Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Én nem hasonlítom össze más sportokkal, mert nem érdekel a többi. De az biztos, hogy nem hoz nagy nézettséget a hoki a tévéknek, mondhatni elenyészőt. A válogatott meccsei közül maximum a vb meccsek, ami egy évben hat meccs. De tuti hogy valami soccer ismétlést előbb megnéz az egyszeri tévénéző, mint a hokiválogatottat.Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.Azért a válogatottról nem jelenteném ezt így ki. Azt se gondolnám, hogy az NBA-t annyival többen követnék, néznék itthon, hogy azt viszont évtizede simán lehet nézni a Sport TV-n, és egy NHL meg ennyivel drágább lenne, és ennyivel kevesebb embert érdekelne.
Mikey
zavi27
Igazából nézd meg a nézőszámokat kint meccseken. A bajnok Fradi meccsein 4-500-an vannak, a két éve bajnok MAC Tipsport liga meccsein 4-600-an, ritkán 700-an. Miskolcon és Fehérváron van közel 1.000 néző, de ott sem mindig telnek meg a csarnokok. Szóval hidd el, baromi kevés embert érdekel Magyarországon a hoki.
Aztán hogy azok közt is milyen kicsi az aránya azoknak, akiket komolyan érdekel, ne adj isten értenek is hozzá, abba már bele sem megyek, meg nem is az most a lényeg.
több mint 5 éve
NBA mellett az szól, hogy egyrészt itthon sokan szeretik a kosárlabdát (urambocsá még űzik is) illetve a Bulls révén kialakult már akkor egy elég korrekt kis NBA fan base ami szerintem állandó.Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.Azért a válogatottról nem jelenteném ezt így ki. Azt se gondolnám, hogy az NBA-t annyival többen követnék, néznék itthon, hogy azt viszont évtizede simán lehet nézni a Sport TV-n, és egy NHL meg ennyivel drágább lenne, és ennyivel kevesebb embert érdekelne.
Mikey
zavi27
több mint 5 éve
Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.Azért a válogatottról nem jelenteném ezt így ki. Azt se gondolnám, hogy az NBA-t annyival többen követnék, néznék itthon, hogy azt viszont évtizede simán lehet nézni a Sport TV-n, és egy NHL meg ennyivel drágább lenne, és ennyivel kevesebb embert érdekelne.
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Amúgy is, Magyarországon a hoki iránti érdeklődés szinte elhanyagolható. Legyen szó NHL-ről, válogatottról, Erste Ligáról, akár a Fehérvár, MAC, Miskolc hármasról. Akit érdekel, az lelkes meg minden, és szereti azt hinni, hogy sokan vagyunk, de nem.
több mint 5 éve
Egy tematikus tévé nézettsége 1-2 százalék.Az AGB nézettségmérés hibahatára 5%.
(Vagyis ha 0-t mérnek, az is lehet 4 vagy ha 5-t az is lehet 0 százalékos nézettség.)
Vagyis a nézettségadatok irrelevánsak bármilyen üzleti döntésnél.
több mint 5 éve
Atik15
195
Lehet, hogy annyira nem volt népszerű, és nem nézték sokan, plusz drága is lehetett egész évre az NHL. Mondjuk azt kétlem, hogy a favágó és társai műsorokat többen néznek.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ezt a levelet kaptam:komoly hogy van sport1-2, eurosport 1-2, spíler 1-2, m4, digi 1-2-3, és nincs nhl közvetítés 😕
"Tisztelt Levélíró,
Köszönjük levelét, ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy
a Spíler TV a jövőben nem közvetíti az NHL mérkőzéseit.
Köszönjük megértését.
Üdvözlettel:
Közönségszolgálat"
That's all folks!
Stoki
több mint 5 éve
Ezt a levelet kaptam:"Tisztelt Levélíró,
Köszönjük levelét, ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy
a Spíler TV a jövőben nem közvetíti az NHL mérkőzéseit.
Köszönjük megértését.
Üdvözlettel:
Közönségszolgálat"
That's all folks!
több mint 5 éve
SO vereség, ennél rosszabb sose legyen 😛Go Habs
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
5-2re kikaptunk.. Elég unlucky meccs volt ez az első, reméljük ettől csak jobb lesz..
több mint 5 éve
A Spíler kereskedelmi tévé.Vagyis csak azért van műsor a reklámok között, hogy azokat megnézzék.
Megfejelve egy olyan konstrukcióval mely során az állami-, közpénz privatizálódik néhány közbeiktatott lépcsőn keresztül.
Ezt azért a kritikák megfogalmazásánál szerencsés nem elfelejteni.
több mint 5 éve
Hányinger csatorna, egy értelmes volt rajta, az NHL.Én ma olyan infot hallottam hogy nem lesz a Spileren NHL. Elvileg nem hosszabítoitta meg a szerződést a csatorna 😕szóval akkor most fenntartanak két csatornát, ahol csak az angol és spanyol bajnokság, vmint a BL meccsek vannak. Ráadásul az angol és a BL meccseken osztoznak a digivel meg az M4-gyel.
Leonidasz007
Spanyol meg csak a splíler2-n van
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Én ma olyan infot hallottam hogy nem lesz a Spileren NHL. Elvileg nem hosszabítoitta meg a szerződést a csatorna 😕szóval akkor most fenntartanak két csatornát, ahol csak az angol és spanyol bajnokság, vmint a BL meccsek vannak. Ráadásul az angol és a BL meccseken osztoznak a digivel meg az M4-gyel.
Leonidasz007
Spanyol meg csak a splíler2-n van
több mint 5 éve
Most nézem, hogy nem mi nyitottuk a szezont a Torontóval. JéNa de akkor remélem az előszezon nem csak âmítás volt
Go Habs, go 😊!
több mint 5 éve
Erthetetlen.El sem hittem mennyi meccset adtak..ismeteltek.Osszefoglalok...Es inkabb nezik 6-ig a csatornat(dokumentumfilmeket)?
több mint 5 éve
Mondom akkor majd szerzek shoop-tól NHL TV-t, de egyrészt csak US only, de amúgy is out of stock.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
nem neztem sok NHL-t de ez szopas...amugy is a "bogyomben" volt/van a spiler. foleg, hogy szinte alig lehetett fogni vhol...de a szolgaltatok mobil appjan sem lehet nezni mindketto csatornat (digi, tkom)mellette ez a "ferfias" profil, hogy dronos versenyek, meg haborus dokuk...
Remelem legalabb a digi atveszi.
több mint 5 éve
Előtte szigorúan felmelegítve öngyújtóval... 😀Azért hat-trick-nél nem sapkakát dobnak be a pályára, hanem a Mesterhármas című dalt fogják bejátszani és Fasy Ádám CD-két fognak bedobálni. 😀Ja, majd jól eljátszák a nótánkat! 😊Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Stoki
Tony Adams
Stoki
Heisman Trophy
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
...esetleg Zsülike meglepetésszerűen becsúszik a jégre, és elénekli | hamisan | az amcsi himnuszt... 😊Azért hat-trick-nél nem sapkakát dobnak be a pályára, hanem a Mesterhármas című dalt fogják bejátszani és Fasy Ádám CD-két fognak bedobálni. 😀Ja, majd jól eljátszák a nótánkat! 😊Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Stoki
Tony Adams
Stoki
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Azért hat-trick-nél nem sapkakát dobnak be a pályára, hanem a Mesterhármas című dalt fogják bejátszani és Fasy Ádám CD-két fognak bedobálni. 😀Ja, majd jól eljátszák a nótánkat! 😊Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Stoki
Tony Adams
Stoki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ja, majd jól eljátszák a nótánkat! 😊Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Stoki
Tony Adams
több mint 5 éve
Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕És a Muzsika Tv fog válaszolni. 😃
Stoki
több mint 5 éve
Írtam a spílernek egy mailt, hogy mi a f.sz van, erre válaszoltak a fem3-tól (!!!), hogy befogadták a kérdésemet, hamarosan reagál az illetékes részleg...ebből "nesze semmi, fogd meg jól" lesz! 😕Ha a fem3n adják az jó az a csatornánk van 😛 😀
Stoki