Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Legalább ezt sikerült nem elcseszni 😊
több mint 3 éve
Montreal-Toronto párharcban folytatják hogy az idegenbeli csapat szerzi az első gólt, vezet a MTLNem a francokat bakker.. .... most hosszabbítás.... svédek is előnyt adnak le, most ez is..... hülye egy sport 😛
2-0 😀 mivan dande mégse estek még ki 😊
Heisman
több mint 3 éve
Montreal-Toronto párharcban folytatják hogy az idegenbeli csapat szerzi az első gólt, vezet a MTL2-0 😀 mivan dande mégse estek még ki 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jesszusom ez a Jarry mekkora világi nyomorult, 3 gól minimum az ő ordas nagy hibája, kiütni az előtte lévő támadó elé....Mondjuk nem tudom mennyire volt "jóval gyengébb" ez az Islanders. Crosby 2db értékelhető megmozdulást mutatott, mindkettő hátul góltól mentett meg minket, de amúgy egy rakás sajnos. A védelem meg időnként borzalmas ergya. Ettől még persze ez a párharc Jarry-n ment el, akárcsak tavaly, de Sullivant hibáztatom leginkább, mert Jarry még így is az első számú kapusunk volt, vagyis nem 1, hanem 2 kapusra voltunk egy NHL PO szintű csapattól. MEg kellene már tanulni, hogy egy jó támadóalakulat, itt már baromi kevés, de erőltetjük évről évre. Hát most majd nagy kérdés mi lesz, mert egyébként ha Jarry helyett jönne egy rendes kapus, még az ő pénze is hellyel közzel beférne. De kérdés meddig van ezt értelme masszírozni, mikor van az a pont, hogy ezek az első körös kiesések elégnek bizonyulnak egy átalakuláshoz.
Remélem elküldjük már végre mert sok haszna nem nagyon van.
Idén is vastagon benne van hogy kizúgunk egy jóval gyengébb islanders ellen.
kapitnono
több mint 3 éve
Jesszusom ez a Jarry mekkora világi nyomorult, 3 gól minimum az ő ordas nagy hibája, kiütni az előtte lévő támadó elé....Remélem elküldjük már végre mert sok haszna nem nagyon van.
Idén is vastagon benne van hogy kizúgunk egy jóval gyengébb islanders ellen.
több mint 3 éve
Akkor kezdünk a helyünkre kerülni, nem is baj, hogy nem látom 😛 Ehhez már Price is kevés.Viccelsz? Egy olyan év után amikor POba került a Habs, kizárt! 🤣Kevesebbért sem rúgtak ki, amúgy Molsonék tuti nagyon meg van vele elégedve, nagyjából Ők az egyetlenek...
Az igazán jó az lenne ha Bergevin is a helyére kerülne, a kukába..... Spoiler: nem fog....
dande
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Akkor kezdünk a helyünkre kerülni, nem is baj, hogy nem látom 😛 Ehhez már Price is kevés.Az igazán jó az lenne ha Bergevin is a helyére kerülne, a kukába..... Spoiler: nem fog....
több mint 3 éve
Mennyira nagy a jets!!!OH igen!!!
csebi
Legalább Ők...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Én a Kazatanov, Fetisov, Marionov és hasonló emberektől kezdve nézem -kisebb nagyobb megszakításokkal- de azért ilyen ergya válogatottakat régen láttam. Azért az európai nagyok válogatottjai igencsak megütötték azt a szintet amit az ember elvár, a 4 között már nagyon jó csaták voltak.Így van, évek óta ez csak kínszenvedés, ahol sikerül a jobb neveket behívni azok nyernek, ez aztán a versenyhelyzet...A VB-knek alapvetően semmi értelme, mivel sosem lehetnek ott a legjobb játékosok.Ez a team Canada eddig a szánalom tetőfoka, ki lehet innen esni? 😊Így ennek a vb-nek kb semmi értelme. Mindenki letojja, kb csak a kisebb csapatok nem. Simán lehet valami Svájc vagy hasonló győztes. Vagy az oroszok presztízsből behúzzák.
Jav.: Közben vissza olvastam, hogy senki nem esik ki, szerencséjük!
Stoki
NB2
Mikey
Stoki
több mint 3 éve
Mennyira nagy a jets!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Amikor 2 jó kapusunk volt, jöttek a kupák...Sullivan nem tudja összerakni a képet? Az Islanders 2.számú kapusa nyer ellenünk 3 meccset...mondjuk szerint ő a jobb,,,,siralmas, mert persze a 45 kapurálövésből 2 gól is azA 2. év amikor kizúgunk Jarry miatt a PO-ból. Sullivan szerelmes vajon ebbe a f@szba?Annyira éreztem hogy ennyi kihagyott helyzet után biztos hogy ki fogunk kapni. Ráadásul mindhárom kapott gólunk viccparádé volt, a saját hibánkból kaptuk, de az utolsó volt a legfájóbb. Hihetetlen hogy nincs értelmes kapus a rosteren, és nem is teszünk érte hogy legyen. Murrayt kár volt elküldeni, ő legalább PO ban jó teljesítményt nyújtott.
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
A 2. év amikor kizúgunk Jarry miatt a PO-ból. Sullivan szerelmes vajon ebbe a f@szba?Annyira éreztem hogy ennyi kihagyott helyzet után biztos hogy ki fogunk kapni. Ráadásul mindhárom kapott gólunk viccparádé volt, a saját hibánkból kaptuk, de az utolsó volt a legfájóbb. Hihetetlen hogy nincs értelmes kapus a rosteren, és nem is teszünk érte hogy legyen. Murrayt kár volt elküldeni, ő legalább PO ban jó teljesítményt nyújtott.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
A 2. év amikor kizúgunk Jarry miatt a PO-ból. Sullivan szerelmes vajon ebbe a f@szba?
több mint 3 éve
Így van, évek óta ez csak kínszenvedés, ahol sikerül a jobb neveket behívni azok nyernek, ez aztán a versenyhelyzet...A VB-knek alapvetően semmi értelme, mivel sosem lehetnek ott a legjobb játékosok.Ez a team Canada eddig a szánalom tetőfoka, ki lehet innen esni? 😊Így ennek a vb-nek kb semmi értelme. Mindenki letojja, kb csak a kisebb csapatok nem. Simán lehet valami Svájc vagy hasonló győztes. Vagy az oroszok presztízsből behúzzák.
Stoki
NB2
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
A VB-knek alapvetően semmi értelme, mivel sosem lehetnek ott a legjobb játékosok.Ez a team Canada eddig a szánalom tetőfoka, ki lehet innen esni? 😊Így ennek a vb-nek kb semmi értelme. Mindenki letojja, kb csak a kisebb csapatok nem. Simán lehet valami Svájc vagy hasonló győztes. Vagy az oroszok presztízsből behúzzák.
Stoki
NB2
több mint 3 éve
Ez a team Canada eddig a szánalom tetőfoka, ki lehet innen esni? 😊Így ennek a vb-nek kb semmi értelme. Mindenki letojja, kb csak a kisebb csapatok nem. Simán lehet valami Svájc vagy hasonló győztes. Vagy az oroszok presztízsből behúzzák.
Stoki
több mint 3 éve
Eddig nagyon verjük az Edmontont! Pedig ma a szuper soruk villogott, de azt hiszem Smithen megy el Nekik...
több mint 3 éve
Lehet még simán az a párharc is náluk, főleg ha sokáig tart majd😊Én a Nemzetisport oldalán láttam mást, de akkor elmennek oda ahová....... Igen a telekom tv go oldalán is az van amit te mondasz.... hát szrjanak sünt már bocsánat.... értem hogy az jó párharc meg minden de egy meccs igazán belefért vona.... 😕Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛FB oldalukon ma reggel a Florida-Tampa-t írják hajnali 2-re.
dande
zavi27
dande
több mint 3 éve
Én a Nemzetisport oldalán láttam mást, de akkor elmennek oda ahová....... Igen a telekom tv go oldalán is az van amit te mondasz.... hát szrjanak sünt már bocsánat.... értem hogy az jó párharc meg minden de egy meccs igazán belefért vona.... 😕Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛FB oldalukon ma reggel a Florida-Tampa-t írják hajnali 2-re.
dande
zavi27
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛FB oldalukon ma reggel a Florida-Tampa-t írják hajnali 2-re.
dande
több mint 3 éve
Meg is van a válasz, ma éjjel egykor Habs-Leafs az Arenán. Reméljük ennek örömére nem kapunk ki nagyon 😛
több mint 3 éve
akkor mindent értek...ÉN is nézem, hogy milyen eredmények vannak itt 😊 Azért remélem hozzánk valami ergya csapat esik le, rohadtul nem örülnék egy Kanadának...Idén senki nem esik ki.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
ÉN is nézem, hogy milyen eredmények vannak itt 😊 Azért remélem hozzánk valami ergya csapat esik le, rohadtul nem örülnék egy Kanadának...Idén senki nem esik ki.
NB2
több mint 3 éve
ÉN is nézem, hogy milyen eredmények vannak itt 😊 Azért remélem hozzánk valami ergya csapat esik le, rohadtul nem örülnék egy Kanadának...