Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
A vége kézsebészet és szerdán műtét, amin már 2 hete túl kéne lennem.Matthew99
jogi útra gondoltál már? hihetlen amúgy amit felénk is 1-2 kórház megenged magának...szal átérzem a helyzeted, jobbulást!Divat
Igen gondolkodtam rajta, de nincs nagy tapasztalatom a dologban (szerencsére) és jelenleg az foglalkoztat jobban, hogy sikerüljön a műtét. De ha valaki felvilágosít azt megköszönöm. Ez egyébként egy orvos Pakson és csak ilyen történetek keringenek róla. Természetesen én utána hallottam ezeket, miután nálam is kiderült a turpisság. Kösz a jókívánságokat! (viszont ha táppénzen leszek lesz időm szép sigeket csinálni 😊 )

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mi a geci értelme van a kontrollnak ha az orvos nem csinál semmit? Egy hete eltört a kezem, begipszelték. Most mentem vissza erre az asszisztensnő átkötözte és mondta, hogy jöjjek egy hét múlva. A gipsz le se került a kezemről hogy esetleg megnézzék, hogy nem-e száradt le útközben 2 ujjam. Mondjuk akkor lehet, hogy észrevették, hogy sokkal színesebb a kezem mint egy hete és a kézközépcsont be van esve. Ezért érdemes volt egy nap szabit kivenni.Matthew99
Sajnos igazam lett. Elmentem a háziorvoshoz, hogy mondja már el hogy így kéne-e kinézni a kezemnek. Természetesen nem olyan egyszerű a baj, hogy egy sima gipsszel megúsznám. Holnap másik város traumatológia. Hogy a rohadás verné kettőbe az ilyen mocskos orvosokat...Matthew99
A vége kézsebészet és szerdán műtét, amin már 2 hete túl kéne lennem.Matthew99
jogi útra gondoltál már? hihetlen amúgy amit felénk is 1-2 kórház megenged magának...szal átérzem a helyzeted, jobbulást!

|
több mint 14 éve
Mi a geci értelme van a kontrollnak ha az orvos nem csinál semmit? Egy hete eltört a kezem, begipszelték. Most mentem vissza erre az asszisztensnő átkötözte és mondta, hogy jöjjek egy hét múlva. A gipsz le se került a kezemről hogy esetleg megnézzék, hogy nem-e száradt le útközben 2 ujjam. Mondjuk akkor lehet, hogy észrevették, hogy sokkal színesebb a kezem mint egy hete és a kézközépcsont be van esve. Ezért érdemes volt egy nap szabit kivenni.Matthew99
Sajnos igazam lett. Elmentem a háziorvoshoz, hogy mondja már el hogy így kéne-e kinézni a kezemnek. Természetesen nem olyan egyszerű a baj, hogy egy sima gipsszel megúsznám. Holnap másik város traumatológia. Hogy a rohadás verné kettőbe az ilyen mocskos orvosokat...Matthew99
A vége kézsebészet és szerdán műtét, amin már 2 hete túl kéne lennem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 172 — je suis poloska
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,JayB
Ne haragudj de ha olyan hülye vagy hogy amíg McNabb itt van ránk teszel akkor meg is erdemled hogy elbukd.Toca
nekem is azon ment el. szerencsére a 10 órási meccsek mind bejöttek, így +ba jöttem ki jócskán 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint egy hétfő reggel...Aludni akarok méééég! :/
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 340 — Vikings fan
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,JayB
Ne haragudj de ha olyan hülye vagy hogy amíg McNabb itt van ránk teszel akkor meg is erdemled hogy elbukd.
több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Faszom :/
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BASZKI VASÁRNAP VAN?!tenorx
hétfő

több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
BASZKI VASÁRNAP VAN?!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
régi szép idők, mikoris heti 2 tippmix ment el minden egyes alkalommal 4-ből1, 8-ból 1 akár 15-ből 1 meccsen is. Sosem értettem,hogy miért nincs egyszer az, hogy a 10 meccsből mondjuk 2-3, vagy mondjuk 5 menjen el, de hát ez van, mindig 1 ment el 😊fetomy
Nekem a héten két szelvényem ment el 1 meccs miatt, ráadásul ugyanazon meccs miatt 😀 (MU-Bázel) Egyiken csak sima W-t raktam, másikon hendivel. Persze döntetlen lett
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
3. meccs megy el az utolso negyedben. szép volt saslikok (eagles)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
régi szép idők, mikoris heti 2 tippmix ment el minden egyes alkalommal 4-ből1, 8-ból 1 akár 15-ből 1 meccsen is. Sosem értettem,hogy miért nincs egyszer az, hogy a 10 meccsből mondjuk 2-3, vagy mondjuk 5 menjen el, de hát ez van, mindig 1 ment el 😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 941
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 010 — Nega Scott
Sok papírt kell összeszedni, sok sort kell végigállni, ennyi.Rajna
És meg se kapod 😛tenorx
Én azt hallottam nálunk elég sok embernél megy a "sitteskedés". Átíratják magukat nagyszülőkhöz, aztán több pontot kapnak. Most be se adtam, felesleges rohangálni a semmiért. Tavaszi félévben viszont kelleni fog koli miatt. Persze akkor is inkább majd betesznek pár köcsög gólyát, mert sajnálnak +2 helyet tőlünk hogy rohadjanak meg... :oAsbee
Az való igaz, hogy sokan összevissza csalnak, de továbbra is tartom, hogy a rászorulók nagyon nagy része megkapja a juttatást. A kolikról nem tudok semmit, azzal nem volt dolgom.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
erről most lemaradtam, mi a lényege?Amadeus91
És meg se kapod 😛tenorx
Én azt hallottam nálunk elég sok embernél megy a "sitteskedés". Átíratják magukat nagyszülőkhöz, aztán több pontot kapnak. Most be se adtam, felesleges rohangálni a semmiért. Tavaszi félévben viszont kelleni fog koli miatt. Persze akkor is inkább majd betesznek pár köcsög gólyát, mert sajnálnak +2 helyet tőlünk hogy rohadjanak meg... :o

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Bekerülök a kedvenc heti cikkembe az ESPN-en, erre elbasszák a nevem. Nem ismerik az ő betűt...

Go Jets!
több mint 14 éve
És meg se kapod 😛tenorx
Azért ha tényleg csóró vagy, megkapod. Én mindig kb. 10 ponttal vittem át a ponthatárt, pedig azért nem éhezünk vagy ilyesmi, csak tanár az anyukám 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Már én is feladtam.Vrijbloed
És meg se kapod 😛
több mint 14 éve
Ez az egyetemi szociális ösztöndíj rendszer egy hihetetlenül undorító dolog...Schleck
Sok papírt kell összeszedni, sok sort kell végigállni, ennyi.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 563
Ez az egyetemi szociális ösztöndíj rendszer egy hihetetlenül undorító dolog...Schleck
erről most lemaradtam, mi a lényege?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
és úgy érzem magam du 5-kor, mintha legalább este 10 lenneTheMileHighCity
akkor te mar most atomkeszen vagy 😀Fake
Igazad lenne. 😀 De ezt a fáradtságra értettem.

Egyébként most is ugyanez a helyzet áll fent, geci másnapos vagyok, minden bajom van, és ma még hosszabb nap áll előttem. Következtetés? Vasárnap van megint. 😊
Most aludtam kb 20 percet és kicseréltek. Estére még tolni kell valami ütőset, aztán GB is beleremeg. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Már én is feladtam.
több mint 14 éve
Hát az én életvitelemet megnézhetik. Van egy 15 éves autóm, egy hiteles lakásom. Ennyi.GRAFI
És a RedSoxnak drukkolsz. Hát ez bizony gyanús... 😊

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hát az én életvitelemet megnézhetik. Van egy 15 éves autóm, egy hiteles lakásom. Ennyi.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Köcsög APEH vagy NAV ahogy manapság nevezik ismét berángat véletlenszerűen kisorsolt SZJA ellenőrzésre. (tavalyelőtt voltam). Megint vehetek ki rá egy szabadnapot, mehetek be saját költségemen és baszhatom el egy fél napomat náluk. Az ország fele minimálbérre bejelentett, meg feketén melózó. Nekik pont azt kell beszgatni aki 8+ éve ugyanott melózik, nem minimálbérre van bejelentve és mindig fizet mindent rendesen. :mad: :mad:GRAFI
Örülj amíg nem büntetnek meg. Egyik ismerősünket megbüntették valami 25 ezer forintra, mert SEMMI hibát nem találtak, DE kizárt dolog hogy ilyen életvitelt folytasson ebből a bejelentett jövedelemből... ez volt az indok.