Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem ma csak 1 volt, holnap nem lesz!!! Cserébe kb. 3 beadandó van tarsolyban, kurva jó.Hétfőn csak 3 zh-t írok, nem 4-et, ezaz! 😂NewmanNa viszont ez így elég szar, hogy ennek így kell örülnöm....szopóág ez az mmk, ja és persze kedden megírjuk a 4.zh-t, úgy, hogy előtte levő nap szakest lesz, ergó józanság kizárva, másnaposság rulez.
több mint 14 éve
Ma dupla, holnap szimpla, majd jövőhéten 3 nap alatt 4. Pfejjj.
több mint 14 éve
ZH-k.. Minden nap lájtosan 2-3 (L)+1. Holnap is duplázok, plusz beadandó. Ma is dupláztam.
kezd tele lenni velük a tökömStez
több mint 14 éve
ZH-k.. Minden nap lájtosan 2-3 (L)kezd tele lenni velük a tököm
több mint 14 éve
Beszoptam, fél4-kor, bealudtam, na nem szándékosan. 10 mp nem kellett hozzá, egy pislogás és már vége volt a dalnak...haverom felhívott reggel, csak ezért értem be zh-ra. 😀Viszont a számolásokat nem néztem át, így szoptam vsz (btw, közlekedéstanról van szó), ezért lesz még egy vizsgám januárban (Y)
több mint 14 éve
10kor számtud pótpót 😀
több mint 14 éve
Én se alszok, 8tól valszám pótpótZh 😊
több mint 14 éve
MMK-soknak nem csak lazázásból áll a suli... 😛Cumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...Newman
Nekem csak egytől van. Meg persze borkultúra 😀Double B
Am meg a borkultúra most a legkevésbé érdekel, majd előtte lévő órán tanulok rá... (ha meg bukok, legalább jövőre is mehetek inni) 😛
több mint 14 éve
Cumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...Newman
Nekem csak egytől van. Meg persze borkultúra 😀
több mint 14 éve
De utálom a do-or-die ZH-kat...szaba+1
Ma is lesz egy 8-tól, ergó ma nem alszok. Király...
több mint 14 éve
De utálom a do-or-die ZH-kat...
több mint 14 éve
http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/fegyvert-szoritott-tanara-fejehez-a-tatabanyai-diak-417177Fasza úton halad a magyar társadalom 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
úgy szeretek a város egyik végéről a másikba utazni, miközben egy kisfiú a kiskarácsonyt énekli folyamatosan, úgy hogy nincs semmi köze a dallamhoz.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Komolyan mondom, hogy a büdös redvás életbe lehet egy ekkora büdös gyökeret berakni egy töltelék tárgyhoz (kommunikáció 2 kredit)???Az 1.zh-t még megúsztam (azon is meghúzta az elsős mmk-sok 70%-át), na de amit ma leművelt, az mindennek a legalja. Rohadj meg te büdös kurva!!! :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor adja, ha tényleg buliztam volna 3 napot, ehelyett efelett a szar felett görcsöltem (bár eredmény szempontjából akár le is mehettem volna a kocsmába tegnap este, 80 volt a kislaza 😕 )tenorxvag az eszed mint a beretva.
több mint 14 éve
Ez akkor adja, ha tényleg buliztam volna 3 napot, ehelyett efelett a szar felett görcsöltem (bár eredmény szempontjából akár le is mehettem volna a kocsmába tegnap este, 80 volt a kislaza 😕 )
több mint 14 éve
a mega ütőkártyahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=268703#p268703jöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabbHát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.tenorx
oh wait 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=268703#p268703Hát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.tenorxBekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
oh wait 😀
több mint 14 éve
Hát sok mindent csinálhattam volna 3 nap tanulás helyett.Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Én is ez a szar miatt nem mentem. Nagyon megérte... 😂Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...tenorxjöttél volna inkább fórumfocira, kár volt éjjel-nappal tanulni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Bekaphatja a faszomat Levendovszky. Pótzhn 125ől 9 ember ment át...
több mint 14 éve
kurva anyád arizona cardinals és at. bilbaoJocia szádra... 😊
|
több mint 14 éve
kurva anyád arizona cardinals és at. bilbao
több mint 14 éve
A kurva anyámért fantasy-zok mikor csak felbassza a fejemet???!!! :mad: :mad: :mad: