Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 692
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megyek USA-ba és mobilinternetre lenne szükségem, mit érdemes választani? Nyilván ha valaki idejönne azt tanácsolnám neki, hogy vegyen egy feltöltőkártyát és azzal lehet netezni is. De kint nem tudom ez hogy működik és még a telefontársaságok honlapján se nagyon tudok kiigazodni 😊
Természetesen független telefonom van. Köszönöm a segítséget előre is.
Klaci79
veszel egy simkártyát 10 dodóért a best buyban meg mellé egy 45 dodós feltöltést amiben van 1 vagy 2 giga net + korlátlan duma és sms. ez elég egy hónapra simán (nekem legalábbis elég szokott lenni). én at&t go-t szoktam venni, de az eladók amúgy is szívesen segítenek ha megmondod kb mennyi időre meg mire kell 😊
triangle
Nagyon köszönöm...ezen már el tudok indulni
több mint 9 éve
triangle 1 283
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megyek USA-ba és mobilinternetre lenne szükségem, mit érdemes választani? Nyilván ha valaki idejönne azt tanácsolnám neki, hogy vegyen egy feltöltőkártyát és azzal lehet netezni is. De kint nem tudom ez hogy működik és még a telefontársaságok honlapján se nagyon tudok kiigazodni 😊
Klaci79
veszel egy simkártyát 10 dodóért a best buyban meg mellé egy 45 dodós feltöltést amiben van 1 vagy 2 giga net + korlátlan duma és sms. ez elég egy hónapra simán (nekem legalábbis elég szokott lenni). én at&t go-t szoktam venni, de az eladók amúgy is szívesen segítenek ha megmondod kb mennyi időre meg mire kell 😊
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 692
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Lumia 735-öt mindenképpen cseréljem le 930-ra ha megtehetem teljesen ingyért?
735 enyém, fél éves, megbízom benne szeretem. 930 2 éve eléggé használt üzleti telefon volt.

Igazából az aksi lenne a lényeg, 735 majd 200 órával többet bír, annyit nem biztos, hogy hozna a 4k-s fényképezés lehetősége.

Szerkesztette: süti
több mint 9 éve
Mondana nekem valaki olyan iso fájlt kezelő értelmes, egyszerű és minden fajta reklámoktól és egyéb letöltendő segéd fájltól mentes képfájl kezelőt?
danyly
Win 8.1, kezeli alapból (lehet a 8 is).
Deamon Toolsszal régebbi Lite verziókkal próbálkozz, ha a hivatalos oldalé se jó.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Mondana nekem valaki olyan iso fájlt kezelő értelmes, egyszerű és minden fajta reklámoktól és egyéb letöltendő segéd fájltól mentes képfájl kezelőt?
danyly
Daemon tools.
Matthew99
Ez az alap. 1000 éve ismerem és szerettem is, de most nem tudok egy olyan verziót letölteni ami nem lenne tele hibával. Mindig valami sub hozzáférést követel. Ha nem telepítem akkor nem működik a progi, ha igen akkor meg meghülyíti az egész böngészőt és PC-ét.

Akkor inkább úgy kérdezem, hogy honnan tudok letölteni "hibátlan" Deamon Tools progit?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
danyly
Daemon tools.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elit GSM-l van valakinek tapasztalata? Esetleg egy tabletet rendelnék tőlük. Köszönöm a választ.
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 783 — Steelers fan
A Meskó könyv nincs meg valakinek elektronikus formában?
Matthew99
Tessék:

www.alexandra.hu/pictures/300/744096F.gif
Sobri Jóska
Összedobjuk Sobrinak? 440k+áfa
 gegtv.riporttv.com/Humorista-k%C3%A9pz%C5%91-tanfolyam.php
Rataxes
Felesleges pénzkidobás.
Ihosnál jobb a humora és amúgy is tud olyan idegesítő lenni mint a "Kató néni".

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ha hobbi szinten akarok "csillagászkodni" (bámulni az eget nagyítóval) akkor árkategóriájú teleszkópot érdemes nézni? Használtban érdemes gondolkodni vagy azért érhetnek ott meglepetések?

Fogalmam sincs mit tudnak a gépek, nem baj ha nem látom az Andromédát, de az itteni holdakat megtaláljam vele. Vagy szimplán jó minőségben a Hold felszínt.
süti
(Talán hasznos neked: http://www.tavcso.hu/index.php?o=csillagaszat)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ha hobbi szinten akarok "csillagászkodni" (bámulni az eget nagyítóval) akkor árkategóriájú teleszkópot érdemes nézni? Használtban érdemes gondolkodni vagy azért érhetnek ott meglepetések?

Fogalmam sincs mit tudnak a gépek, nem baj ha nem látom az Andromédát, de az itteni holdakat megtaláljam vele. Vagy szimplán jó minőségben a Hold felszínt.
süti
Egy ilyen 10x50 -es binokulár (kukker) erre megteszi.
Csak ne remegjen a kezed. 😉

digivilag.hu/scopium-keresotavcso/1542-scopium-10x50-wa.html

több mint 9 éve

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Matthew99
Tessék:

Sobri Jóska
Rataxes
Szerintem jobban járunk, ha a könyv árát - 3000 forintot- kalapozzuk össze Matthewnak. Hamarabb megvan.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Matthew99
Tessék:

Sobri Jóska

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Matthew99
Tessék:

Sobri Jóska
Nem borítóképet írtam.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Matthew99
Tessék:

több mint 9 éve

több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Format factory

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Melyik a legjobb progi ami flac formatumbol mp3at csinal?
több mint 9 éve
azért ez nem egyszerű!😊
neten vannak olyan oldalak ahol lehet keresni társalgási partnert , hogy egy kicsit bemelegedj de hogy mondjuk ezek közül mennyi lesz inform és gazd foglalkozó szaknyelvi azt nem tudom...
yooker
Olvastam a wikipediát ilyen témákban. 😀
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Maxi szuper sürgős:
Angol nyelvű állásinterjúra gyorstalpalónak mit ajánlotok?

Van valami konkrét oldal oda-vissza válaszokkal, mire figyelj, hogy állj neki, mi a fontos, tippek, trükkök...
Plusz előny ha informatika vagy gazdasági vonalon szaknyelvi dolgokkal is foglalkozik.

Magabiztosnak nevezem az angoltudásom, csak 2 éve nem szólaltam meg rajta... 😊 :/
süti
azért ez nem egyszerű!😊
neten vannak olyan oldalak ahol lehet keresni társalgási partnert , hogy egy kicsit bemelegedj de hogy mondjuk ezek közül mennyi lesz inform és gazd foglalkozó szaknyelvi azt nem tudom...
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
tud valaki abban segíteni, hogy mely progival lehet azt megcsinálni macen, hogy egy pdf file tartalmát ketté vágom 2 kisebb méretű fájlra? (szintúgy pdf)
Amadeus91
pdfsam
http://www.pdfsam.org/

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
tud valaki abban segíteni, hogy mely progival lehet azt megcsinálni macen, hogy egy pdf file tartalmát ketté vágom 2 kisebb méretű fájlra? (szintúgy pdf)
több mint 9 éve
Maxi szuper sürgős:
Angol nyelvű állásinterjúra gyorstalpalónak mit ajánlotok?

Van valami konkrét oldal oda-vissza válaszokkal, mire figyelj, hogy állj neki, mi a fontos, tippek, trükkök...
Plusz előny ha informatika vagy gazdasági vonalon szaknyelvi dolgokkal is foglalkozik.

Magabiztosnak nevezem az angoltudásom, csak 2 éve nem szólaltam meg rajta... 😊 :/