Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
úgy egyébként a cseheknek, csak itt most ezen a meccsen30 éve a svédeknek úgy, hogy......Hát de les volt.................inkább a finneknek szorítok, de hát igen, ez így elég érdekes😊
dande
jön az OT, kíváncsi vagyok, hogy a finnek lendületből vagy a svédek pihenten
NB2
dande
várható volt...
amúgy meg nagyon jó kis elődöntők voltak, simán lehetne 3 másik továbbjutó is
több mint 5 éve
Szép volt! 😊 Hyvä Suomi!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
30 éve a svédeknek úgy, hogy......Hát de les volt.................inkább a finneknek szorítok, de hát igen, ez így elég érdekes😊
dande
NB2
több mint 5 éve
Hát de les volt.................inkább a finneknek szorítok, de hát igen, ez így elég érdekes😊
dande
több mint 5 éve
Hát de les volt.................
több mint 5 éve
Atik15
195
Igaz igaz, a kanadai csapat végülis erősebb, meg hát nagyon akarhatták a győzelmet0,4 másodpercen múlott😮Azért a fordítás sem volt érdemtelen...
Kanada megint kimaxolta a szerencséjét a szlovákok után is
Atik15
Sonics
több mint 5 éve
aztarohadt mi meccsek màrBiztos odafutott Drake a harmadik harmad vegen a svajci kispadhoz.
szerencsétlen svàjciak!
NB2
több mint 5 éve
0,4 másodpercen múlott😮Azért a fordítás sem volt érdemtelen...
Kanada megint kimaxolta a szerencséjét a szlovákok után is
Atik15
több mint 5 éve
Atik15
195
0,4 másodpercen múlott😮Kanada megint kimaxolta a szerencséjét a szlovákok után is
több mint 5 éve
Kicsiben itt is az van, mint a gurulósban, hogy ilyen fizut ilyen gyenge színvonalú bajnokságban nem kap máshol a delikvens, persze nem akkora a kontraszt, mint suckerben.ácsi nem az angolokról folyt a vita?😊Az elmúlt két évben sikerült kicsit jobban a felszín alá benéznem, hidd el, nem kombináljuk túl. Nagyon nagy, egyben alapvető problémák (is) vannak.Szerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
Ez nem lehet mak, vmi van bennuk ami bennunk nincs dacara a taonak.
Nem tudom, milyen korulmenyek vannak a szigetorszaban, de nem hiszem, hogy jobb.
ZoliMP
Mikey
Bennünket egy perccel a vége előtt ütöttek el a továbbjutástól, itt meg a franciák bénázták el!
NB2
Idén akkor miért nem jutottunk fel? Ja várj, mert éppen bennmaradtunk tie breakerrel az újonccal szemben, mert mindenki más elpicsázott minket tükörsimán. Csak szerencséjük volt most is az ellenfeleknek?
Mikey
mi sajnos gyengültünk, ez nem vita tárgya, a magyar hoki is akkor tudna erősödni, ha sokan kint játszanának külföldi (gyorsabb) bajnokságokban
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Go Blues! 🎵
több mint 5 éve
Románok alig várják, hogy egy osztállyal lentebb lökjenek minket.csak nehogy a lendület átvigye őket a korláton
dande
több mint 5 éve
ácsi nem az angolokról folyt a vita?😊Az elmúlt két évben sikerült kicsit jobban a felszín alá benéznem, hidd el, nem kombináljuk túl. Nagyon nagy, egyben alapvető problémák (is) vannak.Szerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
Nem tudom, milyen korulmenyek vannak a szigetorszaban, de nem hiszem, hogy jobb.
ZoliMP
Mikey
Bennünket egy perccel a vége előtt ütöttek el a továbbjutástól, itt meg a franciák bénázták el!
NB2
Idén akkor miért nem jutottunk fel? Ja várj, mert éppen bennmaradtunk tie breakerrel az újonccal szemben, mert mindenki más elpicsázott minket tükörsimán. Csak szerencséjük volt most is az ellenfeleknek?
Mikey
mi sajnos gyengültünk, ez nem vita tárgya, a magyar hoki is akkor tudna erősödni, ha sokan kint játszanának külföldi (gyorsabb) bajnokságokban
több mint 5 éve
Románok alig várják, hogy egy osztállyal lentebb lökjenek minket.
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Az elmúlt két évben sikerült kicsit jobban a felszín alá benéznem, hidd el, nem kombináljuk túl. Nagyon nagy, egyben alapvető problémák (is) vannak.Szerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
ZoliMP
Mikey
NB2
több mint 5 éve
Itthon nincs megfelelő szakértelem minőségben, mennyiségben. A tiszta jégkorongról beszélek, A mentális trenírozás hiányát ne is említsük. Az egyénre szabott edzésterveket és pszichikai felkészítést pláne. Lehet taózni, de köze nincs hozzá túl sok. (Attól függetlenül, hogy ezt is köszönöki szépen sokan.)Pl. az is megfigyelhető, hogy mióta nincs igazán jól lövő bekkünk? Sosenem is volt igazán, az emberelőnyös játékunk is mindig esetleges volt. Szóval nem a tao a porbléma.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 566
ez az.a szerencseben nem hiszek.Dolgoznod kell, jol ahhoz h szerencsed legyen.A hozzaallas is jo felvetes.Amikor angolok kozott fociztam az "unlucky" t hasznaltak mindenre..itthon meg lebasznak ha elbaszol vmit azt feltetelezve h direkt baszta el😀hát de odáig el kell jutniSzerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
ZoliMP
Mikey
NB2
slowmotion
több mint 5 éve
hát de odáig el kell jutniSzerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
ZoliMP
Mikey
NB2
több mint 5 éve
Szerintem túlkombináljátok. A briteknek egyszerűen... kurva nagy mákjuk volt!Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
ZoliMP
Mikey
több mint 5 éve
jövőreKarlsson és Hertl out, Pavelski game time decision.meg lesz baszva a STL
Kinéz megint egy 4-0 legalább...
warr_b
petey
több mint 5 éve
Mikey
18 753
Angolok es a hoki.Ott van szakértelem is, nem csak pénz, úgy tűnik. 🤷♂️
ZoliMP
több mint 5 éve
Angolok es a hoki.mentalitás. néha az már fél sikert jelent.
ZoliMP