NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
2 rovidzarlat aztan ennyiAmugy a birok is megbaszhatjak magukat pont annyit fujtak oda amennyit kell
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Párosával ütik a gólokat, nem jó ez így.
több mint 2 éve
Édes Istenem...
több mint 2 éve
Baszki, azért így a vége csúnya
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Billéket kiütötték, vagy elrágták a kábelt a szlovék drukkerek?Nálam van hang, minden rendben
winston
több mint 2 éve
Billéket kiütötték, vagy elrágták a kábelt a szlovék drukkerek?
több mint 2 éve
Amugy jol jatszunk osszesegeben
több mint 2 éve
az Erste ligában nem kedveltem meg 😀no de miért szúrja a szemed?Ha ma mi hoznánk egy pontot, akkor is meglenne, függetlenül a továbbiaktól. de igen, vasárnap még meglehet, a románok tűnnek a leggyengébbeknek, csak Skachkov szúrja a szemem ott.Románok ellen kell egy pont, vagy a románok bukjanak pontot a litvánok ellen, és megvan a feljutásnem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
YoungZeeZee
zacknorb
winston
slowmotion
több mint 2 éve
Remélem sikeresen alkalmazzuk az egy meccsen elkúr mindenki mindent, és a többin jó lesz taktikát
több mint 2 éve
ez mennyire amatőr már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Epic balfaszok vagyunk
több mint 2 éve
Baszku, túmenimen...
több mint 2 éve
no de miért szúrja a szemed?Ha ma mi hoznánk egy pontot, akkor is meglenne, függetlenül a továbbiaktól. de igen, vasárnap még meglehet, a románok tűnnek a leggyengébbeknek, csak Skachkov szúrja a szemem ott.Románok ellen kell egy pont, vagy a románok bukjanak pontot a litvánok ellen, és megvan a feljutásnem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
YoungZeeZee
zacknorb
winston
több mint 2 éve
Előnyöket ki kéne használni...
több mint 2 éve
Hogy játszunk amúgy?Sok a védelmi hiba.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Hogy játszunk amúgy?
több mint 2 éve
Persze, sőt 😊 talán ez a mostani számít a legkevésbé. Nyilván jó lenne ma bebiztosítani, de az uccsó meccsünk azért papíron könnyebb lesz.nem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Ha ma mi hoznánk egy pontot, akkor is meglenne, függetlenül a továbbiaktól. de igen, vasárnap még meglehet, a románok tűnnek a leggyengébbeknek, csak Skachkov szúrja a szemem ott.Románok ellen kell egy pont, vagy a románok bukjanak pontot a litvánok ellen, és megvan a feljutásnem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
YoungZeeZee
zacknorb
Szerkesztette: winston
több mint 2 éve
Románok ellen kell egy pont, vagy a románok bukjanak pontot a litvánok ellen, és megvan a feljutásnem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
nem vagyok kepben. fel lehet meg jutni iden?most akkor elment feljutas?Max mára.
YoungZeeZee
Bálesz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
most akkor elment feljutas?
több mint 2 éve
néha megszakadnak, de aztán utána újra jók, akkor érdemes másikra váltani, van szerencsére több magyar is. a wecast amit nem ajánlok, a többi okés.Amit winston berakott, működik. (Lekopogom.)Akkor még itt érdemes próbálkozni, van vagy 6, az egyik csak jó lesz.Nem vagyok, de azért kösz.Stream esetleg?Tippmixprón van, ha regisztrálva vagy esetleg.
nagylaza
Kampman
nagylaza
sport365.stream/hockey/06-may-22/slovenia-hungary
Kampman
nagylaza