Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Megy valakinek a Sportklub UPC Digital Gold csomagban? Tegnap cseréltek boxot, és fura hogy eddig volt most meg már nincs?30-as csatornán ha megnézed, már 2 hónapja írták, hogy 12.-vel kikerül a sportklub a műsorkínálatból
petey
több mint 10 éve
Megy valakinek a Sportklub UPC Digital Gold csomagban? Tegnap cseréltek boxot, és fura hogy eddig volt most meg már nincs?
több mint 10 éve
meg is történt, egybites, de a cimborám megcsinálta és tökéletes, ezredmásodpercben mér 😊de nem akartam elhinni, hogy ilyen nem létezik még.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
létezik olyan app, amivel egy házi kvízbajnokságit lehet menedzselni ?Érdemes lefejlesztetni, van benne potenciál. 😊
a lényeg az lenne, hogy ha feltevődik a kérdés, akkor az appon belül kellene nyomni egy gombot (ezzel jelezve hogy tudja a választ) és a játékmester telefonján megjelenik, hogy melyik csapat nyomta először.
tud ilyet valaki ? akár droid akár ios
gabtsi
több mint 10 éve
létezik olyan app, amivel egy házi kvízbajnokságit lehet menedzselni ?a lényeg az lenne, hogy ha feltevődik a kérdés, akkor az appon belül kellene nyomni egy gombot (ezzel jelezve hogy tudja a választ) és a játékmester telefonján megjelenik, hogy melyik csapat nyomta először.
tud ilyet valaki ? akár droid akár ios
több mint 10 éve
Leejtésre senki nem vállal garanciát. Más kérdés, hogy ennyiszer nem repedhetne, ez konstrukciós hiba, szvsz. Próbáld meg nyugodtan, pont olyan egyszerű, amilyennek a videókon tűnik. Állítgatni, 2 órát.. Semmi ilyesmi. Nekem a repedt kijelzőt lehámozni volt a legnehezebb, a többi már gyerekjáték.Rendben köszi. Basszusgitár pengetőm van (annak néztem amit használnak). Csak nehogy a kijelzőbe is belekapjunk. 😀 Nem saját, én csak rásegítettem, de már úgy is ki akarta cserélni. 😊
jorge
több mint 10 éve
Leejtésre senki nem vállal garanciát. Más kérdés, hogy ennyiszer nem repedhetne, ez konstrukciós hiba, szvsz. Próbáld meg nyugodtan, pont olyan egyszerű, amilyennek a videókon tűnik. Állítgatni, 2 órát.. Semmi ilyesmi. Nekem a repedt kijelzőt lehámozni volt a legnehezebb, a többi már gyerekjáték.
több mint 10 éve
a lumia 625-tel valami nem okIlyenkor a garanciát érdemes lehet forszírozni? Vagy esetleg szolgáltató készségesebb ebben?
jorge
Amikor a Sony elismerte a hibáját azt javították is.
Szakszervízbe meg igen ment a parasztvakítás, mikor szóltam, hogy pár ezerért lehet érintőképernyőt szerezni. Mert 20-ért (tudtommal) kijelzőket cserélnek.
"Háááát igen, de azon kívül még állítgatni kell sok mindent meg kijavítani a sérüléseket, ez egy jó 2 órás folyamat".
Ezért lett gyanús, azóta néztem már én is videókat nem tűnik vészesnek, de nem szívesen próbálkoznék vele.
több mint 10 éve
a lumia 625-tel valami nem ok, én összesen 8 hónapig használtam, ezalatt háromszor zúztam szét a kijelzőt. a többi telefonomnál ez nem jellemző.. a harmadik után meguntam, vettem 735-öt, annak január óta semmi baja. na, de hagyjuk a romantikát, lényegre:1. kijelzőt minél olcsóbban megrendelni.
2. mobiltelefon boltban nem vállalják a cserét, mert ha nem működik, akkor az kinek a sara? de adnak párszáz forintért csavarhúzót
3. youtube-on témába vágó videót kiválasztani, azt követve kicserélni.
elsőre 35 perc, második nekifutásra 20. ja, és nem vagyok műszerész, nagyon nem.
Szerkesztette: jorge
több mint 10 éve
Lumia 625 törött paneljének a cseréje, hogy zajlik?Róla van szó.
kepfeltoltes.hu/view/151203/WP_20151203_012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Érintésre reagál, kamerának semmi baja, és a hang se torzult egy kicsit se. Most egy ilyen panel max 5k körül van itthon, kínából a negyedéért. Szervízben (Nokia és maszek) 18 ezret mondtak a cserére. Gondolom ,mert neked esélyed sincs kicserélni és az elektronikák stb.
Lényeg a lényeg: Ha találok ismerőst aki ért a szereléséhez akkor megúszom csak simán az érintőképernyő árából?
Szerkesztette: süti
több mint 10 éve
Megint én:Srácok, 40 v 43 colos UHD TV-t érdemes venni, vagy túlságosan "kicsi"?
Többet is kinéztem, végül 2re szűkítettem a listát:
samsung ue40ju6500
samsung ue43ju6000wxxh
Valaki (esetleg Samsung UHD tulaj ?: D) írna személyes tapasztalatot?
Hozzáértők válaszát is várom, ha "nagyon nagy baromság" ekkora méretben UHD-t venni akkor írjátok nyugodtan, sajnos nem nagyon vagyok otthon a témában
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
fine dining v házias konyha amit keresel ?inkább előbbi!utóbbit otthon megoldjuk..😊
gabtsi
több mint 10 éve
fine dining v házias konyha amit keresel ?
több mint 10 éve
(kár, hogy a séf pont elment onnan egy fél éve, bár a földi halandók nem biztos, hogy különbséget tudnak tenni a világszínvonal és a nagyon magas színvonal között.Igen azért kell még most gyorsan benézni, amíg van valami hatása Pesti Istvánnak. Bár, ahogy a múltkor elolvastam ezt a cikket amit linkeltél, neki inkább azzal volt problémája, hogy csak kifelé akarják szedni a pénzt a helyből, ami rövid időn belül a dolgok rovására megy (Mutatja ezt, hogy kb egy ezressel olcsóbb volt a menü, amikor a hely kapta a csillagot).
bővebben itt
slowmotion
Esetleg, ha valaki volt ott akkoriban, meg most, az elmondhatná, hogy mennyire változnak a dolgok.
több mint 10 éve
(kár, hogy a séf pont elment onnan egy fél éve, bár a földi halandók nem biztos, hogy különbséget tudnak tenni a világszínvonal és a nagyon magas színvonal között.kb 6-8 ezer forint/fő kategóriában keresek éttermet (ez mondjuk leves+főétel vagy főétel+desszert ) Budapesten ami tényleg megéri az árát!ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!nemzetközi és hazai konyha is szóba jöhet!Bár nem mondtad, hogy milyen célból mennél (pároddal, barátokkal, üzletféllel), ebből adódóan nem igazán tudom, hogy a mennyiség/minőség határán hogyan kellene egyensúlyozni, illetve milyen egyéb paraméter lehet fontos. Viszont ha esetleg hasonló az ízlésünk, akkor a Tanti is megérhet egy izgalmas próbát, hiszen nem minden nap eszik az ember Michelin csillagos étteremben. Árak nem olyan elképesztően veszedelmesek, ha esetleg lustának tetszik lenni, akkor itt a heti menü választék például.
yooker
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12294711_1933731763518122_5196263860611038278_n.jpg?oh=cf15cd06f6d14a9056995b6bff398ef4&oe=56EEA9DF
Hanni
bővebben itt
több mint 10 éve
hát igen!négyen mennénk , de pénztárca szempontjából 2 fő lesz a rám eső rész ! 😊kb 6-8 ezer forint/fő kategóriában keresek éttermet (ez mondjuk leves+főétel vagy főétel+desszert ) Budapesten ami tényleg megéri az árát!ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!nemzetközi és hazai konyha is szóba jöhet!Bár nem mondtad, hogy milyen célból mennél (pároddal, barátokkal, üzletféllel), ebből adódóan nem igazán tudom, hogy a mennyiség/minőség határán hogyan kellene egyensúlyozni, illetve milyen egyéb paraméter lehet fontos. Viszont ha esetleg hasonló az ízlésünk, akkor a Tanti is megérhet egy izgalmas próbát, hiszen nem minden nap eszik az ember Michelin csillagos étteremben. Árak nem olyan elképesztően veszedelmesek, ha esetleg lustának tetszik lenni, akkor itt a heti menü választék például.
yooker
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12294711_1933731763518122_5196263860611038278_n.jpg?oh=cf15cd06f6d14a9056995b6bff398ef4&oe=56EEA9DF
Hanni
az ízlésemnek több mint megfelel ..😊 !nem ezzel kezdtem volna de így látva az árakat egy ebéd menüre sztem tuti benézünk!
inkább elmegyek egy ilyen helyre ritkán , mint teljesen átlagosakra akár jóval többször...
több mint 10 éve
kb 6-8 ezer forint/fő kategóriában keresek éttermet (ez mondjuk leves+főétel vagy főétel+desszert ) Budapesten ami tényleg megéri az árát!ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!nemzetközi és hazai konyha is szóba jöhet!Bár nem mondtad, hogy milyen célból mennél (pároddal, barátokkal, üzletféllel), ebből adódóan nem igazán tudom, hogy a mennyiség/minőség határán hogyan kellene egyensúlyozni, illetve milyen egyéb paraméter lehet fontos. Viszont ha esetleg hasonló az ízlésünk, akkor a Tanti is megérhet egy izgalmas próbát, hiszen nem minden nap eszik az ember Michelin csillagos étteremben. Árak nem olyan elképesztően veszedelmesek, ha esetleg lustának tetszik lenni, akkor itt a heti menü választék például.
yooker
több mint 10 éve
kb 6-8 ezer forint/fő kategóriában keresek éttermet (ez mondjuk leves+főétel vagy főétel+desszert ) Budapesten ami tényleg megéri az árát!ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!nemzetközi és hazai konyha is szóba jöhet!haverom itt dolgozik, szóval kissé elfogult vagyok a témában, de nyugodtan tehetsz velük egy próbát
yooker
redpepper.hu/redpepper2/index.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kb 6-8 ezer forint/fő kategóriában keresek éttermet (ez mondjuk leves+főétel vagy főétel+desszert ) Budapesten ami tényleg megéri az árát!ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!nemzetközi és hazai konyha is szóba jöhet!
több mint 10 éve
ha a nespresso-nál be vagy regisztrálva, akkor ők szólnak, hogy tisztítani kell (kávérendelés alapján).
több mint 10 éve
Ill. annyi, hogy 200 kávénként villog, hogy csináld meg a karbantartást de nem kell vele foglalkozni. Amúgy az ecettel átfőzöd párszor tényleg teljesen okés, de a gyári vízkőmentesítő tabletta sem egy ökör ára.Ahogy sutianap mondja negyedévente ha kiecetezed az bőven jó, sőt ha ha gyengébb terhelést kap a kávéfőző félévente is elég.Van valakinek gyakorlati tapasztalata az automata kávéfőzők terén?negyedévente ecetezd le
Érdekelne, hogy kb. milyen időközönként kell vízkőteleníteni? Tudom függ a víztől és a napi lefőzött adagtól is, csak nagyjából érdekelne, hogy mennyi használat mellett átlag milyen időközönként kellhet.
Tony
sutianap
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ahogy sutianap mondja negyedévente ha kiecetezed az bőven jó, sőt ha ha gyengébb terhelést kap a kávéfőző félévente is elég.Van valakinek gyakorlati tapasztalata az automata kávéfőzők terén?negyedévente ecetezd le
Érdekelne, hogy kb. milyen időközönként kell vízkőteleníteni? Tudom függ a víztől és a napi lefőzött adagtól is, csak nagyjából érdekelne, hogy mennyi használat mellett átlag milyen időközönként kellhet.
Tony
sutianap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
UHD 150ert nem olcso egy kicsit? Marmint ez vagy a meretre vagy a minosegre lehet rossz hatassal szvsz.csak 100-110 cm közöttit vennék, az ilyen TV-k közül 150volt a legolcsóbb amit láttam, és számolok a black friday-jal + esetleges karácsonyi akciókkal. jó lenne egy 180-as tv-t megcsípni egy 20-30%os kedvezménnyel : )
Ha ledet akarsz (ilyen arban az oled nyilvan nem elerheto) akkor az LG-t keruld.
dugo93
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Van valakinek gyakorlati tapasztalata az automata kávéfőzők terén?negyedévente ecetezd le
Tony

Aki nem hiszi, annak utánajárnak