Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
You got Kronwalled!csak mától már nem.
www.youtube.com/watch?time_continue=245&v=KQkq-5OXWa0
több mint 5 éve
Az NHL amúgy is arra halad, hogy mobilis, kisebb alkatú védők vannak is már és lesznek is a csapatokban.Ehhez képest a Blues blue line-ba 6 láb alatt nem engednek oda senkit 😊 és elsősorban a védelmükkel nyerték a bajnokságot.
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
A csajok elverték a VB 5. svájciakat. Lehet el kéne kezdeni egy kicsit jobban nyomatni őket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Én csíptem Perry-t, de a csapatot az alapoktól újra kell építeni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Akármekkora legenda is, én helyes döntésnek tartom Perry kivásárlását. Évek óta gyenge volt, a tavalyi éve a sérülésből visszatérve pedig kiemelkedően szar volt. Inkább hátráltatta a csapatot, mint segítette. Rutinos játékosunk lesz nélküle is: pl. Getzlaf, Henrique, Fowler, Lindholm, Silfverberg, Miller. (Keslert és Eavest nem említem, mert nem fognak játszani.)A Ducks is hozza sorban az AHL játékosokat, ha csak valami csoda nem történik, akkor idén is messze lesz a rájátszás. | Ami végülis rendben is van, hiszen Eakins első éve lesz és újjáépítünk. |Végülis tényleg. Lesz kb 8 Misi helyünk a semmire amit amúgy kifizetunk Perrynek h csillag szülessen belőle ... épp egy újjáépülo csapatban elfért volna h a rutint átadja.
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Végülis tényleg. Lesz kb 8 Misi helyünk a semmire amit amúgy kifizetunk Perrynek h csillag szülessen belőle ... épp egy újjáépülo csapatban elfért volna h a rutint átadja.Brilliáns, de tényleg.Én tapsolok hozzá, komolyan. ;P
warr_b
A Ducks is hozza sorban az AHL játékosokat, ha csak valami csoda nem történik, akkor idén is messze lesz a rájátszás. | Ami végülis rendben is van, hiszen Eakins első éve lesz és újjáépítünk. |
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Brilliáns, de tényleg.Én tapsolok hozzá, komolyan. ;P
warr_b
A Ducks is hozza sorban az AHL játékosokat, ha csak valami csoda nem történik, akkor idén is messze lesz a rájátszás. | Ami végülis rendben is van, hiszen Eakins első éve lesz és újjáépítünk. |
több mint 5 éve
DW egy zseni. Donskoi -> Avs
Nyquist -> Jackets
Három top6 csatár ugrik egy-két nap alatt, de jön Marleau helyettük, juhé!!
És akkor összegezve, hogy a jó nagy cap hiten kívül mit is adtunk oda Karlssonért:
-Chris Tierney
-Dylan DeMelo
-Josh Norris
-Rudolfs Balcers
-egy első és két második körös draftpick (ha jól emlékszem a conditionalra)
És akik az agybeteg szerződése miatt nem férnek be a sapka alá és emiatt távoztak:
-Joe Pavelski
-Joonas Donskoi
-Gustav Nyquist
Brilliáns, de tényleg. Legidiótább GM evör.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Az NHL amúgy is arra halad, hogy mobilis, kisebb alkatú védők vannak is már és lesznek is a csapatokban.
több mint 5 éve
Akkor tyúk vagy tojás? 😀Mert kicsi. 😊Hádde pont ez az, hogy gyakorlatilag nem ütközik 😊Korival Karlsson is van 190. 😉Oké, meggyőztél, éljenek a kicsi hátvédek 😊Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
Meg úgy általában az elmúlt sok évben a csapatvezetési politikája.
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
Karlsson 6 láb, 190 font, védőnek az semmi, főleg hogy még sérülékeny is.
Magasságra és súlyra is több vagyok, pedig nem vagyok egy hegyomlás 😂😆
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
De az alacsony súlypont fontosabb a nagy ütközéseknél, mint a magasság/tömeg.
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mert kicsi. 😊Hádde pont ez az, hogy gyakorlatilag nem ütközik 😊Korival Karlsson is van 190. 😉Oké, meggyőztél, éljenek a kicsi hátvédek 😊Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Hádde pont ez az, hogy gyakorlatilag nem ütközik 😊Korival Karlsson is van 190. 😉Oké, meggyőztél, éljenek a kicsi hátvédek 😊Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
😀Tehát egyik sem NFL kompatibilis hátvéd (értsd QB 😛 😉A 192 az majdnem 6'4" 😉Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
Amúgy Chelios 185, Coffey 183, MacInnis 185, Orr 183, Bourque 180, Leetch 183 ........
kishaszi
dande
Ki tudja, lehet jó futó hátvéd matéria lett volna valamelyik. 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Tehát egyik sem NFL kompatibilis hátvéd (értsd QB 😛 😉A 192 az majdnem 6'4" 😉Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
Amúgy Chelios 185, Coffey 183, MacInnis 185, Orr 183, Bourque 180, Leetch 183 ........
kishaszi
több mint 5 éve
A 192 az majdnem 6'4" 😉Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Korival Karlsson is van 190. 😉Oké, meggyőztél, éljenek a kicsi hátvédek 😊Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Oké, meggyőztél, éljenek a kicsi hátvédek 😊Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
több mint 5 éve
Housley, S. Niedermayer, CheliosVitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
Vitathatatlan, de ő inkább a kivétel volt.Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
slowmotion
több mint 5 éve
Lidström 6'1", 192 volt, aztán mégis az egyik legjobb védő evör.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
több mint 5 éve
Azért elég sok jó védő volt mindig az NHL-ben, a magasság meg tömeg csak egy érték.Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
warr_b
A sérülékenység az más tészta.
több mint 5 éve
Mi van, 191 vagyok, normál magasság 😊Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
kishaszi
több mint 5 éve
Karlsson törpe? 😊 Inkább csak te vagy túl magas, látszik is, a te magasságodban már ritkább a levegő 😀Canucks-szal is tárgyalt, de persze muszáj volt megtartanunk, mivel törpe és porcelán is. Igazi sikerrecept, a Blues is ilyen játékosokkal tele nyert kupát.Pedig volt szó róla, hogy esetleg mi (Habs) tradelünk érte, de ezek szerint nem.Karlsson agyament szerződése.DW, te idióta barom.?
warr_b
Janek
warr_b
dande
| Jah, nem. |
warr_b
több mint 5 éve
Ez a Caufiled gyerek jónak tűnik nekünk. Ha Kotkaniemi tovább fejlődik s ő is tudja hozni a tehetségét némi fizikai gyengesége ellenére akkor van remény a jövőre nézve.