Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Mi 250re voltunk a celtol, nagyon jo volt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
A Jászai visszafordító is jó választás 😉
clbass
Ott voltam én is, jó kis hely volt 😊

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Yates wtf.
több mint 2 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
A Jászai visszafordító is jó választás 😉
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
Én az 1es kapu előtt, a kanyar belső ívén leszek
Szalag utca és Hunyadi János út kerszteződés
A zászlót már kirögzítettem.
Kb a Ponty utca tetejéről az 1es kapuig látni
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha vki nem tudja még merre akarja nézni a mai TT-t, Igorral mi a Batthyány téren leszünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
A héten a movistar csapata abba a hotelban lakik ahol az irodánk is van és ott a parkolóban van egy kis lezárt rész ahol készítik fel a bicikliket. Mindenkivel iszonyat közvetlenek voltak egész héten, egy pillanatig nem látszott rajtuk, hogy zavarná őket hogy odamennek az emberek kérdezősködni, fotózgattak. Láttam volt olyan akinek meg is engedték, hogy felüljön az egyik biciklire és guruljon ott egy kis kört.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
"Pont azt mondtam Eriknek, hogy ha mindenki dobna ötszáz forintot, aki kiabálta a nevemet, akkor a Vajdahunyad várát meg tudnám venni a Hősök terén."
Valter Attila
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azert orulok hogy ket kedvenc ért be a top2be. Atit féltettem hogy leszakad, de kivaloan tartotta magát 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Azért mekkora lett volna, ha eritreai nyeri az első grand tour szakaszt Magyarországon

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Ati 29.
Holnap Richie Porte után jön ő az időfutamon, mögötte Jai Hindley.
Azért nagy lesz az üdvrivalgás Girmay és MVDP alatt is, szeretik őket itthon
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Szegény Ewan óriásit perecelt,remélem jól van!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
 bringazas.hu/hirek/giro-ditalia/itt-a-2022-es-giro-d-italia-magyarorszagi-utvonala-terkeppel-idopontokkal/
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez mennyire brutál jó befutó volt. Csövön tolták az 5 kilométert.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
MvP durván nyomja

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
mi kb. másfél km-nél megálltunk egy hosszabb elnyújtott kanyarban, alakul a tömeg is, jó lesz.
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én megyek a hídhoz, oszt majd felgyalogolok ameddig lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
 twitter.com/giroditalia/status/1522548213739311105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522548213739311105%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurosport.hu%2Fkerekpar%2Fgiro-d-italia%2F2022%2Flive-budapest-visegrad_mtc1322897%2Flive.shtml

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
shawnka
dande
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
shawnka
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 2 éve
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Elképesztő tömeg volt az Andrássyn

Sztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.