Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
A melletünk lévő kollégium étkezőjében cigánylakodalom van.Az igazi önmutogató hangoskodó kafferbivaly kinézetű vajdák fémjelezte eseményt nem volt kedvünk élőben hallgatni, így anyosomékhoz menekültünk.
több mint 13 éve
Aki 1 héttel határidő előtt elkészül vele az meg is érdemli!!! Határidő után 1-2 nappal kell elkészülni vele, ha pont aznap az még elfogadható 😛 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Te sem kapkodtad el.
több mint 13 éve
kedden du. elküldtem a konzulensemnek a szakdogám általam véglegesnek gondolt verzióját átnézésre, azóta se válaszolt, fogy a türelmem, jövő keddig kellene leadnom...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
kurva élet bazmegHöriBővebben?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
NFL csevegőt ezentúl hanyagolom. Nem fogok 5 oldalakat átlapozni, hogy átugorjam a témát, ami nem érdekel. Nevetséges az a parttalan vita, ami ott folyik. Vissza a külön topikot a témának!!!GRAFIEzért lett minden divíziónak külön csevegője. 😉
több mint 13 éve
NFL csevegőt ezentúl hanyagolom. Nem fogok 5 oldalakat átlapozni, hogy átugorjam a témát, ami nem érdekel. Nevetséges az a parttalan vita, ami ott folyik. Vissza a külön topikot a témának!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kint is folytatod? hát ezen beszartam 😀Én meg sose értettem, hogy mi a faszért van valaki annyit időn WC-n,hogy olvasgasson/játszon közbe.nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatom és voálá, nemsokára ott az új rekord 😀kristof
Odamegyek elvégzem a dolgom kb 1 perc és kész, ez alatt nem lehet rekordot dönteni 😀Toca
több mint 13 éve
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatom és voálá, nemsokára ott az új rekord 😀kristofÉn meg azt hittem, a betörők kenték össze a Hermant. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Nekem a SouthPark rész jutott eszembe amikor szarási rekordokat döntenek 😀 Kmiért? szarik a világra, ennyi 😀davemayernekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatomkristofEz így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂fetomy
Kristof továbbfejlesztette 😀
több mint 13 éve
miért? szarik a világra, ennyi 😀nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatomkristofEz így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂fetomy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatomkristofEz így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂
több mint 13 éve

srácok...
edit: egyébként nálam a Nyomorultak a sláger 😀 hamár a szarás közbeni olvasni való a téma.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg sose értettem, hogy mi a faszért van valaki annyit időn WC-n,hogy olvasgasson/játszon közbe.nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatom és voálá, nemsokára ott az új rekord 😀
Odamegyek elvégzem a dolgom kb 1 perc és kész, ez alatt nem lehet rekordot dönteni 😀Toca
több mint 13 éve
Én meg sose értettem, hogy mi a faszért van valaki annyit időn WC-n,hogy olvasgasson/játszon közbe.én személy szerint ott döntöm a rekordjaim nagyrészét 😀kristofÉn megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀TocaMég a wc-n is azt nyomogatod, mi? 😀JC6
Odamegyek elvégzem a dolgom kb 1 perc és kész, ez alatt nem lehet rekordot dönteni 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én személy szerint ott döntöm a rekordjaim nagyrészét 😀Én megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀TocaMég a wc-n is azt nyomogatod, mi? 😀JC6
több mint 13 éve
Az enyém is okostelefon, nincs azzal semmi gond, csak ne legyen érintőkijelzős, ennyi. 😛szabaHogy on legyen a qwetry bill-nél kevesebb dolgot gyűlölök jobban 😀
Ott a gecinagy kijelző minek még gomb is 😀
több mint 13 éve
Az enyém is okostelefon, nincs azzal semmi gond, csak ne legyen érintőkijelzős, ennyi. 😛
több mint 13 éve
Okostelefon <3Én megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀TocaGyűlölöm ezt a faszom okostelefont. Okádalom ez az érintőképernyő.BazzaniBarátnőm is most vett egyet nagyon megbánta már ő is,mondjuk én mondtam is neki hogy szerintem jobb lenne egy egyszerűbb megbízhatóbb telefont venni,de nőből van az volt a fontos hogy jól néz ki 😀Cowboykarcsi
2008 novemberben megvettem az első iPhone-om (amit egy hónapja loptak el a feleségemtől), azóta csak "okostelefonom" van (utálom, de a smartphone-nak nincs jobb fordítsa sajnos). A telefon használati időm 10%-a klasszikus telefon szerep, sms-ezni 18 éves korom óta utálok (a twittert szintén nem szeretem). A maradék időből mondjuk kb. a háromnegyede rss olvasás, fórum olvasás stb. A többi email, netezés, Plant vs. Zombies 😛
Csak hogy ontopic legyek: gyűlölöm a mobilszolgáltatókat, hogy képtelenek normális mobilnetet vinni mindenhova.

több mint 13 éve
nem kell nyomogatni, csak simogatni 😛 😉Én megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀TocaMég a wc-n is azt nyomogatod, mi? 😀JC6
amúgy meg a WC-n pláne, van olyan haverom aki sorozatot néz rajta addig 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀TocaMég a wc-n is azt nyomogatod, mi? 😀
több mint 13 éve
Én megpusztulnék ha nem lenne okostelefonom és netem mindenhol 😀Gyűlölöm ezt a faszom okostelefont. Okádalom ez az érintőképernyő.BazzaniBarátnőm is most vett egyet nagyon megbánta már ő is,mondjuk én mondtam is neki hogy szerintem jobb lenne egy egyszerűbb megbízhatóbb telefont venni,de nőből van az volt a fontos hogy jól néz ki 😀Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Gyűlölöm ezt a faszom okostelefont. Okádalom ez az érintőképernyő.BazzaniBarátnőm is most vett egyet nagyon megbánta már ő is,mondjuk én mondtam is neki hogy szerintem jobb lenne egy egyszerűbb megbízhatóbb telefont venni,de nőből van az volt a fontos hogy jól néz ki 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Okádalom 😀