Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 5 éve
Valverde nem 3.hetes menő, de jobb mint Alaphilippe, hisz többször volt top 5 és nyert egy Vueltát azértÉn se a fejlődés ellen vagyok, ez ezzel jár, de nekem baromi unalmas, amikor a Sky vagy Jumbo vonat darál és még akkor is 4-5 emberrel vannak elől amikor a többiek már csak 1-1 emberrel szenvednek. Robotok már inkább mint hibazo és elfarado emberek.A fejlodes nem hatrany. Regen is a legjobbak jol osztottak be az eroforrasokat. A Panache halott nagyon regen. Amugy Froome volt az utolso aki elorukkolt vele a Giro-n.Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
Vagy lemaradtam valamirol.
no
Nyilván nem a technológiára gondoltam, csak a tendenciára, hogy minden mennyire szabályozott lett és nincsenek kiállok és megindulok csaták csak ülve idofutam szerűen tekerek nagy tempóban...
FLZOLI
Valverde egy fantasztikus kerekes aki nagyon sokoldalu. De semmiben a legjobb. De a Movistar mint szponzor erdekeltsegeben a spanyol versenyek orult fontosak es ( nem csak a Vuelta ) ezeket hozta futoszalagon. A szponzor szempontjabol ezek akar a kisebb spanyol versenyek fontosabbak mint Dauphine vagy a Vuelta a Giro-val ( akar a TDF-el ) szemben. A movistar maximalisan elegedett Valverde-vel, mig nekunk az eredmenyei egy furcsa eset.
Contador-rola nagyon vigyazva irok mert nem komalom. Egy tevhit hogy o tamad es tamad es tamad. Jo csapatokban nyert es hideg kiszamitott mertekkel versenyzett.
Azert kulon nem szimpatikus hogy sajat maga is erositi ezt a kepet. Nyilatkozta hogy a wattmero jo edzeni de a versenyen nem engedne. Mondhatjuk remek es van benne igazsag. De 5 kerdessel kesobb feljott a 2015 Giro es hogy ideges volt-e Aru-Landa tamadasnal. Ahh nem, tudtam ha 400 watt-ot tekerek akkor soha nem tekerik ki az elonyt ami kellene. WTF. Termeszetesen tamadt is es az o stilusa latvanyos ( mintha nyereg nelkul lovagolnal jol bekremezve ).
Minden tipusu kerekesnek megvan az erossege, egy jo ott nyer idot ahol elozetesen a kiirasnal elonyben van. Froome tamadt es nem is keveset, szinte minden elso hegyen idot adott a hegyimakiknak es hozzaadva az ITT-n megszerzendo elonyet utana mar neki vedekezni kellett. De tamadt egy par mp-ert Sagan-al, vagy lejtmenetben.
Az hogy lefele nez vagy kiall a konyoke az hulyen nez ki es nem a legeffektivebb poznak jott ki a szelcsatornaban, de igy kenyelmes neki es az sokat szamit. TMartin sokat tud errol meselni.
De igy azert ertem mit szeretnel mondani, de olyan mintha a F1 pilotat csak akkor tartanank tokosnek ha kezi valtot hasznalna a mai mezonyben.
no
Jó kis Caisse d'Epargne, mennyi király bringás volt abban a csapatban 😊
Valverde sosem volt egy haromhetes menő, ő egy Allaphilipe stílusú bringás, aki valahogy megtalalta a fiatalság forrását 😊 Elvezetbol csinálja már nagyon régóta és ez ritka, hogy valaki ennyi év után is örömét lelje a "szenvedesben"
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én se a fejlődés ellen vagyok, ez ezzel jár, de nekem baromi unalmas, amikor a Sky vagy Jumbo vonat darál és még akkor is 4-5 emberrel vannak elől amikor a többiek már csak 1-1 emberrel szenvednek. Robotok már inkább mint hibazo és elfarado emberek.A fejlodes nem hatrany. Regen is a legjobbak jol osztottak be az eroforrasokat. A Panache halott nagyon regen. Amugy Froome volt az utolso aki elorukkolt vele a Giro-n.Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
no
Nyilván nem a technológiára gondoltam, csak a tendenciára, hogy minden mennyire szabályozott lett és nincsenek kiállok és megindulok csaták csak ülve idofutam szerűen tekerek nagy tempóban...
FLZOLI
Valverde egy fantasztikus kerekes aki nagyon sokoldalu. De semmiben a legjobb. De a Movistar mint szponzor erdekeltsegeben a spanyol versenyek orult fontosak es ( nem csak a Vuelta ) ezeket hozta futoszalagon. A szponzor szempontjabol ezek akar a kisebb spanyol versenyek fontosabbak mint Dauphine vagy a Vuelta a Giro-val ( akar a TDF-el ) szemben. A movistar maximalisan elegedett Valverde-vel, mig nekunk az eredmenyei egy furcsa eset.
Contador-rola nagyon vigyazva irok mert nem komalom. Egy tevhit hogy o tamad es tamad es tamad. Jo csapatokban nyert es hideg kiszamitott mertekkel versenyzett.
Azert kulon nem szimpatikus hogy sajat maga is erositi ezt a kepet. Nyilatkozta hogy a wattmero jo edzeni de a versenyen nem engedne. Mondhatjuk remek es van benne igazsag. De 5 kerdessel kesobb feljott a 2015 Giro es hogy ideges volt-e Aru-Landa tamadasnal. Ahh nem, tudtam ha 400 watt-ot tekerek akkor soha nem tekerik ki az elonyt ami kellene. WTF. Termeszetesen tamadt is es az o stilusa latvanyos ( mintha nyereg nelkul lovagolnal jol bekremezve ).
Minden tipusu kerekesnek megvan az erossege, egy jo ott nyer idot ahol elozetesen a kiirasnal elonyben van. Froome tamadt es nem is keveset, szinte minden elso hegyen idot adott a hegyimakiknak es hozzaadva az ITT-n megszerzendo elonyet utana mar neki vedekezni kellett. De tamadt egy par mp-ert Sagan-al, vagy lejtmenetben.
Az hogy lefele nez vagy kiall a konyoke az hulyen nez ki es nem a legeffektivebb poznak jott ki a szelcsatornaban, de igy kenyelmes neki es az sokat szamit. TMartin sokat tud errol meselni.
De igy azert ertem mit szeretnel mondani, de olyan mintha a F1 pilotat csak akkor tartanank tokosnek ha kezi valtot hasznalna a mai mezonyben.
no
Jó kis Caisse d'Epargne, mennyi király bringás volt abban a csapatban 😊
Valverde sosem volt egy haromhetes menő, ő egy Allaphilipe stílusú bringás, aki valahogy megtalalta a fiatalság forrását 😊 Elvezetbol csinálja már nagyon régóta és ez ritka, hogy valaki ennyi év után is örömét lelje a "szenvedesben"
több mint 5 éve
A fejlodes nem hatrany. Regen is a legjobbak jol osztottak be az eroforrasokat. A Panache halott nagyon regen. Amugy Froome volt az utolso aki elorukkolt vele a Giro-n.Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
no
FLZOLI
több mint 5 éve
Régen minden jobb volt...Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
no
FLZOLI
Fent van ncore-on minden idők -szerintem- legjobb bringásáról ez a kurva jó film ncore-on:
snitt.hu/filmek/gino-bartali-az-acelember-2006
70 éve még nem volt wattmérő. 😉
több mint 5 éve
Contador és Valverde, utóbbi aktív már csak 😊A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
no
több mint 5 éve
A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokatNem tudom kinek drukkolsz, de csodalkoznek ha nem hasznalna a wattmerot.
FLZOLI
több mint 5 éve
En a sky-nak drukkolok es Froome-nak, de nem birom ki mosolygas nelkul. Imadom ezt a TDF-t, Bernal-nak tul nagy volt a szaja ezert az egyik szemem sir, de a masik nevet. De a lenyeg hogy evekig vitatkoztam a sky-rol es az ismert erveket probaltam megcafolni. Ez a TDF meg szinte mindenre ad valaszt es mosolygok. Egyetlen erv maradt de az sem ennyire donto, a kulonbozo felkeszules.Ha Bennett megnyerne a zold trikot az lenne a cseresznye a habostorta tetejen.
több mint 5 éve
Valószínűleg nem ezen fog múlni, de szerintem Pogacar külön idővel nyert (1-2 mp, de akkor is).
több mint 5 éve
A 2 angol még ennyit se bírt volna. Froome-ot nem csodálom, anno egy hasonló balesetből Beloki sem tudott visszatérni, vagy egyszerűen csak elkezdett fogni rajtuk az idő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Okos gondolat volt otthon hagyni mindkét angolt.
több mint 5 éve
A sprinter leszakitja Bernalt 🤡 Inkább hozták volna el a wattmeros angolokat
több mint 5 éve
Unalom ellen. A kerekesek mozgalma a veszelyes "munkakorulmenyekrol" Fabio oriasi bukasa utan, a Dauphine lejtotiltakozasa utan es a hosszu evek ota tarto nyavogas utan az ASO es az osszes illetekes hallgat egy picit majd jon Sagan es 60 km/h-nal felre loki Aert-ot. A velemenyek eltolodnak a bortonbuntetest nekirol a veszelyes, de csodaljuk a bikehandling kepesseget a Szlovaknak. Arrol nem beszelve hogy kiall a sport egyik legnagyobb alakja es a legnepszerubb es elmondja hogy nem volt veszelyes.
Az osszes illetekes hasgorcsos rohogesben hogy mekkora ongolt lott a kerekesek mozgalma.
több mint 5 éve
A mapei mint egy 5. kategorias csapat. Nem ertem mit csinalnak.
több mint 5 éve
Nem ertem a mapei-t, hagyjak verezni Bennett-et, mikozben semmi mas realis celjuk nincs. Alaphilippe gyenge barmire is. Viszont az osszes IS Sagan-nak kedvez es o Buchmann kivetelevel az egesz csapat felett rendelkezik.
több mint 5 éve
Erről volt szó a közvetítésben, ha valakit érdekelne:eurosport.hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/michael-rasmussen-tour-de-france-tiszta-igazsagos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Izagirre szerintem tudott volna szökni ő viszont így nagyon drága pénzkidobás lett, Aru és Cras mind2 200 pontos feltöltő volt mert ilyen inside kedvencek. Cras amúgy is Ewan vonatában volt, de nem hagyhattam ki 😊 amúgy neki hátfájása volt és valamelyik csigolyája meg is sérült...Ahogy nézem jól megszivtad, 3an is feladtak a csapatodbol... Mondjuk max szokesekkel hozhattak volna pontot. Roglic és talán Martin hozni fogja szépen a pontokat. Esetleg Kristoff egy sprint vagy Dum az idofutamon.Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltakDrukkoltam hogy Kämna nyerjen, nálam csak ő van 😊
FLZOLI
Tirreno-Adriaticoban sehol se vagyok, Tourosba sose lehet tudni annyi szakasz van még hátra
Heisman Trophy
Nálam Nizzolo kuka, szóval Sagan, Coquard és Roglic viszi a csapatot 😊
FLZOLI
Kussnak meg remélem megengedik hogy nyerjen egy szakaszt mint tavaly a Vueltán, bár asszem ő is esett már.
Kristoff meg az utolsó sprintnapokon vadászna, csak most nehezebb a Sagan vs Bennett csata miatt, meg ő már ígyis túlteljesített.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Ahogy nézem jól megszivtad, 3an is feladtak a csapatodbol... Mondjuk max szokesekkel hozhattak volna pontot. Roglic és talán Martin hozni fogja szépen a pontokat. Esetleg Kristoff egy sprint vagy Dum az idofutamon.Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltakDrukkoltam hogy Kämna nyerjen, nálam csak ő van 😊
FLZOLI
Tirreno-Adriaticoban sehol se vagyok, Tourosba sose lehet tudni annyi szakasz van még hátra
Heisman Trophy
Nálam Nizzolo kuka, szóval Sagan, Coquard és Roglic viszi a csapatot 😊
több mint 5 éve
Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltakDrukkoltam hogy Kämna nyerjen, nálam csak ő van 😊
FLZOLI
több mint 5 éve
Bemakoltam a mai első két helyezettet fantasyban 😊 Nyilván Martinez drágább volt de az összetett esélyei hamar elszalltak
több mint 5 éve
Eléggé Roglicnak áll ez a Tour.
több mint 5 éve
Top 6 :1-2. Szlovén
3-6. Kolumbiai
több mint 5 éve
Igy kell ezt. Sagan az elso heten nemhogy gyenge volt hanem bullied around. Tegnap vegre eros volt erre tokon rugta magat es olyan helyzetbe hozta magat hogy oruletesen erosnek kellene lennie hogy meglegyen a zold triko. Kette veszem akkor a 18. szakaszig egyikuk sem erhet oda a befutohoz. Az IS pontok mindig Sagan-nak kedvez mert inkabb felfele-bukkano utan vannak-stb, de Bennett a gyorsabb es a leadout-ja is jobb. A hatbol harmat meg is tud nyerni, egy az kulonosen kedvez Sagan-nak de attol max csak kicsit fog kikapni. A maradek kettore Bennett nem er oda, DE az egyiknel Sagan igy limitalhato mint a mostani befutonal a masiknal meg teljesen ki lehet es kell is zarni. Ez lesz a holnapi es ezen resz kulcsa. Ha holnap elerik hogy Sagan se szerezzen pontot akkor kb egyenlo mennyisegu pontot tudnak szerezni.
A masodik menet a 19. es a 21. szakasz lesz. Ha erre egy 60 pont koruli kulonbseggel erkeznek akkor Bennett ezt kiuli ( sot a 18 szakasz 14.5 km-tol pihen az utolso szakaszra ). Szerintem a mapei-nek egyszerubb tamadni Sagan-t mint Bennett-et versenyben tartani. A maximum 70 pont, de az eleg konnyunek tunik elerni hogy ne nyerje meg egyiket se, de foleg az IS-t.
több mint 5 éve
Mielott elindul a szakasz egy kicsit a zold trikorol. Mindenkeppen Sagan ellen drukkolok a tegnapi utan. A hatranya gyakorlatilag a 19 szakaszon ledolgozhato lenne ahol Bennett se a IS se a befuton nem lesz ott a Bora segitsegevel. Viszont a mapei segitsegevel meglehet a triko.
Bennett nem tud oderni ( ilyenkor feltetelezem a tempot ) az IS-ek kozul a 13.-16.-19. szakaszon a 18.-on meg nagyobb hatranyban van mint altalanossagban, mert majd mindenhol elonyben a Szlovak. Ezek kozul a 13.-nal el tudja erni a Mapei hogy Sagan se erjen oda a 16.-on meg minimum tudjak limitalni a pontszerzeset.
A befutok kozul az utolso szakasz kivetelevel Bennett nem tud odaerni. Sagan ezen kivul a mai es a 19.szakaszon kepes ra. Sot ez a kulcs mert a mai hilly, de az flat szakasznak van titulalva. Viszont mindketton tud ellene dolgozni a Mapei es termeszetesen sok egynapos meno meg akarja nyerni ezt a ket szakaszt.
Alaphilippe kulcs lehet ha eleg erosnek erzi magat a pettyesre mert akkor sok helyen tud rabolni Sagan elol ( + a pettyes trikoert a konkurensek akik elmennek Alaphilippe-vel )
több mint 5 éve
Vegig tekertem a mait, Sagan-nak teljesen elgurult. Ha Aert ugy erzi nyerhetett volna akkor szerzett egy veszelyes ellenfelet maganak
több mint 5 éve
Teljesen másképp látjuk akkor a hétvégi 2 szakaszt..Td-rol a csapatan kivul senki nem tudta mire kepes. Ha fogadni kellett volna akkor az ellenfelek azt mondjak hogy nem lesz iden bajnok, de ettol senki nem engedte volna el es mint fenyegetes tudtak volna hasznalni. A taktikai lehetoseget dobtak el ott, ami nem feltetlenul tragedia de ahogy csinaltak az siralmas volt es emiatt tudott tamadni Pogacar mert TD arra eleg eros volt hogy a kapitanyok maradjanak csak, de igy Roglic is ugy maradt.
Az hogy Dumo itt összetettre esélyes volt, az egy fals narratíva - a "Klöden top esélyes" dumához tudom hasonlítani. Lehet h TOP 5-re jó lett volna mint a Lotto feje (ha nincs ott Roglic), de teljesen más szint mint a szlovén... és én speciel nem vagyok meggyőződve arról, h erősebb mondjuk mint Kuus. Csak nagyobb név...
Roglic pedig a mozgása/reagálása alapján nagyon más kategóriának tűnt mint Pogacaron kívül bárki más, ill esetleg a vasárnap Bernál/Landa, bár ők igazából azért küzdöttek h ottmaradjanak a két szlovénnal.. - én csalódott voltam h Roglic nem akart senkinek sem adni.. nehogy ez visszaüssön a végén.
Nyilván a 2 szakasz alapján ítélek / ez egy háromhetes verseny, de ha nincs Pogacar, itt megint nem lett volna semmi verseny/dögunalom lett volna... és főleg a szombati szakasz lepett meg, amikor Bernál láthatóan szenvedett.
Igor
Kuus elott a jovo es mint segito nagyon nehez megitelni, de jelenleg ha o lenne a Jumbo elen akkor talan top10. Nem latom hogy nem roppant volna meg egy nap se, de ez mellekes.
En is ugy gondolom hogy ez az elso resz Jumbo-Roglicnak kedvezo volt. Ezt nem hasznaltak ki egy kicsit sem. Ez a dogunalom egy sokkal nehezebb kerdes. Itt Bernal/ Nairo/ barmelyik hegyimaki nagyon nehezen tudott volna idot nyerni Roglic-on. Ok orulnek hogy nem buktak es majd jonnek a nekik kedvezo szakaszok. Pogacar tamad es fog is viszont o lemaradasbol jott es nem voltak kenyszerben most meg.
Nalam a dogunalom alapja a sporolas. Ezert jo nezni Pogacar-t.
A mai Bennett produkcio es szinte mindenki minden megmozdulasa kalkulalt. A IS bejott erofeszites nelkul 3.-nak es bukott 2 pontot es sporolt a vegere ahol tobbet nyerhetett. A mapei-nek van eselye Sagan ellen. Fognak egy zold trikoert dolgozni? Meglatjuk.