Kerékpár
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Evenepol megint esett!😲Halálszakasz
Előbb meg Roglič...
nagir
több mint 2 éve
Evenepol megint esett!😲Előbb meg Roglič...
Aztán Cavandis is elesik a célban.
Ilyen időben, hát bazzzeg...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Itthon meg Egan..hopp egy bukás amit megúszott Pinot, ilyet se sokat láttam 😀Basszus, egy kutya miatt bukott Remco 😕
eaglesmcnabb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
hopp egy bukás amit megúszott Pinot, ilyet se sokat láttam 😀Basszus, egy kutya miatt bukott Remco 😕
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
hopp egy bukás amit megúszott Pinot, ilyet se sokat láttam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Roglicra leszek majd kíváncsi, mennyire hat rá negatívan az az elképesztő vesszőfutás ami a Jumbonal van
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mondjuk Evenepoel jedi modeban tolja eddig
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Uramatyám mik ezek a Darth Vader időfutam bukók? 😀
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csórikám a világ összes 4. helyét begyűjtötte már, egyszer igazán dobogóra állhatna...Nico Hülkenberg szindroma 😀
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csórikám a világ összes 4. helyét begyűjtötte már, egyszer igazán dobogóra állhatna...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Blanka elég jól megy TTT-ben is kulcsszerepe volt, és jött két 4. hely a három mezőnyszakaszon.Big like
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2023/05/04/vas-kata-blanka-noi-vuelta-negyedik-hely-sprintbefuto-szakasz

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Remco így a Giron is elég érdekes leszPedig kurva jól helyezkedett a kicsúszásáig, akkor kezdődött a lejtmenet. Bár így is sokkal jobban járt mint Kron 😊
Közben Ati 26, ez ma nem volt a legjobb (aztán lehet majd az interjúban megint megtudunk valamit)
zacknorb
több mint 3 éve
Remco így a Giron is elég érdekes leszKözben Ati 26, ez ma nem volt a legjobb (aztán lehet majd az interjúban megint megtudunk valamit)
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
PAPÍRFORMA!Jobb lett volna ha Pogi is befejezi, de annyi baj legyen 😊
több mint 3 éve
Pogacar még az adáskezdés előtt bukott és feladta!!Viszont a Jumbobol tegnap este 2en lebetegettek majd pozitív Covid tesztet produkáltak, so a Jumbo csak 5 riderrel van
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/bruyneel-egyaltalan-nem-bantam-meg-hogy-szervezetten-doppingoltunk_sto9571472/story.shtml

több mint 3 éve
Közben a szlovén űrember valószínűleg all-time top3 szezont produkál... Jó ahhoz még nyernie kell egy GT-t (Touron nyilván indul, Vuelta nem tudom belefér-e) meg talán a VB-twww.eurosport.hu/kerekpar/amstel-gold-race-women/2023/valter-attila-bukas-esely-jo-eredmeny-pogacar-demoralizalo_sto9567637/story.shtml
FLZOLI
VALTER ATTILA: „ÉN NAGYON BÍROM POGAČART, DE KICSIT TÉNYLEG DEMORALIZÁLÓ, AMIT CSINÁL”
Szerkesztette: nagir

több mint 3 éve
Lehet az kicsit el is altatta, úgy volt vele akkor könnyedén előre tudott jönni akkor a végén is menni fog.A helyezkedés még mindig sántít 😕ugyanezt gondoltam én is, onnan kellett volna induljon mint benootAti ma 11. helyen teljesen rendben.Sztem ebben több volt.
Vasárnap a LBL-en lehet feltenni a koronát
zacknorb
Ha nem a 20-30. helyről kezdi a falat, hanem a 10. környékéről, ez sztem top5 is lehetett volna.
Ebben kell fejlődni.
gabokocka
eaglesmcnabb
Pedig az utolsó előtti mászásnál szerintem csinált egy helyezkedési tesztet...meg is nyerte a hegyet...
Szép volt ez így is, de megint több volt benne! Azért vagyok a legszomorúbb, hogy Benoot másodszor is megverte csapaton belül. Bár ezzel csak csalfa időt nyer a belga, Ati már most jobb 😉
clbass
több mint 3 éve
A helyezkedés még mindig sántít 😕ugyanezt gondoltam én is, onnan kellett volna induljon mint benootAti ma 11. helyen teljesen rendben.Sztem ebben több volt.
zacknorb
Ha nem a 20-30. helyről kezdi a falat, hanem a 10. környékéről, ez sztem top5 is lehetett volna.
Ebben kell fejlődni.
gabokocka
eaglesmcnabb
Pedig az utolsó előtti mászásnál szerintem csinált egy helyezkedési tesztet...meg is nyerte a hegyet...
Szép volt ez így is, de megint több volt benne! Azért vagyok a legszomorúbb, hogy Benoot másodszor is megverte csapaton belül. Bár ezzel csak csalfa időt nyer a belga, Ati már most jobb 😉
több mint 3 éve
Ati:Közel volt ma a legjobb tíz a Flèche Wallone-on! 🏹
Kicsit lassan indult számomra a nap, nem éreztem óriási tüzet magamban. Ennek ellenére ahogy teltek a kilométerek egyre inkább kezdtem megkedvelni a versenyt!
A helyezkedésem hullámzó volt a mezőnyben. Voltak olyan pillanatok amikor sikerült legelöl haladni, de sokszor rossz pozícióba kerültem. A hétvégi esés után nagyon óvatos voltam és nem vállaltam felesleges kockázatot.
Azt mondják ezt a versenyt ismerni kell, így a tizenegyedik hely első nekifutásra szerintem teljesen rendben van! 😁
Úgy látszik, ha a fejemnek kell is még pár nap, a lábaim már készen állnak a hétvégi Liège-Bastogne-Liège-re. Ez a verseny lesz a szezonom első felének zárása. Bárhogy is alakul, úgy gondolom nagyon erősre sikerült a Team Jumbo-Visma Cycling-os felütés! 😄
Köszönöm a rengeteg bízató szót és a Mur de Huy-on álló magyaroknak pedig extra pacsi jár! 🤝🏼😁
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ugyanezt gondoltam én is, onnan kellett volna induljon mint benootAti ma 11. helyen teljesen rendben.Sztem ebben több volt.
zacknorb
Ebben kell fejlődni.
gabokocka
több mint 3 éve
Ati ma 11. helyen teljesen rendben.Sztem ebben több volt.
zacknorb
Ebben kell fejlődni.