Jégkorong
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Babs nagyon felkészítette a csapatot a Bolts ellen, Stamkost buzerálták, amikor csak volt rá alkalom.jönnek vissza a fiúk, ráadásul az NHL-tapasztalat még jól is jöhet a Grand Rapids keretének, ha esetleg címet szeretnének védeni...
több mint 12 éve
aranyos ez a Bylsma, de az a helyzet, hogy ha a játékosai maradnának a kemény játéknál, és nem érnének bele az alattomosba, akkor nem lennének ennyit kiállítva. mit gondolt, hogy a bírók nem fújják be, amikor arcba cross checkingelik az ellenfelet, meg amikor a földön fekvő játékosnak adnak két cc-t?slowmotionna, erre Legwandnak brainfart-ja lett hirtelen, aztán addig húzták egymást Malkinnal, amíg odavert a bot végével, utolsó négy percet sikerült emberhátrányra adni... és aztán 0.4 másodperccel a hosszabbítás vége előtt a Pens megcsinálta a harmadik öngólját is. hát, érdekes meccs volt.
több mint 12 éve
aranyos ez a Bylsma, de az a helyzet, hogy ha a játékosai maradnának a kemény játéknál, és nem érnének bele az alattomosba, akkor nem lennének ennyit kiállítva. mit gondolt, hogy a bírók nem fújják be, amikor arcba cross checkingelik az ellenfelet, meg amikor a földön fekvő játékosnak adnak két cc-t?
több mint 12 éve
Ma hazatér akinek réges-rég nálunk lenne a helye. Akinek el se kellett volna mennie. Welcome Home MR. Roy Nagyon szeretünk, de ha ma esetleg kikapnátok picit örvendenénk. Ti már úgyis bent vagytok a PO-ba nekünk még kellenek a pontok.Go Habs
több mint 12 éve
Jets at Blues vége vicces volt. már persze azért, mert csak a másfél gól difi fölé fogadtam, a két és felest nem mertem bevállalni, és végül nem is adták meg a meccs végi gólt.de az komoly volt, hogy alig lehetett szétválasztani az embereket, bírók megdolgoztak a pénzükért rendesen...
több mint 12 éve
Ha van másfél szabad órátok, itt egy kis hoki történelem! 😉 " Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
A csuda vigye el. Mondanám, hogy Therrein takarodj, de hát nem ő van a jégen, a helyzeteket nem neki kel beütnie. Sajnos bejött amitől tartottam, hogy az olimpia után esetleg vissza esünk de ez úgy tűnik teljes szétesésre sikerül. Carey se a legjobban tér ma vissza, és ha eddig nem is ütöttük a gólokat de legalább nem kaptuk. Ám az elmúlt öt meccsen a védekezés is szétesett. Pedig nagy sérültünk sincsen. Valamit ki kell találni, ennyit nem fognak bénázni az ellenfelek, hogy minket PO-ba juttassanak, ahová ilyen teljesítménnyel nincs is értelme bemennünk.Azt a rézfánfütyülős.... 😀😀😀
Azért go Habs 😀dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Azt a kib................................. na ezt inkább nem írom le 😛, ezt hogy csináltuk???????????????????????, Kb 12 perccel a vége előtt még 4-1 volt oda és a végén nyerünk 5-4re váááááááááááááá Miracle of the Bell Center 😀 😀 😀 legközelebb bele se nézek egy meccsünkbe se, ha ez kell, hátha simább lesz. Holnap még a Buffalot is ha kérhetem 😀Sőt, most nézem még 4 perccel a vége előtt is 4-1 volt oda. Na kíváncsi leszek ezt képesek lesznek e az NSO-n nem kiemelni. Általában mi akkor kerülünk ott elő, ha esetleg nagyot zakózunk de ha nyerünk meg se vagyunk említve. Nem tudom ki szerkeszti ezt ott, de a Detroit Boston Pittsburgh triónál nem nagyon látnak tovább. (max 4-5 csapat még).
több mint 12 éve
A csuda vigye el. Mondanám, hogy Therrein takarodj, de hát nem ő van a jégen, a helyzeteket nem neki kel beütnie. Sajnos bejött amitől tartottam, hogy az olimpia után esetleg vissza esünk de ez úgy tűnik teljes szétesésre sikerül. Carey se a legjobban tér ma vissza, és ha eddig nem is ütöttük a gólokat de legalább nem kaptuk. Ám az elmúlt öt meccsen a védekezés is szétesett. Pedig nagy sérültünk sincsen. Valamit ki kell találni, ennyit nem fognak bénázni az ellenfelek, hogy minket PO-ba juttassanak, ahová ilyen teljesítménnyel nincs is értelme bemennünk. Azért go Habs 😀
több mint 12 éve
A legújabb hírek szerint stabil az állapota. 😊...
Tegnap NYR - DET: 3-0
King Henrik megszerezte közben a 300. győzelmét karrierje során. Ezzel második a Rangers ranglistán Richter mögött (301). Ráadásul egyben meglett a 49. SO-ja is, amivel meg holtversenyben első. All hail the king. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Peverley bazz... még jó, hogy nem az előző meccsen történt, amikor Modano mezét visszavonultatták...slowmotionRemélem látjuk még a jégen!
több mint 12 éve
Peverley bazz... még jó, hogy nem az előző meccsen történt, amikor Modano mezét visszavonultatták...
több mint 12 éve
Ide találtunk 55-ért jegyet egy hónappal a meccs előtt úgy, hogy közben meg a bostoniak (!) jóval hangosabban szurkoltak. 26-én meg lehet megyünk a Panthers-Hurricanesre 5 dollárért... Sajnos ez Florida és a divatcsapatok átka (arról nem is beszélve, hogy bent meg 14 dollár a sör)ja, az orrvérzős szekcióban ültetek? 😉Itt ültem én, felettünk már csak 9-10 sor volt, se gm páholy, se Yzerman 😊Steve Y-t nem láttad? fent szokott ülni a GM páholyban, a nézők feje felett. (mondjuk ő tényleg egy isten 😀)slowmotionKösz, be is jött, nagyszerűen szórakoztam, a bostoni gólokat meg külön nézze meg mindenki 😊baggioHolnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉gaben
baggio
egyébként tényleg láttam már közvetítésben, amint Yzerman fentről nézi a meccset, de nem találtam képet erről a neten.slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
így néztek ki a kapusok, mielőtt a fejvédő használatba került (Terry Sawchuk a képen)
built for this shit
több mint 12 éve
ja, az orrvérzős szekcióban ültetek? 😉Itt ültem én, felettünk már csak 9-10 sor volt, se gm páholy, se Yzerman 😊Steve Y-t nem láttad? fent szokott ülni a GM páholyban, a nézők feje felett. (mondjuk ő tényleg egy isten 😀)slowmotionKösz, be is jött, nagyszerűen szórakoztam, a bostoni gólokat meg külön nézze meg mindenki 😊baggioHolnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉gaben
baggio
egyébként tényleg láttam már közvetítésben, amint Yzerman fentről nézi a meccset, de nem találtam képet erről a neten.
több mint 12 éve
Itt ültem én, felettünk már csak 9-10 sor volt, se gm páholy, se Yzerman 😊Steve Y-t nem láttad? fent szokott ülni a GM páholyban, a nézők feje felett. (mondjuk ő tényleg egy isten 😀)slowmotionKösz, be is jött, nagyszerűen szórakoztam, a bostoni gólokat meg külön nézze meg mindenki 😊baggioHolnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉gaben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Klesla sztorija megvan? Elcserélték Buffalóba, erre bosszúból visszavonult 😀
több mint 12 éve
Steve Y-t nem láttad? fent szokott ülni a GM páholyban, a nézők feje felett. (mondjuk ő tényleg egy isten 😀)Kösz, be is jött, nagyszerűen szórakoztam, a bostoni gólokat meg külön nézze meg mindenki 😊baggioHolnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉gaben
több mint 12 éve
Kösz, be is jött, nagyszerűen szórakoztam, a bostoni gólokat meg külön nézze meg mindenki 😊Holnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉gaben

---
több mint 12 éve
Holnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊baggioezt a pofátlan felvágást xD
jó szórakozást😉
több mint 12 éve
Holnap Boston @ Tampa Bay, életem első NHL meccse élőben 😊

---
több mint 12 éve
Nem spoilerezem el a Duck Habs meccset pedig lenne miről írni, de aki akarja és tudja megnézheti, Kétszer is ismétli a hajnali adást a sport tv: 16.00 sport 1 23.00 sport 2.dandeTipikus olyan meccs volt amin őrjöngtem volna ha szarabbul állunk, így meg csak röhögtem meg rimánkodtam a végén lőjenek már kettőt egymás után.
Georgie úgy gondolta verekszik egyet a frissen aláírt Jackman kárára ha már hazatért.
bit.ly/ParrosTribute
több mint 12 éve
A Legnagyobb!az egyetlen szomorú dolog az este során az volt (persze csak amellett, hogy sikerült kikapni), amikor Zetterberg kiment átadni az ajándékot, és kb nehezebben mozgott, mint a 93 éves nagyapám...
Habi
több mint 12 éve
Nem spoilerezem el a Duck Habs meccset pedig lenne miről írni, de aki akarja és tudja megnézheti, Kétszer is ismétli a hajnali adást a sport tv: 16.00 sport 1 23.00 sport 2.
Habi