NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Attól függ. Az nem tetszik - úgy alapvetően - pl. a NatGeo tényfeltáró dokuiban, hogy egyoldalúan mutat be dolgokat. Igaz ami igaz, azt az egy oldalt minden szögből körüljárja 😀 . Na és a "sebesség" az valami drámai. 10 perc, amire J.J.John kiszűköli magából, hogy piros zokni volt rajta aznap, mert már reggel érezte a katasztrófát. :cool: Természetesen; Sarah, John felesége megálmodta mindezt, és ezért gondolta, hogy férjének a piros zoknit kéne felvennie. Megint 10 perc a semmire, és persze a végén kiderül, hogy annak a nyomi piros zokninak baromira semmi köze a sztorihoz...kicsit terjengős, kicsit szájbarágós, kicsit fontoskodó. Olyan, mintha mutatna valamit, de valójában semmit sem mutat.Az LSDről szóló filmjük meglepően merész volt.gyeek
toxique
Alapvetően nem értem pl. a rendezést. Miért ilyen vontatott az egész? Miért fordít túl sok figyelmet elhanyagolható részletekre? Miért próbál dramatizálni szokványos dolgokat, és elbagatelizálni olyan tényeket, amelyek talán más megvilágításba terelnék az egész dokut, mint amire ki akarják játszani a végét? Műsorpolitika, politikai nyomás, cenzúra. Bár; még így is az egyik legnézhetőbb TVadó (a természetfilmjei és az emberi testtel foglalkozó sorozatai nagyon jók), de - szerintem - nem kellene fenntartások nélkül kezelni.
Az LSD-s dokujukat még nem láttam, de ha az a merészség, hogy "jaj de rossz, jaj de tönkrement bele" és erről képeket mutogatunk (fogyasztás, ilyesmi), meg egy kicsit utánamennek a kereskedelemnek, az már nem újdonság. Ha majd dokut készítenek pl. az Etióp egészségügyi táborokban élve rohadó emberekről, kiemelve hogy melyik ország milyen közvetett és közvetlen intézkedései miatt kerültek ilyen helyzetbe... mondjuk; pedzegetve közben Hágát és a háborús bűnöket. Na az lesz merész! Ez, hogy bemutatunk az USA kormánya által elfogadott/támogatott aspektusból egy témát: nem az. De lehet, hogy csak szerintem van így.
több mint 13 éve
Remélem a srác egyszer kap lehetőséget filmrendezésre. 😊hahahaha, pbf, legjobb, csak kár, hogy már nem frissül 😕pc_xCsak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6It's all politics, JC6.gyeek
kicsit terjengős, kicsit szájbarágós, kicsit fontoskodó. Olyan, mintha mutatna valamit, de valójában semmit sem mutat.Az LSDről szóló filmjük meglepően merész volt.
toxique
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
hahahaha, pbf, legjobb, csak kár, hogy már nem frissül 😕Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6It's all politics, JC6.gyeek
több mint 13 éve
Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6It's all politics, JC6.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
http://www.port.hu/rottweiler_-_a_halalkutya_rottweiler/pls/fi/films.film_page?i_film_id=78967Most megy RTL Klubbon... Kapcsoljatok oda, zseniális 😀 😀
Már a történet is üt:
A játék neve: beépülés, amiben a résztvevők hagyják, hogy veszélyes helyzetbe kerüljenek. Dante (William Miller) és Ula (Irene Montala), a fiatal szerelmespár is részt vesz a játékban, ám arra nem számítanak, hogy illegális bevándorló csoportba kerülnek egy zsarnok uralta országban. A játék veszélyein túl olyan erőszakkal és kegyetlenséggel kell szembenézniük, amivel még soha nem találkoztak. A hab a tortán a gépiesített rottweiler, amely üldözi őket. A szörnyeteget a legújabb program hajtja, foga és állkapcsa acélból van.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri, én azon húztam fel magam, hogy beszóltál. És még a filmet sem láttad, mégis okoskodsz. De persze, igazad van. Befejeztem.
több mint 13 éve
Én nem láttam a facebook filmet, így nem tudom megérdemli e, vagy sem.De
1, Még nem kapta meg az Oscart, ne prejudikálj.
2, Nem a téma a fontos önmagában, a 2.világháború se olyan szívmelengető téma, vagy egy szerelem se hűde extra, vagy egy ember lelki vívódása se feltétlen érdekes. A lényeg, hogy a film maga, mint művészeti alkotás sikerüljön jól.
3, Nem Zuckerberg fog Oscar-t kapni.
4, Lehetne a twitter kitalálója is filmtéma, vagy az iwiw adásvétele, esetleg egy vígjáték, mely a myspace-en játszódik, persze. És ha a film jól sikerül majd jelölik Oscarra.
5, Ha szar a film, írd azt. De Oscar szempontból irreleváns, hogy mi maga a téma. Az internet, egy háború, két ember szerelme, egy találmány sorsa, egy halász nyomora, egy szellemi fogyatékos sztorija, bármi lehet. A film legyen jó.
További jó zsörtölődést. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aha, értem.Cukorbeteg nekem nem adott semmit, nem formálta át az életem, és több millió ember él továbbra is ugyan úgy, ahogy tette azt az FB "feltalálásáig". Van, aki azt se tudja mi az, mégis boldog.
Míg régebben volt súlya egy Oscar díjnak (Ben Hur, Schindler listája, Elfújta a szél és még lehetne sorolni) mára már kaphat egy olyan "film" is "ekkora" elismerést, mint az előbb felsoroltak, amik tényleg megmozgatták az embereket, a filmvilágot.
És akkor most jöjjön tömény 2 óra (nem tudom mennyi) , amiben bemutatunk egy átlagon felüli amerikai vagy angol diákot, aki kocka, de a világ dolgairól szart sem tud. Tegyünk bele még egy csipetnyi szexet, csajokat, bulikat és hopp, meg is van az elismerés. Juhúú, nagy ötlet. Idáig süllyedtünk...hogy egy Szociális segély Netwörk Oscar-t kap...
Mint mondtam, ezzel az erővel a myspace, hi5, twitter, iwiw és myvip is lehetne főszereplő egy filmben, őt is jelöljük 100 OSCAR-ra.
Legalja.
több mint 13 éve
bogárral már sikerült 😂Valamint a lehetőség adott.Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6Hát végül is egy mókus élete is annyira át tudja formálni milliók életét, mint tette azt Zuckerberg. 😀Sanco
Győzz meg egy producert, hogy szeretnél egy filmet készíteni egy mókus életéről, majd ha ez sikerült, akkor forgasd le. Ezzel az erővel.
Megnézzük hány Oscar-ra jelölnek.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Valamint a lehetőség adott.Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6Hát végül is egy mókus élete is annyira át tudja formálni milliók életét, mint tette azt Zuckerberg. 😀Sanco
Győzz meg egy producert, hogy szeretnél egy filmet készíteni egy mókus életéről, majd ha ez sikerült, akkor forgasd le. Ezzel az erővel.
Megnézzük hány Oscar-ra jelölnek.
több mint 13 éve
Pityergő amcsi kiskatonák a csúf-gonosz tálib senkiföldjén. A téma alapvetően megrázó, de mint minden dokumentumfilm, bizonyos szemszögből mond véleményt valamiről, ami megtörtént valahol. Nagyjából olyan, mint a többi NatGeo doku: kicsit terjengős, kicsit szájbarágós, kicsit fontoskodó. Olyan, mintha mutatna valamit, de valójában semmit sem mutat.Restrepo-t valaki ismeri? nagyon komoly dokumentumfilm.maximilienaz, amit most ad a NatGeo? Jónak tűnik a bemutatója 😊pc_x
Alapvetően olyan ez, mint amikor a légió kerül szóba valahol (30évesen még kacérkodom vele 😀 ). Általában mindenkinek kapásból van legalább 2 ismerőse (vagyis a nagybátyja zokniárus ismerősének távoli rokonának ötödik unokatesói) aki szolgált ott, és természetesen; belerokkant idegileg. Meg persze az önjelölt szuperkatonák, akik könyvet írnak vagy a fókuszban nyomulnak (mindegyik 7 évet szolgált (népmesei elem), kövekkel csapott agyon gyerekeket, füleket gyűjtött kabalából, egyedül írtott falvakat, szupertestőrnek képezték (hol? melyik egységben? 😀 ), és persze nem fogja a kés meg a rakétavető 😀 ). Az persze nem zavar senkit, hogy a felvételi eljárást nem tudja elmondani, meg azt sem tudja, hogy hol kapta meg az alapkiképzést (Afrika! Rejtő után szabadon 😀 ). Sőt! A legutóbbi fókuszos nyomikáról (vmi Bence) kiderült, hogy 7 év szolgálat után 1 szót nem beszél franciául. Az igaz, hogy az állományon belül inkább angolul beszélnek, de minden más kommunikáció franciául megy (pl. a tisztekkel). Szánalom. Ja: az elit egységekbe 1-2 év szolgálat és vmilyen rang elérése után, felettesi ajánlással, pályázattal lehet bekerülni. "Kommandós" persze csak akkor lehet az ember; ha bírja a kiképzést (ami kb. 4-6 hét. Amit a REI3 kiképzéséről hallottam, ott igaz, hogyha ott vagy, akkor a világ összes farkának a rossz végén állsz) - de ez sem zavarja az "egybőlhalálkommandósokat" 😀. Szánalom, de ennek tapsikol a tömeg. Annak, hogy 1 órát hasalt mozdulatlan a susnyásban és aztán 70 gonosz muszlimot kommandózott le egymaga egy csorba kanálgéppel (mesterlövész, terepen, egymaga, kanálgéppel? 😀 ), nem annak, hogy 70 órát sz.ptak egy lövésért mozdulatlanul, de végül visszaminősítették a küldetést megfigyelésnek, és visszarendelték őket. Nekem azt mondták: akit oda felvesznek, az nem omlik össze egyhamar (a legnagyobb szórás a pszichó), és aki ott volt, azt megtanították befogni a pofáját. Ott nincs tv interjú, könyv, rinya, meg "jujj, légijósvótam deszar nekem". Ember! Olyan büszkék a cégre, a kettős nemzetiségükre, hogy beszarsz. Ha anyázol, megúszhatod, de ha a céget fikázod: örülhetsz, ha egy fogásszal megúszod. No mindegy...
Amíg a légióról az a folklór, addig az ami seregről ez.
Mit lehet ehhez hozzátenni?
"touch me, touch me, i wanna feel your body!" 😂
több mint 13 éve
Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...JC6Hát végül is egy mókus élete is annyira át tudja formálni milliók életét, mint tette azt Zuckerberg. 😀
több mint 13 éve
Én is kb. hasonló esélyeket hallottam. Ezt A király beszédét látta valaki? Érdekesnek hangzik, meg a osk jelölés is felkeltette a figyelmem, csak nem a kedvencem Colin Firth, és Helena Bonham Carter még annyira sem.A jelöltek közül szivem szerint Darren Aronofsky-nak adnám, a Black Swan tényleg "nagyot üt", ámde a legvalószínűbb, hogy a Coen testvéreké lesz a nem western westernjükért...David Fincher rendezői Oscarjára kábé 1.03as oddsot adnék max. Nála kisebb odds-t csak Colin Firthnek; Sorkinnak(adaptált forgatókönyv) és a Toy Story 3-nak (legjobb animáció) adnék (=100% hogy ők nyerik a kategóriájukat).iktriad
toxique
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak én nem értem miért 8 díjra van jelölve a Social Network? Szerintem egy hurka, semmitmondó film. Ezzel az erővel egy mókus életéről is lehetne filmet csinálni, hogy mit tesz meg nem tesz...
több mint 13 éve
A jelöltek közül szivem szerint Darren Aronofsky-nak adnám, a Black Swan tényleg "nagyot üt", ámde a legvalószínűbb, hogy a Coen testvéreké lesz a nem western westernjükért...David Fincher rendezői Oscarjára kábé 1.03as oddsot adnék max. Nála kisebb odds-t csak Colin Firthnek; Sorkinnak(adaptált forgatókönyv) és a Toy Story 3-nak (legjobb animáció) adnék (=100% hogy ők nyerik a kategóriájukat).
toxique
több mint 13 éve
A 3D-ről csak annyit, hogy egy hiperbugyuta rajzfilm, vagy egy semmisztorijú kaszabolós baromság is kurva jól néz ki 3D-ben.Dehát ha mondjuk valaki szeret gyönyörködni mondjuk egy múzeumban, képtárban, vagy mondjuk az Alpokban a tájat nézve, az sem a sztoriról szól, mégis szórakoztató, szemet gyönyörködtető élmény.
Mondjuk a 12 dühös ember Henry Fondával, fekete fehérben, 50centis tévén nézve is nagyszerű szellemi élmény, míg a Resident Evil 4, meg 3D-ban is egy baromság, de kurva látványos, és élvezetes megnézni pusztán a 3D élmény miatt. Nem is beszélve az Avatarról, ami kábé Star Wars-is primitívségű, de 3D-ben kibebaszott kurva élvezetes.
Szerintem nem kell összekeverni a kettőt, többféleképpen is lehet élvezni egy filmet, egy képi látványt, ez a trükk ahhoz, hogy jól szórakozzál. 😊
több mint 13 éve
Scott Pilgrim sehol. Használhatatlan lista. De komolyan, befért volna legalább a látvány az hétszentség.
több mint 13 éve
Nolan nekem is az egyik kedvenc rendezőm. Ő szerettette meg velem a Batman filmeket, és az Inception sikere után nem is nagyon értem, hogy miért nem jelölték (a forgatókönyv mellett azért a rendezés sem kutyaütő). A jelöltek közül szivem szerint Darren Aronofsky-nak adnám, a Black Swan tényleg "nagyot üt", ámde a legvalószínűbb, hogy a Coen testvéreké lesz a nem western westernjükért... A Restrepo-t már meg akartam nézni, csak mindíg kiment a fejemből...
Kösz az emlékeztetőt! Már ott figyel a winyón, és este nézem 😀
több mint 13 éve
Nekem Nolan nem jelöltsége a fő csalódás(mekkora rendező; és még asszem soha nem is jelölték). Mila Kunis-t is hiányolom a listáról mellkszereplők közül. Bardemnek és Bridgesnek örülök; bár esélyük arra hogy nyerjenek nincs sok....Én szeretném megvédeni a címemet. 😉
Idén mikor átadják a díjakat lesz megint "Oscar mock" mint tavaly volt?iktriad
Egyébként így elsőre Eisenberg jelölése az ami kiemelten nem tetszik.F.Schleck
több mint 13 éve
...Én szeretném megvédeni a címemet. 😉
Idén mikor átadják a díjakat lesz megint "Oscar mock" mint tavaly volt?iktriad
Egyébként így elsőre Eisenberg jelölése az ami kiemelten nem tetszik.
több mint 13 éve
Itt vannak az idei Oscar jelöltek; ha érdekel valakitLEGJOBB FILM
127 óra
Eredet
Fekete hattyú
A félszemű
The Fighter – A harcos
The Kids Are All Right
A király beszéde
Social Network – A közösségi háló
Toy Story 3.
Winter’s Bone
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ
Javier Bardem (Biutiful)
Jeff Bridges (A félszemű)
Jesse Eisenberg (Social Network – A közösségi háló)
Colin Firth (A király beszéde)
James Franco (127 óra)
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ
Annette Bening (The Kids Are All Right)
Nicole Kidman (Rabbit Hole)
Jennifer Lawrence (Winter’s Bone)
Natalie Portman (Fekete hattyú)
Michelle Williams (Blue Valentine)
LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ
Christian Bale (The Fighter – A harcos)
John Hawkes (Winter’s Bone)
Jeremy Renner (Tolvajok városa)
Mark Ruffalo (The Kids Are All Right)
Geoffrey Rush (A király beszéde)
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ
Amy Adams (The Fighter – A harcos)
Helena Bonham Carter (A király beszéde)
Melissa Leo (The Fighter – A harcos)
Hailee Steinfeld (A félszemű)
Jacki Weaver (Animal Kingdom)
LEGJOBB RENDEZŐ
Darren Aronofsky (Fekete hattyú)
David O. Russell (The Fighter – A harcos)
Tom Hooper (A király beszéde)
David Fincher (Social Network – A közösségi háló)
Ethan Coen és Joel Coen (A félszemű)
LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV
Another Year (Mike Leigh)
Eredet (Christopher Nolan)
The Fighter – A harcos (Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson)
The Kids Are All Right (Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg)
A király beszéde (David Seidler)
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV
127 óra (Danny Boyle, Simon Beaufoy)
A félszemű (Ethan Coen, Joel Coen)
Social Network – A közösségi háló (Aaron Sorkin)
Toy Story 3. (Michael Arndt)
Winter’s Bone (Debra Granik, Anne Rosellini)
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILM
Biutiful (Mexikó)
Dogtooth (Görögország)
Egy jobb világ (Dánia)
Incendies (Kanada)
Outside the Law (Algéria)
LEGJOBB ANIMÁCIÓSFILM
Így neveld a sárkányodat
Az illúzionista
Toy Story 3.
LEGJOBB LÁTVÁNY
Alice Csodaországban
Eredet
A félszemű
Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész
A király beszéde
LEGJOBB FÉNYKÉPEZÉS
Eredet (Wally Pfister)
Fekete hattyú (Matthew Libatique)
A félszemű (Roger Deakins)
A király beszéde (Danny Cohen)
Social Network – A közösségi háló (Jeff Cronenweth)
LEGJOBB JELMEZ
Alice Csodaországban
A félszemű
A király beszéde
Szerelmes lettem
The Tempest
LEGJOBB VÁGÁS
127 óra
Fekete hattyú
The Fighter – A harcos
A király beszéde
LEGJOBB MASZK
Barney’s Version
Farkasember
The Way Back
LEGJOBB ZENE
127 óra (A.R. Rahman)
Eredet (Hans Zimmer)
Így neveld a sárkányodat (John Powell)
A király beszéde (Alexandre Desplat)
Social Network – A közösségi háló (Trent Reznor, Atticus Ross)
LEGJOBB BETÉTDAL
127 óra (“If I Rise”)
Aranyhaj és a nagy gubanc (“I See The Light”)
Country Strong (“Coming Home”)
Toy Story 3. (“We Belong Together”)
LEGJOBB HANGKEVERÉS
Eredet
A félszemű
A király beszéde
Salt ügynök
LEGJOBB HANGVÁGÁS
Eredet
A félszemű
Száguldó bomba
Tron: Örökség
Toy Story 3.
LEGJOBB VIZUÁLIS EFFEKTEK
Alice Csodaországban
Azután
Eredet
Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész
Vasember 2.
LEGJOBB DOKUMENTUMFILM
Exit Through the Gift Shop
Gasland
Inside Job
Restrepo
Waste Land
LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM
Killing in the Name
Poster Girl
Strangers No More
Sun Come Up
The Warriors of Quigang
LEGJOBB RÖVID ANIMÁCIÓS FILM
The Gruffalo
Let’s Pollute
The Lost Thing
Madagascar, carnet de voyage
Nappal és éjjel
LEGJOBB RÖVIDFILM
The Confession
The Crush
God of Love
Na Wewe
Wish 143
Idén mikor átadják a díjakat lesz megint "Oscar mock" mint tavaly volt?
több mint 13 éve
Ugyanez dán katonák szemszögéből.Restrepo-t valaki ismeri? nagyon komoly dokumentumfilm.maximilienItt van a gépen vagy 3 hete de még nem sikerült eljutnom a megnézéséig 😀 A poén az hogy mikor először láttam a trailert mondom Oscart neki a hangokra, aztán rájöttem hogy doku film azért olyan realisztikusak a fegyverhangok 😂Hanni
http://civilkontroll.net/index.php?/hu/audvid/armadillo/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Restrepo-t valaki ismeri? nagyon komoly dokumentumfilm.maximilienItt van a gépen vagy 3 hete de még nem sikerült eljutnom a megnézéséig 😀 A poén az hogy mikor először láttam a trailert mondom Oscart neki a hangokra, aztán rájöttem hogy doku film azért olyan realisztikusak a fegyverhangok 😂
több mint 13 éve
Restrepo-t valaki ismeri? nagyon komoly dokumentumfilm.maximilienaz, amit most ad a NatGeo? Jónak tűnik a bemutatója 😊
több mint 13 éve
Restrepo-t valaki ismeri? nagyon komoly dokumentumfilm.