Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Csak engem zavarnak Szupernek az irdatlan nagy f@szságai és közhelyei?
több mint 2 éve
Tényleg, a honosítottjainkkal most mi van, ki jöhetett vlna és mér nem jött?Nilson jó lenne a védelembe, de a 3. edzőmeccsen megsérült
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tényleg, a honosítottjainkkal most mi van, ki jöhetett vlna és mér nem jött?
több mint 2 éve
Most hogy van 5-5Kimatekoztak vmi botfogást
Nem küldték ki Stipsitzet?
zacknorb
több mint 2 éve
Most hogy van 5-5Nem küldték ki Stipsitzet?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem viselte jó a kiállítást, de szép magyar szavakkal nem tud hatni a spórikraA basz, kurva, fasz szavakat viszonylag könnyű volt leolvasni, pedig nem vagyok egy Weisz Fanni
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nem viselte jó a kiállítást, de szép magyar szavakkal nem tud hatni a spórikra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szöv kap Pete Carrolltól tanult rágózni
több mint 2 éve
Ha ezt vhogy hoznánk tenyleg mehetne az osztrák meccs a bentmaradásértHa kikapunk is...
davemayer
több mint 2 éve
Ha ezt vhogy hoznánk tenyleg mehetne az osztrák meccs a bentmaradásértMegint kiegyezünk egy x-ben, m 1867-ben
davemayer
több mint 2 éve
Ha ezt vhogy hoznánk tenyleg mehetne az osztrák meccs a bentmaradásért
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az törvényszerű, h gól után megyünk a büntipadra
több mint 2 éve
Ezt megint nem láttuk jönni 😊
több mint 2 éve
Jawohl
több mint 2 éve
GALLÓ!!!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Regionális sportnapunkon lesz floorball, gondoltam elnézek néhány trükköt
több mint 2 éve
Én ezt a második francia gólt sem tudom értelmezni, ezen a szinten hogy lehet ennyire szarul cserélni? Gyakorlatilag ott volt három francia a kapunk előtt zavartalanul.Úgy hogy kilógunk ebből a szintből
Hanni
több mint 2 éve
Matek érettségin remek feladat lenneez az 5 v 3, majd a sima előny is gyakorlatilag gyalázat voltGyakorlatilag az 5v3 úgy nézett ki, mint más meccsen egy 5v4, az 5v4 meg mint egy 5v5.
peach
Kampman
több mint 2 éve
Én ezt a második francia gólt sem tudom értelmezni, ezen a szinten hogy lehet ennyire szarul cserélni? Gyakorlatilag ott volt három francia a kapunk előtt zavartalanul.
több mint 2 éve
ez az 5 v 3, majd a sima előny is gyakorlatilag gyalázat voltGyakorlatilag az 5v3 úgy nézett ki, mint más meccsen egy 5v4, az 5v4 meg mint egy 5v5.
peach
több mint 2 éve
ez az 5 v 3, majd a sima előny is gyakorlatilag gyalázat voltNagyon igaz.... első sorunk gyakorlatilag mintha pályán nem is lenne.... | legalábbis eddig |
peach
Meg is kaptuk a büntetést érte...
több mint 2 éve
Emberelőnyeink az egész vb-n teljes homály! Alap, hogy emberelőnyt, emberhátrányt unalomig gyakorolni kell, ki kell dolgozni! Ez főleg edzői hiba, ill. a technikai tudásunk sem az igazi.
több mint 2 éve
ez az 5 v 3, majd a sima előny is gyakorlatilag gyalázat volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...