Jégkorong
21 feliratkozó
3 napja
Devils mekkorát játszott
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Jordan Binnington. Save of the Season?#NHL #stlblues #Binnington pic.twitter.com/UwreqIxfin
— Jégkorongblog (@Jegkorong_blog) November 11, 2024
6 napja
Shutout-al nyertünk New Jerseyben?! Hoppácska!😊
10 napja
Valóban nem, a Sharks összefoglalók mellett a tv-s derbiket nézem meg általában. 😊Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
zavi27
Mikey
10 napja
Nekem is, pedig régóta Nekik szurkolók!!Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.
zavi27
Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.
🤘 gaben 🤘
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
10 napja
Mikey
18 708
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Tehát a pár nappal ezelőtti 2-8-at sem láttad a Canes ellen. 😊
zavi27
10 napja
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.Jó volt látni a Leafs szép játékát. Meg a bostoni szenvedést is.
zavi27
Jets még mindig csak egyet hibázott, ami nekem meglepő.
11 napja
Rég láttam már magukhoz képest ennyire lélektelen, kilátástalan játékot a Bostontol.
13 napja
Az Erste Liga tabella jól néz ki ezzel a 13 meccses győzelmi sorozatunkkal, következő meccs a címvédő otthonában vízválasztó lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
13 napja
Mindkét finn meccset behúzta a Panthers.
13 napja
16 napja
Mikey
18 708
Egész jól kezdte a szezont a Canes, pedig a tavalyi korai PO búcsú és "visszafogott" holtszezon után kicsit moderált optimizmussal vártam a szezont. A Bruinst egy nyolcassal küldték az éjjel haza, így 7-2-vel állnak.Andersen természetesen máris megsérült, de így legalább Kochetkov védhet.
Nečas azok után hogy cserét kért, majd aláírt két évre, 15 ponttal indított az első 9 meccsen, de Svechnikov, Aho és Gostisbehere is pont/meccs átlaggal bír, és az új igazolás Roslovic is 6 gólnál jár, szóval egyelőre szinte minden szép és jó.
16 napja
Győzelmi széria ez már...CsempiöncsipppHa egy üzlet beindul máris 2-0Amúgy nyertek a cápák!!🥳Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
nagir
zavi27
🤘 gaben 🤘
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
17 napja
Jól nyomja eddig ez a Capitals, nem csak egy Ovi kisérőzenekar idén eddig. Rangersel is hatalmas meccset játszottak.Nagyon jó kis meccs volt.
zavi27
Mondjuk a 3.harmad már kicsit unalmasabbra sikerült.
17 napja
Jól nyomja eddig ez a Capitals, nem csak egy Ovi kisérőzenekar idén eddig. Rangersel is hatalmas meccset játszottak.
18 napja
Simán.Hát egyre lassul.Az utolsó három szezonjában lőtt 50, 42, 31 gólt. Ha nem sérül meg és tud hozni kb 70 meccset egy szezonban, akkor max két szezon és meglesz neki.40 gól az még 2-3 teljes szezon amit a fr el kell szenvedjen hogy neki sikerüljön…Szerintem igen, de ettől még Gretzky marad ugyanúgy a GOAT mint ahogy Jordan.Az asszisztokban még belehúzhat.Az nagyobb kérdés, hogy Gretzky gólrekordját meg tudja-e dönteni.
Matthew99
warr_b
Matthew99
Janek
warr_b
Kérdes hogy a csapat többi tagja beáldoz e még két szezont a semmiért
Janek
Amúgy lassulás ide-vagy oda, öregen is meg fogja találni a "spot"-ot, amire egész pályafutása során nem készültek a csapatok ... 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
18 napja
CsempiöncsipppHa egy üzlet beindul máris 2-0Amúgy nyertek a cápák!!🥳Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
nagir
zavi27
🤘 gaben 🤘
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 napja
Ha egy üzlet beindul máris 2-0Amúgy nyertek a cápák!!🥳Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
nagir
zavi27
18 napja
A Jets már 8-0*cries in NFL*
Év eleje meg minden, de akkor is
🤘 gaben 🤘
Wester
18 napja
Amúgy nyertek a cápák!!🥳Bizony, bizony, végre megvan az első! Úgy ünnepeltük mint egy Stanley kupát😊
nagir
18 napja
Amúgy nyertek a cápák!!🥳
18 napja
A Jets már 8-0Aztán kikaptunk az "acélos" Leafstől!🤮
🤘 gaben 🤘
18 napja
A Volán az első 6 meccses győzelem-vereség sorminta után sorozatban 6. ICEHL meccsét húzta be ezekben a percekben Ljubljanaban.Pedig pont ebben a runban azért volt bőven sérült.
Idén jó lenne márciusban is a csúcson lenni.
20 napja
A Jets már 8-0*cries in NFL*
🤘 gaben 🤘
Lesz ez még így se!