Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Bocsánat, hogy megint ezzel zaklatlak titeket. Szóval frissült a Mobilos Madden, szép és jó (más kérdés, hogy nekem az előző dizájn jobban tetszett, de majd megszokom). Viszont van egy fő baj: licitnél amikor már bőven lejárt a licit idő, én adtam a legmagasabb ajánlatot, mínuszban számol, egyszerűen nem zárja le az aukciót, a játékost sem nyerem meg, de legalább a pénzem sem kapom vissza.... nálatok is van ilyen? Így elég nehezen lehet csapatot építeni már két játékos és 6000 "ft" is elment így... a másik, hogy arról volt szó, viszem tovább a pénzt az előzőből... na az sincsen sehol.... tudtok erre valamit? Ez így marad már vagy vajon javítják? Köszönöm.
több mint 10 éve
Van valakinek tapasztalata abban, hogy ha NFL Gameday Jersey-t rendelek NFL Europe Shop-bol, akkor az normál polo méret, vagy amcsi méret? Ergo egy számmal kisebbet érdemes rendelni, vagy nem.
több mint 10 éve
tud valaki fasza mopsz kennelt?briareosRákérdezek egyik kolléganőmnél, akinek volt mopsza.
Szerk. Ment PM.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
igennyilván nem phabletekkel számolok, nekem egy szifon5s-em van, az úgy tudom 1800-1900 környékén mozog, de a lényeg igazából az lenne, hogy akkor egy 2200-assal gyakorlatilag egyszer tudom feltölteni, igaz?NewmanJól sejtem, hogy egy 2200mAh-s vésztöltő gyakorlatilag egyszer tud feltölteni egy okostelefont?(a legtöbb android,wp és iphone is 2000mAh körül mozog tudomásom szerint) Vagy nem? 😀Newmanlehet az 3000 isbriareos
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Van valakinek tapasztalata az "alternatív" telefonszolgáltatókról? (pl blue mobile, Tesco mobil)
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mennyire stabil, milyen a mobilinternet minősége? Mire érdemes ezen szolgáltatóknál odafigyelni?
A "kedves" Telenor, rendszer modernizálás címszó alatt megszünteti eddigi 40 Ft/perc alatti tarifámat és áttesz egy 53 Ft/perc díjazásúba, mert az nekem olyan kúrva jó lesz. Előfizetés nem játszik, mert számomra kedvezőtlenek, a mobilt alig használom hívásra.
több mint 10 éve
ott azt írja, hogy a WAN-kábel nincs bedugva... a tp-link által ajánlott mind a hat hibajavítási módszert kipróbáltam, egyik se működött... TP-link a márkája, reset meg minden más szarakodás megvolt már, a WAN lámpa nem kapcsol be az istenért se, mikor a modemet LAN-kábellel a routerre csatlakoztatom...baggioTudod-e a router-t adminisztrálni? (reset után visszaáll az alapértelmezettre: 192.168.1.1 IP cím, admin-admin név-jelszó)
Lépj be a webes felületére és a netkapcsolathoz írd be ismét a szolgáltatótól kapott felhasználói nevet, jelszót. Ezután a status fülön tudod kezdeményezni a csatlakozást, illetve látod, hogy sikeres-e (távoli IP-t kap a router).Atari

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
... TP-link a márkája, reset meg minden más szarakodás megvolt már, a WAN lámpa nem kapcsol be az istenért se, mikor a modemet LAN-kábellel a routerre csatlakoztatom...baggioTudod-e a router-t adminisztrálni? (reset után visszaáll az alapértelmezettre: 192.168.1.1 IP cím, admin-admin név-jelszó)
Lépj be a webes felületére és a netkapcsolathoz írd be ismét a szolgáltatótól kapott felhasználói nevet, jelszót. Ezután a status fülön tudod kezdeményezni a csatlakozást, illetve látod, hogy sikeres-e (távoli IP-t kap a router).
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
nyilván nem phabletekkel számolok, nekem egy szifon5s-em van, az úgy tudom 1800-1900 környékén mozog, de a lényeg igazából az lenne, hogy akkor egy 2200-assal gyakorlatilag egyszer tudom feltölteni, igaz?Jól sejtem, hogy egy 2200mAh-s vésztöltő gyakorlatilag egyszer tud feltölteni egy okostelefont?(a legtöbb android,wp és iphone is 2000mAh körül mozog tudomásom szerint) Vagy nem? 😀Newmanlehet az 3000 isbriareos
több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy egy 2200mAh-s vésztöltő gyakorlatilag egyszer tud feltölteni egy okostelefont?(a legtöbb android,wp és iphone is 2000mAh körül mozog tudomásom szerint) Vagy nem? 😀Newmanlehet az 3000 is
több mint 10 éve
Jól sejtem, hogy egy 2200mAh-s vésztöltő gyakorlatilag egyszer tud feltölteni egy okostelefont?(a legtöbb android,wp és iphone is 2000mAh körül mozog tudomásom szerint) Vagy nem? 😀
több mint 10 éve
kiborít ez a számítástechnika, lassan minden napra jut valami probléma:Simán lehet, hogy egy villám hazavágta azt a részét...
Tegnap vihar volt, elszállt a net, ma délutánra javították meg, de a routerem azóta se működik. Lehet valami kapcsolat a kettő között (tehát pl. hogy az újrakalibrálásnál állították be így direkt a dolgokat)? TP-link a márkája, reset meg minden más szarakodás megvolt már, a WAN lámpa nem kapcsol be az istenért se, mikor a modemet LAN-kábellel a routerre csatlakoztatom...baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
akkor jó, mondjuk én a sokgombos gamer egeres típus vagyok, lehet hiányozna ez-az 😊nekem kb 14 másodpercbe telt amikor egy mac-en kellett dolgoznom egy ideig 😊Gabesz92Kb. 😊Sobri Jóska
több mint 10 éve
kiborít ez a számítástechnika, lassan minden napra jut valami probléma:Tegnap vihar volt, elszállt a net, ma délutánra javították meg, de a routerem azóta se működik. Lehet valami kapcsolat a kettő között (tehát pl. hogy az újrakalibrálásnál állították be így direkt a dolgokat)? TP-link a márkája, reset meg minden más szarakodás megvolt már, a WAN lámpa nem kapcsol be az istenért se, mikor a modemet LAN-kábellel a routerre csatlakoztatom...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kb. 😊nekem kb 14 másodpercbe telt amikor egy mac-en kellett dolgoznom egy ideig 😊Gabesz92Ez is egy opció, de ha ettől se működne, akkor:mellékes kérdés: a maces egérre menniyre nehéz átszokni?JSanyo
www.apple.com/hu/imac/Sobri Jóska
több mint 10 éve
nekem kb 14 másodpercbe telt amikor egy mac-en kellett dolgoznom egy ideig 😊Ez is egy opció, de ha ettől se működne, akkor:mellékes kérdés: a maces egérre menniyre nehéz átszokni?JSanyo
több mint 10 éve
Ez is egy opció, de ha ettől se működne, akkor:mellékes kérdés: a maces egérre menniyre nehéz átszokni?
több mint 10 éve
Ez is egy opció, de ha ettől se működne, akkor:kicsit szűkszavú lett, de segítek, elég ha kinyomtatod a képet és ráragasztod a házra, nekem bevált!!!!JSanyoNem OEM-es, de így is 35 percbe telt az angol operátorral lebeszélni, hogy mit tudok csinálni... A fő probléma abból adódott, hogy újra kellett raknom a usb-s telepítőt, mert az én verziómban valamiért az installálás elején, a telepítőkulcs beírásánál nem volt benne az az opció, hogy szkippeljem a kulcs megadását (mivel ez esetben a telepítés után tudom aktiválni a windows-omat)Mondom a megoldást:
Tesóm laptopjára meg mondjuk a windows 10-et képtelen frissíteni, de hát ezen már meg sem lepődökbaggio
Sobri Jóska
www.apple.com/hu/imac/
több mint 10 éve
kicsit szűkszavú lett, de segítek, elég ha kinyomtatod a képet és ráragasztod a házra, nekem bevált!!!!Nem OEM-es, de így is 35 percbe telt az angol operátorral lebeszélni, hogy mit tudok csinálni... A fő probléma abból adódott, hogy újra kellett raknom a usb-s telepítőt, mert az én verziómban valamiért az installálás elején, a telepítőkulcs beírásánál nem volt benne az az opció, hogy szkippeljem a kulcs megadását (mivel ez esetben a telepítés után tudom aktiválni a windows-omat)Mondom a megoldást:
Tesóm laptopjára meg mondjuk a windows 10-et képtelen frissíteni, de hát ezen már meg sem lepődökbaggio
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nem OEM-es, de így is 35 percbe telt az angol operátorral lebeszélni, hogy mit tudok csinálni... A fő probléma abból adódott, hogy újra kellett raknom a usb-s telepítőt, mert az én verziómban valamiért az installálás elején, a telepítőkulcs beírásánál nem volt benne az az opció, hogy szkippeljem a kulcs megadását (mivel ez esetben a telepítés után tudom aktiválni a windows-omat)Mondom a megoldást:
több mint 10 éve
Nem OEM-es, de így is 35 percbe telt az angol operátorral lebeszélni, hogy mit tudok csinálni... A fő probléma abból adódott, hogy újra kellett raknom a usb-s telepítőt, mert az én verziómban valamiért az installálás elején, a telepítőkulcs beírásánál nem volt benne az az opció, hogy szkippeljem a kulcs megadását (mivel ez esetben a telepítés után tudom aktiválni a windows-omat)Tesóm laptopjára meg mondjuk a windows 10-et képtelen frissíteni, de hát ezen már meg sem lepődök

---
több mint 10 éve
korábban vettem egy eredeti windows-t az asztali gépemre, ami azóta tönkrementJó macerás, a licenszt olvasd át pontosan, ilyenkor mi a teendő. De tudtommal OEM-es verzióknál cumi.
most lett helyette új, a közben usb-re felrakott windows-t raknám is rá, de mivel ugye csak egy eszközön használható, ezért már a termékkulcsot se fogadja el... mit tudok ilyenkor tenni?baggio
Az előző gépen aktiválva szerepel még a windows ? Ha igen akkor az lehet probléma.
Ellenkező esetben írj a supportnak és dumáld le velük, hogy tönkrement az eredeti gép és csatolj mindenféle képet a lemezről, matricáról, blokkról, gépről, aktiválásról. Ha licenszben foglaltakba nem ütközik, akkor megenyhülnek.
több mint 10 éve
korábban vettem egy eredeti windows-t az asztali gépemre, ami azóta tönkrementmost lett helyette új, a közben usb-re felrakott windows-t raknám is rá, de mivel ugye csak egy eszközön használható, ezért már a termékkulcsot se fogadja el... mit tudok ilyenkor tenni?

---
több mint 10 éve
Értem köszönöm akkor már nem költöm a pénzt Petersre hanem inkább gyűjtöm a pénzt.sztem lesznek eventek ahol tolhatod vele, de alapból nembriareospénzt átviszed, csapat a polcra kerülbriareosEzt értem, de mintha olyat vennék ki belőle, hogy azt vissza lehet hozni majd vhogy vagy tévedek?dande
több mint 10 éve
sztem lesznek eventek ahol tolhatod vele, de alapból nempénzt átviszed, csapat a polcra kerülbriareosEzt értem, de mintha olyat vennék ki belőle, hogy azt vissza lehet hozni majd vhogy vagy tévedek?dande