Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕
több mint 5 éve
Az biztos, hogy a sporttv-s heti 2-höz képest hatalmas fejlődés volt, ráadásul tényleg lehetett érezni a kommentátorokon, hogy nem csak kötelességből tolják. Hiányérzet talán a rájátszáskor volt, mert ott elbírt volna nem egyszer a műsor napi 2 meccset, csak hát gondolom a megállapodás miatt nem lehetett😕Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.Na, azért ne túlozzunk. Szerintem magyar tv adótól elég komoly teljesítmény volt, a napi egy meccs adása, utána ismétlése jó időpontban, stúdiós felvezetések, himnuszok adása már meccs elején, végén se elkapcsolva azonnal, interjúk mutatása szünetekben, normális szakértőkkel a stúdióban, napi összefoglaló minden meccsről. Léderenek lehet zavaró a stílusa sokaknak, de hokifanatikus legalább. Tudom nézzem hajnali 3kor a reddit streameket, mert csak az az igazi.😊
empty taxi
zavi27
több mint 5 éve
főleg, hogy tavaly majdnem ugyanezt eljátszották a lányligávalEgy kormányközeli tévétől alap, hogy lapítanak, mint szar a fűben.Igen, de talán akkor egy rövid közleményt kiadhatnának, hogy ez van, idén nem közvetítjük ezt, vagy még tárgyalunk, nem megint ez a lapítás, meg nem válaszolunk senkinek, azt nem tudja az ember a szezonkezdetkor hogy idén mi lesz.De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
zavi27
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Egy kormányközeli tévétől alap, hogy lapítanak, mint szar a fűben.Igen, de talán akkor egy rövid közleményt kiadhatnának, hogy ez van, idén nem közvetítjük ezt, vagy még tárgyalunk, nem megint ez a lapítás, meg nem válaszolunk senkinek, azt nem tudja az ember a szezonkezdetkor hogy idén mi lesz.De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
zavi27
több mint 5 éve
Neked se kötelesség mindenhez hozzászólni valami "vicceset".Nem kötelesek közleményt kiadni. 😊Igen, de talán akkor egy rövid közleményt kiadhatnának, hogy ez van, idén nem közvetítjük ezt, vagy még tárgyalunk, nem megint ez a lapítás, meg nem válaszolunk senkinek, azt nem tudja az ember a szezonkezdetkor hogy idén mi lesz.De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
több mint 5 éve
melyik csatorna is? ja, nincs több kérdésem...Behalok ha nem lesz semmi...Annyit nem ér 😉 de anyucikájukat ha csak ülnek a jogon, de normálisan fogható csatornának nem engedik át. NHLt már végképp nincs kedvem streamen nézni.
ZoliZoltán
dande
több mint 5 éve
Behalok ha nem lesz semmi...Annyit nem ér 😉 de anyucikájukat ha csak ülnek a jogon, de normálisan fogható csatornának nem engedik át. NHLt már végképp nincs kedvem streamen nézni.
ZoliZoltán
több mint 5 éve
Bár nem értek hozzá,de tegyék be a Story-4re a meccseket, ültessenek be egy pályakezdő fiatalt, vagy valakit,akivel szerződésük van,de csak inni jár be a TV2 székházba, még mindig jobb, mint a semmi.A Spíler 1-Spíler2 pedig napi 30 órában favágózik,cápát vadász lenne ott műsoridő.
több mint 5 éve
Behalok ha nem lesz semmi...
több mint 5 éve
Nem kötelesek közleményt kiadni. 😊Igen, de talán akkor egy rövid közleményt kiadhatnának, hogy ez van, idén nem közvetítjük ezt, vagy még tárgyalunk, nem megint ez a lapítás, meg nem válaszolunk senkinek, azt nem tudja az ember a szezonkezdetkor hogy idén mi lesz.De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
zavi27
több mint 5 éve
Azokkal nincs is problémám.Nem minden meccsen ő a kommentátor azért.😊Nem túlzok, pavlovi reflexszel jön rám a hányinger ahogy meghallom azt a majmot.Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.Na, azért ne túlozzunk. Szerintem magyar tv adótól elég komoly teljesítmény volt, a napi egy meccs adása, utána ismétlése jó időpontban, stúdiós felvezetések, himnuszok adása már meccs elején, végén se elkapcsolva azonnal, interjúk mutatása szünetekben, normális szakértőkkel a stúdióban, napi összefoglaló minden meccsről. Léderenek lehet zavaró a stílusa sokaknak, de hokifanatikus legalább. Tudom nézzem hajnali 3kor a reddit streameket, mert csak az az igazi.😊
empty taxi
zavi27
empty taxi
zavi27
Való igaz, rendben volt a körítés úgy egyébként a Spílernél.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem minden meccsen ő a kommentátor azért.😊Nem túlzok, pavlovi reflexszel jön rám a hányinger ahogy meghallom azt a majmot.Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.Na, azért ne túlozzunk. Szerintem magyar tv adótól elég komoly teljesítmény volt, a napi egy meccs adása, utána ismétlése jó időpontban, stúdiós felvezetések, himnuszok adása már meccs elején, végén se elkapcsolva azonnal, interjúk mutatása szünetekben, normális szakértőkkel a stúdióban, napi összefoglaló minden meccsről. Léderenek lehet zavaró a stílusa sokaknak, de hokifanatikus legalább. Tudom nézzem hajnali 3kor a reddit streameket, mert csak az az igazi.😊
empty taxi
zavi27
empty taxi
több mint 5 éve
Nem túlzok, pavlovi reflexszel jön rám a hányinger ahogy meghallom azt a majmot.Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.Na, azért ne túlozzunk. Szerintem magyar tv adótól elég komoly teljesítmény volt, a napi egy meccs adása, utána ismétlése jó időpontban, stúdiós felvezetések, himnuszok adása már meccs elején, végén se elkapcsolva azonnal, interjúk mutatása szünetekben, normális szakértőkkel a stúdióban, napi összefoglaló minden meccsről. Léderenek lehet zavaró a stílusa sokaknak, de hokifanatikus legalább. Tudom nézzem hajnali 3kor a reddit streameket, mert csak az az igazi.😊
empty taxi
zavi27
Madden hates me.
több mint 5 éve
Igen, de talán akkor egy rövid közleményt kiadhatnának, hogy ez van, idén nem közvetítjük ezt, vagy még tárgyalunk, nem megint ez a lapítás, meg nem válaszolunk senkinek, azt nem tudja az ember a szezonkezdetkor hogy idén mi lesz.De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.Na, azért ne túlozzunk. Szerintem magyar tv adótól elég komoly teljesítmény volt, a napi egy meccs adása, utána ismétlése jó időpontban, stúdiós felvezetések, himnuszok adása már meccs elején, végén se elkapcsolva azonnal, interjúk mutatása szünetekben, normális szakértőkkel a stúdióban, napi összefoglaló minden meccsről. Léderenek lehet zavaró a stílusa sokaknak, de hokifanatikus legalább. Tudom nézzem hajnali 3kor a reddit streameket, mert csak az az igazi.😊
empty taxi
több mint 5 éve
Mondjuk Léderer óbégatásánál tényleg jobb az is ha nem adják.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Már kifizette, ott a spájzban.Fizet, hogy ne legyen másé?De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
🤘gaben🤘
Nem évente szerződnek, hanem mondjuk egyben 5 évre.
több mint 5 éve
Fizet, hogy ne legyen másé?De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
De ettől még nem kötelesek közvetíteni is.Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Spílernél marad elvileg a jog.A semminél jobb.
kishaszi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Spílernél marad elvileg a jog.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
plusz lesz rajta svéd bajnokság isNHL közvetitésről tud valaki valamit? Néztem a Spiler mit ad majd, erre nem látok semmit, nincs semmi info se, hiába irtam nekik.Igen, pont ma jutott eszembe nekem is, vége a pre season-nek, 2 nap múlva kezdődik, se promója nincs, előzetes műsorban sem szerepel. Beszarok, ha nem adja semmi, az a nyomorult sport tv is közvetít inkább khl-t, meg jégkorong bajnokok ligáját, ki a brét érdekel az?
zavi27
Stoki
de a spíler úgy néz ki dobta az nhl-t
(ami az elmúlt évek töménytelen mennyiségű közvetítését nézve elég rossz hír)
több mint 5 éve
NHL közvetitésről tud valaki valamit? Néztem a Spiler mit ad majd, erre nem látok semmit, nincs semmi info se, hiába irtam nekik.Igen, pont ma jutott eszembe nekem is, vége a pre season-nek, 2 nap múlva kezdődik, se promója nincs, előzetes műsorban sem szerepel. Beszarok, ha nem adja semmi, az a nyomorult sport tv is közvetít inkább khl-t, meg jégkorong bajnokok ligáját, ki a brét érdekel az?
zavi27
több mint 5 éve
NHL közvetitésről tud valaki valamit? Néztem a Spiler mit ad majd, erre nem látok semmit, nincs semmi info se, hiába irtam nekik.
több mint 5 éve
Akkor itt is, hátha többen látják:Jó volna idén megint fantasy NHL-ezni....