Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Van valakinek gyakorlati tapasztalata az automata kávéfőzők terén?
Érdekelne, hogy kb. milyen időközönként kell vízkőteleníteni? Tudom függ a víztől és a napi lefőzött adagtól is, csak nagyjából érdekelne, hogy mennyi használat mellett átlag milyen időközönként kellhet.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
UHD 150ert nem olcso egy kicsit? Marmint ez vagy a meretre vagy a minosegre lehet rossz hatassal szvsz.

Ha ledet akarsz (ilyen arban az oled nyilvan nem elerheto) akkor az LG-t keruld.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ultra HD TV-t szeretnék venni karácsony környékén, 150k körüli összegért, lehetőleg 0% THM-el. Több kérdésem is lenne:
hol tudok ilyen TV-t venné 0% THM-el? Lehet-e ilyenkor olyat csinálni, hogy nagyobb összeget fizetek be az elején, és utána arányosan kevesebb marad havi lebontásra? Illetve későbbiekben szintén fizethetek-e be nagyobb összeget, ezáltal hamarabb törlesztve az tartozásom?
illetve ki milyen TV-t ajánlana? 😀
Borbinho
Szinte mindenhol szokott 0%os thm-es akció, pláne kari környékén. Én vettem már így cuccot az extreme digitalban és a mediában is. Az előtörlesutést nem vágom, de sztem hülyeség is pl. egy 150 k-s tévénél betolsz előre 50et az azt jelenti h egy évre nem kb 14.000 lesz a törlesztőd csak 10.500. Az a három fél/ hó sztem nem oszt nem szoroz, inkább fogd az összeget amit kifizetnél és költsd a családra 😊 am samsungom van és sztem k.va jó...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ultra HD TV-t szeretnék venni karácsony környékén, 150k körüli összegért, lehetőleg 0% THM-el. Több kérdésem is lenne:
hol tudok ilyen TV-t venné 0% THM-el? Lehet-e ilyenkor olyat csinálni, hogy nagyobb összeget fizetek be az elején, és utána arányosan kevesebb marad havi lebontásra? Illetve későbbiekben szintén fizethetek-e be nagyobb összeget, ezáltal hamarabb törlesztve az tartozásom?
illetve ki milyen TV-t ajánlana? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
az OTP bank fiókomhoz van mobil aláírás (online ügyintézés)
a telefonszámom megváltozott. van lehetőség interneten megváltoztatnom, vagy be kell mennem személyesen az otp-hez?
(még nem találtam meg a választ)
Ventura
Ha még él a szám, és tudod használni, akkor meg tudod változtatni online is.
De ha már azon nem tudsz sms-t fogadni, akkor be kell menj.

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
az OTP bank fiókomhoz van mobil aláírás (online ügyintézés)
a telefonszámom megváltozott. van lehetőség interneten megváltoztatnom, vagy be kell mennem személyesen az otp-hez?
(még nem találtam meg a választ)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
létezik/létezhet e az az opció (t-mobile), hogy egy kamatmentes részletre (+ új havidíjas előfizetés) vásárolt telefonnál egy nagyobb összeget fizetek be elsőre. tehát a mellékelt kép szerint a választott csomag esetében 5190 forintot kell fizetnem a telefonért a helyszínen (és majd további 19 hónapon át 5190 forintot a havi díjon felül), de én arra gondolok, hogy a helyszínen befizetnék 30.000 vagy 40.000-ret és nem kellene olyan sok hónapon át még fizetnem a részletet.

kepfeltoltes.hu/view/151022/9034274711_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
új mobiltelefont kívánok vásárolni.
három kiszemeltem van: microsoft lumia 640, nokia lumia 735, nokia lumia 930.
ezek közül a 930 csábít nagyon, de mivel már régi modellről van szó (egyébként még mindig a lumia csúcsa kb.) nem is kapni. a t-mobil oldalán van kiirva, hogy "újabb készlet várható", bár a boltban meg azt mondták, már nem is lesz. az lenne a kérdés, hogy függetlenül lehet e részletre vásárolni (igazat megvallva itt a 930 lenne csak, ugyanis a másik két készülék elérhető számomra anyagilag)? az a gondolatom, hogy megvenném a 930-at függetlenül és a t-mobilnál vennék egy előfizetést.
Ventura
Várd meg a 950-et.
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
az lenne a kérdés, hogy függetlenül lehet e részletre vásárolni?Ventura
áruhitellel biztosan lehet, például az extreme digitalnál, bár a konstrukciók közel sem kedvezőek.
egyébként csak javasolni tudom a 930-at, én már elég régóta nyúzom a sajátomat, de imádom.

több mint 10 éve
új mobiltelefont kívánok vásárolni.
három kiszemeltem van: microsoft lumia 640, nokia lumia 735, nokia lumia 930.
ezek közül a 930 csábít nagyon, de mivel már régi modellről van szó (egyébként még mindig a lumia csúcsa kb.) nem is kapni. a t-mobil oldalán van kiirva, hogy "újabb készlet várható", bár a boltban meg azt mondták, már nem is lesz. az lenne a kérdés, hogy függetlenül lehet e részletre vásárolni (igazat megvallva itt a 930 lenne csak, ugyanis a másik két készülék elérhető számomra anyagilag)? az a gondolatom, hogy megvenném a 930-at függetlenül és a t-mobilnál vennék egy előfizetést.

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Google spreadsheet
empty taxi
Köszöntem.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Szakdolgozathoz kérdőívszerkesztőt mit ajánlotok?
Magyar nyelvű és ingyenes legyen.
süti
Google spreadsheet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szakdolgozathoz kérdőívszerkesztőt mit ajánlotok?
Magyar nyelvű és ingyenes legyen.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
koszi a tippeket.
Meglesem az oldalukat.
A rigo csak regen volt hirhedt?
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
az origo-s nyelvvizsgánál nagyobb vicc nincs, még nekem is meglett anno elsőre, pedig nem sok embernek gyengébb az angolja nálam : D
Kezdjük azt hogy kétnyelvű, van benne fordítás, levél + szövegértés, nyelvtan része meg csak valami 15% minimum határ nélkül, ha tuti át akarsz menni akkor Rigó utca. Arról nem beszélve hogy a szóbeli része még nagyobb vicc.

De ha már témánál vagyunk, valami olyan angol nyelvtanárt/iskolát keresek aki segít kitökéletesíteni a beszédemet. (nem nyelvvizsgára felkészítő kell, az már van szakmai és általános is, de mint példám bizonyítja, a papír nem ér önmagában szart sem)
Ha valaki tud valami jó ötletet Pesten akkor szívesen fogadom.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
A CV-t nem kell tulmisztifikalni a tapasztalataim szerint. A hirdetesben megjelent elvarasoknak megfelelsz?Igen
Helyesirasi hiba ne legyen benne es szepen attekintheto legyen.Lehet a hr-es egy perc alatt megnez 10CV-t.De ha te relevans tapasztalattal birsz mehetsz az elso korre.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 899
meg egy jó HR-es van annyira felkészült, hogy egy kb 10 perces (szakmai) beszélgetésből megállapítsa a tudásod
JSanyo
Már ha eljut odáig. Láttam diplomás embereket europassos önéletrajzokat küldözgetni.
Differenciálegyenletek mellett már nem jut idő arra, hogyan adjuk el magunkat.süti
én is úgy kezdtem első körben anno 😀 aztán egyik interjún súgott egy HR-es csajszi, hogy az amatőr sablonos helyett inkább azt írjam le értelmesen amit neki elmondtam, és nem lesznek gondok, láss csodát, működik 😊
JSanyo
Azért szerintem ez is függ attól, hogy milyen céghez jelentkezel. Egy multi nem feltétlen értékeli a nagyon kreatív CV-t, de egy kisebb cég vagy szabadabb beállítottságú cégeknél kifejezetten előny lehet, ha nem tömeg CV-t adsz be.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
én is úgy kezdtem első körben anno 😀 aztán egyik interjún súgott egy HR-es csajszi, hogy az amatőr sablonos helyett inkább azt írjam le értelmesen amit neki elmondtam, és nem lesznek gondok, láss csodát, működik 😊
JSanyo
Nekem még tanították hogyan írjunk benne "jó" önéletrajzot. 😊
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meg egy jó HR-es van annyira felkészült, hogy egy kb 10 perces (szakmai) beszélgetésből megállapítsa a tudásod
JSanyo
Már ha eljut odáig. Láttam diplomás embereket europassos önéletrajzokat küldözgetni.
Differenciálegyenletek mellett már nem jut idő arra, hogyan adjuk el magunkat.süti

több mint 10 éve
JSanyo
Differenciálegyenletek mellett már nem jut idő arra, hogyan adjuk el magunkat.

ilyen dolgok jutnak eszembe a vizsgaval kapcsolatban😊
ZoliMP
Így már más a leányzó fekvése.
Én TELC-est csináltam. Szóbeli vicc, szövegértés elég terjedelmes, de ha olvastál már angolul híreket/könyveket nem vészes, írásbelinél meg igazából az idő ami megnehezíti. Meg a hülye téma: Szeretnél kimenni Ázsiába önkéntes elefántgondozónak egy fél évre. Vagy írj egy hirdetéshez észrevételeket, hogyan lenne az figyelemfelkeltőbb.

Tesóm ECL-est csinált. A szóbelije meglett, írásbelivel nem boldogult, de az Europassoson átment egyből, külön készülés nélkül.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
süti koszi a valaszt.
Igazabol nem letszukseg letenni a vizsgat.A diplomahoz kell, de jelenlegi terveim szerint nem fogok elhelyezkedni a "szakmamban".Csak ha mar x penzt beleoltem akkor legyen mar teljes a dolog.

MO-s HR-hez nem volt szerencsem meg ezzel kapcsolatban.
Kulfoldon meg papirt sem kernek.Erted oket?Meg tudsz szolalni?Annyira leszarjak h most pl. with/by vagy to vagy for.Es irodai munkarol beszelek.
Persze az ember legyen igenyes magaval szemben.

Mondjuk engem az is meglepett h a nativeok helytelen beszelnek/irnak.No meg a nottinghami nem erti a londonit de a skotokrol ne is bedzeljunk.

ilyen dolgok jutnak eszembe a vizsgaval kapcsolatban😊
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ki lehet nevetni.Az ECL-t akartam, de a konyvon felhuztam magam.Mondjuk a behelyettesitos dolgok nem a kedvenceim. Tudas van, de nem irom le az "oneletrajzomat"
ZoliMP
Kutyát nem érdeklni a papír. Beszélsz vagy nem beszélsz. HR-es szeme se azon fog megakadni, hogy most neked ECL-es vagy BME-s nyelvvizsgád van-e. Társalgási vagy anyanyelvi, használtad-e már aktívan stb..
süti

több mint 10 éve
Ki lehet nevetni.Az ECL-t akartam, de a konyvon felhuztam magam.Mondjuk a behelyettesitos dolgok nem a kedvenceim. Tudas van, de nem irom le az "oneletrajzomat"
ZoliMP
Kutyát nem érdeklni a papír. Beszélsz vagy nem beszélsz. HR-es szeme se azon fog megakadni, hogy most neked ECL-es vagy BME-s nyelvvizsgád van-e. Társalgási vagy anyanyelvi, használtad-e már aktívan stb..
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 412
Ki lehet nevetni.Az ECL-t akartam, de a konyvon felhuztam magam.Mondjuk a behelyettesitos dolgok nem a kedvenceim.
Tudas van, de nem irom le az "oneletrajzomat"
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
ECL fasza egy hónap alatt felkészülsz ha van vmi alaptudásod.