NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
5
3
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Néztem a BL csoportkör kalapokat. A negyedik kalapban van 2 lengyel csapat. Annyival erősebb az a liga, mint a magyar, hogy automatikusan 2 csapat onnan benn van a 32es mezőnyben? De látom, hogy van egy brit csapat is pl.
több mint 2 éve
Amit láttam a mieinkből kb tök mindegy, legalább 20%-kal kéne gyorsulnunk és a helyzetkihasználáson is javítani kéne. Meg kéne legalább 5-6 tényleg minőségi játékos.Nem tudunk ütközni,a pass&go sem megy igazán gyorsan…
NB2
több mint 2 éve
Amit láttam a mieinkből kb tök mindegy, legalább 20%-kal kéne gyorsulnunk és a helyzetkihasználáson is javítani kéne. Meg kéne legalább 5-6 tényleg minőségi játékos.
több mint 2 éve
Szerintem nem gond, ha a sógik is bennmaradnak.Osztrákok szépet mennek, ma szétlövésekkel megverték a cseheket.Elég nagy gond ez nekünk. Jó lenne ha nem a britek és az olaszok esnének ki, az a két csapat amely ellen reális esélyünk lenne jövőre.
zacknorb
tüsi91
Kazah és norvég kiesés lenne nekünk tényleg jó.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Osztrákok szépet mennek, ma szétlövésekkel megverték a cseheket.Elég nagy gond ez nekünk. Jó lenne ha nem a britek és az olaszok esnének ki, az a két csapat amely ellen reális esélyünk lenne jövőre.
zacknorb
több mint 2 éve
Osztrákok szépet mennek, ma szétlövésekkel megverték a cseheket.
több mint 2 éve
Ez a finn válogatott nagyon meggyőző eddig!Jobban ,mint Kanada.😏
több mint 2 éve
Huh, két 7. meccs, hirtelen halálban eldöntve, nem semmi izgalmak voltak. Talán a Rangers az 1-3ól visszajövetel, a Calgary meg a 62-28as kapuralövés és mutatott játék miatt érdemelt kicsit jobban továbbjutást.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Rangers támadó mire veri az arcát, legjobb kapusuk van idén a Pitben meg a 3.számú.Erről pedig a Rangers támadója tehet?
Heisman
több mint 2 éve
Sajnáltam a Maple Leafs-et, most tényleg mindent megtettek, minimális dolgokon múlt a kiesésük csak. Tampa pedig elképesztő, így megfordítani 2-3-ról, kétszeres bajnokként is éhesen, nem semmi.nem kell sajnálni őket. Dubas évről évre elköveti ugyanazokat a hibákat, aztán csodálkozik, hogy folyamatos bukta van ebből.
zavi27
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
De ő védett, de teljesen mindegy volt...3-2-nél kimaradtak a helyzetek, a NY meg egy totális bírói hibát kihasználva egyenlített. A támadó levitte a védőt a földre a bírótól 3 m-re és mivel a védő sisakja leesett le kellett mennie és üresen maradt a csatár. Dörzsöltség ide vagy oda, elképesztő hiba. De a bosszantó, hogy nem ezen múlt...nem jó ez a Rangers szerintem, de picsa nagy mázlijuk van...el kellene már indulni egy másik úton, mert ez a védelem ezzel a kapussal nem alkalmas nagy tervekre, hiába a remeklő támadószekció. A sérülések is fájóan gyakran jöttek, de ez egy ilyen sport.Rangers támadó mire veri az arcát, legjobb kapusuk van idén a Pitben meg a 3.számú. Az utolsó jelenet megmutatta ezt, Penguinsnek kivédi a kapus a szemét is, NYR meg lekontrázza őket és vezetnek.Nem Jarry véd végül?
Heisman
Wester
több mint 2 éve
Földrajzilag eléggé jó párosítások lettek végül, ez biztos valami új rekord 😊Lol
r.baggio
Hát a sok utazásra nem foghatja majd, aki kiesik 🤪
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Földrajzilag eléggé jó párosítások lettek végül, ez biztos valami új rekord 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Rangers támadó mire veri az arcát, legjobb kapusuk van idén a Pitben meg a 3.számú. Az utolsó jelenet megmutatta ezt, Penguinsnek kivédi a kapus a szemét is, NYR meg lekontrázza őket és vezetnek.Nem Jarry véd végül?
Heisman
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Rangers támadó mire veri az arcát, legjobb kapusuk van idén a Pitben meg a 3.számú. Az utolsó jelenet megmutatta ezt, Penguinsnek kivédi a kapus a szemét is, NYR meg lekontrázza őket és vezetnek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Sajnáltam a Maple Leafs-et, most tényleg mindent megtettek, minimális dolgokon múlt a kiesésük csak. Tampa pedig elképesztő, így megfordítani 2-3-ról, kétszeres bajnokként is éhesen, nem semmi.Amugy ma ket ertesito jott.
zavi27
Mlb es nhl.mindketto tampa bay es toronto.
Az mlb hittem az nhlnek.1-5 mondom kiraly😇🤣
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
köszi szépen 😊NHL teren kik azok, az insiderek akiket erdemes kovetni Twitteren (mint nfl-nel Schefter vagy Rapoport)?Pierre LeBrun, Darren Dreger, Chris Johnston, Elliotte Friedman, Frank Seravalli, ők jutnak hirtelen eszembe
Beki
Wester
több mint 2 éve
NHL teren kik azok, az insiderek akiket erdemes kovetni Twitteren (mint nfl-nel Schefter vagy Rapoport)?Pierre LeBrun, Darren Dreger, Chris Johnston, Elliotte Friedman, Frank Seravalli, ők jutnak hirtelen eszembe
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
NHL teren kik azok, az insiderek akiket erdemes kovetni Twitteren (mint nfl-nel Schefter vagy Rapoport)?
több mint 2 éve
Sajnáltam a Maple Leafs-et, most tényleg mindent megtettek, minimális dolgokon múlt a kiesésük csak. Tampa pedig elképesztő, így megfordítani 2-3-ról, kétszeres bajnokként is éhesen, nem semmi.
több mint 2 éve
Az èg kèk, a fű zöld a torontói levelek meg el(le) hullanak 😁😁😁 a bocsocskák is kiestek már csak a Pensnek meg a Flamesnek kellen tovább menni ès akkor onnantól ez egy tökéletes POnekem, azt nem számítva hogy mi hiámyzunk, de a tavalyi után mèg 2 èvig egy szavam nem lehet 😛
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Csak miesett a leafs az elso korben ujra🤣bazzzzValahol úgy 2-2 vagy 3-2 után már egyértelmű volt, hogy ez egy same old Leafs series lesz.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
A twitter bejegyzes alatt mi megy😅twitter.com/TBwinningtheWS/status/1525656919091908608?t=ro2F1Jg66-_D-uIXzGqb0g&s=19
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Csak miesett a leafs az elso korben ujra🤣bazzzz