Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 8 éve
A különbséget én sem tudom, ha csak nem tényleg ez a hajlítás. Mindenesetre, amit fejbúbon hordanak tök ratyisan, az ez a legutolsó. Az előtte levő 59 fifty is hajlított. Nekem is olyan van. Bár nyilván nem a klasszikus old school darab, mint a 39, de pofásan hajlított.Az 59 fifty ez s mostani divat szerint szabott, inkább egyenes napellenzővel hordott, új szabású fullcap, amit a fejük búbján hordanak, hogy a frizura is megmaradjon. Szinte kötelezően rajta hagyandó a matrica.Azért fura, mert van ez a fajta 59 fifty ami a halálom:
A 39es inkább ez a classic baseballsapka szabású, hajlított "sildes" fullcap. Én utóbbit részesítem előnyben.
Rataxes
www.fanatics.com/mlb/seattle-mariners/seattle-mariners-new-era-2018-clubhouse-collection-59fifty-fitted-hat-heathered-navy/o-3476+t-69345528+p-46310631415+z-9-3698550506?_r=v1.1%3B2&_i=-7004865107713125246
Ehhez képest amit legutóbb linkeltem, olyan sima sapkának tűnik mint amit te is meg én is választana.
Matthew99
több mint 8 éve
Az 59 fifty ez s mostani divat szerint szabott, inkább egyenes napellenzővel hordott, új szabású fullcap, amit a fejük búbján hordanak, hogy a frizura is megmaradjon. Szinte kötelezően rajta hagyandó a matrica.Azért fura, mert van ez a fajta 59 fifty ami a halálom:
A 39es inkább ez a classic baseballsapka szabású, hajlított "sildes" fullcap. Én utóbbit részesítem előnyben.
Rataxes
www.fanatics.com/mlb/seattle-mariners/seattle-mariners-new-era-2018-clubhouse-collection-59fifty-fitted-hat-heathered-navy/o-3476+t-69345528+p-46310631415+z-9-3698550506?_r=v1.1%3B2&_i=-7004865107713125246
Ehhez képest amit legutóbb linkeltem, olyan sima sapkának tűnik mint amit te is meg én is választana.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Az 59 fifty ez s mostani divat szerint szabott, inkább egyenes napellenzővel hordott, új szabású fullcap, amit a fejük búbján hordanak, hogy a frizura is megmaradjon. Szinte kötelezően rajta hagyandó a matrica. A 39es inkább ez a classic baseballsapka szabású, hajlított "sildes" fullcap. Én utóbbit részesítem előnyben.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 8 éve
Mi a különbség a low profile és a classic sapkák között?www.fanatics.com/mlb/seattle-mariners/hot-new-arrivals/seattle-mariners-new-era-2018-clubhouse-collection-low-profile-59fifty-fitted-hat-navy/o-1210+t-03785506+p-24646253229+z-9-2884409043
www.fanatics.com/mlb/seattle-mariners/men-hats/seattle-mariners-new-era-2018-clubhouse-collection-classic-39thirty-flex-hat-graphite/o-5621+t-69567773+p-5710339892+z-8-3731640967

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nálam itt a nyolcban is teljesen jó a UPC, 4. éve vagyok előfizetőjük, ezidő alatt 2x kellett felhívnom a hibaügyeletet.kopogjam le, itt sem volt vele probléma, pedig itt is monopolhelyzetben vannak. Egyszer lassult be a net, felhívtam őket, és közölték hogy nem fizettem be a csekket, azóta minden ok.
empty taxi
fun fact, hogy a TV még akkor is ment tökéletesen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nálam itt a nyolcban is teljesen jó a UPC, 4. éve vagyok előfizetőjük, ezidő alatt 2x kellett felhívnom a hibaügyeletet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
De jó neked. Nekünk otthon vidéken is hulladék volt, bár közel sem ennyire, de ez itt... Tuti az a baj, hogy mindenkinél ez van bekötve, mert este, amikor a legnagyobb kihasználtsága lehet a netnek, állandóan elmegy. Hol hosszabban, hol rövidebben, de nincs. És ezt nem tudom feldolgozni, hogy ezen miért nem lehet javítani.
több mint 8 éve
Mondjuk ez olyan, hogy kinél épp melyik a jó. Nálam a 13. kerben UPC van és teljesen jól megy, még a horizonos box is hiba nélkül működik (csak el ne kiabáljam) 😀 Sopronban ugyanúgy UPC és ott is gyakorlatilag hiba nélkül üzemel.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 653
probat meger.Akkor ebbe bele sem kezdek 😕 eszméletlen. Köszönöm szépen.Sajnos hatástalan. A szolgáltató váltás sem nagyon érdekli őket. Vannak területeik, ahol csak ők vannak, ezért megtehetik. Én is végigjártam már szinte mindent ami jogilag lehetséges.Srácok, mi a frászt lehet csinálni abban a helyzetben, ha a háztömbben a X. kerületben csak a UPC van netszolgáltató (illetve T-mobile, de nagyon drága), és minden nap legalább kétszer szakad a net. Augusztus óta folyamatosan ez van. Az elején csak heti egyszer-kétszer, aztán feltettek egy frissítést, mikor ezt jelentettem, azóta napi legalább egyszer, de az utóbbi három hónapban már kétszer-háromszor átlagban. Volt kint szerelő, megállapította, hogy ceresedés van, elveszti a jelet, stb. nem értek hozzá. Semmi változást nem történt, pedig leadta elvileg a jelentést, hogy gáz van. (Elvileg...) Váltottam csatornát is IW6-ról IW4-re, (jól írom?) ugyanolyan fos. 4000 forintért lehánynám az összes munkatársat, aki felelős ezért az a helyzet, de ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Digi nincs, de ez rohadtul szerződésszegés. Mit lehet és érdemes ilyenkor tenni? Két éves hűség van 2017 augusztustól számolva.kezdj egy levelezest veluk errol..majd ha kotbert kernek tedd ra a fogyvedelmet h megis mire ha nem jo a szolgaltatas, nem azt kapod amit kinaltak.Mas lesz a hangnemuk.
kristóf17
ZoliMP
apeszos
kristóf17
ha nem sikerul ugyanott leszel ahol eddig es csak a szabadidod egy resze megy ra.Nekem van jo tapasztalatom.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Én február elején váltottam UPC-ről T-re, mert a UPC már havi 17.000 Ft-ot kért azért, amit a T-től megkapok havi 7.900 Ft-ért gyorsabb nettel (250-es helyett 1000). Digi lett volna a cél, de ők még nem húzták be a kábelt az utcába. Eddig teljesen meg vagyok velük elégedve.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Akkor ebbe bele sem kezdek 😕 eszméletlen. Köszönöm szépen.Sajnos hatástalan. A szolgáltató váltás sem nagyon érdekli őket. Vannak területeik, ahol csak ők vannak, ezért megtehetik. Én is végigjártam már szinte mindent ami jogilag lehetséges.Srácok, mi a frászt lehet csinálni abban a helyzetben, ha a háztömbben a X. kerületben csak a UPC van netszolgáltató (illetve T-mobile, de nagyon drága), és minden nap legalább kétszer szakad a net. Augusztus óta folyamatosan ez van. Az elején csak heti egyszer-kétszer, aztán feltettek egy frissítést, mikor ezt jelentettem, azóta napi legalább egyszer, de az utóbbi három hónapban már kétszer-háromszor átlagban. Volt kint szerelő, megállapította, hogy ceresedés van, elveszti a jelet, stb. nem értek hozzá. Semmi változást nem történt, pedig leadta elvileg a jelentést, hogy gáz van. (Elvileg...) Váltottam csatornát is IW6-ról IW4-re, (jól írom?) ugyanolyan fos. 4000 forintért lehánynám az összes munkatársat, aki felelős ezért az a helyzet, de ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Digi nincs, de ez rohadtul szerződésszegés. Mit lehet és érdemes ilyenkor tenni? Két éves hűség van 2017 augusztustól számolva.kezdj egy levelezest veluk errol..majd ha kotbert kernek tedd ra a fogyvedelmet h megis mire ha nem jo a szolgaltatas, nem azt kapod amit kinaltak.Mas lesz a hangnemuk.
kristóf17
ZoliMP
apeszos
több mint 8 éve
Sajnos hatástalan. A szolgáltató váltás sem nagyon érdekli őket. Vannak területeik, ahol csak ők vannak, ezért megtehetik. Én is végigjártam már szinte mindent ami jogilag lehetséges.Srácok, mi a frászt lehet csinálni abban a helyzetben, ha a háztömbben a X. kerületben csak a UPC van netszolgáltató (illetve T-mobile, de nagyon drága), és minden nap legalább kétszer szakad a net. Augusztus óta folyamatosan ez van. Az elején csak heti egyszer-kétszer, aztán feltettek egy frissítést, mikor ezt jelentettem, azóta napi legalább egyszer, de az utóbbi három hónapban már kétszer-háromszor átlagban. Volt kint szerelő, megállapította, hogy ceresedés van, elveszti a jelet, stb. nem értek hozzá. Semmi változást nem történt, pedig leadta elvileg a jelentést, hogy gáz van. (Elvileg...) Váltottam csatornát is IW6-ról IW4-re, (jól írom?) ugyanolyan fos. 4000 forintért lehánynám az összes munkatársat, aki felelős ezért az a helyzet, de ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Digi nincs, de ez rohadtul szerződésszegés. Mit lehet és érdemes ilyenkor tenni? Két éves hűség van 2017 augusztustól számolva.kezdj egy levelezest veluk errol..majd ha kotbert kernek tedd ra a fogyvedelmet h megis mire ha nem jo a szolgaltatas, nem azt kapod amit kinaltak.Mas lesz a hangnemuk.
kristóf17
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 653
Srácok, mi a frászt lehet csinálni abban a helyzetben, ha a háztömbben a X. kerületben csak a UPC van netszolgáltató (illetve T-mobile, de nagyon drága), és minden nap legalább kétszer szakad a net. Augusztus óta folyamatosan ez van. Az elején csak heti egyszer-kétszer, aztán feltettek egy frissítést, mikor ezt jelentettem, azóta napi legalább egyszer, de az utóbbi három hónapban már kétszer-háromszor átlagban. Volt kint szerelő, megállapította, hogy ceresedés van, elveszti a jelet, stb. nem értek hozzá. Semmi változást nem történt, pedig leadta elvileg a jelentést, hogy gáz van. (Elvileg...) Váltottam csatornát is IW6-ról IW4-re, (jól írom?) ugyanolyan fos. 4000 forintért lehánynám az összes munkatársat, aki felelős ezért az a helyzet, de ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Digi nincs, de ez rohadtul szerződésszegés. Mit lehet és érdemes ilyenkor tenni? Két éves hűség van 2017 augusztustól számolva.kezdj egy levelezest veluk errol..majd ha kotbert kernek tedd ra a fogyvedelmet h megis mire ha nem jo a szolgaltatas, nem azt kapod amit kinaltak.Mas lesz a hangnemuk.
kristóf17
több mint 8 éve
Srácok, mi a frászt lehet csinálni abban a helyzetben, ha a háztömbben a X. kerületben csak a UPC van netszolgáltató (illetve T-mobile, de nagyon drága), és minden nap legalább kétszer szakad a net. Augusztus óta folyamatosan ez van. Az elején csak heti egyszer-kétszer, aztán feltettek egy frissítést, mikor ezt jelentettem, azóta napi legalább egyszer, de az utóbbi három hónapban már kétszer-háromszor átlagban. Volt kint szerelő, megállapította, hogy ceresedés van, elveszti a jelet, stb. nem értek hozzá. Semmi változást nem történt, pedig leadta elvileg a jelentést, hogy gáz van. (Elvileg...) Váltottam csatornát is IW6-ról IW4-re, (jól írom?) ugyanolyan fos. 4000 forintért lehánynám az összes munkatársat, aki felelős ezért az a helyzet, de ettől nem lesz jobb a szolgáltatás. Digi nincs, de ez rohadtul szerződésszegés. Mit lehet és érdemes ilyenkor tenni? Két éves hűség van 2017 augusztustól számolva.
több mint 8 éve
Tudomásom szerint a flash olyan biztonsági résekkel van tele, amiket javítani nem éri meg. A böngészők nem támogatják, csak saját felelősségre használhatod ezért kell külön aktiválni. A YouTube pl. egyáltalán nem használ már flash-t. A szezonban én is küzdöttem eleget a streamekkel, mert azok még azt használják. A böngészők frissítéseiben már nincsenek is benne.
több mint 8 éve
Nekem is csak mostanság kellett néha-néha.Érdekes de, bekem flasht sose kellett aktiválni.Telepítve van, engedélyezve van, mégis ezt írja ki kb. négyféle böngésző ha streamet akarnék nézni:Ha már installáltad, még nem aktiváltad.
If flash is already installed, click here to activate it.
Mi lehet a probléma?
Mikey
Sobri Jóska
kishaszi
több mint 8 éve
Érdekes de, bekem flasht sose kellett aktiválni.Telepítve van, engedélyezve van, mégis ezt írja ki kb. négyféle böngésző ha streamet akarnék nézni:Ha már installáltad, még nem aktiváltad.
Mi lehet a probléma?
Mikey
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Másnak se jön be 2 napja a 720pier.ru?
több mint 8 éve
Telepítve van, engedélyezve van, mégis ezt írja ki kb. négyféle böngésző ha streamet akarnék nézni:Ha már installáltad, még nem aktiváltad.
Mi lehet a probléma?
Mikey
több mint 8 éve
Telepítve van, engedélyezve van, mégis ezt írja ki kb. négyféle böngésző ha streamet akarnék nézni:If flash is already installed, click here to activate it.
Mi lehet a probléma?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nekünk szintén Midea van 10+ éve, rendesen karbantartva semmi probléma nem volt vele ezidáig. 😊Klíma: 3,5 kw, inverteres, A++/A+Anyámék Mideát rakattak a házba, eddig nem volt vele semmi probléma.
LG Silence vagy Midea RAF-035A-SP
Van valakinek +/- tapasztalata?
Bébé
empty taxi
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Budapesten keresek albérletet márciusi beköltözéssel, ha valakinek van ötlete/betársulna, jelezzen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ph fórum szerint ha nem Daikint rendelsz, igénytelen prosztó vagy 😀
több mint 8 éve
Klíma: 3,5 kw, inverteres, A++/A+Anyámék Mideát rakattak a házba, eddig nem volt vele semmi probléma.
LG Silence vagy Midea RAF-035A-SP
Bébé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Klíma: 3,5 kw, inverteres, A++/A+LG Silence vagy Midea RAF-035A-SP