Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Idén is nagyon mély, komplex és jól összerakott ez a Tampa, öröm nézni az ilyen playoff hokijukat. Nem hinném hogy megállíthatók lennének, még a Vegast gondoltam talán a döntőben majd, ha úgy alakul, az még hasonló csapat.
több mint 3 éve
Ezt elszabtuk. 2-0 ról duplán leeresztett a csapat. Grat a Vegasnak innen nekik már jár a továbbjutás.nekem csalodas ebben a szeriaban. igazabol kilottek magukat az elso meccsen a cserekapus ellen azota a Vegas dominal, a 2. meccs szimpla mak volt meg egy softcall. tobbet vartam volna a Coloradotol foleg hogy ket olyan meccset is buktak, amikor azert megvolt az eselyuk, 2 golos vezetest adtak le a 3. harmadban. pedig itt is ketyeg az ora, nagyon okoskodniuk kell az offseasonban h jovore hasonloan eselyesek legyenek.
Kva jó az Avs csak nyerni nem tud amikor igazán fontos.
Janek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezt elszabtuk. 2-0 ról duplán leeresztett a csapat. Grat a Vegasnak innen nekik már jár a továbbjutás.Kva jó az Avs csak nyerni nem tud amikor igazán fontos.
több mint 3 éve
Amit egyébként külön jó látni, hogy világosan tetten érhető komoly szakmai, edzői munka a csapat játékán. Abszolút tudatos amit játszunk, felépített PP játék, rajzolni lehetne. Ugye kb 20 éve tudom nézni, előtte csak olvasni tudtam az eredményeket nagyjából és úgy követni, távolról drukkolni. De egyszer SEM látszott ez ennyire mit akarun játszani. Mindig esetleges volt vagy annak tűnt. Bárhogy lesz maradjon Durchame, nem kellenek újabb "edzőpápák". 😊Érdekes lesz, hagy úgy alakul MaxPac ellen játszani, és a MaxPac Suzuki "párharc".
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Jihááá!!! El se hiszem, láthatom a csapatot SC finalért küzdeni 😀 bár valószínűleg a következő körben jön a valóság, de nem érdekel 😊 Stanley egyébként úgy látszik olvassa a topicot, pont úgy lőtte a gólokat, főleg az elsőt ahogy írtam. A másodiknál kicsit talán Price is mellé nyúlt, de bivaly lövés volt az is jól helyezve, nem írható a számlájára.
Most pihi, reméljük nem ülnek le a srácok. Go Habs go! 😊
több mint 3 éve
Én bracketemben Tampa-Vegas döntőt tippeltem, egyelőre nem bántam meg.😊A vegas nagyon kemény meccset tolt,kivették a jeget az avs alól azaz hihetetlen nyomás alatt volt a colorado,nem volt idő hely még passzolni sem lőni meg pláne.Azert a tampanak lesz ehhez pár szava
Ha otthon nem nyer az avs akkor kb el is dől a párharc de lehet a kupa is
Janek
csebi
több mint 3 éve
A vegas nagyon kemény meccset tolt,kivették a jeget az avs alól azaz hihetetlen nyomás alatt volt a colorado,nem volt idő hely még passzolni sem lőni meg pláne.Azert a tampanak lesz ehhez pár szava
Ha otthon nem nyer az avs akkor kb el is dől a párharc de lehet a kupa is
Janek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A vegas nagyon kemény meccset tolt,kivették a jeget az avs alól azaz hihetetlen nyomás alatt volt a colorado,nem volt idő hely még passzolni sem lőni meg pláne.Ha otthon nem nyer az avs akkor kb el is dől a párharc de lehet a kupa is
több mint 3 éve
Na jól van, azt hittem normális/hozzáértő reakciót is kapok a felvetésemre, de végül is nem csalódtam 😉 😛 😀Főleg ha (s)véd 😛Jó kapus szemmel véd 😀Amikor ilyen jó egy kapus általában a kapufa is segíti 😉Azért volt pár vas ma amúgy, de PO Price bekapcsolt elég komolyanÉrezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
Az figyeltem meg, nem tudom ezt lehet-e tudatosan irányítani, de rendszeresen Price hónalja környékére lőnek illetve résekbe, abba bízva átcsusszan. De Price számít rá és jól összehúzza magát. Ha erre figyelve a lövōk el kezdenének a vâlla feje fölé lőni, emelni, sikeresebbek lennének. De mondom ez csak egy amatőr gondolat a részemről fogalmam sincs mennyire lehet ezt ilyen szinten tudatosan befolyásolni, és egyszerűen csak így sikerül.
dande
csebi
Heisman
Wester
Heisman
több mint 3 éve
Főleg ha (s)véd 😛Jó kapus szemmel véd 😀Amikor ilyen jó egy kapus általában a kapufa is segíti 😉Azért volt pár vas ma amúgy, de PO Price bekapcsolt elég komolyanÉrezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
Az figyeltem meg, nem tudom ezt lehet-e tudatosan irányítani, de rendszeresen Price hónalja környékére lőnek illetve résekbe, abba bízva átcsusszan. De Price számít rá és jól összehúzza magát. Ha erre figyelve a lövōk el kezdenének a vâlla feje fölé lőni, emelni, sikeresebbek lennének. De mondom ez csak egy amatőr gondolat a részemről fogalmam sincs mennyire lehet ezt ilyen szinten tudatosan befolyásolni, és egyszerűen csak így sikerül.
dande
csebi
Heisman
Wester
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jó kapus szemmel véd 😀Amikor ilyen jó egy kapus általában a kapufa is segíti 😉Azért volt pár vas ma amúgy, de PO Price bekapcsolt elég komolyanÉrezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
dande
csebi
Heisman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Amikor ilyen jó egy kapus általában a kapufa is segíti 😉Azért volt pár vas ma amúgy, de PO Price bekapcsolt elég komolyanÉrezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
dande
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Azért volt pár vas ma amúgy, de PO Price bekapcsolt elég komolyanÉrezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
dande
több mint 3 éve
Érezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊Szeretném ha minden meccsen ilyen off napja lenne 😛 A gól amit kapott egyébként nagyon szép akcióból volt nem tehetett róla.
csebi
több mint 3 éve
Érezték a támadók h ma Pricenak off napja van ezért lőttek többet 😊
több mint 3 éve
Megint vezet 1 harmad után 1-0-ra a Montreal. Ez így 3-0-nak néz ki. Mondtam, Pricenak nem lehet gólt lőni, elég egyet beszeretcsétlenkednie a CanadiensnekVégül nem csak 1t sikerült beszerencsétlenkedni ellentétben a Jetsel 😛 😉
Heisman
Hihetetlen, hogy Lekhonen is betalált. Jók a fiatalok 😀
több mint 3 éve
Megint vezet 1 harmad után 1-0-ra a Montreal. Ez így 3-0-nak néz ki. Mondtam, Pricenak nem lehet gólt lőni, elég egyet beszeretcsétlenkednie a Canadiensnek
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Sport1 parádé, éremátadás közben elköszönés, kép el, reklám. Csodás.El kellett kezdeni az NBA meccs csúsztatott közvetítését, értsd meg.
Bálesz
Hogy párhuzamosan a másik csatornán tök érdektelen barátságos meccsek mennek, arra megint elő lehetne hozni, hogy ezeknek állítólag nagyobb a nézettségük, de mindegy, századjára tök felesleges belemenni. Tényleg eléggé igénytelen megoldás volt ez a befejezés.
több mint 3 éve
Sport1 parádé, éremátadás közben elköszönés, kép el, reklám. Csodás.
több mint 3 éve
Lett vereseg utan elraktam a Kanadai hoki mezem. Hiba volt.
több mint 3 éve
egy eladott korong miatt a támadóoldalon😕Ez a papirforma 😀
amúgy kanadának volt egy értelmes sora, az kb lerendezte az egész PO-t
NB2
több mint 3 éve
egy eladott korong miatt a támadóoldalon😕amúgy kanadának volt egy értelmes sora, az kb lerendezte az egész PO-t
több mint 3 éve
Pffffff
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
azért az iihf biztosra ment az orosz bíró küldéssel..be is jött nekik, szánalmas?
Stoki
több mint 3 éve
azért az iihf biztosra ment az orosz bíró küldéssel..be is jött nekik, szánalmas