikus, barátom
mást ne mondja ráakadtam erre az underground retro mesére, vágja valaki? http://www.youtube.com/watch?v=k_O939FVLKk emlékeim szerint elég szabadszájú meseparódia volt, bár kb 8-10 éves lehettem mikor láttam, szóval lehet mai fejjel nem adja majd a cucc. de a nosztalgikus gondolatok miatt már megértekonqueror

több mint 13 éve
nem tudom tudtátok-e (tippem szerint amúgy igen, de azért beírom 😊 ) hogy egész sok teljes film fennvan youtubeon, magyarul is. az ilyen lusta geciknek mint én ez is szempont 😛mást ne mondja ráakadtam erre az underground retro mesére, vágja valaki? http://www.youtube.com/watch?v=k_O939FVLKk emlékeim szerint elég szabadszájú meseparódia volt, bár kb 8-10 éves lehettem mikor láttam, szóval lehet mai fejjel nem adja majd a cucc. de a nosztalgikus gondolatok miatt már megérte
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mivel olyan sokan válaszoltatok ( 😂 ) megnéztem az Anonymust. Bakker, azt sem tudtam ki kicsoda, meg ki kivel van 😀 😀 Jó film 😂
több mint 13 éve
Az első részt én sem szerettem, főleg nem Cage szopottgombóc fejét mint Blaze. Eva Mendes persze cukor volt azért. 😀sztem nem volt az oan vészesen rossz... 😊DivatAzok szerintem mi voltunk Briaval. 😀csak az első részt láttam annó, abból kiindulva eszedbe ne jusson megnézni... 😀peach
...
Ghostrider 2-ről valaki valamit?
DS!Darksun3
Az öreg lovas az jó volt benne, de valami iszonyat unalmas volt számomra az a film. Egyedül talán az Eric Banás Hulkon unatkoztam annyira a képregényfilmek közül. A Ghostrider 2-ről azóta csak negatívat hallottam, ráadásul képregényes körökből, szóval valószínűleg nem érné meg a mozijegyet meg a beutazást. Azért köszi.
Viszont valamelyik nap volt a Film+on a Hasselhoff féle Nick Fury film. Az túlszárnyalta (az egyébként nem magas) elvárásaimat, helyenként vicces volt, a Hoff pedig jól adta a karaktert. Azért nem egy Samuel L. Jackson, de végig olyan '80-as évek vége-'90-es évek elejei akciófilm hangulatom volt alatta. 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Colombus Circle.Lerágott csont, majdnem elaludtam.
Anonymusról valakinek vélemény esetleg? Érdemes megnézni?
több mint 13 éve
sztem nem volt az oan vészesen rossz... 😊csak az első részt láttam annó, abból kiindulva eszedbe ne jusson megnézni... 😀peacheléggé hosszúra sikerült a hétvégém, így ingerszegény környezet + távirányító kombó volt a program vasárnapra... 😊Azok szerintem mi voltunk Briaval. 😀
sucker punch - nagyon adta, valaki dícsérte itt azért néztem meg köszi értepeach
...
DS!Darksun3
|
több mint 13 éve
A 2 egész más lesz, állítólag. Ha minden igaz sokkal ütősebb és vagányabb, karakterhűbb 😊csak az első részt láttam annó, abból kiindulva eszedbe ne jusson megnézni... 😀peacheléggé hosszúra sikerült a hétvégém, így ingerszegény környezet + távirányító kombó volt a program vasárnapra... 😊Azok szerintem mi voltunk Briaval. 😀
sucker punch - nagyon adta, valaki dícsérte itt azért néztem meg köszi értepeach
...
DS!Darksun3

több mint 13 éve
csak az első részt láttam annó, abból kiindulva eszedbe ne jusson megnézni... 😀eléggé hosszúra sikerült a hétvégém, így ingerszegény környezet + távirányító kombó volt a program vasárnapra... 😊Azok szerintem mi voltunk Briaval. 😀
...
DS!Darksun3
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
eléggé hosszúra sikerült a hétvégém, így ingerszegény környezet + távirányító kombó volt a program vasárnapra... 😊Azok szerintem mi voltunk Briaval. 😀
...
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Géppisztolyos prédikátor. Nagyon ott van a szeren.
több mint 13 éve
eléggé hosszúra sikerült a hétvégém, így ingerszegény környezet + távirányító kombó volt a program vasárnapra... 😊vasököl - arra jó volt h az agyamnak nem kellett semmilyen tevékenységet folytatnia közben
sucker punch - nagyon adta, valaki dícsérte itt azért néztem meg köszi érte
hugo - nagyon szép mese volt, imádom az ilyet, sztem kötelező...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem a Jack és Jill-t láttam.Erre nincs szó...
több mint 13 éve
"Sikerült " megnézni a vaslady-t.Hát másoknak nem kívánom ezt az élményt,a film unalmas és vontatott minden ötletet ami lehetett volna benne kihagytak belőle,Meryl csodás de ennél többet ez nem tud...
Szánalom