Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Én utálom őket 😆Amúgy nekem semmi bajom a Ducks-al. Régen kifejezetten kedveltem is őket a Mighty Ducks időkben, játékosok, mezük is stb. A név és image váltás után lettek nekem olyan semmilyen, színtelen-szagtalan franchise. De semmi bajom velük Sharks drukkerként. 😊Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Legalább mi tudjuk milyen ez az érzés 😉
Heisman
zavi27
Meg a Dallast és a Flames-t (a buzivájd még arra sem érdemes, hogy utálja őket az ember).
Érdekes módon pl a Kings-szel semmi bajom, sőt, mondhatni még kedvelem is őket.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Amúgy nekem semmi bajom a Ducks-al. Régen kifejezetten kedveltem is őket a Mighty Ducks időkben, játékosok, mezük is stb. A név és image váltás után lettek nekem olyan semmilyen, színtelen-szagtalan franchise. De semmi bajom velük Sharks drukkerként. 😊Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
több mint 3 éve
Kacsát verni mindig jó, kétszer egymás után meg még jobb 😄🤣🥳
több mint 3 éve
na ja, most nem jönnek bandwagon fanok, az biztosDehogyis azóta nem ciki h nincs poAz mindig is ciki volt 🤣De azt azért valld be,hogy magad sem gondoltad volna, hogy 2020/21-re meg még a Wings is ciki lesz...🤣🤣🤣Macnek ez a dumája már 2007ben is ciki volt ...Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
warr_b
Amúgy legalább elore haladunk a lenini úton
csebi
nagir
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Brassó-Vasas 2-2 nem sokkal a vége előtt a hetedik meccsen, megint 0-2-ről!Nem sikerült a csoda sajnos ☹️
warr_b
De le a kalappal a srácok előtt, fantasztikusat küzdöttek.
több mint 3 éve
Brassó-Vasas 2-2 nem sokkal a vége előtt a hetedik meccsen, megint 0-2-ről!
több mint 3 éve
Dehogyis azóta nem ciki h nincs poAz mindig is ciki volt 🤣De azt azért valld be,hogy magad sem gondoltad volna, hogy 2020/21-re meg még a Wings is ciki lesz...🤣🤣🤣Macnek ez a dumája már 2007ben is ciki volt ...Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
warr_b
csebi
nagir
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az mindig is ciki volt 🤣De azt azért valld be,hogy magad sem gondoltad volna, hogy 2020/21-re meg még a Wings is ciki lesz...🤣🤣🤣Macnek ez a dumája már 2007ben is ciki volt ...Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
warr_b
csebi
nagir
több mint 3 éve
De azt azért valld be,hogy magad sem gondoltad volna, hogy 2020/21-re meg még a Wings is ciki lesz...🤣🤣🤣Macnek ez a dumája már 2007ben is ciki volt ...Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
warr_b
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Macnek ez a dumája már 2007ben is ciki volt ...Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hogy Mac-et idézzem, a kitömött budiajtós Giguere-rel nem volt nehéz 🤣Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
Heisman
több mint 3 éve
Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
zavi27
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰Szép meló volt, végre!😊
warr_b
több mint 3 éve
Kaptak a büdöskacsák egy hatost a pocsolyában 🤣😆🥰
több mint 3 éve
2015.11.04 - 2021.03.11öt és fél év, 20 alapszakaszmeccs, 1 OTW, 3 OTL, 16 L.
de végre sikerült legyőzni hatvan perc alatt a Tampát 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Na most már beremeghet a brassóiak segge 😀
több mint 3 éve
The @WaltDisneyCo, ESPN & @NHL reach a groundbreaking long-term agreement
— ESPN PR (@ESPNPR) March 10, 2021
The seven-year television, streaming & media rights deal begins with the 2021-22 season
More: https://t.co/xWWGGHYCXL pic.twitter.com/I7XYVZNpIC
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Ma kezdődik a KHL rájátszás, kedvenceim a harmadik kiemeléssel jutottak be a rájátszásba, egészen fantasztikus formában, szóval sokat várok az itteni első rájátszásomtól. 😊CSKA in 4
Gyors nyugati tippelde a magam szórakoztatására és beégetésére:
(1) CSKA - (8) Spartak
Moszkvai párharc, de nem egy súlycsoport a két csapat, szóval nagyon sima lesz. Egy meccset látok a Spartakban, de többet nem. CSKA in 5.
(2) SKA - (7) Dinamo Minsk
Elég rapszodikus tud lenni olykor a szentpétervári csapat, és a fehéroroszok is képesek voltak bárki ellen meglepetésre, akár idegenben is, de egy szériában ki kell és ki is fog jönni a különbség a két csapat között. SKA in 6.
(3) Dynamo Moskva - (6) Severstal
Nagyon masszív csapata van a cserepovecieknek, a Dynamót is megverték Moszkvában, szóval nem várok sima szériát még akkor sem, ha a Dynamo a liga egyik legjobb csapata. Dynamo in 6.
(4) Lokomotiv - (5) Jokerit
Hatalmas fejreállásokra képes a Jaroszlavl, és képtelen vagyok megmondani, mire lehetnek jók. A finnek pedig annak ellenére is jól teljesítettek, hogy az utazási korlátozások miatt sokszor elég hiányosan tudtak kiállni a meccseikre. Jokerit in 7.
Kelet meg érdekli a fenét, az Ak Bars úgyis döntőzik. 😀
Mikey
SKA in 5
Dynamo in 5
Lokomotiv in 4
Az első három továbbjutót eltaláltam, és mind eggyel kevesebb meccsen ment tovább. 😀 A Lokomotivnál pedig bejött hogy képtelen vagyok megmondani, mire jók. 😀
Úgyhogy nincs meglepi, az első négy kiemelt ment tovább, simán.
(1) CSKA - (4) Lokomotiv
Az alapszakaszban a két moszkvai meccset behúzta a Rosznyeft csapata, a jaroszlavli meccsekből pedig egyet nyertek a vasutasok, egyet pedig büntetőkkel a fővárosiak, szóval nem tűnik ez olyan sima párharcnak. Persze a CSKA az esélyes, meglepő lenne ha nem mennének tovább. CSKA in 5.
(2) SKA - (3) Dynamo
Az alapszakaszban négy meccsen söpörte a Dynamo a szentpéterváriakat, de a játék képe alapján természetesen nagyon kiegyenlített meccsek voltak. Szerintem simán a teljes playoff legjobb szériája lesz ebből, nüanszok fognak dönteni, és tipikusan az a széria, amitől azt várod hogy hét meccsen fog eldőlni. Imádnám ha úgy alakulna. Dynamo in 7.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Malkin meg zseni nah 😊Csak egy név: Barzal.
It doesn't get silkier than this. pic.twitter.com/TPCyoINYLu
— Pittsburgh Penguins (@penguins) March 6, 2021
empty taxi
több mint 3 éve
Malkin meg zseni nah 😊It doesn't get silkier than this. pic.twitter.com/TPCyoINYLu
— Pittsburgh Penguins (@penguins) March 6, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cubehor
318
Sokkal jobban nézne ki narancs nadrággal.Ez a Ducks-Avs meccs esélyes h mindenidők legrondább mezeiben lejátszott meccse.Nekem a mienk tetszik tok hasonló színben rendeltem pólót is szeretem is (orange alapon a kacsa)
empty taxi
csebi
több mint 3 éve
Ez a Ducks-Avs meccs esélyes h mindenidők legrondább mezeiben lejátszott meccse.Nekem a mienk tetszik tok hasonló színben rendeltem pólót is szeretem is (orange alapon a kacsa)
empty taxi
több mint 3 éve
Ez a Ducks-Avs meccs esélyes h mindenidők legrondább mezeiben lejátszott meccse.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Haha, dupla tesóharc volt hajnalban, sajnos (de abszolút várhatóan) a fiatalok győztek mind a Svechnikov, mind a Staal-klánbanJól tették.
slowmotion
több mint 3 éve
Haha, dupla tesóharc volt hajnalban, sajnos (de abszolút várhatóan) a fiatalok győztek mind a Svechnikov, mind a Staal-klánban