NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
hali. valakinek nincs egy rövid kidolgozott tétele de gaulle-ról? nagyon megköszönném, sürgősen kellene 😊

több mint 12 éve
vagy simán lehet, hogy bekrepált a papírbehúzó görgő, aztán csak egyik oldalon viszi a papírt rendesen, vagy ott sem.Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Én a nyomtató hengereinek a problémájára tippelnék. Azokat sajnos időnként cserélni kell, ha megéri, ha nem akkor új nyomtatót kell venni.Egon
munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...Kroos
szóltok a szerviznek, kiszállnak, hamar megvan az egész.
több mint 12 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Én a nyomtató hengereinek a problémájára tippelnék. Azokat sajnos időnként cserélni kell, ha megéri, ha nem akkor új nyomtatót kell venni.
munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...Kroos
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Nálunk volt olyan, hogy a lézernyomtatóba belemászott egy egér, papírbehúzásnál széttrancsírozta a fejét.
A leírás alapján szinte biztos, hogy nálatok is ez a probléma.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...
több mint 12 éve
thx kipróbálomvmi jó e-book convertert tud ajánlani valaki?briareoscalibreFucu
több mint 12 éve
vmi jó e-book convertert tud ajánlani valaki?briareoscalibre
több mint 12 éve
Nekem meg lehetőségem se lett volna.Na erről lemaradtam.Chevywww.dropbox.com/spaceracetenorxHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
ingyenes online tárhely?farkaspeti
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.vandeminek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Na erről lemaradtam.www.dropbox.com/spaceracetenorxHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.vandeminek
több mint 12 éve
www.dropbox.com/spaceraceHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 12 éve
Hogyan sikerült ennyit összehozni?31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 12 éve
31,4 GB 😛+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 12 éve
+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Szerintetek melyik adropbox
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
innen vkinek nincs véletlenül wizzair clubcard-ja? 😊szolgáltatódtól is függhet h mikor kapod meg a frissítést,
repjegyet vennék olcsóbban 😀
ja és a másik kérdésem, htc one x-em van, kijött a legújabb sw, és a telónál akármit csinálok, azt írja ki h naprakész. (3,14 van a telón, 3,18 a legújabb)... újraindítottam már, ki-bekapcsoltam de semmi...vmi tipp?ghstzR
pl annó T-nél hónapokkal később jött le android 4.1.2 GalaxySIII-ra mint telenornál
több mint 12 éve
innen vkinek nincs véletlenül wizzair clubcard-ja? 😊 repjegyet vennék olcsóbban 😀
ja és a másik kérdésem, htc one x-em van, kijött a legújabb sw, és a telónál akármit csinálok, azt írja ki h naprakész. (3,14 van a telón, 3,18 a legújabb)... újraindítottam már, ki-bekapcsoltam de semmi...vmi tipp?

több mint 12 éve
na mindegy én beszélek, akit mindig baszogatnak az evvel-ezzel miatt 😛Ne tudd meg engem is mennyit baszogattak emiatt a haverjaim. Egyszer kimásoltam a helyesírási szótárból az ide vonatkozó részt, és megmutattam nekik. Akkor persze azt mondták, hogy valami elírás lehet. 😊
briareos
több mint 12 éve
Szerintetek melyik a -legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
ingyenes online tárhely?

több mint 12 éve
Jah, az én szememnek is jobban tetszik kötőjellel, de ez van.hm lehet.ok, de ez nem hosszabb 6 szótagnálbriareosEzért kell biztosan egybeírni szerintem.Schleck
valahogy azért furcsa egyben de ettől még lehet helyes.
na mindegy én beszélek, akit mindig baszogatnak az evvel-ezzel miatt 😛
briareos
Az evvel-avval pedig tökéletesen helyes, szóval küzdj továbbra is! 😀
több mint 12 éve
hm lehet.ok, de ez nem hosszabb 6 szótagnálbriareosEzért kell biztosan egybeírni szerintem.Schleck
valahogy azért furcsa egyben de ettől még lehet helyes.
na mindegy én beszélek, akit mindig baszogatnak az evvel-ezzel miatt 😛
több mint 12 éve
ok, de ez nem hosszabb 6 szótagnálbriareosEzért kell biztosan egybeírni szerintem.
több mint 12 éve
szabadügynök-piac, nem?briareosén is azt hittem, de ez elbizonytalanított:
...a jövőben azokat a többszörösen összetett szavakat is írhatjuk kötőjel nélkül, amelyek hat szótagnál hosszabbak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal