Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezekből a srácokból egy sem lenne benne abba a 3-4 csapatba...Nem azt mondták mindig, hogy Kanada akár 3-4 bombaerős válogatottat ki tud állítani, az is szinte ugyanolyan jó lesz?😊Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...csoportból nem mennek tovább. de mit vártunk? Henrique az első soros center ...
Sonics
csebi
zavi27
több mint 3 éve
Nem azt mondták mindig, hogy Kanada akár 3-4 bombaerős válogatottat ki tud állítani, az is szinte ugyanolyan jó lesz?😊Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...csoportból nem mennek tovább. de mit vártunk? Henrique az első soros center ...
Sonics
csebi
több mint 3 éve
Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...csoportból nem mennek tovább. de mit vártunk? Henrique az első soros center ...
Sonics
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Jason Robertson USA/Dallas Stars nagyon ügyes, jó nézni! Bevallom, mivel idén nem voltunk egy csoportban nem követtem a csapatát, de tetszik a Srác nagyon...Félelmetesen jó játékos lesz belőle 2-3 éven belül.
nagir
több mint 3 éve
Jason Robertson USA/Dallas Stars nagyon ügyes, jó nézni! Bevallom, mivel idén nem voltunk egy csoportban nem követtem a csapatát, de tetszik a Srác nagyon...Nemrég néztem egy összeállítást ha most lenne egy olyan NHL World Cup of Hockey, mint amilyen 2016-ban volt, akkor az Észak-Amerikai U-23-as válogatott első sorba őt írták Joel Farabee-vel meg Nick Suzukival.
nagir
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Őrült egy VB ez, ahol simán van esély a gyengébb csapatoknak. Persze nem most vagyunk ott 😛
több mint 3 éve
Régóta - a 80-as évektől - követem a jégkorongot, de ilyen gyenge kanadai csapatot még nem láttam...
több mint 3 éve
Jason Robertson USA/Dallas Stars nagyon ügyes, jó nézni! Bevallom, mivel idén nem voltunk egy csoportban nem követtem a csapatát, de tetszik a Srác nagyon...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Akkor ezt alaposan visszakaptuk 😛
több mint 3 éve
Véletlenek nincsenek, mi is lenulláztuk az olajosokat...🤣🤣🤣A németek a norvégokat is lesimázták, a dánok meg legyőzték a svédeket...😕 nem baj, ha véletlenül most is nyernénk a lífs ellen, akkor nem érdekel 😛
warr_b
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
A németek a norvégokat is lesimázták, a dánok meg legyőzték a svédeket...😕 nem baj, ha véletlenül most is nyernénk a lífs ellen, akkor nem érdekel 😛
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 330
A nagycsapatok egyre inkább leszarják a vb-t.
több mint 3 éve
A németek a norvégokat is lesimázták, a dánok meg legyőzték a svédeket...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Иди к черту 🤪Sajbu! Sajbu!! 🇷🇺Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
dande
warr_b
nagir
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀Nem tudom pár évvel ezelőtt egy Rams meccsen ki sütötte el a "Hajrá Kosok"-at, de ez közel volt ahhoz 😛
dande
több mint 3 éve
Sajbu! Sajbu!! 🇷🇺Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
dande
warr_b
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
dande
több mint 3 éve
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀
több mint 3 éve
Lettek szívük-lelkük bele teszik! Kanada Cé meg, hagyjuk is...😞Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!Jó, hát hazai pályán kemény dió a lett csapat 😁
Stoki
warr_b
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!Jó, hát hazai pályán kemény dió a lett csapat 😁
Stoki
több mint 3 éve
Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!
több mint 3 éve
Ruszkik 19 mp-cel a vége előtt lőtt góllal győzték le a cseheket, a németek meg gáláznak az olaszok ellen.
több mint 3 éve
illetve iihf youtube csatornáján lehet nézni az összes meccsetVb is elkezdődött. Adja valamelyik tv?Sport 1-2
warr_b
Kampman