Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 2 éve
Már a csapatbemutató érdeklődése hatalmas, konkrétan majdnem az Andrássyn állokNegatívum, hogy a borozó, ami mellett elmegy az időfutam szombaton csak délután 3kor nyit
több mint 2 éve
Ami még ráadás, hogy Aquincum Hotel-ben van az Ineos és az FDJ, tele volt a parkoló a csapatbuszokkal, autókkal.jaja ott lesz az FDJ program holnap. tegnap még csak Atti volt meg Madiot, a többiek ma érkeztek meg. Bodroginak komoly akcentusa van, mondjuk nem is csoda.
Nomac
Ma elmentem tekerni Szentendrére az ebédszünetben, eddig csak az ELO-s srácokkal szoktam néha találkozni, de ma annyi profi volt, és mint kiderült Mathieu Van der poel-al is találkoztam 😀mathieu egy állat, Visegrád környékén minden strava rekordnak odabaszott legalább 15 mp-t 😀 Ahogy láttam egyet meghagyott de bondtnak meg egyet calmejane-nak 😀
www.strava.com/activities/7085984062/segments/2956888506304799682
Nomac
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ami még ráadás, hogy Aquincum Hotel-ben van az Ineos és az FDJ, tele volt a parkoló a csapatbuszokkal, autókkal.Quick step is ott van ha jol lattam
Nomac
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ami még ráadás, hogy Aquincum Hotel-ben van az Ineos és az FDJ, tele volt a parkoló a csapatbuszokkal, autókkal.
több mint 2 éve
Ma elmentem tekerni Szentendrére az ebédszünetben, eddig csak az ELO-s srácokkal szoktam néha találkozni, de ma annyi profi volt, és mint kiderült Mathieu Van der poel-al is találkoztam 😀 www.strava.com/activities/7085984062/segments/2956888506304799682
Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Nehezebb megtalálni a frissítőzónák helyét, mint gondoltam. 🥲Nem hozzák előre nyilvánosságra a szemetelőzónák helyét, hogy ne legyen tömörülés a koronavírus miatt. Apum most talált egy cikket Indexen, amiben az operatív vezető mondta ezt. Pedig már nincs is járvány.
Mikey
több mint 2 éve
Én Visegrádot tervezem az első napra a családdal.Giro weboldalán a road bookot nézd meg, minden ilyen infó rajta van. Karaván, hol halandnak el, hova érdemes állni.
Akinek van tapasztalata egy háromhetes szakaszáról megtenné, hogy megoszt pár infót?
Mikor érdemes érkezni, van -e valamiféle zsibvásár, mikor érkezik a karaván?
A célnál biztos nem tülekednék, de pár kanyarral korábban nem lenne rossz elhelyezkedni.
clbass
Zsibvásár olyan hogy a legtöbb helyen van egy bolt ahol tudsz egy Giros pólót/kulcstartót venni.
Minél korábban mentek, annál jobb hely szempontból. El Puigba 2 órával előbb mentünk, célvonalnál volt hely tökéletesen, Párizsban ugyanez, alig volt hely. Amit számíts bele, hiába állsz be valahova időben, a tülekedés ki tud alakulni mögötted és melletted is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Nehezebb megtalálni a frissítőzónák helyét, mint gondoltam. 🥲
több mint 2 éve
Én Visegrádot tervezem az első napra a családdal. Akinek van tapasztalata egy háromhetes szakaszáról megtenné, hogy megoszt pár infót?
Mikor érdemes érkezni, van -e valamiféle zsibvásár, mikor érkezik a karaván?
A célnál biztos nem tülekednék, de pár kanyarral korábban nem lenne rossz elhelyezkedni.
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Jah, az a terv amúgy, hogy oda megyek majd. 😊Van pozitív hozadéka annak, hogy Bicskén keresztülmegy a Giro, pénteken hazaengednek majd minket délben munkahelyről (konkrétan a cég előtti úton fog elhaladni a mezőny). Szóval csak azt kell eldöntenem hogy ott helyben várom meg a mezőnyt, vagy keresek jobb helyet. 😊Nézd meg neten hol frissítenek, ho grien tizesevel lehetett gyujtogetni a kulacsot a frissítőzónában, a bahreines csavo konkretan a kezembe nyomta a teli kulacsot amit vegul nem vettek fel tőle. 😀
Fun fact: ordenáré szar az az út (is), az elmúlt napokban szórtak rá ilyen zúzalékszerű szart, hogy a milliónyi repedést és kátyút eltüntessék. Szóval most már nem kátyú van, hanem pukli, és még szóródik, fel is verődik is az a szar, ahogy haladsz az úton. 😀
Mikey
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Nekünk egy Vuelta hegyi szakaszon dobott ki félteli kulacsot egy UAE-s srácaz egy jó szakasz volt, felrajzoltuk a magyar zászlót, ES meg pont 5 mp-vel azelőtt ment szünetre hogy odaértek volna. Tavaly is kintálltam magyar zászlóval az egyik szakaszon, visszanéztem kb 2 fával előttem kapták el a képet.
Mondjuk a legjobb része a covid előtti rajtlista rész volt, L'Elianaban konkrétan biciklivel/gyalog mentek át a nézők között a srácok.
Meintjes akivel kb ezer tourt játszottam anno még PS-en simán csak ott állt a tömegben, simán odamentem mondani neki pár szót miközben valami edzővel dumált hogy cmon you got this 😀
Vittem oda egy köteg A5-s írólapot, ez a lista jött össze aláírásokból:
Steff Cras, Shane Archbold, Luis Angel Mate, Louis Meintjes, David de la Cruz, Marc Sarreau, Ion Izaguirre, Sergio Samitier, Gianluca Brambilla
Köcsög Valverde nem állt meg, ahogy Quintana meg Superman Lopez Carlos Baccával parádézott. Bacca jó arc volt, testvéremnek aláírta a papucsát mert nem volt más nála 😀
Szép emlékek, aztán jött a buzi Covid
Szóval aki megpróbálna találkozni a versenyzőkkel (már amennyire engedik), a szakasz elejére menjen ki, Giro oldalán fentvan a szakasztérkép utcára pontosan meg van adva hova kell állni
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Van pozitív hozadéka annak, hogy Bicskén keresztülmegy a Giro, pénteken hazaengednek majd minket délben munkahelyről (konkrétan a cég előtti úton fog elhaladni a mezőny). Szóval csak azt kell eldöntenem hogy ott helyben várom meg a mezőnyt, vagy keresek jobb helyet. 😊Nézd meg neten hol frissítenek, ho grien tizesevel lehetett gyujtogetni a kulacsot a frissítőzónában, a bahreines csavo konkretan a kezembe nyomta a teli kulacsot amit vegul nem vettek fel tőle. 😀
Fun fact: ordenáré szar az az út (is), az elmúlt napokban szórtak rá ilyen zúzalékszerű szart, hogy a milliónyi repedést és kátyút eltüntessék. Szóval most már nem kátyú van, hanem pukli, és még szóródik, fel is verődik is az a szar, ahogy haladsz az úton. 😀
Mikey
szerk.: ha azt hittétek hogy ezt a napot nem lehet tetézni, lementem a szomszédos mezesboltba, haverom közölte hogy nemrég jött új áru, nem beleszaladtam egy Spartacus ereklyébe, pont méretben? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Van pozitív hozadéka annak, hogy Bicskén keresztülmegy a Giro, pénteken hazaengednek majd minket délben munkahelyről (konkrétan a cég előtti úton fog elhaladni a mezőny). Szóval csak azt kell eldöntenem hogy ott helyben várom meg a mezőnyt, vagy keresek jobb helyet. 😊Fun fact: ordenáré szar az az út (is), az elmúlt napokban szórtak rá ilyen zúzalékszerű szart, hogy a milliónyi repedést és kátyút eltüntessék. Szóval most már nem kátyú van, hanem pukli, és még szóródik, fel is verődik is az a szar, ahogy haladsz az úton. 😀
több mint 2 éve
Na, ha nem is sikerült a top5-be bekerülnöm, sajna a közös vacsoráról lecsúsztam, de a top10 meglett, így a backstage partyra belépőt nyertem, egy pozitív PCR teszt fog kelleni és jövő csütörtökön találkozhatok az FDJ-s srácokkal, többek között Valter Attival, Bodrogival, Demare-ral és Madiot mesterrel 😀 Addig is kedden a felvezető körön, és szerdán a csapatbemutatókon lehet majd hangolódni.Reméljük negatív lesz!🤗
eaglesmcnabb
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Na, ha nem is sikerült a top5-be bekerülnöm, sajna a közös vacsoráról lecsúsztam, de a top10 meglett, így a backstage partyra belépőt nyertem, egy pozitív PCR teszt fog kelleni és jövő csütörtökön találkozhatok az FDJ-s srácokkal, többek között Valter Attival, Bodrogival, Demare-ral és Madiot mesterrel 😀 Addig is kedden a felvezető körön, és szerdán a csapatbemutatókon lehet majd hangolódni.
több mint 2 éve
24.hu/sport/2022/04/28/egan-bernal-visszateres-kerekpar/Az igen.
empty taxi
Mondjuk jó kérdés, hogy úgy jár-e mint Froome, hogy utána évekig szenvedett mindenféle fájdalomtól és sosem volt már a régi szintje közelében sem.
Bernal fiatal, madárcsontú, talán emiatt gyorsabban és jobban regenerálódik majd. Bár régebben szinte állandóan küzdött a hátával a versenyeken....
több mint 2 éve
24.hu/sport/2022/04/28/egan-bernal-visszateres-kerekpar/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/felepultem-mostantol-semmi-sem-allithat-meg-froome-es-a-tour-almok_sto8902252/story.shtml
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
2 magyar már biztos a Giron, Peákot nevezte a Wanty, még az Eolóra várunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Persze, de ha elkezdenék 3 hetesre endzeni ahogy meki mondja, akkor fiatal kora miatt még odaérhet.Hát ha ilyen egyszerű lenne a képlet, hogy fejlesztik. Oké, hogy nem rossz hegyen jelenleg is, de nagyon meredek hegyes szakaszon, több napon keresztül, azért nem tudja tartani a tempót konzisztensen a hegyi menőkkel. Így meg könnyű nagyon sok percet kapni. Annyi TT meg nincs, hogy ezt ellensúlyozni, illetve pl Pogi és Roglic és elég jó TT menők.Időfutamban jó, simán fel tudnák turbózni GT menőnek akár idővel, bár az tény, hogy ehhez nem a Quickstep a jó csapatRoglic szintű GT menő se lesz.Remco!! végre!Az új Valverde vagy az új Roglic lesz belőle ez a kérdés. Contador, Pogacar, Froome szerű GT menő valószínűleg sosem lesz
eaglesmcnabb
FLZOLI
Toca
FLZOLI
Nekem nagy kedvenc Remco, de a 3 hetes versenye hegyei nem az ő terepe. Szeretem ahogy versenyzik, majd meglátjuk mit találnak ki neki.
GiantsMLBhunter
De ez nem hiszem, hogy a Gyors-Lépéseknél összefog jönni.
Egy naposokra és 1 hetesekre viszont nagyon jó már most is.
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Hát ha ilyen egyszerű lenne a képlet, hogy fejlesztik. Oké, hogy nem rossz hegyen jelenleg is, de nagyon meredek hegyes szakaszon, több napon keresztül, azért nem tudja tartani a tempót konzisztensen a hegyi menőkkel. Így meg könnyű nagyon sok percet kapni. Annyi TT meg nincs, hogy ezt ellensúlyozni, illetve pl Pogi és Roglic és elég jó TT menők.Időfutamban jó, simán fel tudnák turbózni GT menőnek akár idővel, bár az tény, hogy ehhez nem a Quickstep a jó csapatRoglic szintű GT menő se lesz.Remco!! végre!Az új Valverde vagy az új Roglic lesz belőle ez a kérdés. Contador, Pogacar, Froome szerű GT menő valószínűleg sosem lesz
eaglesmcnabb
FLZOLI
Toca
FLZOLI
Nekem nagy kedvenc Remco, de a 3 hetes versenye hegyei nem az ő terepe. Szeretem ahogy versenyzik, majd meglátjuk mit találnak ki neki.
több mint 2 éve
Időfutamban jó, simán fel tudnák turbózni GT menőnek akár idővel, bár az tény, hogy ehhez nem a Quickstep a jó csapatRoglic szintű GT menő se lesz.Remco!! végre!Az új Valverde vagy az új Roglic lesz belőle ez a kérdés. Contador, Pogacar, Froome szerű GT menő valószínűleg sosem lesz
eaglesmcnabb
FLZOLI
Toca
több mint 2 éve
ennyi jövőbe látót 😀Hát meglátjuk, szerintem a Valverde hasonlat jobban fekszik.
nem azt mondom hogy tuti merckx lesz belőle, de baszki még csak idén töltötte a 22-t, ideje még bőven van fejlődni.
Ha már ők lettek felhozva, Contador 25 évesen kezdett el nyerni, Froome 26, Roglic meg 27 évesen, ő ennyi idősen szerintem még nem is bicajozott, de amúgy remconak sem nagy a bicajos múltja, mert ő meg a fociból jött.
eaglesmcnabb
GT dominanciát amit Roglic tud én sehogy se látom Remcoban, de persze van még ideje. Meghát az is kérdés milyen ellenfelei lesznek, mert hát Pogacar csak 1 évvel idősebb.
több mint 2 éve
ennyi jövőbe látót 😀 nem azt mondom hogy tuti merckx lesz belőle, de baszki még csak idén töltötte a 22-t, ideje még bőven van fejlődni.
Ha már ők lettek felhozva, Contador 25 évesen kezdett el nyerni, Froome 26, Roglic meg 27 évesen, ő ennyi idősen szerintem még nem is bicajozott, de amúgy remconak sem nagy a bicajos múltja, mert ő meg a fociból jött.