Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem tudom nyilvános számok vannak e de tuti hogy TD anno nem szotyiért ment át hozzájuk és a Roglic, Aert, Krujswik trió se keres rosszul.Pénzben ők is jól állnak, pont ez a lényege a Sky dominanciának, hogy a top embereik mellé máshol amúgy GC menőket tesznek premium embernek segitőnek csak azért mert mondjuk 2-3x több pénzt tudnak ígérni mint máshol
több mint 3 éve
Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.Volt, amikor Armstrong segítői simán top10-ben voltak a TDF végén, Heras, Sastre, Azevedo, de szerintem Hamilton még dobogóra is állhatott.
Nomac
több mint 3 éve
no
7 304
Hát a szlovénokon kívűl nem sokaknak van esélye az Ineos csillárd pénzből épített vonatai ellen. Oké kell hozzá egy Bernal is, hogy belője a végén a ziccert, de odáig folyamatosan közrefogják és vezetikA Jumbo nem csilliardbol osszerakott egy hasonlo vonatot. A vonat nem nyert Roglic-cal sem mert a Jumbo es o is taktikailag ..... volt. A ziccerig el kell jutni es a legtobb kapitany itt verzik el, mert a vonat nem ad labakat csak tud sporolni addig a pontig, ahogy mindenki mas. Tegnapi nap nem a vonat miatt nem nyert mas idot rajta es persze igaz hogy nem feltetlenul eri meg tamadni ellene, de senki nem dolgozott Bernal-nal tobbet csak nem voltak erosek. Tegnap az utolso 3 km szamitott es odaig nem szamitott a vonat es ott mar nem tudott volna segiteni. De a legfontosabb ha 16 segitoje lett volna barkinek nem tudott volna gyorsabban felmenni. Ezen a 3 km sulyos percek lettek kiosztva es Yates volt a kovetkezo ember akinek nulla segitoje es magatol iszonyat eropazarloan helyezkedik szinte minden hegyen.
FLZOLI
Pogacar minden elismerest megerdemel es iden virithat ( nem fog nyerni ), de orok pelda marad.
több mint 3 éve
no
7 304
Ati kicsit előbb leszakadt mint gondoltam, de nem lett belőle olyan nagy hátrány. Ezzel a három perccel számoltam kb, de látva hogy kik jöttek meg két percre Bernaltól, neki is ott kellett volna lenni. Utólag van egy kis hiányérzetem.Martinez egy nagyon jo kerekes es az EF1-nel lathattad ugyanebben aszerepkorben Uran mogott. Neki es a sky-nak oriasi segitseg volt az Astana es Yates tegnap. Mikor neki kellett volna adnia tempot akkor tamadt Yates es rogton beallt Buchman moge es johetett mint egy vedett kerekes.
Kíváncsi várom, lesz e olyan szakasz ahol képes a nagyokkal tartani, és keveset kap.
Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.
Nomac
Amugy volt ra egy kis esely hogy mikor o kerul elore akkor tamad es Bernal raul azokra akik megindulnak utana. De Yates a sajat kezebe vette a dolgokat es segitett magan nagyon es kicsit a sky-nak es Bernal-nak is.
VA akkor szakadt le amikor elotte szinte csak nagyobb nevek voltak mar. Ha ezt hozza akkor az kiralysag
több mint 3 éve
Hát a szlovénokon kívűl nem sokaknak van esélye az Ineos csillárd pénzből épített vonatai ellen. Oké kell hozzá egy Bernal is, hogy belője a végén a ziccert, de odáig folyamatosan közrefogják és vezetik
több mint 3 éve
Ati kicsit előbb leszakadt mint gondoltam, de nem lett belőle olyan nagy hátrány. Ezzel a három perccel számoltam kb, de látva hogy kik jöttek meg két percre Bernaltól, neki is ott kellett volna lenni. Utólag van egy kis hiányérzetem. Kíváncsi várom, lesz e olyan szakasz ahol képes a nagyokkal tartani, és keveset kap.
Amit Martinez csinál, az sem piskóta. Segítőként ott van a top10-ben. Kiborítás után még beáll a többiekhez és velük jön fel a csúcsra. Szerintem fogjuk még a nevét hallani GC contederként a közeljövőben.
több mint 3 éve
Sztem Ati okosan csinálta, hamarabb saját tempóra váltott, mint a legutóbb, meg is jött rendben, összetettben továbbra is 12. ami nagyszerű, a csapat is tudja segíteni, teljesen jó. Holnap meg kell jönni a mezőnyben, hétfőn pedig sztem meg lehetne próbálni szökni, az brutal szakasz lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
no
7 304
Semmi nem dolt el, ez egy ikonikus hegy "gyenge" oldala ahol az utolso 3km gyilkos, de maga a szakasz odaig viszont nagyon gyenge. Ez volt a kapu a hegyes-durva 3. hetre amihez hozzatartozik az elso ket het kilometerei. A mapei teljesen elvesztette a fonalat. Almeida nem tudott segiteni RE-nek, de hajra.
VA a csapata tamogatasaval jott be ami jo es Foss aki az legujabb-legnagyobb tehetsegnek lett kikialtva es az egyik legjobb csapat masodikjakent jott es kapott 1 percet es foleg ami szamit 2 perc osszetettben.
A sokevenyeket leveve kb megint 20.-kent jott be. Ha vegig tudna igy menni akkor mindegy hanyadik helyezes es mennyi perc lesz belole. Mar nincs rozsaban de igy is figyelmet kapott.
több mint 3 éve
Ati sajna megint leszakadt...5perc hátránnyal, maradt a 12dik egy ilyen szakasz után, az nagyon jó!!!
Heisman
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ez a Fortunato/Kometa szakaszgyőzelem epic a Zoncolanon, az egyik lezoralabb GT hegyen.Kiscsapat, olasz győztes eddig nulla győzelemmel, mesebeli sztori.
több mint 3 éve
Brutalis ez a hegy. Tratnikot sajnalom kicsit.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Bernalék ma végleg eldöntötték, senki másnak nincs esélye
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ati sajna megint leszakadt...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szep köd van a hegyteton. Ajjj de szeretem az Alpokat!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
no
7 304
Egyszeru matek es mivel 100 esetbol 99szer az jon ki hogy nem erdemes szokni ezert elengedik oket. A befektetett energiat nezik es GB sokkal tobbet kell hasznalnia a hegy labaig. Ha ott elohuz a kalapbol valami zsenialisat akkor mondhatjuk hogy megerte, de valoszinutlen.Nairo Quintana jopar szakaszgyozelem "hozta vissza" a GC versenybe hogy a kovetkezon ujra kiessen onnan. GB gyenge volt es ugyan a Giro ma kezdodott es ha vissza is hozna idot akkor se eleget.
több mint 3 éve
Bennett 11 perccel lemaradva, 7 és fél perces előnnyel megy a szökevények között.
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok ha Ati ma szökni akarna engednék-e.Esélye sincs rá, amíg 15 percen belül van, mindig lesz egy csapat aki félti a helyét, és menni fognak. Ha az Ineos nem is tekinti veszélyesnek.
Mondjuk erősen teoretikus mert úgyse fog.
gabokocka
Úgy járna mint pár napja Caruso, amikor megpróbálta.
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok ha Ati ma szökni akarna engednék-e.Mondjuk erősen teoretikus mert úgyse fog.
több mint 3 éve
no
7 304
Lehet ha nem kap kb 4 percet az elejen akkor is visszahivtak volna RE-hez, de sztem nem. Nincs benne erzelem. De mivel Almeida kiesett a harcbol es ugyan egyenileg jol jott volna neki ha mutatja hogy en ott tudok lenni es raadasul csapatot keres es a szakasz vegen eleg szarul adta elo, de maganak koszonheti mert a mapei mar az egyetlen lehetoseguket vedte.Almeida nem azért lett segítő mert volt egy rossz napja. Azért lett az meg Evenenpoolba szerelmes mindenki és a Mapei vele akar 3 hetest nyerni.Nem lattam sajnos. A tobbforgatokonyves megoldas teljesen normalis es ugye a most kialakult helyzetrol beszelve nekem egyertelmuen a GT lenne a cel.1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.pár napja bent volt az Eurosporton a faterja, tök érdekeseket mondott. nem szakaszgyőzelem volt kimondottan a cél, hanem készültek kb 3 forgatókönyvvel és a pár nap után a "meglátjuk mi lesz vonalra mentek rá". elvileg ki volt nézve az a szakasz, ahol szökhet és rámehet egy győzelemre, ha az összetettben már elszállt, de így már nem fogja érdekelni.
2.) Egyszeruen nem szamit hogy 10.-19. vagy akarhanyadik a helyezese es az idohatrany sem. Termeszetesen a jo teljesitmeny hozza magaval ezeket is de nem szamit igazan annak akinek el akarjak adni magukat. A szurkoloknak fontos lehet hogy top10-20 ami ugysem a tenyleges sorrendet mutatja.
Egesz egyszeruen barki fejbol soroljon fel tegnaprol 5 szokevenyt, 3 nap mulva a gyoztes nem fog menni. De VA hiaba kapott "sok" idot es volt akarhanyadik nagyon-nagyon jol ment akire fel kellett figyelni mert olyan teljesitmenyt rakott le az eredmenytol fuggetlenul. Ott volt a legjobbakkal nagyon sokaig. Egy GT csapat, egy DS ezt nezi es ok hozza es el tudnak venni az idejebol ha naluk lenne a felkeszulestol a segitsegig, a palyabejarastol a taktikaig, es a varhato fejlodeseig.
Menjen vegig igy ha a GT az alma, ha korversenyeken a szakaszok az alma akkor is elviheti egy kiraly csapat Mapei/Lotto de nem arra van epitve az tisztan latszik.
no
mesélt arról is, hogy az FDJ szerződés aláírása előtt volt ajánlatuk a Jumbótól is, de ott leszögezték, hogy még 3 évig csak segítőként számítanának rá, körülményektől függetlenül. ezért választották inkább a FDJ-t, ahol azonnal komolyabb szerephez juthat.
shawnka
Az FDJ-vel szerintem tokeleteset huzott. Komoly csapat de sok lehetoseg es nem tul nagy konkurencia. Itt tud bizonyitani es azert meg nem ott tart hogy "ha jobb lett volna a kisegitogarda akkor nyerhettem volna". A Jumbo tul koran tul nagy falat lett volna. A Bahrain es EF-ben el tudtam volna kepzelni mas-mas okbol, de nagyon fiatal meg es jobb ha fokozatosan fejlodik es erosodik, mintha rogton eredmenykenyszer lenne.
Almeida a jo pelda, egy rosszabb nap es vege a versenyenek sima segito lett, es nagyon nehez helyzetbe kerult. Hova kerul a vilag ebben a sportban, egy tavalyi fantasztikus Giro utan most segitokent probalja eladni magat mint hiteles GT versenyzo. A robbanastol a szakadekig egy even belul ( meg menthet es ezert bizhat benne hogy RE-nek lesz meg egy gumilabu napja, mert egy rendes szakaszon ez +10perc lesz ) es ennel jobb a folyamatos fejlodes.
no
Neki arra a GTre kellene összpontosítani ahol Remco nem indul.
Toca
több mint 3 éve
Almeida nem azért lett segítő mert volt egy rossz napja. Azért lett az meg Evenenpoolba szerelmes mindenki és a Mapei vele akar 3 hetest nyerni.Nem lattam sajnos. A tobbforgatokonyves megoldas teljesen normalis es ugye a most kialakult helyzetrol beszelve nekem egyertelmuen a GT lenne a cel.1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.pár napja bent volt az Eurosporton a faterja, tök érdekeseket mondott. nem szakaszgyőzelem volt kimondottan a cél, hanem készültek kb 3 forgatókönyvvel és a pár nap után a "meglátjuk mi lesz vonalra mentek rá". elvileg ki volt nézve az a szakasz, ahol szökhet és rámehet egy győzelemre, ha az összetettben már elszállt, de így már nem fogja érdekelni.
2.) Egyszeruen nem szamit hogy 10.-19. vagy akarhanyadik a helyezese es az idohatrany sem. Termeszetesen a jo teljesitmeny hozza magaval ezeket is de nem szamit igazan annak akinek el akarjak adni magukat. A szurkoloknak fontos lehet hogy top10-20 ami ugysem a tenyleges sorrendet mutatja.
Egesz egyszeruen barki fejbol soroljon fel tegnaprol 5 szokevenyt, 3 nap mulva a gyoztes nem fog menni. De VA hiaba kapott "sok" idot es volt akarhanyadik nagyon-nagyon jol ment akire fel kellett figyelni mert olyan teljesitmenyt rakott le az eredmenytol fuggetlenul. Ott volt a legjobbakkal nagyon sokaig. Egy GT csapat, egy DS ezt nezi es ok hozza es el tudnak venni az idejebol ha naluk lenne a felkeszulestol a segitsegig, a palyabejarastol a taktikaig, es a varhato fejlodeseig.
Menjen vegig igy ha a GT az alma, ha korversenyeken a szakaszok az alma akkor is elviheti egy kiraly csapat Mapei/Lotto de nem arra van epitve az tisztan latszik.
no
mesélt arról is, hogy az FDJ szerződés aláírása előtt volt ajánlatuk a Jumbótól is, de ott leszögezték, hogy még 3 évig csak segítőként számítanának rá, körülményektől függetlenül. ezért választották inkább a FDJ-t, ahol azonnal komolyabb szerephez juthat.
shawnka
Az FDJ-vel szerintem tokeleteset huzott. Komoly csapat de sok lehetoseg es nem tul nagy konkurencia. Itt tud bizonyitani es azert meg nem ott tart hogy "ha jobb lett volna a kisegitogarda akkor nyerhettem volna". A Jumbo tul koran tul nagy falat lett volna. A Bahrain es EF-ben el tudtam volna kepzelni mas-mas okbol, de nagyon fiatal meg es jobb ha fokozatosan fejlodik es erosodik, mintha rogton eredmenykenyszer lenne.
Almeida a jo pelda, egy rosszabb nap es vege a versenyenek sima segito lett, es nagyon nehez helyzetbe kerult. Hova kerul a vilag ebben a sportban, egy tavalyi fantasztikus Giro utan most segitokent probalja eladni magat mint hiteles GT versenyzo. A robbanastol a szakadekig egy even belul ( meg menthet es ezert bizhat benne hogy RE-nek lesz meg egy gumilabu napja, mert egy rendes szakaszon ez +10perc lesz ) es ennel jobb a folyamatos fejlodes.
no
Neki arra a GTre kellene összpontosítani ahol Remco nem indul.
több mint 3 éve
no
7 304
Nem lattam sajnos. A tobbforgatokonyves megoldas teljesen normalis es ugye a most kialakult helyzetrol beszelve nekem egyertelmuen a GT lenne a cel.1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.pár napja bent volt az Eurosporton a faterja, tök érdekeseket mondott. nem szakaszgyőzelem volt kimondottan a cél, hanem készültek kb 3 forgatókönyvvel és a pár nap után a "meglátjuk mi lesz vonalra mentek rá". elvileg ki volt nézve az a szakasz, ahol szökhet és rámehet egy győzelemre, ha az összetettben már elszállt, de így már nem fogja érdekelni.
no
shawnka
több mint 3 éve
1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.pár napja bent volt az Eurosporton a faterja, tök érdekeseket mondott. nem szakaszgyőzelem volt kimondottan a cél, hanem készültek kb 3 forgatókönyvvel és a "pár nap után a meglátjuk mi lesz" vonalra mentek rá. elvileg ki volt nézve az a szakasz, ahol szökhet és rámehet egy győzelemre, ha az összetettben már elszállt, de így már nem fogja érdekelni.
no
Szerkesztette: shawnka
több mint 3 éve
no
7 304
1.) Egy nyilatkozatra azert nem kellene a mai vilagban ekkora sullyal nezni. A kerekparsportban talan TD a legoszintebb akitol nem feltetlenul a sablont kapod.2.) Egyszeruen nem szamit hogy 10.-19. vagy akarhanyadik a helyezese es az idohatrany sem. Termeszetesen a jo teljesitmeny hozza magaval ezeket is de nem szamit igazan annak akinek el akarjak adni magukat. A szurkoloknak fontos lehet hogy top10-20 ami ugysem a tenyleges sorrendet mutatja.
több mint 3 éve
Majd kiderül hogy masszívan kívül lesz-e a tízen, ha igen a Zoncolan után is tud szökni ha akar, lesz rá lehetősége.Na ja. 😊Ez mind igaz, de attól Ati még szakaszért jött, nem top10 ért. 😊Ez egy ilyen sportág, folyamatosan változnak a viszonyok. 😊
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
De a Zoncolan után masszívan 10-en kívül lesz, szóval a top10-hez tulajdonképpen amúgyis szöknie kell, hátha szakaszgyőzelem is összejön. Mondhatni szökés nélkül top10-se igen jöhet össze.
Sobri Jóska
Egyébként annyira masszívan nem lesz szerintem tízen kívül. Jelenleg 12., úgy hogy előtte van Foss akinél papíron jobb hegyen, meg Martinez aki segítő, tehát neki aztán teljesen mindegy hogy hanyadik, plusz egy Bardet aki minden nagy körversenyen betlizik legalább kétszer. Mögöttük levők közül talán csak Dan Martin és Almeida akik egyértelműen jobbak nála hegyen.
Egyébként a 15. hely környékén már akkora hátrányok lesznek hogy simán lehet szökni. Taktikailag eddig semmi nem indokolta hogy Zoncoln előtt szökjön, vagy hogy a Zoncolan előtt feladja az összetettet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na ja. 😊Ez mind igaz, de attól Ati még szakaszért jött, nem top10 ért. 😊Ez egy ilyen sportág, folyamatosan változnak a viszonyok. 😊
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
De a Zoncolan után masszívan 10-en kívül lesz, szóval a top10-hez tulajdonképpen amúgyis szöknie kell, hátha szakaszgyőzelem is összejön. Mondhatni szökés nélkül top10-se igen jöhet össze.