Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Lesznek itt olyan szakaszok ahol Bernal perc felett fog adni sztem...
gabokocka
Én pont úgy emlékszem, hogy Bernalt pont a hosszú hegyeken stabil magas irammal lehet megusztatni, ilyen 2-3 kilométeres meredeken úgy tud megindulni, mint nagyon kevesen. Ellene az ilyen fénykorában levő Ullrich fele nagy áttétel 20 km-en keresztül menet a nyerő.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Azért az idióta belgák tényleg azt hitték, hogy a kis gyerek majd tudja tartani Bernalt!?!?🤣🤣🤣
nagir
Nem is kell tartania, eleg ha a TT-n ráver két percet.
eaglesmcnabb
Azert jonnek meg igazi hegyek is.
no
Persze és az is benne van hogy 2-3 percet is fog kapni, és én is Bernal győzelemre fogadnék ha kéne, de attol meg szerintem nem teljesen eselytelen a belga es nem volt akkora idiotasag elhinni, hogy kitart a belgának az a pár másodperce. Pláne ha a szökevények elvitték volna a jóváírásokat. Így is csak tizet kapott +10 mp jóvaírás.
Én is elhittem hogy akár még ma is megtarthatja Valter, attól még nem tartom magam idiótának. Sajna a vége megintcsak kurvaszarul jött ki Attilának, az ilyen rövid kaptatókon egyelőre sajna meg van lőve akkor is ha erős, ha ekkora mezony marad és hatul helyezkedik.
eaglesmcnabb
Remconak a sérülése után nem hiszem, hogy lehet eselye. Majd lehet jövőre ha rendesen tud keszulni és versenyben is lesz.
Atinak meg nem a helyezkedésen múlt, ennyi volt benne. Nem hatra sodródott csak nem bírta a tempót amit toltak, FDJseknek nagy pacsi nélkülük szerintem jóval hátrébb lenne most.
De hihetetlen szíve van és nagy pacsi, hogy saját tempon bejött minthogy felesleges wattokat égessen, hosszú még a verseny.
Toca
Persze, de a 10-15 km-es hegyeket ahol lassabb és egyenletesebb tempo, azokat Ati jobban bírja. És könnyebb is neki reagálni bármi van elől, mint így hogy vannak kb 40-50-en és tetejében még hátul is helyezkedik (sajnos nem mindig csak akkor van a mezőny végen ha gyenge napja van).
Latszott hogy a mai az nem az ő napja volt, de ezeket a gyors megindulásokat akkor se tudta volna átvenni ha elől lett volna, a tophoz képest egyelőre még nincs meg a robbanékonysága és a sebessége sem a hegyeken.
eaglesmcnabb
Ezt a Bernal megindulast szerintem kb 2 ember képes átvenni 3 hetes menők között.
Egyikük sincs itt.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azért az idióta belgák tényleg azt hitték, hogy a kis gyerek majd tudja tartani Bernalt!?!?🤣🤣🤣
nagir
eaglesmcnabb
no
Persze és az is benne van hogy 2-3 percet is fog kapni, és én is Bernal győzelemre fogadnék ha kéne, de attol meg szerintem nem teljesen eselytelen a belga es nem volt akkora idiotasag elhinni, hogy kitart a belgának az a pár másodperce. Pláne ha a szökevények elvitték volna a jóváírásokat. Így is csak tizet kapott +10 mp jóvaírás.
Én is elhittem hogy akár még ma is megtarthatja Valter, attól még nem tartom magam idiótának. Sajna a vége megintcsak kurvaszarul jött ki Attilának, az ilyen rövid kaptatókon egyelőre sajna meg van lőve akkor is ha erős, ha ekkora mezony marad és hatul helyezkedik.
eaglesmcnabb
Remconak a sérülése után nem hiszem, hogy lehet eselye. Majd lehet jövőre ha rendesen tud keszulni és versenyben is lesz.
Atinak meg nem a helyezkedésen múlt, ennyi volt benne. Nem hatra sodródott csak nem bírta a tempót amit toltak, FDJseknek nagy pacsi nélkülük szerintem jóval hátrébb lenne most.
De hihetetlen szíve van és nagy pacsi, hogy saját tempon bejött minthogy felesleges wattokat égessen, hosszú még a verseny.
Toca
Persze, de a 10-15 km-es hegyeket ahol lassabb és egyenletesebb tempo, azokat Ati jobban bírja. És könnyebb is neki reagálni bármi van elől, mint így hogy vannak kb 40-50-en és tetejében még hátul is helyezkedik (sajnos nem mindig csak akkor van a mezőny végen ha gyenge napja van).
Latszott hogy a mai az nem az ő napja volt, de ezeket a gyors megindulásokat akkor se tudta volna átvenni ha elől lett volna, a tophoz képest egyelőre még nincs meg a robbanékonysága és a sebessége sem a hegyeken.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
nagir
eaglesmcnabb
no
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nagir
eaglesmcnabb
no

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
És a csapat is nagyon jó volt, végig ott voltak vele, ebből kihozták a maximumot.
Bernalra meg nincsenek szavak.
gabokocka
Ennyi.
Megkockáztatom h Ati 2 percet kapott volna a mai hegyen, ha nem kap segítséget a csapattól.
Merci beaucoup FDJ!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Lesznek itt olyan szakaszok ahol Bernal perc felett fog adni sztem...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
nagir
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
És a csapat is nagyon jó volt, végig ott voltak vele, ebből kihozták a maximumot.
Bernalra meg nincsenek szavak.

több mint 3 éve
nagir

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Top5: 43" hátrány!!!👑

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ez így is qrvajó volt, ilyen szakaszon 48 mp Bernaltól

több mint 3 éve

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Szép volt Ati!!!💪

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Ezt meg csak Sobrinak hagynám itt, mi is a cél.

youtu.be/c0P0F9uVC1A?t=1040
Nomac
Most.
De a Giro előtt a szakaszgyőzelem volt.

több mint 3 éve
Ezért is volt nagy szó, amit tavaly Pogacar csinált, egy erős Roglicot, egy bivalyerős Jumbo-t vert meg egyedül. Nem mondhatni hogy az UAE jó csapatott tett mögé. A srác mindenhol ott volt, és nem hibázott, a végén erőből megverte Roglicot. Ilyet ritkán látni. Szerintem itt a Jumbo hibázott, mert nem voltak elég agresszívak, de ez már egy másik kérdés.

Ha tegnap ellenfelet látott volna az INEOS Atiban, az elején meghúzzák és kap 20 percet, szerencsére nem tették.

Szerintem is tökéletes helyen van az FDJ-ben, Somoskovig jól leírta.
Azért egy Pino, Gaudu, Attila, Küng jó alap egy TDF-re.
Nomac
20 perc költői túlzásnak is erős 😊 Illetve Atitól függetlenül, azért bőven nagy kockázat és energia égetés lett volna INEOS-tól ennyi energia beletolni.

Sőt ha ma megnyomja az INEOS, akkor is remélem, hogy 2-3 percen belül tud maradni Ati 😊
GiantsMLBhunter
20 perc vagy 3 perc az mindegy, aki azon kivul van arra nem kell figyelni. Egy mp-ig nem erdekes nekik Valter, de egy Alaphillipe sem volt a TDF-on hiaba hozta naprol napra a sargaban a kisse meglepo eredmenyeket. Evenepoel aki kilog most a hegyimakik kozul es erte barmennyi segito energiajat beleolnenek.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Mohorič mekkorát forgott, aztakurvaeget.
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ezért is volt nagy szó, amit tavaly Pogacar csinált, egy erős Roglicot, egy bivalyerős Jumbo-t vert meg egyedül. Nem mondhatni hogy az UAE jó csapatott tett mögé. A srác mindenhol ott volt, és nem hibázott, a végén erőből megverte Roglicot. Ilyet ritkán látni. Szerintem itt a Jumbo hibázott, mert nem voltak elég agresszívak, de ez már egy másik kérdés.

Ha tegnap ellenfelet látott volna az INEOS Atiban, az elején meghúzzák és kap 20 percet, szerencsére nem tették.

Nomac
20 perc költői túlzásnak is erős 😊 Illetve Atitól függetlenül, azért bőven nagy kockázat és energia égetés lett volna INEOS-tól ennyi energia beletolni.

Sőt ha ma megnyomja az INEOS, akkor is remélem, hogy 2-3 percen belül tud maradni Ati 😊
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 110 — balazs.t85@gmail.com

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Plusz egy ilyen csapatban, mint a FDJ van lehetőség arra, hogy sokkal jobban megtanuljon versenyezni is. Ha tudja tartani ezt a szintet, akkor eljuthat oda, hogy a nagy egyhetes versenyeken (mint egy Párizs-Nizza, Svájci kör, Katalán kör, stb, ahol nem csak egy hegyi befutó van, mint a magyar körön) lehet kapitány, tanulhatja, hogy kell mezőnyben helyezkedni, csapatot irányítani, több nehéz napon az elejében maradni a menokkel, segítőket használni, ilyesmi. Ritkán lesz úgy 3 hetes menő valakiből, hogy ezekben nem baromi erős, csak jól megy a hegyeken. Persze mindig vannak ilyen hegyimakik, mint Bernal, de azért ő se itt kezdte, hanem asszem Caja Rural, neki az volt a lépcsőfok.

Szerintem Pinot már sose lesz a régi, ez a krónikus hátfájás nem túl biztató, úgyhogy Gaudu és Attila lehet a következő két grand tour versenyző a csapatban, szépen elosztják egymás között a haromheteseket. És azért ha komoly top 10 potenciál lesz bennük, akkor egy fdj is oda tud tenni ennél erősebb csapatot, csak gondolom most Pinot kiesése után pont úgy voltak vele, hogy a Giro mindegy, menjenek a fiatalok, aztán lesz, ami lesz.

több mint 3 éve
Abbol indulok ki hogy Valter 3 hetes versenyzo. Neki nem a szakaszgyozelem kell a celnak lenni hanem a legmagasabb helyezes. Es o egy nem haromhetes csapatban van ami kulon segiti.
Egy Tom D Vuelta-t kellene viritani es rendben lenne teljesen. Egy szakaszgyozelemmel szinte egyaltalan nem kiveve ha a queenszakaszt nyeri meg. Egy nagy idolemaradassal akar legyen az akarhanyadik helyezes hosszutavon nem segiti ( bar nem is rontja, de a pozitivra koncentraljunk es hogy mit nyerhet ebbol).
A fiatalsaga nem jelent senkinek semmit, nincs letramaszas ha leigazolja egy 3 hetes csapat szoval addig kell robbantani, mert utana csak a szerencsebe bizhat. A Jumbo vonatban 3. emberkent beragadna mint segito vagy egy Bora fele Sagannal tobb vasat tartva a tuzben kuzdhetne 3hetes kapitanykent idonkent 2-3 segitovel fele.
Szoval robbantani kell 3 heten keresztul.

A tavalyi Giro-t megnezve Hindley sehol, Tao visszaul a vonatba es Almeida lesz a legerdekesebb mert hasonlo korulmenyekbol es 20x elerve a Giron ( remeljuk ez igaz hogy jelenleg ) kitol milyen ajanlatot fog kapni jovore.
no
Az FDJ egy félamatőr csapat az Ineos, Jumbo, UAE féle bandákhoz képest. A Movistar jó fiatal nevelő hely, de ott túl erős a spanyol dél-amerikai vonal. Quickstep érdekes lenne, profik, de igazán sosem volt 3 hetes menőjük.

Trek Nibali után vagy egy Bora Sagan után feküdne neki, jó eséllyel jövőre egyikük sem lesz a jelenlegi csapatánál már. A francia csapatok mindig is jóval gyengébbek és rosszabbul szervezettek voltak mint a holland, német, belga, angol vonal mondjuk.
FLZOLI
Az FDJ egy profi csapat es van annyi penzuk mint a tobbieknek. Viszont eleg nemzeti beutese van a francia csapatoknak ami nem fog sikerre vezetni hacsak be nem ut a szerencse. ( nem fog ). Cserebe mindenki sok fiatalt alkalmaz nem csak a Movistar es pont ezert van jo helyen. Egy Ineos, Jumbo csapataban a 3 hetesek kozelebe sem ferne es nem tudna lehetoseget sem kapni bizonyitasra. Igen az FDJ 3hetes csapatkent felamatornek tunik es azert is tud itt lenni, de utana ha jon a josag akkor nem is tudjak segiteni. A kozbenso csapatok kozul meg segitene valakinek es itt lenne de kisergetne a szenvedo Nibalit, Buchmannt..stb-t.
Es a fiatalokat is bedaraljak segitonek rosszabb esetben kikerulnek es aki virit annak meg jon a kanaan. Nibali es a kioregedok helyett nagy tolongas van ezert kell viritani, Sagan itt mint egy pelda hogy nem mindenkinek a sarga/rszin/piros a legfontosabb. A Mapei rengeteg jo bringast termelt ki akik nem egynapos versenyzok de igazan segiteni nem tudtak oket es pl most en az Ineos helyett fel is vetetnem a trikot Evenpoel-el ha egyaltalan ott lesz hiaba iden jobban fel vannak keszulve ra.
Amugy Almeida-t ezert irtam, mert o egy nem 3 hetes csapatbol viritott es elfog menni mert nem adnak neki szerzodest itt mert nekik nem eri meg. Es kivancsi leszek mit fog kapni.
több mint 3 éve
Szerintem nem azzal van baj hogy amatőr a fdj, hanem azzal hogy kifejezetten gyenge a sora. Lehet akármilyen taktikád ha nincs hozzá embered. Egyikük újonc, öten (beleértve Attit is) pedig most szerepelnek másodjára GT-on. Marad Reichenbach és Molard aki rendelkezik elegendő tapasztalattal, csak ők meg kurva szar formában vannak.

Emellé társul hogy elmondása szerint Ati még csak most tanulja a helyezkedést a mezőnyben.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A vicc, hogy egy top10 simán benne lehet ebben a Giroban akár. Ha minden összeáll akkor még Bernal és Remco mögött a Vlasov, Yates, Martin, Ciccone, Carthy vonallal harcolhat a top5-ért 🙂

Ezt de durva leírni.... ha egy jó időfutam szintre tud majd fejlődni később....

több mint 3 éve
Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.
Mikey
Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
clbass
Mondjuk úgy, hogy legalább egy icipicit megpróbál végigmenni.
Mikey
Tök felesleges lett volna, nem a trikóért jött. Csak a bukást kockáztatja ha még tovább nyomja

több mint 3 éve
Abbol indulok ki hogy Valter 3 hetes versenyzo. Neki nem a szakaszgyozelem kell a celnak lenni hanem a legmagasabb helyezes. Es o egy nem haromhetes csapatban van ami kulon segiti.
Egy Tom D Vuelta-t kellene viritani es rendben lenne teljesen. Egy szakaszgyozelemmel szinte egyaltalan nem kiveve ha a queenszakaszt nyeri meg. Egy nagy idolemaradassal akar legyen az akarhanyadik helyezes hosszutavon nem segiti ( bar nem is rontja, de a pozitivra koncentraljunk es hogy mit nyerhet ebbol).
A fiatalsaga nem jelent senkinek semmit, nincs letramaszas ha leigazolja egy 3 hetes csapat szoval addig kell robbantani, mert utana csak a szerencsebe bizhat. A Jumbo vonatban 3. emberkent beragadna mint segito vagy egy Bora fele Sagannal tobb vasat tartva a tuzben kuzdhetne 3hetes kapitanykent idonkent 2-3 segitovel fele.
Szoval robbantani kell 3 heten keresztul.

A tavalyi Giro-t megnezve Hindley sehol, Tao visszaul a vonatba es Almeida lesz a legerdekesebb mert hasonlo korulmenyekbol es 20x elerve a Giron ( remeljuk ez igaz hogy jelenleg ) kitol milyen ajanlatot fog kapni jovore.
no
Az FDJ egy félamatőr csapat az Ineos, Jumbo, UAE féle bandákhoz képest. A Movistar jó fiatal nevelő hely, de ott túl erős a spanyol dél-amerikai vonal. Quickstep érdekes lenne, profik, de igazán sosem volt 3 hetes menőjük.

Trek Nibali után vagy egy Bora Sagan után feküdne neki, jó eséllyel jövőre egyikük sem lesz a jelenlegi csapatánál már. A francia csapatok mindig is jóval gyengébbek és rosszabbul szervezettek voltak mint a holland, német, belga, angol vonal mondjuk.