Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Vicces meccs ez a Bruins-Penguins 1. negyed után 1-0-ra ment a Pens, most van a 2. negyed utáni szünet, 5-3 a Bostonnak 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A DEAC megnyerte a Magyar Kupát az AV19 ellen. Nagy meccs volt, megérdemelt sikerrel!! Gratuláció megérdemelt az első kupagyőzelemért...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Nálunk meg nagyon bekavart ez a Covid, pedig úgy nézett ki egész jól megússza a kanadai rész. Most már el vagyunk maradva rendesen meccsekkel. Kíváncsi vagyok, hogyan pótoljuk illetve marad-e ez a hullàmvasút vagy megindulunk e stabilabban fel vagy esetleg le. 😊 Staal érkezett még. 10 évvel ezelőtt jobb lett volna 😛Go Habs
több mint 3 éve
A leafs oilers vege sem volt unalmas.Az egész meccs nagyon jó volt. Oilers első sor amit leművelt megint, ahogy visszajött a Toronto aztán, Mike Smith hatalmas védései stb.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
A leafs oilers vege sem volt unalmas.
több mint 3 éve
Nagyon jó meccs ez az Avs-Knights, aki teheti nézzen bele.Sajna most nem volt olyan jo a vege
empty taxi
több mint 3 éve
Nagyon jó meccs ez az Avs-Knights, aki teheti nézzen bele.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Hát ja.The NHL Board of Governors officially approved proposed changes to the NHL Draft lottery system, sources confirmed to The Athletic’s Pierre LeBrun. The changes are:Akkor most mondom, hogy a Wings 1/3-nál jobb nem lesz...🤔😔
- The number of lottery draws was reduced from three to two, so the last-place team, therefore, can’t draft any lower than No. 3 overall (starting in 2021).
- The maximum number of places a lottery winner can move up is limited to 10 spots, so only 11 teams can win the No. 1 pick, instead of 16 (starting in 2022).
- No team can win the lottery more than twice in a five-year period (starting in 2022).
warr_b
nagir
több mint 3 éve
The NHL Board of Governors officially approved proposed changes to the NHL Draft lottery system, sources confirmed to The Athletic’s Pierre LeBrun. The changes are:Akkor most mondom, hogy a Wings 1/3-nál jobb nem lesz...🤔😔
- The number of lottery draws was reduced from three to two, so the last-place team, therefore, can’t draft any lower than No. 3 overall (starting in 2021).
- The maximum number of places a lottery winner can move up is limited to 10 spots, so only 11 teams can win the No. 1 pick, instead of 16 (starting in 2022).
- No team can win the lottery more than twice in a five-year period (starting in 2022).
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
The NHL Board of Governors officially approved proposed changes to the NHL Draft lottery system, sources confirmed to The Athletic’s Pierre LeBrun. The changes are:- The number of lottery draws was reduced from three to two, so the last-place team, therefore, can’t draft any lower than No. 3 overall (starting in 2021).
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ezen jót röhögtem! 😆pedig a logo es a szinek, legirritalobb szett evor, marmint a mighty ducksAmúgy nekem semmi bajom a Ducks-al. Régen kifejezetten kedveltem is őket a Mighty Ducks időkben, játékosok, mezük is stb. A név és image váltás után lettek nekem olyan semmilyen, színtelen-szagtalan franchise. De semmi bajom velük Sharks drukkerként. 😊Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Legalább mi tudjuk milyen ez az érzés 😉
Heisman
zavi27
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Mindenesetre most lezárták a Caps 7 meccses győzelmi sorozatát.Azert a rangers 9 golja nem volt semmiSzépnek szép, de szerintem elcserélnék néhány 1-0-s győzelemre.
YoungZeeZee
Mikey
Madden hates me.
több mint 3 éve
Bakker Price.....18 lövésből 4 gólt kapni.....az mi.....Holtby 40ből kapott ugyan ennyit.....még jó, hogy a SOt megnyertüt és nem újabb hosszabbításos/SO vereség lett a vége....POba, ha bejutnánk így esélyünk nem lesz.. .Mondjuk úgy a 4ből 2t lehet az ō számlájára írni, legalább utána javított...
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Azert a rangers 9 golja nem volt semmiSzépnek szép, de szerintem elcserélnék néhány 1-0-s győzelemre.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Azert a rangers 9 golja nem volt semmiAki nem látta volna.
YoungZeeZee
m.facebook.com/story.php?story_fbid=255596596234906&id=100801275047773
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
Azert a rangers 9 golja nem volt semmi
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Wild...pedig a logo es a szinek, legirritalobb szett evor, marmint a mighty ducksÉn az Oilers-szel vagyon ugyanígy
YoungZeeZee
empty taxi
több mint 3 éve
Na, kezdett a Wings túl jó szériába kerülni, kellett valami, ami visszarántja őket a földre :/
több mint 3 éve
pedig a logo es a szinek, legirritalobb szett evor, marmint a mighty ducksÉn az Oilers-szel vagyon ugyanígy
YoungZeeZee
Madden hates me.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
pedig a logo es a szinek, legirritalobb szett evor, marmint a mighty ducksAmúgy nekem semmi bajom a Ducks-al. Régen kifejezetten kedveltem is őket a Mighty Ducks időkben, játékosok, mezük is stb. A név és image váltás után lettek nekem olyan semmilyen, színtelen-szagtalan franchise. De semmi bajom velük Sharks drukkerként. 😊Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
zavi27
több mint 3 éve
Mikey
18 753
index.hu/sport/jegkorong/2021/03/16/oroszorszag-mhl-szentpetervar-tyimur-fajzutgyinov-halal/Mindez egy teljesen ártalmatlan szitu miatt... 😥
Basszameg, belehalt, mert nem tudták ellátni rendesen...🤬😡
R.I.P.
nagir
több mint 3 éve
index.hu/sport/jegkorong/2021/03/16/oroszorszag-mhl-szentpetervar-tyimur-fajzutgyinov-halal/Basszameg, belehalt, mert nem tudták ellátni rendesen...🤬😡
R.I.P.
több mint 3 éve
Kings is szimpi volt mindig is nekem, hiába másik rivális.😊Én utálom őket 😆Amúgy nekem semmi bajom a Ducks-al. Régen kifejezetten kedveltem is őket a Mighty Ducks időkben, játékosok, mezük is stb. A név és image váltás után lettek nekem olyan semmilyen, színtelen-szagtalan franchise. De semmi bajom velük Sharks drukkerként. 😊Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
zavi27
Meg a Dallast és a Flames-t (a buzivájd még arra sem érdemes, hogy utálja őket az ember).
Érdekes módon pl a Kings-szel semmi bajom, sőt, mondhatni még kedvelem is őket.
warr_b