Jégkorong
Egy jó felkeszulesi meccsunk nem volt, ez igy qrva keves lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Akit érdekel a szlovénok elleni meccsre vagy a románok ellenire tudok jegyet adni.
De itt most fel kell jutni es kb az elso meccsen eldolhet az egesz. Fura lesz, a koreaiaktol kikoptak a kanadaiak, a roman es s litvan csapat sztem meg szarabb mint a japan ukran lengyel trio az eggyel lejjebb levo csoportban. A szlovenoknak kb hatra tett kezzel es bekotott szemmel kell feljutnu, nekunk pedig be kene jonni masodiknak. Remelem a fehervar jo szezonja katalizatorkent hat a csapatra.
Az újak közül kiről mit kell tudni?
Illetve Sarauer már lemondta vagy ő miért nincs?
Galló miért nincs benn a válogatottban?Ő is sérült
Van valami oka?
Bartalis tudom sérült.
tüsi91
Van valami oka?
Bartalis tudom sérült.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
25-étől lesz presale, 29-étől rendes jegyárusítás Prágában.uhh😕
Jegyár elvileg 1.990-8.990 korona között 😄
warr_b
Jegyár elvileg 1.990-8.990 korona között 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Üdvözlet!Április 26tol lesz jegy.
Tervez valaki menni a VB-re Ljubjanába? Mivel tőlünk nincs messze, ezért lenéznénk, viszont jegyeket még csak pakkban láttunk. Valaki tudja esetleg, hol lehet csak napijegyet venni?
Brotesz
A szlovénok és a románok ellenire tudok jegyet adni 4et, mert pakkot vettünk, de n em tudok lenn maradni hétvégére, ezért csak az első kettőre a dél-koreiak ellen és a litvanok elleni meccsre megyek.
Tervez valaki menni a VB-re Ljubjanába? Mivel tőlünk nincs messze, ezért lenéznénk, viszont jegyeket még csak pakkban láttunk. Valaki tudja esetleg, hol lehet csak napijegyet venni?
Hoppácska 😊Anno Stockholmban láthattam a Cápákat. Jó lenne most is.😊
The #GoAvsGo #CBJ #Preds & ##SJSharks will be playing in Europe during the 2022-23 NHL season.
— David Pagnotta (@TheFourthPeriod) April 21, 2022
The Sharks & Predators will open the regular-season in Prague, Czech Republic on Oct 7-8, while the Avs & CBJ will play in Tampere, Finland on Nov 4-5.
warr_b
The #GoAvsGo #CBJ #Preds & ##SJSharks will be playing in Europe during the 2022-23 NHL season.
— David Pagnotta (@TheFourthPeriod) April 21, 2022
The Sharks & Predators will open the regular-season in Prague, Czech Republic on Oct 7-8, while the Avs & CBJ will play in Tampere, Finland on Nov 4-5.

RIP Mike Bossy 😕index.hu/sport/jegkorong/2022/04/20/nhl-new-york-islanders-mike-bossy-nekrolog-duane-sutter/
warr_b
Nem tudom innen is írta vki?

Wow….overwhelmed by the amount of donations I have received to help pay for my fine. You fans are amazing. I will be paying for it with my own money, but wanted to let everyone know that any money sent to me by 7 pm on Friday will be donated to Children’s Minnesota.
— Ryan Hartman (@RHartzy18) April 14, 2022
😀😀😀
Be is kene neha loni valamit. A birok ne segitenek. De ha nem lovunk golt es a kapusunk potyazik, akkor nem fogunk nyerni.Igen sajna, nem volt semmi a kettősnél se.
Toto21
Itt meg előny, plusz 2 salzburginál ninc ütő, és kb. lövés se.
Poloska vagyok.
Vajon lesz-e a döntő után bármilyen hír/szankció vagy a kurva életbe, bármi is amit ezek a bíróknak nem nevezett emberek csináltak a Volán/Salzburg párosításban?Max vizsgálat, és utána nem találtunk semmit lesz
Coolearie
Sajnos 😕
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Hellebuyck még mindig állat.Kb. csak ez tart minket a víz felett!🤫
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!