Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hornertől kap rendesen Ati és az FDJ is, de ez a valóság. Az hogy egy ilyen csapat három napig tartja a trikót, maga a csoda. Ezt meg csak Sobrinak hagynám itt, mi is a cél.
youtu.be/c0P0F9uVC1A?t=1040
több mint 3 éve
Mondjuk szerintem ha úgy josz egy versenyre hogy nyersz egy szakaszt és hazamesz akkor jó baromság végig menni, mert nem azért jöttél 😊Mondjuk úgy, hogy legalább egy icipicit megpróbál végigmenni.Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
clbass
Mikey
több mint 3 éve
no
7 304
Minek?Mondjuk úgy, hogy legalább egy icipicit megpróbál végigmenni.Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
clbass
Mikey
Raadasul meg lett mondva hogy nem fog vegigmenni. Ennel tovabb vartak, de egy pici fajdalom es felulirta.
több mint 3 éve
no
7 304
Cippollini kozel az osszest. Nincs ebben semmi kulonleges. A csapataik nem erdekeltek az osszetett sikerert es nem fog hianyozni az ember kulonben nem is visznek sprintert. Caleb-t ezert nem vittek a TDF-re es igazolt el.Az egyik kedvencem Petacchi volt. Jó néhány éve, pontosan mikor nem emlékszem, a Giron nyert pár futamot aztán az első hegynél feladta.Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
clbass
gyurczi
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Mondjuk úgy, hogy legalább egy icipicit megpróbál végigmenni.Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
clbass
több mint 3 éve
no
7 304
Abbol indulok ki hogy Valter 3 hetes versenyzo. Neki nem a szakaszgyozelem kell a celnak lenni hanem a legmagasabb helyezes. Es o egy nem haromhetes csapatban van ami kulon segiti. Egy Tom D Vuelta-t kellene viritani es rendben lenne teljesen. Egy szakaszgyozelemmel szinte egyaltalan nem kiveve ha a queenszakaszt nyeri meg. Egy nagy idolemaradassal akar legyen az akarhanyadik helyezes hosszutavon nem segiti ( bar nem is rontja, de a pozitivra koncentraljunk es hogy mit nyerhet ebbol).
A fiatalsaga nem jelent senkinek semmit, nincs letramaszas ha leigazolja egy 3 hetes csapat szoval addig kell robbantani, mert utana csak a szerencsebe bizhat. A Jumbo vonatban 3. emberkent beragadna mint segito vagy egy Bora fele Sagannal tobb vasat tartva a tuzben kuzdhetne 3hetes kapitanykent idonkent 2-3 segitovel fele.
Szoval robbantani kell 3 heten keresztul.
A tavalyi Giro-t megnezve Hindley sehol, Tao visszaul a vonatba es Almeida lesz a legerdekesebb mert hasonlo korulmenyekbol es 20x elerve a Giron ( remeljuk ez igaz hogy jelenleg ) kitol milyen ajanlatot fog kapni jovore.
több mint 3 éve
Az egyik kedvencem Petacchi volt. Jó néhány éve, pontosan mikor nem emlékszem, a Giron nyert pár futamot aztán az első hegynél feladta.Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
clbass
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Amúgy az ilyen Caleb Ewan-féle embereket elmondhatatlanul rühellem. Nyert két szakasz, eljött az első nehezebb szakasz, és fel is adta egyből. Ráadásul nyuszi módon, alagútban az autóba szállva, hogy a kamera se lássa.Azt azért tegyük hozzá, hogy vállaltan ezért jött, és idénre az volt a terve, hogy mindhárom háromhetesen nyer legalább egy szakaszt. Ezt hogy képzeled máshogy megvalósítani?
Mikey
több mint 3 éve
Persze, Taco kb. az elmult 3 év leglehetetlenebb szakaszgyőzelmét csinalta meg, de Attiról sokkal tobbet beszelnek.Bármelyik nap rózsában > szakasz győzelem...Pont Sobritól nem vártam egy ilyet 😀 Akkor médiafigyelem jár a rózsaszínnel, ezzel meg tudja alapozni a karrierjét.Én is csak azt tudom, amit olvasok, hallok. 😊
Szakaszgyőzelemre még bőven lesz esélye, szerintem sokkal többet ér az a tudás, amit most fel tud szedni, mi is kell ahhoz hogy GC menő legyen, tesztelheti magát, hogy bírja a 3. hetet.
Amíg nem történik valami, szerintem küzdeni fog a TOP10-ért.
Nomac
Ati szakaszért jött, ennyi a biztos.
Rózsában ez kizárt.
Nekem megfelel, ha egy szakaszt se nyer, de marad rajta a rózsa, de úgy vélem holnap lekerül róla.
Sobri Jóska
clbass
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A TdH tényleg profin meg van csinálva. Jó lenne esetleg a mindig meglévő Kékes hegyi befutó mellé még egy nehezebb szakaszt beletenni, esetleg egy utolsó szakasz a Budai Várhoz fel a végén.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Szerintem ha "csak" 2-3 éven belül nyer szakaszt, az is nagyon szép lesz.Igen, de ha bebetonozódik 1-2 perc összetett hátrányra, akkor nem fog tudni ellépni, ahhoz 5-10 perc hátrány kell, hogy elengedjék, de ezután a rózsában töltött pár nap után még ez se biztos.Szökni talán a harmadik hét jobb lenne.Persze, de az holnap sajna lekerül róla mindenképp.Szerintem minden egyes nap rózsaszínben, felér egy szakaszgyőzelemmel. Figyelem a médiában, sőt a versenytársak részéről is, bőven kárpótolja a szakaszgyőzelem hiányát.Ez nem sportemberség kérdése.Szerintem jobb elengedni a trikót, és akkor az utolsó héten el tud menni egy szökéssel és lehet egy szakaszgyőzelem.Ez komolyabb!
Végülis ez volt a célja a verseny előtt.
Sobri Jóska
Sportember ilyet nem enged el 😉
Biztos van W mérő és limit, de én úgy gondolom, hogy az előre tervezett min 120-130%-át belerakja, ha a szükség úgy hozza.
clbass
Beindul az Ineos-vonat, majd egy komolyabb hegyen Bernal ad bárkinek perceket.
Nincs reális esély összetettet nyerni, de ha sokáig rajta a rózsatrikó, akkor szökni se engedhetik. Ahhoz kell több perc hátrány.
Márpedig Ati szakaszgyőzelemért jött, nem trikóért.
Sobri Jóska
gyurczi
Viszont ha 5-6 perc hátránnyal, akkor hétfőtől már tudna szökni.
Ha csak 1-2-vel, akkor nem.
Sobri Jóska
gyurczi
Majd meglátjuk, hátha.
Szép volna, ha rózsa után szakaszgyőzelem is lenne.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
FDJ jól managelte! Az utolsó hegyig úgy viselkedtek ahogy kellett...Még egy nap rózsaszín 😊
több mint 3 éve
jaa, igaz, az hajszálon múltÉn a bukásra utaltam, közvetlen mellette volt, de egyetértek...Bakker ez közel voltKicsit előre állt a Quickstep és az Ineos, rögtön csak egy ember maradt Ati mellett. Oké, vissza kellett hozni a szakasz elején, de ez az erőkülönbség holnap kulcs lesz
gyurczi
dancogo
gyurczi
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Holnap reálisan elveszti. NIncs ezzel baj.Bakker ez közel voltKicsit előre állt a Quickstep és az Ineos, rögtön csak egy ember maradt Ati mellett. Oké, vissza kellett hozni a szakasz elején, de ez az erőkülönbség holnap kulcs lesz
gyurczi
dancogo
Kell majd egy kis hátrányt gyűjteni aztán a 3. héten rá lehet menni egy szakaszra.
több mint 3 éve
Én a bukásra utaltam, közvetlen mellette volt, de egyetértek...Bakker ez közel voltKicsit előre állt a Quickstep és az Ineos, rögtön csak egy ember maradt Ati mellett. Oké, vissza kellett hozni a szakasz elején, de ez az erőkülönbség holnap kulcs lesz
gyurczi
dancogo
több mint 3 éve
Bakker ez közel voltKicsit előre állt a Quickstep és az Ineos, rögtön csak egy ember maradt Ati mellett. Oké, vissza kellett hozni a szakasz elején, de ez az erőkülönbség holnap kulcs lesz
gyurczi
több mint 3 éve
Bravó Ati!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jeeeeeeeeeeeee!
több mint 3 éve
Faszaaaaa!!!
több mint 3 éve
Jól van +1
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Bakker ez közel volt
több mint 3 éve
Átkapcsoltam egy pillanatra a TDH-ra, mert ott a környéken nőttem fel,ahol most tartanak, de megbántam... ifj. Krézy 3 percen keresztül szopott fel,hogy ez a verseny nem is lenne, ha az állam bácsi nem segít!Megnyugodhat, ő holnap még bemehet melózni... 😕
Szerkesztette: Stoki
több mint 3 éve
Bármelyik nap rózsában > szakasz győzelem...Pont Sobritól nem vártam egy ilyet 😀 Akkor médiafigyelem jár a rózsaszínnel, ezzel meg tudja alapozni a karrierjét.Én is csak azt tudom, amit olvasok, hallok. 😊
Szakaszgyőzelemre még bőven lesz esélye, szerintem sokkal többet ér az a tudás, amit most fel tud szedni, mi is kell ahhoz hogy GC menő legyen, tesztelheti magát, hogy bírja a 3. hetet.
Amíg nem történik valami, szerintem küzdeni fog a TOP10-ért.
Nomac
Ati szakaszért jött, ennyi a biztos.
Rózsában ez kizárt.
Nekem megfelel, ha egy szakaszt se nyer, de marad rajta a rózsa, de úgy vélem holnap lekerül róla.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Igen, de ha bebetonozódik 1-2 perc összetett hátrányra, akkor nem fog tudni ellépni, ahhoz 5-10 perc hátrány kell, hogy elengedjék, de ezután a rózsában töltött pár nap után még ez se biztos.Szökni talán a harmadik hét jobb lenne.Persze, de az holnap sajna lekerül róla mindenképp.Szerintem minden egyes nap rózsaszínben, felér egy szakaszgyőzelemmel. Figyelem a médiában, sőt a versenytársak részéről is, bőven kárpótolja a szakaszgyőzelem hiányát.Ez nem sportemberség kérdése.Szerintem jobb elengedni a trikót, és akkor az utolsó héten el tud menni egy szökéssel és lehet egy szakaszgyőzelem.Ez komolyabb!
Végülis ez volt a célja a verseny előtt.
Sobri Jóska
Sportember ilyet nem enged el 😉
Biztos van W mérő és limit, de én úgy gondolom, hogy az előre tervezett min 120-130%-át belerakja, ha a szükség úgy hozza.
clbass
Beindul az Ineos-vonat, majd egy komolyabb hegyen Bernal ad bárkinek perceket.
Nincs reális esély összetettet nyerni, de ha sokáig rajta a rózsatrikó, akkor szökni se engedhetik. Ahhoz kell több perc hátrány.
Márpedig Ati szakaszgyőzelemért jött, nem trikóért.
Sobri Jóska
gyurczi
Viszont ha 5-6 perc hátránnyal, akkor hétfőtől már tudna szökni.
Ha csak 1-2-vel, akkor nem.
Sobri Jóska
gyurczi
Majd meglátjuk, hátha.
Szép volna, ha rózsa után szakaszgyőzelem is lenne.