Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Evenepoel ennyi volt?Yep, már a hegymenet előtt leszakadt.
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Evenepoel ennyi volt?
több mint 3 éve
kialakult az, csak szarul írták a rendezők, összetévesztették fortunatoval.Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez kiDina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman
zemanla
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amikor utoljára néztem a Giro appot benne volt, de ezek szerint nehezen alakult ez kiDina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman
zemanla
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Dina Marci szökik maVagy mégsem...😟
Heisman
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Dina Marci szökik ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Meh, a rosszidő miatt vágtak ki a királyszakaszból 😕
több mint 3 éve
Rubiera.Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
Sastre viszont sohasem tekert Armtronggal egy csapatban.
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 3 éve
de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).Nekem ez a személy Bouchard, vele is tudtam találkozni, az aláírása kint is van a falon 😊
eaglesmcnabb
Ha a Covid is engedi Gandíába megyek vadászni idén is 😊
Annyi pénzetek lenne ahányszor arról olvassátok a poszton van hogy mennyire király élőben kint lenni a Vueltán már gazdagok lennénk 😀
több mint 3 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Jó látni hogy ennyien kedvelték innen Belokit 😊 Meggyőződésem hogy ha nem taknyol el elkapta volna a texasit még abban az évben. Sajnos az a baleset tönkrebaszta a karrierjét, és amiatt nem is gondolom hogy Froome pl. nyerne még GT-t.
csebi
Pantani-Beloki-Basso-Cancellara-Schlecks-Pinot voltak a kevenceim kronológikusan, de a pöttyösön kívül semmit nem nyerő másodvonalas franciákat is szerettem mindig (Virenque, Moreau, Casar, Voeckler).
Szerencsére most már vannak magyarok is akiknek lehet szurkolni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Valszeg azért mert az égvilágon semmit nem nyert...
csebi
Arra az elsőkerék megúszásra máig emlékszem! Nagy csata volt kibontakozóban... Ellenben abból a korból top10 versenyzőnél arra utalni, hogy nem koxolt, vagy azt kiemelni hogy nem bukott le, az minimum mulatságos 😉
több mint 3 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.Akkor sajnáltam mikor TDFen eltalnyolt valami brutal módon.
csebi
Akkor volt talán a legközelebb.
több mint 3 éve
nekem Ulrich meg Beloki volt nagy kedvencem. a spanyolt nagyon sajnálom azóta is, mert asszem ő az, akiről egyáltalán nem derült ki még, hogy doppingolt abból a korszakból.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hát én már a Contador, Valverde vonallal kerültem a sport közelébe 🙂Az a penge CAISSE D'epargne, basszus mekkora csapat volt 🙂
www.uci.org/track/teams
több mint 3 éve
Landissal talán ?Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Hamilton, Heras, Azevedo, Leipheimer, Beltran, Rubiera, Landis, Hincapie volt még összetett top 20 Armstrong mellett az évek során ha jól rémlik, de Levi lehet, h másik csapatban.Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kivel keverhetem így 20 év távlatából?igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
no
7 304
Igen tobb penzt koltenek es Dennis idejott a penz es a csapat palya-es lehetosegei miatt. De hiaba keres akarmennyit azet o nem tud gyorsabban menni es o a TMartin a Jumbo-ban es ha lenne meg ilyen felepitesu csapat akinek kellene hasonlo kaliber akkor Viktor Camp.-Dorsett a Mapei fele alkalmas lenne. TMartin halas hogy kell valahova es szimpla de fontos segitonek kell elfogadnia magat. Martinez egy a sok egy eve berobbano Del-Amerika nagy talent medencejenek egyike, az EF1-be is parban erkeztek, de Vlasov-Ciccone-Pogacar-Mas-Kuss-HMcCarthy-Almeida-Hindley es a vegtelensegig sorolhatod akik ugy jonnek fel mint a talajviz. Kwiat egy egyedi eset aki egy fantasztikus egynapos versenyzo lehetett volna de o sajat maga GC akart lenni. Nem talalt volna meg egy csapatot aki ezt biztositotta volna, mert ok egynaposra hasznaltak volna de a penze itt olyan volt.De basszus az Ineos kb dupla annyi pénzből gazdálkodik mint a 2. legpénzesebb csapat. Carapaz, Bernal, Thomas, Yates GC kaliber. Dennis, Kwiat meg Martinez pedig premium kaliber, de ők is millió fölött keresnek bőven. Ez helyből 15 millió kb, ami egy csórobb WT csapat költségvetése. Ha 10 lovesed van jóval nagyobb esélyed van mintha csak 2Nem tudom nyilvános számok vannak e de tuti hogy TD anno nem szotyiért ment át hozzájuk és a Roglic, Aert, Krujswik trió se keres rosszul.A jumbo most tobbet kolt, de a GT csapatoktol max 5m tobbet. 20 m helyett 25m. Es nem 5m a kulonbseg a Jumbo es a Movistar/FDJ/AG2R ( ezeknel lehet tobbet sem kolt ). A penz elkoltesenek a modja a lenyeg. A legjobban kereso kerekes az Sagan. Ennek ertelmeben ok belole akartak a maxot kihozni es a tobbi csapathoz kepest iszonyat eroforrast koltottek a TDF zold trikojaert. Amelett hogy Sagan a legjobb versenyzo erte. A sky detto a sargaert. Csereben a bora GC menoi hatranybol indultak. A tehetsegek viszont kb 10 csapatban vannak csak elteroen keresnek. Mindenki epiti be a fiatalokat es rengetegen vannak es agyonfizeti a befutottakat.
Pénzben ők is jól állnak, pont ez a lényege a Sky dominanciának, hogy a top embereik mellé máshol amúgy GC menőket tesznek premium embernek segitőnek csak azért mert mondjuk 2-3x több pénzt tudnak ígérni mint máshol
FLZOLI
Ahol a sky tud a penzzel jatszani az a segitok, de ok nem GC menok de fontos elemei a csapatnak. Ki emlekszik Ganna leigazolasara rajtam kivul? Egyszeruen a sky taktikajaba tokeletes fiatal (tobb mint ) tehetseg volt, es hiaba volt olcson leigazolhato mit tudott volna vele kezdeni a Movistar. Mellesleg nem sokkal kevesebb penzert is a sky-ba jott volna a palyakerekpar miatt. Castroviejo detto ugyanilyen jo kerekes volt a movistarban is csak ide jobban illik es a penz....stb Ezek viszont nevtelen hosok ( addig amig nem a nyero csapatban vannak ) es minden csapatban ott vannak.
A penzenek nagyobb szerepe van a sok egyeb dologban aminek valtakozo jelentosege van es mar minden csapat lekovette oket.
Az egynapos versenyek csapatai detto hasonlo penzek de oriasi kulonbsegek. De ez a kerekpar 1000fele szerteagazodasa miatt pont ennyifele celjuk van es annak az elereseert kulonbozo felepitesu csapatok vannak. Csak mivel kotelezo minden WT versenyen elindulniuk ezert becsapos kinek mi a fontos, ami akar egy szponzor miatt evrol evre valtozhat. A PL a Mapei-Orica ugyanaz regota hiaba a sok nevvaltas. A Movistar-EF1 jobban valtozott a szponzor miatt. A sky egyszeru cellal es a tulaj valtas es foleg kulsos nyomasra valtott a csak TDF szamit. Tom P-al az elen iden eleg jo tavaszt toltak, nagyon orultem mikor alairt, feltem ugy jarnak vele mint a Yates tesokkal anno.
no
FLZOLI
A. Yates egy tipikus peldaja a nem fiatal de nem is befutott kerekesnek aki segitokent es 2.kapitanykent es kisebb versenyen kapitanykent a nyomast leveve a vallarol egy jo lehetoseg neki hogy ujra feltalaja magat. De o egy segito. Amikor volt neki jopar eve hogy megmutassa hogy o GC meno akkor nem ment. Ennyi.
A movistar Nairo Quintana-Valverde-Landa-Carapaz-Soler es a segitoik is minden teren elegek lettek volna. Carapaz megerdemelte de a Jumbo/Roglic ......i visszatero motivum es koszonte szepen.
De nem akarom kisebbiteni a penz fontossagat de nem minden. Viviani a skyban nem a penzert, utcan tizedannyi gyozelem de a palyaert idejott, mert az volt neki a fontos. Bernal 250.000 volt amit mindenki ki tudott volna fizetni de egy volt a "napi tehetsegek kozul", de nem csak a penz miatt jott ide hanem a gyozelem remenye, a penzen teremtett profi korulmenyek miatt.
De a tavalyi Jumbo sorbol a fantasztikus Bennet idejott es kapitanykent nagy volt ra a sisak, de a vonatban hirtelen GC menonek tunik. Kozben egy a jok kozul eleg nagy taborabol.
több mint 3 éve
De basszus az Ineos kb dupla annyi pénzből gazdálkodik mint a 2. legpénzesebb csapat. Carapaz, Bernal, Thomas, Yates GC kaliber. Dennis, Kwiat meg Martinez pedig premium kaliber, de ők is millió fölött keresnek bőven. Ez helyből 15 millió kb, ami egy csórobb WT csapat költségvetése. Ha 10 lovesed van jóval nagyobb esélyed van mintha csak 2Nem tudom nyilvános számok vannak e de tuti hogy TD anno nem szotyiért ment át hozzájuk és a Roglic, Aert, Krujswik trió se keres rosszul.A jumbo most tobbet kolt, de a GT csapatoktol max 5m tobbet. 20 m helyett 25m. Es nem 5m a kulonbseg a Jumbo es a Movistar/FDJ/AG2R ( ezeknel lehet tobbet sem kolt ). A penz elkoltesenek a modja a lenyeg. A legjobban kereso kerekes az Sagan. Ennek ertelmeben ok belole akartak a maxot kihozni es a tobbi csapathoz kepest iszonyat eroforrast koltottek a TDF zold trikojaert. Amelett hogy Sagan a legjobb versenyzo erte. A sky detto a sargaert. Csereben a bora GC menoi hatranybol indultak. A tehetsegek viszont kb 10 csapatban vannak csak elteroen keresnek. Mindenki epiti be a fiatalokat es rengetegen vannak es agyonfizeti a befutottakat.
Pénzben ők is jól állnak, pont ez a lényege a Sky dominanciának, hogy a top embereik mellé máshol amúgy GC menőket tesznek premium embernek segitőnek csak azért mert mondjuk 2-3x több pénzt tudnak ígérni mint máshol
FLZOLI
Ahol a sky tud a penzzel jatszani az a segitok, de ok nem GC menok de fontos elemei a csapatnak. Ki emlekszik Ganna leigazolasara rajtam kivul? Egyszeruen a sky taktikajaba tokeletes fiatal (tobb mint ) tehetseg volt, es hiaba volt olcson leigazolhato mit tudott volna vele kezdeni a Movistar. Mellesleg nem sokkal kevesebb penzert is a sky-ba jott volna a palyakerekpar miatt. Castroviejo detto ugyanilyen jo kerekes volt a movistarban is csak ide jobban illik es a penz....stb Ezek viszont nevtelen hosok ( addig amig nem a nyero csapatban vannak ) es minden csapatban ott vannak.
A penzenek nagyobb szerepe van a sok egyeb dologban aminek valtakozo jelentosege van es mar minden csapat lekovette oket.
Az egynapos versenyek csapatai detto hasonlo penzek de oriasi kulonbsegek. De ez a kerekpar 1000fele szerteagazodasa miatt pont ennyifele celjuk van es annak az elereseert kulonbozo felepitesu csapatok vannak. Csak mivel kotelezo minden WT versenyen elindulniuk ezert becsapos kinek mi a fontos, ami akar egy szponzor miatt evrol evre valtozhat. A PL a Mapei-Orica ugyanaz regota hiaba a sok nevvaltas. A Movistar-EF1 jobban valtozott a szponzor miatt. A sky egyszeru cellal es a tulaj valtas es foleg kulsos nyomasra valtott a csak TDF szamit. Tom P-al az elen iden eleg jo tavaszt toltak, nagyon orultem mikor alairt, feltem ugy jarnak vele mint a Yates tesokkal anno.
no
több mint 3 éve
no
7 304
A kerekpar sotet korszaka szamomra a LA utani era amikor mar valasztva volt ki doppingolt. 2009 Astana 1-3-6-27-35-41-138-141 lett. A kiesett 9. ember 4. volt 2 het utan +33 mp hatranyban. Bar nem lenyeges es mara megvaltozott a csapat osszeallitasa is max 2-3 kapitany megy de elobb utobb azok is elkezdenek dolgozni az igazi fonoknek vagy tamadniuk kell. Ha hetfon Martineznek dolgoznia kell akkor majd kiesik a top 10-bol, ha szerencseje lesz megint akkor nem kell neki de az a tobbi csapaton mulik es Bernal dontesetol.
több mint 3 éve
igen egyszer a Giron dobogóra ált Hamilton, de akkor már más csapatban tekert.Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
Sobri Jóska
több mint 3 éve
no
7 304
Nem tudom nyilvános számok vannak e de tuti hogy TD anno nem szotyiért ment át hozzájuk és a Roglic, Aert, Krujswik trió se keres rosszul.A jumbo most tobbet kolt, de a GT csapatoktol max 5m tobbet. 20 m helyett 25m. Es nem 5m a kulonbseg a Jumbo es a Movistar/FDJ/AG2R ( ezeknel lehet tobbet sem kolt ). A penz elkoltesenek a modja a lenyeg. A legjobban kereso kerekes az Sagan. Ennek ertelmeben ok belole akartak a maxot kihozni es a tobbi csapathoz kepest iszonyat eroforrast koltottek a TDF zold trikojaert. Amelett hogy Sagan a legjobb versenyzo erte. A sky detto a sargaert. Csereben a bora GC menoi hatranybol indultak. A tehetsegek viszont kb 10 csapatban vannak csak elteroen keresnek. Mindenki epiti be a fiatalokat es rengetegen vannak es agyonfizeti a befutottakat.
FLZOLI
több mint 3 éve
Nem tudom nyilvános számok vannak e de tuti hogy TD anno nem szotyiért ment át hozzájuk és a Roglic, Aert, Krujswik trió se keres rosszul.Zsuzsi képző!
FLZOLI
A nagy lóvé mellett simán beragadhatnak...igény van rá mint Dubajra is 😉