Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Egyáltalán nem, csak amikor sérült volt, meg már muszáj volt. Szerintem most se teljesen egészséges. Gyanítom évek óta megy a sumákolás vele kapcsolatban. Bergyből meg Molsonból kinézem sajnos..... persze neki se kellene asszisztálni hozzá csak hát a pénz... Meg a hírnév, amit így szépen épít lefele...Bakker most nézem Price 14 lövésből 3 kapott gól..... Szerintem érdemei elismerése mellett pihentessük majd engedjük el mert ez egyre rosszabb lesz... Akkor már játszassuk Primeut hàtha bele jön és találunk egy fiatal tehetséget......Pedig idén meg viszonylag pihentetve is van
dande
csebi
több mint 3 éve
Bakker most nézem Price 14 lövésből 3 kapott gól..... Szerintem érdemei elismerése mellett pihentessük majd engedjük el mert ez egyre rosszabb lesz... Akkor már játszassuk Primeut hàtha bele jön és találunk egy fiatal tehetséget......Pedig idén meg viszonylag pihentetve is van
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ok, ezt aláírom, de ilyet ne nézzen már el a bíró, senkinél sem. Mert pont a sok parasztot bátorítja vele, közben meg minden szarságért már repked a 2 perc.Most tudom gonosz vagyok de ez esetben egy bostonit sem tudok sajnálni. Amit évekig nyomattak Charával meg a többiekkel az élen.... pech mâsok kapják vissza. Nyilván nem ok, de nem kell meglepődni rajta, hogy így játszanak velül szemben. Illetve a bírók is így állnak hozzâjuk.szomorú benne, hogy ehhez videózni kellett....csórinak szerintem szarrá tört az orrawashingtoni buziknak mindent szabad????Videózás után kibaszták Hathawayt.
ez komolyan vicc
Klaci79
empty taxi
Klaci79
dande
több mint 3 éve
Az egész még márciusban kezdődött és mit áld Isten ott is a washingtoni Tom Wilson volt a gané:Most tudom gonosz vagyok de ez esetben egy bostonit sem tudok sajnálni. Amit évekig nyomattak Charával meg a többiekkel az élen.... pech mâsok kapják vissza. Nyilván nem ok, de nem kell meglepődni rajta, hogy így játszanak velül szemben. Illetve a bírók is így állnak hozzâjuk.szomorú benne, hogy ehhez videózni kellett....csórinak szerintem szarrá tört az orrawashingtoni buziknak mindent szabad????Videózás után kibaszták Hathawayt.
ez komolyan vicc
Klaci79
empty taxi
Klaci79
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most tudom gonosz vagyok de ez esetben egy bostonit sem tudok sajnálni. Amit évekig nyomattak Charával meg a többiekkel az élen.... pech mâsok kapják vissza. Nyilván nem ok, de nem kell meglepődni rajta, hogy így játszanak velül szemben. Illetve a bírók is így állnak hozzâjuk.szomorú benne, hogy ehhez videózni kellett....csórinak szerintem szarrá tört az orrawashingtoni buziknak mindent szabad????Videózás után kibaszták Hathawayt.
ez komolyan vicc
Klaci79
empty taxi
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
szomorú benne, hogy ehhez videózni kellett....csórinak szerintem szarrá tört az orrawashingtoni buziknak mindent szabad????Videózás után kibaszták Hathawayt.
ez komolyan vicc
Klaci79
empty taxi
több mint 3 éve
washingtoni buziknak mindent szabad????Videózás után kibaszták Hathawayt.
ez komolyan vicc
Klaci79
Madden hates me.
több mint 3 éve
De nagyon jó meccs lett et a Bruins-Capitals...5-3a Bostonnak és emberelőnnyel nyitnak a 3. negyedben Oviék.Vanecek véd nálam ma fantasyben úgyh nekem annyira nem tetszik ez a sok gól 😀
Klaci79
Madden hates me.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
De nagyon jó meccs lett et a Bruins-Capitals...5-3a Bostonnak és emberelőnnyel nyitnak a 3. negyedben Oviék.
több mint 3 éve
Legtöbb lejátszott NHL meccs:👍 Kacsadrukkerként külön szép gesztus ❤️
1 767 - Gordie Howe
1 767 - Patrick Marleau
Taps!
Mikey
A
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ilyenért 4 perc???!!! Sheary odamegy a pofonért, aztán úgy keresi a vért a szájában....ezek a játékvezetők vicc amit mostanában művelnek 😕
több mint 3 éve
Ez a Caps egy meglehetősen paraszt csapat, a Bruins meg hagyja magát provokálni így van balhé gazdagon 😀Nohát a bocsocskákat se kell félteni 😛 Mondjuk idén nem találkoznak velünk muszáj más csapattal kihasználni a lehetőséget 😊
empty taxi
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez a Caps egy meglehetősen paraszt csapat, a Bruins meg hagyja magát provokálni így van balhé gazdagon 😀Szívemből beszélsz, bár én elfogult vagyok 😊
empty taxi
több mint 3 éve
Ez a Caps egy meglehetősen paraszt csapat, a Bruins meg hagyja magát provokálni így van balhé gazdagon 😀
Madden hates me.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Legtöbb lejátszott NHL meccs:1 767 - Gordie Howe
1 767 - Patrick Marleau
Taps!
több mint 3 éve
Bakker most nézem Price 14 lövésből 3 kapott gól..... Szerintem érdemei elismerése mellett pihentessük majd engedjük el mert ez egyre rosszabb lesz... Akkor már játszassuk Primeut hàtha bele jön és találunk egy fiatal tehetséget......
több mint 3 éve
Még ma este ne akarjon 😛Én meg végre élő közvetítésbe láttam, hogy nyerünk....csoda....😛 tovább tart a hullámvasút, remélem ma nem zuhanunk megint...Pedig a Flames is nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni, ha akar...
Go Habs 😊
dande
nagir
Hoppá benéztem a Senssel játszunk 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Én meg végre élő közvetítésbe láttam, hogy nyerünk....csoda....😛 tovább tart a hullámvasút, remélem ma nem zuhanunk megint...Pedig a Flames is nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni, ha akar...
Go Habs 😊
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Már sikerült is!Ok, köszi!😉Esetleg valaki közületek tudja, hogy lehet új jelszót igényelni a centreice-ra, mert a régit nem fogadja le egy ideje...Írj Gregnek 😀😀
nagir
warr_b
nagir
Újra irogathatom a hülyeségeimet...🤪
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Én meg végre élő közvetítésbe láttam, hogy nyerünk....csoda....😛 tovább tart a hullámvasút, remélem ma nem zuhanunk megint...Go Habs 😊
több mint 3 éve
Ok, köszi!😉Esetleg valaki közületek tudja, hogy lehet új jelszót igényelni a centreice-ra, mert a régit nem fogadja le egy ideje...Írj Gregnek 😀😀
nagir
warr_b
több mint 3 éve
Esetleg valaki közületek tudja, hogy lehet új jelszót igényelni a centreice-ra, mert a régit nem fogadja le egy ideje...Írj Gregnek 😀😀
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Esetleg valaki közületek tudja, hogy lehet új jelszót igényelni a centreice-ra, mert a régit nem fogadja le egy ideje...
több mint 3 éve
Fasz se érti, a csoportban az első-második a csicskánk, a középmezőnynek mi vagyunk a csicskái, a Blue Jackets meg... mikor mi.Legalább a tavalyi rettenetet már jelentősen übereljük, mondjuk azt nem nehéz...
Szerkesztette: slowmotion