Bowldog Hálaadást!

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Pont Sobritól nem vártam egy ilyet 😀 Akkor médiafigyelem jár a rózsaszínnel, ezzel meg tudja alapozni a karrierjét.

Szakaszgyőzelemre még bőven lesz esélye, szerintem sokkal többet ér az a tudás, amit most fel tud szedni, mi is kell ahhoz hogy GC menő legyen, tesztelheti magát, hogy bírja a 3. hetet.
Amíg nem történik valami, szerintem küzdeni fog a TOP10-ért.
Nomac
Én is csak azt tudom, amit olvasok, hallok. 😊
Ati szakaszért jött, ennyi a biztos.
Rózsában ez kizárt.
Nekem megfelel, ha egy szakaszt se nyer, de marad rajta a rózsa, de úgy vélem holnap lekerül róla.

több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Na szépen megválaszolta mi a lényeg...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én amúgy bizakodó vagyok, az eddigi szakaszok nem neki kedveztek, se az eső se a rövid hegyek nem neki fekszenek. A hosszabb hegyek jobbak neki, ahol nem kell nagyon rövid idő alatt nagyon nagy erőt kifejteni.
És papíron a 3. héten jobb lesz mint most az elsőn.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szerintem jobb elengedni a trikót, és akkor az utolsó héten el tud menni egy szökéssel és lehet egy szakaszgyőzelem.
Végülis ez volt a célja a verseny előtt.
Sobri Jóska
Ez komolyabb!
Sportember ilyet nem enged el 😉
Biztos van W mérő és limit, de én úgy gondolom, hogy az előre tervezett min 120-130%-át belerakja, ha a szükség úgy hozza.
clbass
Ez nem sportemberség kérdése.
Beindul az Ineos-vonat, majd egy komolyabb hegyen Bernal ad bárkinek perceket.
Nincs reális esély összetettet nyerni, de ha sokáig rajta a rózsatrikó, akkor szökni se engedhetik. Ahhoz kell több perc hátrány.
Márpedig Ati szakaszgyőzelemért jött, nem trikóért.
Sobri Jóska
Szerintem minden egyes nap rózsaszínben, felér egy szakaszgyőzelemmel. Figyelem a médiában, sőt a versenytársak részéről is, bőven kárpótolja a szakaszgyőzelem hiányát.
gyurczi
Persze, de az holnap sajna lekerül róla mindenképp.
Viszont ha 5-6 perc hátránnyal, akkor hétfőtől már tudna szökni.
Ha csak 1-2-vel, akkor nem.
Sobri Jóska
Szökni talán a harmadik hét jobb lenne.

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 111 — balazs.t85@gmail.com
Pont Sobritól nem vártam egy ilyet 😀 Akkor médiafigyelem jár a rózsaszínnel, ezzel meg tudja alapozni a karrierjét.

Szakaszgyőzelemre még bőven lesz esélye, szerintem sokkal többet ér az a tudás, amit most fel tud szedni, mi is kell ahhoz hogy GC menő legyen, tesztelheti magát, hogy bírja a 3. hetet.
Amíg nem történik valami, szerintem küzdeni fog a TOP10-ért.

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
Szerintem jobb elengedni a trikót, és akkor az utolsó héten el tud menni egy szökéssel és lehet egy szakaszgyőzelem.
Sobri Jóska
Ez komolyabb!
Biztos van W mérő és limit, de én úgy gondolom, hogy az előre tervezett min 120-130%-át belerakja, ha a szükség úgy hozza.
clbass
Nincs reális esély összetettet nyerni, de ha sokáig rajta a rózsatrikó, akkor szökni se engedhetik. Ahhoz kell több perc hátrány.
Sobri Jóska
Szerintem minden egyes nap rózsaszínben, felér egy szakaszgyőzelemmel. Figyelem a médiában, sőt a versenytársak részéről is, bőven kárpótolja a szakaszgyőzelem hiányát.
gyurczi
Persze, de az holnap sajna lekerül róla mindenképp.
Viszont ha 5-6 perc hátránnyal, akkor hétfőtől már tudna szökni.
Ha csak 1-2-vel, akkor nem.

több mint 3 éve
Sobri Jóska
Ez komolyabb!
clbass
Sobri Jóska

több mint 3 éve
Sobri Jóska
Ez komolyabb!
clbass

több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Sobri Jóska
Ez komolyabb!
több mint 3 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ez mai nem lesz egy egyszerű szakasz...
Ha nem lesz egy 6+min szökés akkor nem lesz elég...
Az első 70km után erősen látszik, hogy Ati, FDJ egyszerre tanul.
Soha nem érdekelt a mezőnyben lévő pozíció különösebben, de mintha egy kicsit most újratanulnám a sportot.
A két fiatal magyar pisilős story-ja szinte már szürreális 😀
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Az ilyeneket kéne elkerülni, ebből könnyen lehet 20+ perc.

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.eurosport.hu/kerekpar/giro-d-italia/2021/a-rozsaszin-triko-ota-hozza-sem-lehet-ferni-akkora-kiraly-lett-ati_sto8320077/story.shtml?fbclid=IwAR3gHhMe0KWzliqBXNyd2FNeVV09xfx5ON1g7NDOC5uCLvf21Bgmmw1k7p8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
A sikere után átnéztem egy-két külföldi hírportált, és podcastet. Nem csak mi hypoljuk fel Attilát, elég sok kisebb oldal is foglalkozott vele már a Giro előtt. Lanterne Rouge Cycling Podcast-ban az egyik srác be is választotta a Fantasy teamjébe. Voltak persze olyanok akiknek fogalmuk sem volt róla kicsoda, pl: Chris Horner

Szerintem ma elég jó esély van rá hogy megtartsa a trikót, ha nem történik semmi vele. Vasárnapi szakasz elég nehéz lesz, ilyenkor a GC menők nem szoktak nagy tűzijátékot rendezni, sokkal inkább a fárasztás fog menni, egy nagy tempóval. FDJ-nek is érdeke hogy a szökés hazaérjen.

Még semmit nem láttunk abból, ki hogy fogja bírni a nehéz hegyi szakaszokat, de ugye ez pont Ati erőssége. Ha nagyobb hiba nélkül le fogja tudni hozni a következő két hetet, akkor egy TOP10 simán kinézhet neki.
Nomac
Ne rohanjunk előre azért az első héten vagyunk.
Lehet hamarabb érdemes elengedni a rozsaszint és akkor saját tempózni.
Persze benne van, hogy végig bírja, de a top10-hez szerintem az kell, hogy egyenletesen beossza az erejét.
Toca
Plusz azért más egy ilyen hegyi szakaszon menni az elejével, mint 2000 méter feletti hegyeken háromszor egy napon belül, vagy a Zoncolan 27%-os meredekségű részén. Remélem, ma még megmarad a trikó, szerencsére a szakasz közepén van a hegy, oda talán még nem is csak saját erőből kell mennie, hanem fel tudja vinni a csapat, onnan meg már csak a végén a rövid, de meredek emelkedőt kellene kihúzni, nem hiszem, hogy a nagymenők ma akarnának bármit döntésre vinni és egy ilyen szakaszon dolgoztatni a csapataikat. A holnapi napon meg nagyon lehet szurkolni, szerintem az már a csoda kategória lenne. Azért a vége a 1,5 km murvával, 8% felett, benne egy 14%-os résszel már nem gyerekjáték, és ha nem érnek haza szökevények, akkor pár másodperc hátrány a szakaszért járó jóváírással Bernalnak vagy Evenepoelnek már elég lehet a trikóhoz.

több mint 3 éve
A sikere után átnéztem egy-két külföldi hírportált, és podcastet. Nem csak mi hypoljuk fel Attilát, elég sok kisebb oldal is foglalkozott vele már a Giro előtt. Lanterne Rouge Cycling Podcast-ban az egyik srác be is választotta a Fantasy teamjébe. Voltak persze olyanok akiknek fogalmuk sem volt róla kicsoda, pl: Chris Horner

Szerintem ma elég jó esély van rá hogy megtartsa a trikót, ha nem történik semmi vele. Vasárnapi szakasz elég nehéz lesz, ilyenkor a GC menők nem szoktak nagy tűzijátékot rendezni, sokkal inkább a fárasztás fog menni, egy nagy tempóval. FDJ-nek is érdeke hogy a szökés hazaérjen.

Még semmit nem láttunk abból, ki hogy fogja bírni a nehéz hegyi szakaszokat, de ugye ez pont Ati erőssége. Ha nagyobb hiba nélkül le fogja tudni hozni a következő két hetet, akkor egy TOP10 simán kinézhet neki.
Nomac
Persze benne van, hogy végig bírja, de a top10-hez szerintem az kell, hogy egyenletesen beossza az erejét.
Toca
Én is erről beszélek, ha az első hét után jól fog állni, akkor meg kell célozni a TP10-et. Két dolog van amit még nem tudok. Mennyi rossz napja lesz, de szerintem 1-2 bele fog férni a TP10-be. A másik pedig a figyelem, ott tud marandi az elejében az oldalszélnél, nem szakad le ideje korán. Második fontosabb, mert ez dönti el hogy van e esélye rá.
Tavaly 10. hely 11:05 volt, a 13. hely már 35 percre.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan

Nomac
több mint 3 éve

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
Ati tegnapi nyilatkozata a szakasz után

iktriad
libabőr

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ati tegnapi nyilatkozata a szakasz után
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
- Vinokourov nyert ...olimpiát
empty taxi
Nekem ez az all-time kedvenc sporteseményem, amit élőben láttam.
Ennél meglepőbb és mégis (teljes pályafutást tekintve) megérdemeltebb győzelmet nehéz megélni, ráadásul Londonban, Cavendish ellen, akinek ott volt Wiggins, Froome, Millar.
De a mezőnyben volt Boonen, Boasson Hagen, Sagan, mint sprinter, de ott volt Uran, Valverde, Nibali, mindenki.

Zseniális verseny volt.
Utolsó 20 perc epic.
Összevissza próbálkoznak szökni, aztán Urannak sikerül, de csak Vino tud vele menni, pár perc alatt csinálnak egy kis előnyt, de az hamar pár másodpercesre olvad, ami vagy 10 percig megmarad, aztán a legvégén (kb. 200 méterre a céltól) Vino tőle teljesen meglepően amikor Uran egy pillanatra nem figyel egy hosszú sprinttel lesprinteli a kolumbiait (szerintem Vino korábban sose nyert semmit sprinttel, de ha mégis, hát nem ez volt az erőssége) és meglepő és hihetetlen módon a mezőny nem csapja seggbe őket. A mai napig nem tudom ez hogy volt lehetséges, Teljesen esélytelen volt nyerni, de mégis sikerült.
Zseniális.

Sobri Jóska
Persze, mert világversenyen basznak összeállni, és gyengébbek is a sorok mint WT-n 😀

Nálam egynaposon Cancellara 2010-es paris roubaix-ja a kedvenc amikor megvádolták hogy beépített motor van a bicajában. Pedig csak hosszú hajrát nyitott 50 kilivel a vége előtt. 😀 Hiába állt össze hátul a mezőny, esélyük sem volt 😀

Másik kedvencem Schlecktől a "The Ride" amikor 3 heggyel a vége előtt indított egyedül és végigvitte.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nos, a mai szakaszt ugyan nem láttam, de van mentségem. Kivittük gyermekeimet a TdH mai szakaszára, a hegyi részhajrához, Pannonhalmára! Nagyon élvezték... A motoros rendőrök visszaintegettel a kis fiamnak😁, az egyik kísérő motoros meg "Pacsi!!" felkiáltásokkal végi pacsizta a nézőket az emelkedő egyik oldalán🤪. Érdekes volt látni élőben, milyen dinamikával és sebességgel jöttek fel az emelkedőn a szökevények és harcoltak a hegyi pontokért, ember feletti...😲
nagir
Épp ezért a 2019-es Vuelta egyik legmagyobb sportélményem valaha. Négy szakaszra jutottunk ki. Első időfutam hatalmas volt. Aztán El Puigban a sprint is, cél mellett. L’Eliana induláskor tudtam szerezni autógrammokat, vannak akik nagyon rendesek. Egyik ilyen Meintjes, akivel Tour játékon játszottam, és mint egy kisgyerek odarohantam hozza 😀. Aztán valami hegyre is felmentem, felrajzoltam magyar zászlót az útra, erre a rohadt Eurosport akkor ment el pont reklámra 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Nos, a mai szakaszt ugyan nem láttam, de van mentségem. Kivittük gyermekeimet a TdH mai szakaszára, a hegyi részhajrához, Pannonhalmára! Nagyon élvezték... A motoros rendőrök visszaintegettel a kis fiamnak😁, az egyik kísérő motoros meg "Pacsi!!" felkiáltásokkal végi pacsizta a nézőket az emelkedő egyik oldalán🤪. Érdekes volt látni élőben, milyen dinamikával és sebességgel jöttek fel az emelkedőn a szökevények és harcoltak a hegyi pontokért, ember feletti...😲

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Még 1 nap rózsaszínbe 😛

Caleb Ewan még létezik? Ő se az új hullám tagja 😊
dande
Ő még csak 27 éves, Cadel Evans-szel kevered. 😊

Vagy Robbie McEwen-nel.
somoskovig
Igen valószínű utóbbival. 😊 Hiába én se ma kezdtem ezeket nézni 😊
dande
A kicsi hangyászsün meg majdnem kacsacsőrű emlős!

...csak hogy az ausztrál vonalnál maradjuk 😛
De jó volt Atit rózsaszínben látni! Holnap még egy kis szerencsével meg lehet őrizni.
"Mindenkinek kellemes kilómétert kívánok!" Legyen ez klasszikus 😉
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még 1 nap rózsaszínbe 😛

dande
Ő még csak 27 éves, Cadel Evans-szel kevered. 😊

Vagy Robbie McEwen-nel.
somoskovig
Igen valószínű utóbbival. 😊 Hiába én se ma kezdtem ezeket nézni 😊
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Még 1 nap rózsaszínbe 😛

dande