Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Sajnálatos 😊1/2 helyett igen is fontos főleg a mostani drafton. Bernierst akartam de így ő nem lesz benn ...1/3-mal mit sírsz? 😁A Sabres nyerte a lotteryt.mi meg csúsztunk. meglepő. mint mindig.
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
M 1/3n húztuk Galyt és Kotkaniemit pl egyik se rossz 😊 Arról nem Galy tehet, hogy nem sikerült normális edző keze alá kerülni. Talán Kotkának nagyobb szerencséje lesz. 😊1/2 helyett igen is fontos főleg a mostani drafton. Bernierst akartam de így ő nem lesz benn ...1/3-mal mit sírsz? 😁A Sabres nyerte a lotteryt.mi meg csúsztunk. meglepő. mint mindig.
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 3 éve
1/2 helyett igen is fontos főleg a mostani drafton. Bernierst akartam de így ő nem lesz benn ...1/3-mal mit sírsz? 😁A Sabres nyerte a lotteryt.mi meg csúsztunk. meglepő. mint mindig.
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
1/3-mal mit sírsz? 😁A Sabres nyerte a lotteryt.mi meg csúsztunk. meglepő. mint mindig.
warr_b
csebi
több mint 3 éve
A Sabres nyerte a lotteryt.mi meg csúsztunk. meglepő. mint mindig.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A Sabres nyerte a lotteryt.
több mint 3 éve
Huh, ez jó mulatság férfi munka volt. Azért a Suzuki Caufield Kotkaniemi fiatal trió nagy fogásnak tűnik. Lehet megvan az új Koivunk 😊
több mint 3 éve
Befogadsz? 😀remélem azért lesz hol laknod 😊Igen, ahogy ott is írtam túl korán néztem a tabellát, még nem frissült rendesen, akkor még negyedik helyen mutatta pillanatnyilag Kanadát a harmadik helyett.Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..nem, írtam a centericen hogy csak akkor ha a német-lett iksz. ha vmeik nyer rendes játékidőben akkor Kanada továbbmegy Kazahsztánnal szemben egymás elleni miatt. de ha iksz akkor pakolhatnak a srácok szépen gyorsan.
warr_b
csebi
Amúgy lehet menni házat, kocsit felrakni a német-lett ikszre...
warr_b
NB2
több mint 3 éve
remélem azért lesz hol laknod 😊Igen, ahogy ott is írtam túl korán néztem a tabellát, még nem frissült rendesen, akkor még negyedik helyen mutatta pillanatnyilag Kanadát a harmadik helyett.Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..nem, írtam a centericen hogy csak akkor ha a német-lett iksz. ha vmeik nyer rendes játékidőben akkor Kanada továbbmegy Kazahsztánnal szemben egymás elleni miatt. de ha iksz akkor pakolhatnak a srácok szépen gyorsan.
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Az milyen lenne már a lebonyolításnak hála elviekben összejöhet egy ruins Habs SC. Így is megy most a harakiri a centericeon, mi lenne akkor 😀 😀 😀 tudom valószínű nem sok mert mi igen kevesen és inaktívak vagyunk de azért pikáns lenne (spoiler: nem lesz 😊)A hangnem már rég kritikán aluli néhányaknál arra felé! Bár engem aztán nem tudnának fotel huszárok felhúzni egy betű leütésével sem. Különbözőek vagyunk és máshogy reagálunk...
dande
Ahogy az egyik volt Kollégám jegyezte meg több ízben is:
"Az a baj, hogy nem mindenkit én csináltam!"
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Az milyen lenne már a lebonyolításnak hála elviekben összejöhet egy ruins Habs SC. Így is megy most a harakiri a centericeon, mi lenne akkor 😀 😀 😀 tudom valószínű nem sok mert mi igen kevesen és inaktívak vagyunk de azért pikáns lenne (spoiler: nem lesz 😊)
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Amúgy lehet menni házat, kocsit felrakni a német-lett ikszre...remélem rátetted.
warr_b
több mint 3 éve
Úgy néz ki a németek korrekten nyomják, és így Kanada is ott lehet!Kiváncsi lennék mit tudnak a 8-ban, mert tény, hogy egyre jobb formában vannak!
több mint 3 éve
Mint a Wings 1/1re evör kb. annyi az esély rá...🤣🤣🤣Igen, ahogy ott is írtam túl korán néztem a tabellát, még nem frissült rendesen, akkor még negyedik helyen mutatta pillanatnyilag Kanadát a harmadik helyett.Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..nem, írtam a centericen hogy csak akkor ha a német-lett iksz. ha vmeik nyer rendes játékidőben akkor Kanada továbbmegy Kazahsztánnal szemben egymás elleni miatt. de ha iksz akkor pakolhatnak a srácok szépen gyorsan.
warr_b
csebi
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Igen, ahogy ott is írtam túl korán néztem a tabellát, még nem frissült rendesen, akkor még negyedik helyen mutatta pillanatnyilag Kanadát a harmadik helyett.Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..nem, írtam a centericen hogy csak akkor ha a német-lett iksz. ha vmeik nyer rendes játékidőben akkor Kanada továbbmegy Kazahsztánnal szemben egymás elleni miatt. de ha iksz akkor pakolhatnak a srácok szépen gyorsan.
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..nem, írtam a centericen hogy csak akkor ha a német-lett iksz. ha vmeik nyer rendes játékidőben akkor Kanada továbbmegy Kazahsztánnal szemben egymás elleni miatt. de ha iksz akkor pakolhatnak a srácok szépen gyorsan.
warr_b
több mint 3 éve
Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..Meg is érdemelték!! Svájc remélem behúzza!!
warr_b
több mint 3 éve
Büntetőkkek bukott Kanada, így ők is leves, mert a délutáni német-lett győztese fog továbbmenni..
több mint 3 éve
Torontói kupa emelgetés egy újabb évvel elhalasztva!🤣🤣🤣Amég Price nem enged gólt és mindig talál egyet a Canadiens akkor mindegy mennyire erős a Jets 😀
Winnipeg azért ennél a Leafsnél keményebb lesz, ígérem. 😉
nagir
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Torontói kupa emelgetés egy újabb évvel elhalasztva!🤣🤣🤣Hihihi, hozták a szokásost, már a Ruins se kellett hozzá 🤣
Winnipeg azért ennél a Leafsnél keményebb lesz, ígérem. 😉
nagir
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Same old Leafs, 3-2-nél azért már várható volt.
több mint 3 éve
Torontói kupa emelgetés egy újabb évvel elhalasztva!🤣🤣🤣Winnipeg azért ennél a Leafsnél keményebb lesz, ígérem. 😉
több mint 3 éve
Lol vezet a Montreal 😀Kihasználják a PP-t, 2-0 😀
Dande ha kipakaszkodod NBA topicba ennél is jobban hogy milyen szarok vagytok tovább megy a Bostonod is 😀 😛
És pont az egyik kedvenc kacsám Perry szerezte a gólt 😊
Üres kapura 3-0, vége, folytatódik a Toronto choker sorozata
És csak hogy Price-nak ne legyen meg a Cleen Sheet betalált a Maple Leafs
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Amúgy tavalyi cup run alatt azt vettem észre, hogy ez az első meccseken azért sokszor számitott a fáradtság, utána viszont nem. Az Islest 7 meccses szériából érkezett és elpicsáztuk őket 8-2-re, aztán a Dallas szériába mi jöttünk fáradtabban és ki is kaptunk 4-1-re. Egyik sorozatban sem nézett ki úgy a többi meccs mint az első, mind eredmény, mind mutatott játékot nézve.Jajjistenem, hány ilyen volt már, hogy az egyik csapat söpört, a másik meg 7 meccsen, több ot-val jutott tovább? 😊Vegas lesimázva . Nem volt szimpatikus ahogy viselték.az Avs pihenhetett 1 hetet, a Vegas meg egy gruelling 7 meccses után kellett, hogy jégre lépjen idegenben 2 nappal a széria vége után úgy, hogy ma még van meccs az első körből.
Janek
ezt lehet mindannyian szarul viseltük volna.
shawnka
warr_b
Érdekesség az is, hogy a 2000-es években 5-ször találkozott söprő csapat 7 meccsből érkező csapattal és mind az 5 szériát a 7 meccses csapat nyerte.
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Jajjistenem, hány ilyen volt már, hogy az egyik csapat söpört, a másik meg 7 meccsen, több ot-val jutott tovább? 😊Vegas lesimázva . Nem volt szimpatikus ahogy viselték.az Avs pihenhetett 1 hetet, a Vegas meg egy gruelling 7 meccses után kellett, hogy jégre lépjen idegenben 2 nappal a széria vége után úgy, hogy ma még van meccs az első körből.
Janek
ezt lehet mindannyian szarul viseltük volna.
shawnka