Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 164 — je suis poloska
 www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.html

gyűlölöm ezt a világot
arról a 462ezer emberről is megvan a véleményem.

(király volt Málta, jó idő volt)
braxa88
mi a bajod az influencerekkel? 😮
vagy csak Edina böki a csőrödet?
shawnka
mindkettő 😀
zsebrevágnak egy havi kereset azért hogy kiraknak a picsájukról meg egy tescoskonzervről egy képet a gyönyörő instagramra... ne mond hogy ez szimpatikus 😀
Ez a töktehetségtelen, csúnyácska, nagyképű csaj meg különösen irritál
braxa88
én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀

mondjuk instával én nem foglalkozok, csak YT-val és nekem nagyon kevés rossz tapasztalatom van (mondjuk ami van az nagyon rossz), de szerintem 2k19-ben az, hogy létezik egy ilyen iparág, az teljesen oké. a pénzek meg azért ekkorák, mert az ügyfelek hajlandóak ennyire a zsebükbe nyúlni egy-egy arc miatt.
shawnka
ja csak amíg a youtube-on néha azért legalább (legtöbbször nincs) van valami tartalom, addig ez a csaj kb. minden képen ugyanúgy néz ki, max más a ruha.
Nyom egy tükörszelfit (nem is tudtam, hogy még mindig divat), majd aláírja hogy "izgalmas napon vagyok túl, nektek hogy telt a hétvégétek?" sok paraszt meg odaírja, hogy farhátot sütöttem rizsával (mintha elolvasná a kismillió kommentet 😀 )
Ne az legyen már a tartalom hogy valaki szépen veri vissza a fényt. (mondjuk ízlés kérdése, nekem se jön be)

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.html

gyűlölöm ezt a világot

braxa88
shawnka
mindkettő 😀
zsebrevágnak egy havi kereset azért hogy kiraknak a picsájukról meg egy tescoskonzervről egy képet a gyönyörő instagramra... ne mond hogy ez szimpatikus 😀
braxa88
én 2 éve dolgozok egy olyan ügynökségnél, ahol intergrált influencer/youtuber kampányokat csinálunk 😀 😀

mondjuk instával én nem foglalkozok, csak YT-val és nekem nagyon kevés rossz tapasztalatom van (mondjuk ami van az nagyon rossz), de szerintem 2k19-ben az, hogy létezik egy ilyen iparág, az teljesen oké. a pénzek meg azért ekkorák, mert az ügyfelek hajlandóak ennyire a zsebükbe nyúlni egy-egy arc miatt.
shawnka
na ja, ilyen ez a 2k19
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek

gyűlölöm ezt a világot

braxa88
shawnka
mindkettő 😀
braxa88

több mint 6 éve

gyűlölöm ezt a világot

braxa88
shawnka
mindkettő 😀
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek

gyűlölöm ezt a világot

braxa88
több mint 6 éve

gyűlölöm ezt a világot

több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.
nyílván jövő hétre végig szar időt jósol.
braxa88
Meddig lesztek? Mi jövő szombaton költözünk ki.
csebi
Vasárnap megyünk, pénteken jövünk
braxa88
Mikor május közepén kinn voltam az interjún mindennap esett. Konkrétan kijöttem az interjurol, rohadtul úgy éreztem h nem sikerült jól, és erre meg el is kezdett zuhogni. Szar kedvemnek meg jobban odatett. Én amúgy úgy látom h kellemes idő lesz. Merre szalltok meg? Programokat lefixaltatok? Párat tudok ajánlani ha kellene pl kajak túra, kék laguna stb
csebi
Hát ajnlom h jó idő legyen basszameg :/
Köszi megterveztünk mindent.
Blue lagoon, mdina, st peters pool,valletta, blue grotto stb.
braxa88
A Paceville-i éjszakát se hagynám ki. 😉
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 467 — Így remélem megfelelek nektek.....
jövő héten irány málta. 4 hónapja nem esett ott az eső, tényleg 4 hónapja egy csepp sem.
braxa88
viszont ha visztek magatokkal csapadékot, akkor jó eséllyel szentté avatnak
slowmotion
Kiviszem a kocsit és lemosom. Az büdöskurvaélet, hogy legkésőbb 36 órán belül esni fog. Ez a rekordom.
kishaszi
Jah, ez alap nálam is.Csak a gyerekek miatt megyek autómosóba, ők élvezik, a kocsi két nap múlva ugyanolyan szutykos 😊
warr_b
Két nap? Még haza se értem 😀
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 324 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
braxa88
slowmotion
Kiviszem a kocsit és lemosom. Az büdöskurvaélet, hogy legkésőbb 36 órán belül esni fog. Ez a rekordom.
kishaszi
Jah, ez alap nálam is.Csak a gyerekek miatt megyek autómosóba, ők élvezik, a kocsi két nap múlva ugyanolyan szutykos 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
braxa88
csebi
braxa88
Mikor május közepén kinn voltam az interjún mindennap esett. Konkrétan kijöttem az interjurol, rohadtul úgy éreztem h nem sikerült jól, és erre meg el is kezdett zuhogni. Szar kedvemnek meg jobban odatett. Én amúgy úgy látom h kellemes idő lesz. Merre szalltok meg? Programokat lefixaltatok? Párat tudok ajánlani ha kellene pl kajak túra, kék laguna stb
csebi
Hát ajnlom h jó idő legyen basszameg :/
Köszi megterveztünk mindent.
Blue lagoon, mdina, st peters pool,valletta, blue grotto stb.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 190 — Steelers fan
braxa88
slowmotion

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 885 — Lucas Scott
braxa88
csebi
braxa88

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
braxa88
csebi
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 885 — Lucas Scott
braxa88

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 406 — Cowboys fan
braxa88
több mint 6 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 992
 www.nemzetisport.hu/kajak_kenu/kajak-kenu-vb-kiss-peter-kl1-ben-vilagbajnok-es-kvotat-szerzett-2717895

"Egy jobb hajó és egy autó"..

Ilyenkor miért nem áll oda valamelyik MOB-tag vagy képviselő vagy bárki, és mondja azt, "fiam, dicsőséget hoztál a nemzetnek, nemcsak EB-t, hanem VB-t is nyertél, nehogy már órákat kelljen a BKV-ra várnod, itt egy autó a családnak, meg neked egy új hajó, hogy még jobb légy?!"

Olyan nehéz, vagy mi a szar? Miért nem lehet ilyen embereket, ügyeket támogatni? A jövőjükbe belefektetni?
Iszonyat idegesítő és elkeserítő... a MOB-tagok meg 10-20 milliós, céges autóval járnak, amihez sofőr dukál meg költségtérítés..
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
8. utas a halál 😕 viszont pl. a Cool-túra (Road trip) elég jó cím.
Atari
Ki a faszagyerek? - The Man
Végjáték - Ender's Game

www.szeretlekmagyarorszag.hu/zsager-balazs-a-civilizaciora-mar-csak-egy-elveszett-torzskent-tekintek/
Negritis
A hitetlen - The Believer
empty taxi
ez nem hiba, csak nézőpont kérdése 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Atari
Végjáték - Ender's Game

www.szeretlekmagyarorszag.hu/zsager-balazs-a-civilizaciora-mar-csak-egy-elveszett-torzskent-tekintek/
Negritis
A hitetlen - The Believer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Atari
A 8. utas a halál önmagában még elmenne, de amikor a következő 3 filmnél is ragaszkodtak ehhez a halál terminológiához, úgy már borzalmas.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 934 — The Mathematician
Atari
Végjáték - Ender's Game

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ha egyszemélyben én döntök, én a Bruges (Belgium) címet adtam volna.
Sobri Jóska
don't confuse with Bruges, Nebraska

több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 665 — Grady Judd fan
dél-koreai többet nem jön ide
 index.hu/belfold/2019/08/22/kismaros_vonatbaleset_aldozatok_del-korea/
r.baggio
Dehogynem! Pécs tele van velük és még jó ideig lesz is, hála az egyetemnek. Például én is majdnem ütköztem eggyel a kórházból távozóban -- gyalog. Ha nem koppintok elé egyet a mankómmal hogy felébresszem alvajárásából miközben egyenes vonalban hasítottam a lift felé, tragédia lett volna a vége.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Az In Bruges simán a top3 legelbaszottabb címfordítás.
Nem baj, ha egy cím nem jó, vagy nem tűpontos, de ha teljesen félre visz, mást sugall, az gáz. Itt erről van szó, ez vele a fő baj.
Viszont még így is jobb, mint ha pl. Brühühüzs lett volna a befutó cím.
Ha egyszemélyben én döntök, én a Bruges (Belgium) címet adtam volna.
Sobri Jóska
" Általában tesznek címjavaslatokat a fordítók, a forgalmazó belső munkatársai, és sok helyen bevált külsősöket is alkalmaznak, akik bedobják az ötleteiket. Az Erőszakik-at például egy külsős reklámszakembernek köszönhetjük. És bármilyen sokan utálták is a címet, a forgalmazó szerint bejött, mert a vártnál többen ültek be a filmre."
ZoliMP
Az Erőszakik önmagában nem rossz cím, ötletes, csak nem ennek a filmnek.
Mintha a Rómeó és Júlia címe az lenne mondjuk, hogy Csóka móka. Nem hozza a film hangulatát, félreviszi a nézőt. Épp ezért valószínű, hogy sokan megnézték, de nem a filmet késöbb megkedvelők, hanem akik valami könnyed kis lövöldözős, ökörködős vígjátékra számítottak. Akik aztán csodálkoztak, hogy ez meg mi a szar?!
Ritkán mozizok, a Hétköznapi vámpírokat moziban néztük, ott járhattak sokan így, mire vége lett a fél mozi (6 ember 😊) otthagyta, nem erre számítottak.