NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt a lazázást megúsztuk.
több mint 2 éve
nyertünk, de ez nagyon vérszegény volt...iszonyat lassúak vagyunk fejben is és játékban is, az A csoportban ennél jóval több kell
több mint 2 éve
ezt a szerencsétlenkedést amit levágtunk 5 a 3-ba
több mint 2 éve
Mondjuk minek rendeznek vb-t ha ilyen buzi délutáni időpontokban vannak a meccsek. Legalábbis a mieink.Bezzeg 19-ben Nursultanban a jó 8:30-as meccsek
peach
több mint 2 éve
Mondjuk minek rendeznek vb-t ha ilyen buzi délutáni időpontokban vannak a meccsek. Legalábbis a mieink.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Cefet egy szenvedés ez.
több mint 2 éve
Az sokkal simabb volt, felborult vegig a palya, qrva jol vedett a kapus.Nehéz lesz ez. Ahogy láttam csak az eredményből a szlovénok is megszenvedtek velük tegnap.Ez ma sokkal nyögvenyelősebb, mondjuk a bírók is bekaphatják. Remélem idővel kijön, hogy kevesebbet pihenhettek...Jók ezek a litvánok, mi meg nem játszunk jól legyünk őszinték.
gabokocka
tüsi91
zavi27
Jo volna a harmad elejere athuzodo fort beverni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nehéz lesz ez. Ahogy láttam csak az eredményből a szlovénok is megszenvedtek velük tegnap.Ez ma sokkal nyögvenyelősebb, mondjuk a bírók is bekaphatják. Remélem idővel kijön, hogy kevesebbet pihenhettek...Jók ezek a litvánok, mi meg nem játszunk jól legyünk őszinték.
gabokocka
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ez ma sokkal nyögvenyelősebb, mondjuk a bírók is bekaphatják. Remélem idővel kijön, hogy kevesebbet pihenhettek...Jók ezek a litvánok, mi meg nem játszunk jól legyünk őszinték.
gabokocka
több mint 2 éve
Ez ma sokkal nyögvenyelősebb, mondjuk a bírók is bekaphatják. Remélem idővel kijön, hogy kevesebbet pihenhettek...
több mint 2 éve
Nem szórakozunk 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Jó hosszúra sikerült ez a Rangers-Penguins...de a jó hír, hogy időnként jól játszottunk, ami idén a Rangers ellen annyira nem volt jellemző a csapatra.
több mint 2 éve
Radunske visszavonult, naMeg azt mondta Bill, hogy újra csak a saját fiatalokra építenek kb. csak az olimpiára honosították szét magukat 2 méteres 100 kilós emberekkel.😊Hogy lehetünk ennyivel jobbak, mint a koreaiak?Ledomináltuk őket szerintem fizikálisan, a magyar játékosok átlagban kb 10 centivel és 10 kilóval nagyobbak. Korea nagyon gyors, de nem engedtük őket nagyon mozogni. Én most sajnos csak a szombati U25-el való felkészülésire tudtam kimenni, ott is szembetűnő volt milyen gyorsan a koreaiak, ha engedik őket. Jó volt tegnap a gameplan 😊
Az utóbbi években nagyon nem ez volt a jellemző.
Kampman
winston
zavi27
több mint 2 éve
Meg azt mondta Bill, hogy újra csak a saját fiatalokra építenek kb. csak az olimpiára honosították szét magukat 2 méteres 100 kilós emberekkel.😊Hogy lehetünk ennyivel jobbak, mint a koreaiak?Ledomináltuk őket szerintem fizikálisan, a magyar játékosok átlagban kb 10 centivel és 10 kilóval nagyobbak. Korea nagyon gyors, de nem engedtük őket nagyon mozogni. Én most sajnos csak a szombati U25-el való felkészülésire tudtam kimenni, ott is szembetűnő volt milyen gyorsan a koreaiak, ha engedik őket. Jó volt tegnap a gameplan 😊
Kampman
winston
több mint 2 éve
Hogy lehetünk ennyivel jobbak, mint a koreaiak?Ledomináltuk őket szerintem fizikálisan, a magyar játékosok átlagban kb 10 centivel és 10 kilóval nagyobbak. Korea nagyon gyors, de nem engedtük őket nagyon mozogni. Én most sajnos csak a szombati U25-el való felkészülésire tudtam kimenni, ott is szembetűnő volt milyen gyorsan a koreaiak, ha engedik őket. Jó volt tegnap a gameplan 😊
Kampman
több mint 2 éve
ezt megint hogy sikerült így összehozni, hogy csóri litvánok este játszottak, erre ma már délután megint, a románok meg csak esteszóval kb az első 2 nap el is dől a sorsunk, picit lehetett volna jobb is a sorsolásunk, de remélem maradt erő a srácokban és győzünk
több mint 2 éve
azé' látom, a szlovéneknél még mindig ott vannak azok, akik az elmúlt években megforgatták bennünk a tőrt (Jeglic, Ticar)
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Helyszínen nézve az első két harmad nagyon jónak tűnt. Korongszerzesek az ellenfél harmadában, helyzetek, lövések. Az első Koreai kaput eltalaló lövésre 9 percet kellett várni.Jól játszottunk.
Kb 1000-1200 magyar drukker lehetett, a hangulat remek volt. A sör 3 euró, a kiszolgálás nem készült fel a magyar rohamokra. 😁 Ez egy jó nap volt. Hozni kell a papírformát és akkor jövőre újból A csoport.
több mint 2 éve
Ez a szlovén sramli sem lett kevésbé nyomasztó, mint 2010-ben.Bill sem likeolta!
Kampman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
De furcsa hogy lezengenek a nezok, max felhaz ha van
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Ez a szlovén sramli sem lett kevésbé nyomasztó, mint 2010-ben.
több mint 2 éve
De marha mérges vagyok, hogy nem tudtam nézni, de az eredmény az remek!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Szép volt Fiúk! Parádésan simára sikerült Erdély vezetésével.Előre a feljutásért!
Kangyal "Bill" tegnapi sporttv-s fb interjúkban pont Fejest és (gól debütálásként), Terbócsot (gólpassz) emelte ki. 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!