Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó lesz az ugy is!Hajrá Blues!Kutya kemeny lenne idegenben behuzni.
♉gaben♉
Janek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Hajrá Blues!Kutya kemeny lenne idegenben behuzni.
♉gaben♉
több mint 5 éve
Hajrá Blues!
több mint 5 éve
Kerdezd a toronto szurkereketIlyen sulyos biroi tevedest mar reg lattam, foleg egy Stanley dontoben.Hat igen. Idei po teljesítményre ez volt az a pont az i betun a bíróktól.
zavi27
csebi
több mint 5 éve
Ilyen sulyos biroi tevedest mar reg lattam, foleg egy Stanley dontoben.Hat igen. Idei po teljesítményre ez volt az a pont az i betun a bíróktól.
zavi27
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Közben frissítették, 3.0 most már a BostonraLétező fogalom a pszichológiában a tapasztalati igazság.Megvan az előny, jó lenne nem el "Bluesoskodni".Még mindig 3.15 az odds a Blues-ra és 1.33 a Bruinsra...
dande
r.baggio
Gyanítom a bukmékerek sem kivételek ez alól.
empty taxi
Szépen meg is teszem őket így pár ezer forinttal, hogy mindenképp örömteli legyen a vége 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ja igen. Hat ez teny hogy 2 perc volt.Nem volt szandekos de ezt beneztek.
több mint 5 éve
cspeti98
466
Ebből a szituból született a 2. Blues gól:Ilyen sulyos biroi tevedest mar reg lattam, foleg egy Stanley dontoben.Mire gondolsz?
zavi27
Janek
twitter.com/heresyourreplay/status/1136991626813984768?s=21
több mint 5 éve
Ilyen sulyos biroi tevedest mar reg lattam, foleg egy Stanley dontoben.Mire gondolsz?
zavi27
több mint 5 éve
Ilyen sulyos biroi tevedest mar reg lattam, foleg egy Stanley dontoben.
több mint 5 éve
Nagy számok törvénye....Létező fogalom a pszichológiában a tapasztalati igazság.Megvan az előny, jó lenne nem el "Bluesoskodni".Még mindig 3.15 az odds a Blues-ra és 1.33 a Bruinsra...
dande
r.baggio
empty taxi
több mint 5 éve
Létező fogalom a pszichológiában a tapasztalati igazság.Megvan az előny, jó lenne nem el "Bluesoskodni".Még mindig 3.15 az odds a Blues-ra és 1.33 a Bruinsra...
dande
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Megvan az előny, jó lenne nem el "Bluesoskodni".Még mindig 3.15 az odds a Blues-ra és 1.33 a Bruinsra...
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Megvan az előny, jó lenne nem el "Bluesoskodni".
több mint 5 éve
Az ő kiesése elég érzékenyen érintheti a bocsokat.2-2 érdekes a sok bírózás pedig nem azon ment el a bostonnak.Simán kinéz a 7 meccs!
Janek
Charanak közben eltört az állkapcsa. Sanszosan out.
NB2
több mint 5 éve
Most nem azért de kijárt már neki, hogy helyrerakják.2-2 érdekes a sok bírózás pedig nem azon ment el a bostonnak.Simán kinéz a 7 meccs!
Janek
NB2
több mint 5 éve
2-2 érdekes a sok bírózás pedig nem azon ment el a bostonnak.Simán kinéz a 7 meccs!
Janek
több mint 5 éve
2-2 érdekes a sok bírózás pedig nem azon ment el a bostonnak.
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Mondjuk mi akkor se jutottunk volna PO-ba sem.Mennyire durva h a Blues időben meghúzta azt amit mi nem tettünk, és SCt játszanak ...Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.?
dande
Craig Berube a (igaz csak interim) hed kócs.
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Jah, január elején, vagy karácsony körül kb még ligautolsók voltak.Mennyire durva h a Blues időben meghúzta azt amit mi nem tettünk, és SCt játszanak ...Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.?
dande
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Most látom, a magyar St Louis Wikipédia oldal vert át erősen......akkor mégsem Ken a király, és jól emlékeztem. 😊Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.?
dande
warr_b
több mint 5 éve
Mennyire durva h a Blues időben meghúzta azt amit mi nem tettünk, és SCt játszanak ...Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.?
dande
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Most nézem, de hüle vagyok. Ken Hitch a HC a Bluesnál. Nem emlékeztem rá, hogy visszajött. Ugye én meg azt írtam, milyen furcsa lenne, ha nélküle nyernék meg. Hát akkor most pláne vele nyejék meg!!! 😊 Nagyon megérdemelnék.?
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta