NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
dühöngő bika?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvolt
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!never back down de az előző hsz a verhetetlen 😊
Köszi előre is! 😊Little Jarry
több mint 13 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Rocky I-VI 😛
Köszi előre is! 😊Little Jarry
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Köszi előre is! 😊
több mint 13 éve
Ebben egyetértünk.Rég láttam ilyen szar filmet, már nem azért..JC6
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀toxique
több mint 13 éve
Ez a Hét mesterlövésze egyik intrója is egyben 😊Plusz a rendezői változatban van egy nehezen felismerhető magyar nyelven elhangzó mondat is a modern városi lingo jegyében. 😊gyeekLehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.DzsokijuingNem ! 😊 A különbség óriási....mivel az eredeti "mozis" verzióban Deckard(Harrison Ford) megossza velünk film közben a gondolatait(ilyen narrátoros formában 😊 ),míg a rendezőiben semmi plusz infót nem kapunk helyette jön az egyszarvú és hasonló rendezői agymenések.Régen megvolt ez a verzió vhs-en,de valahol elkeveredett...azóta keresem.Eredeti nyelven már sikerült beszereznem már csak 1 szinkront vagy egy teljes szinkronos változatot keresek.Sajna a rendezői és final cut verziók vannak elterjedve mert ez a legutóbbi 2 ehhez a filmhez.Gondolom mindenki ráment anno a rendezői változatra mert azok többnyire jobbak szoktak lenni a mozis változatnál....csak sajnos nem ennél a filmnél.Reméltem vki innen csak ismeri vagy tudja merre keressem.Mind1 marad a kutatás...egyszer csak meglesz. :cool:Greengo
http://www.youtube.com/watch?v=BIQ9rsLnjXE
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rég láttam ilyen szar filmet, már nem azért..
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀toxique
több mint 13 éve
Gyógyegér vacsorára: a szinkronhangok kiakasztanak.
Az elején a legalja
***SPOILER:
"- Ő írta a Bibliát?!"
"- Jézus?"
"- Igen!"
SPOILER OFF***
pfff....
Van benne 2 poén. Értékelésem: 2/10JC6
Nekem az egész film alatt az volt az érzésem, mintha Pierre Richard filmekből összekapkodott poénok gyenge remake-jét látnám. Bár lehet, hogy csak engem tréfáltak meg az emlékek 😀
több mint 13 éve
Plusz a rendezői változatban van egy nehezen felismerhető magyar nyelven elhangzó mondat is a modern városi lingo jegyében. 😊Nem ! 😊 A különbség óriási....mivel az eredeti "mozis" verzióban Deckard(Harrison Ford) megossza velünk film közben a gondolatait(ilyen narrátoros formában 😊 ),míg a rendezőiben semmi plusz infót nem kapunk helyette jön az egyszarvú és hasonló rendezői agymenések.Régen megvolt ez a verzió vhs-en,de valahol elkeveredett...azóta keresem.Eredeti nyelven már sikerült beszereznem már csak 1 szinkront vagy egy teljes szinkronos változatot keresek.Sajna a rendezői és final cut verziók vannak elterjedve mert ez a legutóbbi 2 ehhez a filmhez.Gondolom mindenki ráment anno a rendezői változatra mert azok többnyire jobbak szoktak lenni a mozis változatnál....csak sajnos nem ennél a filmnél.Reméltem vki innen csak ismeri vagy tudja merre keressem.Mind1 marad a kutatás...egyszer csak meglesz. :cool:GreengoA "final cut" gondolom egy másik kifejezés a "dcut/uncut"-ra. Ezt az egyet találtam szinkronnal.toxiqueLehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.Dzsokijuing
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyógyegér vacsorára: a szinkronhangok kiakasztanak. Az elején a legalja
***SPOILER:
"- Ő írta a Bibliát?!"
"- Jézus?"
"- Igen!"
SPOILER OFF***
pfff....
Van benne 2 poén. Értékelésem: 2/10
több mint 13 éve
Most néztem meg a Feast of Love-ot, és tetszett nagyon! 😊Külön érdekes Stana Katic, a Castle-ből ilyen karakterként, és a filmben is magyart játszó Marozsán Erika.
szerk: Jah, és végre nem a szokásos helyeken, hanem Oregonban játszódik a film, kár hogy pontosabban Portlandben, és így "csak" a Portland State stadionja a főszereplő, nem az Autzen. 😊
több mint 13 éve
Nem ! 😊 A különbség óriási....mivel az eredeti "mozis" verzióban Deckard(Harrison Ford) megossza velünk film közben a gondolatait(ilyen narrátoros formában 😊 ),míg a rendezőiben semmi plusz infót nem kapunk helyette jön az egyszarvú és hasonló rendezői agymenések.Régen megvolt ez a verzió vhs-en,de valahol elkeveredett...azóta keresem.Eredeti nyelven már sikerült beszereznem már csak 1 szinkront vagy egy teljes szinkronos változatot keresek.Sajna a rendezői és final cut verziók vannak elterjedve mert ez a legutóbbi 2 ehhez a filmhez.Gondolom mindenki ráment anno a rendezői változatra mert azok többnyire jobbak szoktak lenni a mozis változatnál....csak sajnos nem ennél a filmnél.Reméltem vki innen csak ismeri vagy tudja merre keressem.Mind1 marad a kutatás...egyszer csak meglesz. :cool:Lehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.DzsokijuingErről senki semmit sem tud?Elég vicces,hogy a gyengébb rendezőit lehet csak beszerezni.GreengoA "final cut" gondolom egy másik kifejezés a "dcut/uncut"-ra. Ezt az egyet találtam szinkronnal.toxique
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
toxique: a Dear John-on elaludtam...JC6Jobban jártál így 😀. Kényszer hatására néztem végig, merthogy olyan romatikusos filmalkotás. De - ha már nézni kell - inkább legyen unalmas, mint összefüggéstelen nyálömleny :/
több mint 13 éve
Nekem megvan még régről a film, de fogalmam nincs hogy melyik változat... Ha mondassz valami támpontot hogy miből derül ki megnézem Neked 😊Ha már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?GreengoErről senki semmit sem tud?Elég vicces,hogy a gyengébb rendezőit lehet csak beszerezni.Greengo
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
toxique: a Dear John-on elaludtam...
több mint 13 éve
Lehet, hogy rosszul emléxem, de a Sz. fejvadász eredeti és rendezői változatát csak az különbözteti meg egymástól, hogy az utóbbiban levágták a csöpögös utolsó képsorokat.A "final cut" gondolom egy másik kifejezés a "dcut/uncut"-ra. Ezt az egyet találtam szinkronnal.toxiqueHa már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?GreengoErről senki semmit sem tud?Elég vicces,hogy a gyengébb rendezőit lehet csak beszerezni.Greengo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A "final cut" gondolom egy másik kifejezés a "dcut/uncut"-ra. Ezt az egyet találtam szinkronnal.Ha már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?GreengoErről senki semmit sem tud?Elég vicces,hogy a gyengébb rendezőit lehet csak beszerezni.Greengo
több mint 13 éve
Ventura +1 😊Furák ezek a romantikus filmek - ha már a lerágott csont témáknál tartunk. Vegyük pl. az Eat,pray,love-ot. Az is valami hihetetlen értelmetlen maszlag lett. Mindenféle divatos, romantikus girl-power elemmel csapkod, csak éppen üsszefüggések és következetesség nélkül. Naja: ráhúzzák, hogy az érzelmek, meg érezni kell nem gondolkodni (mondjuk én már Picasso "művészete" előtt is kérdőjelekkel ácsorgok). Nem a film a szar (ha nem tetszik), hanem egy érzéketlen tuskó vagy 😀 . Utáltam minden percét, ahogyan a közelmúlt romantikus filmjeinek a 90%-át. Talán a "Rebound" és a "Dear John" volt a kivétel. Azok nálam 5/10. A mélyrepülés a Levelek Júliától (Letters from Juliet)... ott aztán dagonya van az értelmetlen klisében és a következetesség nélküliségben. 😛
Amúgy csak nekem nem jött be a Brooklyn mélyén c. film? Lerágott csont a téma, 10/3.
És mi van az Emlékezz rám-mal? Sokszor csöpögött a képernyő, néha untam, de a végén a jelenet ütött. Ettől függetlenül 10/4.JC6
A közelmúltban a "legnagyobb fos amit láttam" díj holtversenyben a Killers-é és a Tourist-é (megosztva). Hmmm... talán a Killers egy orrhegy-hosszal a Tourist előtt van, de csak Depp miatt 😀 . Ekkora egy szőke filmet! -1/10. A téma miatt -2/10. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ventura +1 😊Amúgy csak nekem nem jött be a Brooklyn mélyén c. film? Lerágott csont a téma, 10/3.
És mi van az Emlékezz rám-mal? Sokszor csöpögött a képernyő, néha untam, de a végén a jelenet ütött. Ettől függetlenül 10/4.
több mint 13 éve
Ha már pár hsz-al feljebb felbukkant a film akkor érdeklődnék arról,hogy tudja valaki esetleg hol lehet beszerezni a Blade Runner c. film eredeti/mozis (nem rendezői !!) változatát szinkronnal?GreengoErről senki semmit sem tud?Elég vicces,hogy a gyengébb rendezőit lehet csak beszerezni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nekem bejött a True Grit. persze nem ez a legjobb Cohen film, de simán kaphatnak érte Oscart. Jeff Bridges nagyot játszik benne. Több lehetőség volt benne, de egy feldolgozáshoz képest jó. Az eredetit még valahonnan be kéne szerezni.Na, film napot tartottam. Kezdetnek Red: egynek jó volt nálam. Alap esetben nem kedvelem Bruce Willist, de itt egész jó volt. A film alapötlete nekem összecsapott, vagyis az igazi okokat sem tudjuk meg, miért van a hajsza, mi történt ott és akkor. (Direkt nem kívánok spoilerezni sokat.) Újra biztos, hogy soha nem fogom megnézni, és így utólag már röhejes, hogy GG díjre jelőlt volt. Aztán jött a Könnyű nőcske (Easy A): nekem tetszett, röhögös kis film, pár szar és pár jó poénnal, de az alapszituáció jó volt. Most pedig, mivel képtelen voltam elaludni jött a Időzített gyilkosság: eleje tetszett, eléggé lekötött, érdekelt mi történik tényleg foszerrel, meg minden, de a film végére már nagyon gagyi lett. Illetve a legvégén számomra kissé összecsapott. Aki szereti a kissé pszichokrimit, enyhe fantasys beütéssel, annak egyszer jó lehet.deny79Az "időzített gyilkosság" (ticking clock - ketyegő óra) kötve hiszem, hogy bárki számára jó film lenne. Amikor látványosan kiesik a kuka mellett a naplója, és gondos gyilkosként ott felejti, akkor hirtelen és megállíthatatlanu megindul a film a gagyiba süllyedés útján, amely szánalmas mocsokban kb. 30 percet még fetreng is. A Red szerintem is jó, a díjakról meg annyit, hogy a Tourist-ot mikre jelölték 😛 . Röhejes 😂
Amit tegnap néztem az a Coen fivérek szerencsétlen western kezdeménye, a True Grit (igaz eltökéltség), magyarul a Félszemű. Régen a Coen fivérek neve valamelyest garancia volt a nézhető, szórakoztató és értelmes filmekre (mint pl. Johnny Depp, vagy Robert De Niro...stb.). Nos, a True Grit görcsösen szeretné mindezt nyújtani, de hasonlóan a zsidós szösszenethez ez sem alkot nagyot. Sőt. Átlag kimenetelű, kiszámítható történet, alapvetően minden elem nélkül, ami westernné tesz egy cowboyos filmet. Valóságos helyett elkapkodottnak hat. Mindenesetre mindenkinek van igaz elszántsága vmi iránt (bosszú, pénz, alkohol), és ha venni akarok vmit, akkor a kiscsajt viszem magammal alkudozni. Nem lövöm le azt a kevéske poént és fordulatot, amit a film tartogat; de ez sem lett egy nagyonCoen. :/toxique
Közben meg is találtam az eredeti John Waynes verziót, amiért Oscart kapott. Már jön is le 😀
több mint 13 éve
Viszonylag régi film, és azt hiszem ismeretlen is: Citizen X. A kedvenc krimim (bár nem túl széles a skála), első osztályú szinészi teljestmény, a két főszereplő (Stephen Rea, Donald Sutherland) karaktere és történetük néha átcsúszik a humoros kategóriába annak ellenére, hogy a film kicsit nyomasztó. Magyarországon forgatták és elég sok magyar statisztát is fel lehet benne ismerni (jól passzol az orosz akcentushoz a magyar kiejtés).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Nem csak most van, régen is ugyanilyen volt. Volt aki nehezményezte hogy olyan nem létezhet, és volt olyan akit az érdekelt, hogy lekösse, izgalmas legyen. A filmértékelés igen, arról szól, hogy vizsgáljuk meg minden oldalról. A filmértékelés is attól függ ki készíti. Olyan akit zavar mindenféle szösszenet, vagy aki élvezettel nézi, és tényleg az eléggé furcsálló dolgokra figyel fel, mert addig leköti a film.Nem tudom, hogy szoktál, tudsz filmet nézni, ha mindere odafigyelsz, a legkisebb szösszenetre, képtelenségre. Most 3-4 m3 helyett 20-at szívott, mi lesz?
De ez megint értelmetlen vitát eredményezne, mert mindenkinek szíve joga, hogy hogy néz egy filmet vagy hogy zavarja e valami vagy nem. Izgalmas számára, leköt vagy sem. Megint ott tartanánk, hogy minden ember más.
több mint 13 éve
Amit tegnap néztem az a Coen fivérek szerencsétlen western kezdeménye, a True Grit (igaz eltökéltség), magyarul a Félszemű. Régen a Coen fivérek neve valamelyest garancia volt a nézhető, szórakoztató és értelmes filmekre (mint pl. Johnny Depp, vagy Robert De Niro...stb.). Nos, a True Grit görcsösen szeretné mindezt nyújtani, de hasonlóan a zsidós szösszenethez ez sem alkot nagyot. Sőt. Átlag kimenetelű, kiszámítható történet, alapvetően minden elem nélkül, ami westernné tesz egy cowboyos filmet. Valóságos helyett elkapkodottnak hat. Mindenesetre mindenkinek van igaz elszántsága vmi iránt (bosszú, pénz, alkohol), és ha venni akarok vmit, akkor a kiscsajt viszem magammal alkudozni. Nem lövöm le azt a kevéske poént és fordulatot, amit a film tartogat; de ez sem lett egy nagyonCoen. :/toxiquekíváncsi leszek, én Coenék összes filmjét láttam, és nekem még a Serious Man sem okozott csalódást
Nem tudom miért kell ebbe ennyire belemenni és kötekedni, amikor számtalan filmben fedezhetünk fel nem életszerű dolgokat. A halhatatlan ufóktól a repülő emberig.tessék
Engem megfogott, de sehol sem olvastam ilyen kritikákat, mint amilyeneket ti írtok.
Életszerűség LOLJC6
http://hookum.blogspot.com/2010/12/buried-2010.html
egy sci-finél vagy egy animációs filmnél természetesen kevésbé számít ez a tény, de egy olyannál, ami pontosan azzal a gondolattal operál, hogy "mi lenne ha ez velünk történne meg?", szerintem eléggé fontos... de tényleg nem vitatkozom, az embereket már rég nem érdeklik ilyen dolgok mikor "szórakozni akarnak"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal