Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Vb is elkezdődött. Adja valamelyik tv?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nem kell beszarni,a Lífsz el vala átkozava YF Bejja által!🤣🤣🤣Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊Jól tolta nagyon!
dande
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊Jól tolta nagyon!
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊
több mint 3 éve
Jó sok pénztől kímélt meg most a tampa... nevetséges komolyan
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
oh milyet kapott....jobbulástAn extremely frightening situation on the ice in Toronto. Our thoughts are with John Tavares after this hitpic.twitter.com/QV0TtbEP6A
— Snipe N’ Celly (@SnipeNCellyPod) May 21, 2021
Scary scary stuff here.
— For Future Considerations (@PodcastFFC) May 21, 2021
Let's hope John Tavares is OK. #LeafsForever pic.twitter.com/OOtzg2tVK4
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Még egyszer. Semmi bajom nincs egyébként azzal, hogy ezt adják, csak jól esett egy kicsit ezen reklamálni 😛, és bármelyiket adjâk a miénk helyett, megteszem 😊 no túl van tárgyalva 😉Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir
empty taxi
több mint 3 éve
Na jah az nem vót gyenge...🤪Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir
empty taxi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
több mint 3 éve
Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
több mint 3 éve
Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
több mint 3 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
több mint 3 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊
több mint 3 éve
Ehlers is nagyon hiányzik, az már két top6 támadó. De én, az Oilers tartom esélyesebbnek...Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
csebi
több mint 3 éve
Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány a ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Plusz több meccsből is áll az alapszakasz, 1-1 meccs elmaradása jobban "belefér".Az MLB-ben a draftnak sokkal kisebb a jelentősége, mint a másik 3 ligában. A draftolt játékosok valamelyik farmcsapatban kezdenek, egy jelentős részük soha nem fog bemutatkozni a nagyoknál.És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
és elosztás után eléggé amatőr hatása van ennek egy NBA/NFLhez képest.
esanders10
Mikey
Gondolom nézők, jogdíjak.
De így melyik csapat veszi komolyan?
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Az MLB-ben a draftnak sokkal kisebb a jelentősége, mint a másik 3 ligában. A draftolt játékosok valamelyik farmcsapatban kezdenek, egy jelentős részük soha nem fog bemutatkozni a nagyoknál.És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
És a draftsorrend ott smafu?MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
MLB-ben pl. a rossz idő elmaradt meccseket már nem szokták bepótolni, ha az alapszakasz végéig már nincs rá idő, főleg, hogy ha két a playoff szempontjából érdektelen csapat játszaná őket.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
több mint 3 éve
draftsorrend.Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Minek egyáltalán lejátszani?Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey
több mint 3 éve
mivel a PO-ra nincs hatással, sztem lehetett volna párhuzamosan csinálni. így lesz b2b a leafs párharcban, ami sztem a legnagyobb baromság a PO-ban...Mi ez a hoki fos szervezés az NHLtől hogy random 2-3 alapszakasz meccs még hátramaradt két playoffban nem érdekelt csapatnak, miközben már elindult a playoff is mellette. Nem is értem. Az amúgy is tragikus scheduleA Canucksnak volt hat elmaradt meccse COVID miatt, mégis mit kellett volna csinálniuk? Megvárni a playoff kezdetével, amíg a (playoff szempontjából már jelentéktelen) meccseket bepótolják, és akkor a bejutók két hétig várnak?
esanders10
Mikey