Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.
több mint 5 éve
Mondta valaki? 😀Igazából úgy vagyok vele, hogy aki a svéd-orosz-kanadai triót 4 nap alatt megveri, az nem lehet érdemtelenül világbajnok... 😊Jobbak voltak a finnek ma is meg tegnap is.Miben voltak jobbak - a gólokat leszámítva? 😀
Edző,taktikai győzelem volt.
Ket kedvenc csapatom jatszott ma szóval nem vagyok elfogult.
Persze elkepesztő mennyit tamadott kanada megse szerzett golt az utolso harmadban.
Janek
Szép volt, grat nekik, amit lehetett kihasználtak, de ha ez fordított lett volna nem szólhattak volna egy szót se.
Taps.
kishaszi
somoskovig
Csak jeleztem, hogy a játék képe alapján simán fordított végeredmény is lehetett volna és reális lett volna. Viszont a finnek meg behúzták, amit kellett, amolyan kanadai módra.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Óriási teljesítmény, parádés CSAPAT!Szép volt Suomi!
😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Védekezésben,komcentracióban,korcsolyazasban,taktikai fegyelemben,csapatjatekban.Jobbak voltak a finnek ma is meg tegnap is.Miben voltak jobbak - a gólokat leszámítva? 😀
Persze elkepesztő mennyit tamadott kanada megse szerzett golt az utolso harmadban.
Janek
Szép volt, grat nekik, amit lehetett kihasználtak, de ha ez fordított lett volna nem szólhattak volna egy szót se.
Taps.
kishaszi
több mint 5 éve
Ilyenkor nekem mindig az van a fejemben, hogy vajon akik nem jöttek mit érezhetnek😊 Vagy ha jönnek a finnek akkor is nyernek?😊A védekezéssel nyerték meg az egészet, szédületes mit toltak itt a PO-ban. Kanadaiként biztos szétcseszne az ideg 3 lövésből 2 gólt kapni 😊
több mint 5 éve
Igazából úgy vagyok vele, hogy aki a svéd-orosz-kanadai triót 4 nap alatt megveri, az nem lehet érdemtelenül világbajnok... 😊Jobbak voltak a finnek ma is meg tegnap is.Miben voltak jobbak - a gólokat leszámítva? 😀
Janek
Taps.
kishaszi
több mint 5 éve
Jobbak voltak a finnek ma is meg tegnap is.Miben voltak jobbak - a gólokat leszámítva? 😀
Janek
Taps.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Atik15
195
Lankinen jó lesz a Chicagóban 😊
több mint 5 éve
Jobbak voltak a finnek ma is meg tegnap is.Edző,taktikai győzelem volt.
több mint 5 éve
valahol igazságtalan a jéghoki, de hát ezt is gólra játsszák😊
több mint 5 éve
Az mi volt az a Myers bomba...Edőt.
Nagy mákja volt a finneknek.
warr_b
GDZ 3 hétig részeg lesz.
több mint 5 éve
Az mi volt az a Myers bomba...Nagy mákja volt a finneknek.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
No az oroszok nagy nehezen büntetőkkel behúzták a bronzot...Kovalcsuknak elképesztő keze van 😊
warr_b
több mint 5 éve
No az oroszok nagy nehezen büntetőkkel behúzták a bronzot...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
bántóan sima volt😕
több mint 5 éve
Nem emlékszek olyan vb vagy olimpiai meccsre, ahol az oroszok ne lőttek volna gólt.2019.05.25-en egy vb-elodonton biztosan nem. Az 1–0 lett. McFly.
Kampman
több mint 5 éve
Nem emlékszek olyan vb vagy olimpiai meccsre, ahol az oroszok ne lőttek volna gólt.Én igen.
Kampman
több mint 5 éve
VB döntő, óriási volt! 😊Hyvä Suomi!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Kampman
28 331
Nem emlékszek olyan vb vagy olimpiai meccsre, ahol az oroszok ne lőttek volna gólt.
több mint 5 éve
a ruszkik megint rosszkor villogtakNagyon okosan játszott a finn csapat!
mekkorát küzdöttek a finnek!
NB2
több mint 5 éve
a ruszkik megint rosszkor villogtakmekkorát küzdöttek a finnek!
több mint 5 éve
Atik15
195
Románok alig várják, hogy egy osztállyal lentebb lökjenek minket.A keretük 80-85%-a magyar(székely), a maradék pedig honosított és van 2-3 román 😊
dande
több mint 5 éve
Szlovéniában próbálhatunk jövőre csodát tenni. Àprilis közepén.
több mint 5 éve
0,4 másodpercen múlott😮Azon a meccsen inkább a szlotákok köszönhettek a disznóól felé erőteljesen.
Kanada megint kimaxolta a szerencséjét a szlovákok után is
Atik15