Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem semmi ez a szökés. Aki tegnap betlizett a nagyobb nevekből, az benne van. Ebből még izgi dolgok is kisülhetnek.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 700
Movistar? Verona-Amador-Soler klasszisok. A GC menok, a kocsiban ulok kritikan alatti teljesitmeny vagy valaki latja a koncepciot.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 247
Komazom Alaphilippe-t nagyon es egyetlen egy dolog miatt nem szeretnem ha o nyerne, mert akkor 1 even keresztul a doppingrol lenne szo megint ( bar ha valaki tudja garantalni hogy nem akkor ok )no
A kerékpárban MINDIG szó lesz a doppingról, függetlenül attól hogy ki nyer.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Na Alaphilippe 10-ben lesz?
Fast Willie
2 dolgot irtam, hogy latom hogy megnyeri a versenyt vagy elszall egyszer bar azt en nem mara vartam es utana nem lattam hogy kuzdeni fog egy 9. helyert.

De ma volt a teszt nap es ma meg nem ellene versenyeztek. A tanulsag a mai naprol Thomas nem jo ahogy mar latszott ( titkon egyik szemem sir masik nevet, mert gyakorlatilag a sky jovore megint bajban lenne ha Froome felepul es Thomas cimvedokent idejonne megint) + a sky-nal minimum 2 jobb csapat van.
Kinezem a tobbiekbol hogy meg mindig Thomas ellen mennek ami hiba lenne, a tobbi hegyen ugyanez varhato kb.
Komazom Alaphilippe-t nagyon es egyetlen egy dolog miatt nem szeretnem ha o nyerne, mert akkor 1 even keresztul a doppingrol lenne szo megint ( bar ha valaki tudja garantalni hogy nem akkor ok )
Ami a top 10-t erinti az ma kideritett egy nagy igazsagot. Borzaszto felkeszulessel jottek joparan DMartin, AYates, Bardet, Nairo, Porte, Landa, Mas, Valverde ( nem segitokent dolgozott eddig) pocsek es ez szimplan a sajat erejuk. Thomas egy kulon dolog, amiben szinten keves a pozitivum.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
Pinot erthetoen nem mert hamarabb menni a vege miatt, de ezzel csak barguil szakaszat baszta el 😀 Mondjuk az oldalszel miatt meg valahol harom pwrcet kene talalni. Mondjuk ha alaphiliple csak egy szakaszon nyom egy yatest akkor csak masfelet. Erdekes lesz mindenesetre.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fast Willie
Ha így bírja a többi hegyi szalaszt, a 0 is lekerülhet az 1-es mögül.
több mint 6 éve
Hát én nagyon imádom már jópár éve Alaphilippe-et, de konkrétan nem hiszem el, hogy mit megy.

Pinot-nak pacsi.

Bernal pedig jobban bírta mint Thomas. Hmm.

Szerkesztette: Mikey

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 192
több mint 6 éve
A végén francia Tour összetett győztes fogunk látni idén. Wow, micsoda szakasz.
több mint 6 éve
Alaphilippe a szakasz győzelemért megy a Tourmaleten. Ahogy mindenki várta .
több mint 6 éve
De Plus mit csinál? 😅

több mint 6 éve
Quintana is leszakad, nahát. Bardet, Yates, Martin...
Mikey
Nagyon tetszik, hogy ennyire kiszámíthatatlan az idei Tour. És Alaphilippe még mindig az élbollyal megy. Wow.

Nah, Frúmi ágyban fekve is nyer Grand Tourt idén. A 2011-es Vuelta övé lesz, mert Cobo nem fog fellebezni.
kishaszi
8 év után, édes istenem...
Mikey
Lehet Bodrogi megnyeri a 2003-as Tourt...
Sobri Jóska
Vagy legalább azt a szakaszt, amin Armstong és Rumsas végzett előtte.
iktriad
Azt már megnyerte, nem? 😊
Sobri Jóska
Hivatalosan még mindig nem...

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Quintana is leszakad, nahát. Bardet, Yates, Martin...

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Nah, Frúmi ágyban fekve is nyer Grand Tourt idén. A 2011-es Vuelta övé lesz, mert Cobo nem fog fellebezni.
kishaszi
Mikey
Sobri Jóska
iktriad
Azt már megnyerte, nem? 😊

több mint 6 éve
Szegény Van Aert. 😥 Kellett nekem írnom, hogy kezdem nagyon megkedvelni.

Alaphilippe nagyon komolyat ment tegnap, ezt nagy rajongójaként se néztem ki belőle. Ha ma a Tourmalet-t is kibírná...

több mint 6 éve
kishaszi
Mikey
Sobri Jóska
több mint 6 éve
A fo kerdes ki ellen fognak versenyezni a tobbiek Julian vagy Thomas ellen.
2015 Vuelta-n mindenki biztos volt egy Tom nevu emberke majd csak elszall es nem fenyegetes, de vegul tenni kellett erte. Most is tudnek olyan scenariot irni ami kedvezo lehetne Julian-nek es o jobb eselyekkel indulna most harcba.
A tobbiek helyeben most kemenyen tolnam hogy megtorjon minel hamarabb, mert Thomas-t akar sprintekkel is le lehet gyozni, bar az unalmas lenne.
több mint 6 éve
Remelem a tobbiek megint a motoros szembeszelre fogjak, hogy pinot es alaphilippe jol ment.
😀
eaglesmcnabb
Fulgslang mondta es talan Mollema, a tobbiek orultek hogy egy altalanos problemara nagyobb feny vetodott. A TDF elott egy tanulmany kimutatta hogy a motorosok mogott meg 30 m-el is van hatasa. 12.5 km-bol legalabb 9 km-t ment elottuk. A 12.5 alatt lattal egy Lotto-S hatsot es a franciak pofajat es a pelotont inkabb felulrol. Ezek tenyek. Semmi nem mulik rajta a GC szempontjabol ( ezert senki nem morgott a franciakra ), a szakaszra a dan eselyesnek erezte magat ( joggal ), ezert morgott. Egyet penzbirsaggal "sujtottak" kozuluk csendben, | meg a Francia Koztarsasag Nagy Sas Erdemkeresztjevel 😊 |

Ami lenyegesebb, jott egy varatlan teljesitmeny es rogton jott a kerdes, hogy tiszta-e a baratunk. A valasz ma meg vicces (megint), hanyag es termeszetesnek hangzott es a peldajabol tanulsagos mesekonyvet lehetne irni. "Ha utolso lennek, senki nem kerdezne", bar tisztelete Offredo-val van es "tudom milyen munka van mogottem".

Eredeti valaszok es a tippem ha sargaban marad akkor nem is kerdezik meg tole tobbet. Motor? Milyen motor?
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Egyébként nekem a kellemes meglepetés eddig Pinot. Évek óta megy hogy ő ilyen-olyan esélyes aztán kb semmi (jó, szakasz a Vueltán például de hát na), most eddig nagyon korrekt,de a hegyek majd őt s beárazzák.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Szerintem Bardet és Quintana azok akiket lehetett várni hogy beszopják és be is szopták.. Alaphilippe előtt le a kalappal, igazi nagyfaszú gyerek, a tavasza után tartja a formát. Jó lenne egy kis izgalom a hegyekben, de az Ineos vonat az Ineos vonat..

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
Remelem a tobbiek megint a motoros szembeszelre fogjak, hogy pinot es alaphilippe jol ment.
😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
kishaszi
Mikey

több mint 6 éve
kishaszi

több mint 6 éve
Alaphilippe mekkorát tekert, te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy az ITT után még sárgában lesz, persze tudtam, hogy elég jó cronos. Remélem, hogy a hegyeken is tud valamennyit menni az élmenőkkel, és végigmegy a Tour-on, mert kinézhet neki egy TOP10 és az elég ütős lenne.

G. Thomas, Kruijswijk, Mas, Pinot és Uran között dőlhet el a sárga, remélem közülük valaki támadni fog a nagy hegyeken.

Quintana megint iszonyat csalódás, ő soha nem fog megtanulni időfutamozni még elvárható szinten sem, ellenben Bernalban látom, hogy ő tud ennél majd jobbat.

Richie Porte kellemes meglepetés volt, végre valami, de vele úgyis lesz valami balfaszkodás, úgyhogy nem tekintem esélyesnek, Yates és Bardet meg tragikusak voltak.
Fast Willie
Alaphilippe nem lesz 10-ben, hacsak nem valami orthodox szakaszok jonnek. Egyszer felrobban es vege lesz. Az ITT elso fele nagyon fekudt neki, de a vege meglepoen jo volt. Thomas nem 100%, ahogy a sky sem ( bar ok most fognak kelleni es majd meglatjuk).
Landaig aki 18. es 6 percre a franciatol 4.5 felre Thomastol es egy sik, egy dombos szakasz es 5 hegyi szakasz amibol 4 hegyi befutoval ( egy picit kilog minden ertelemben) es amugy is nehezek kozben is,barkie lehet aki erosebb mint a tobbiek. A tdf kiiroi erre epitettek ( Alaphilippe is idetartozik es ha az echelon-os napot levennenk meg szorosabb lenne) egyertelmuen Froome es a sky ellen. Pinot 20mp lenne, de a 2 perc most ahogy Nairo 2.5 perc a hatralevo szakaszon semmi a sky es Thomas ellen. Vagyis Thomas-nak meg kell mutatni hogy a hegyen is a legerosebb, a sky vonat szamitani fog, de vannak eros csapatok meg es nem lehet kifogas.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 192
Alaphilippe mekkorát tekert, te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy az ITT után még sárgában lesz, persze tudtam, hogy elég jó cronos. Remélem, hogy a hegyeken is tud valamennyit menni az élmenőkkel, és végigmegy a Tour-on, mert kinézhet neki egy TOP10 és az elég ütős lenne.

G. Thomas, Kruijswijk, Mas, Pinot és Uran között dőlhet el a sárga, remélem közülük valaki támadni fog a nagy hegyeken.

Quintana megint iszonyat csalódás, ő soha nem fog megtanulni időfutamozni még elvárható szinten sem, ellenben Bernalban látom, hogy ő tud ennél majd jobbat.

Richie Porte kellemes meglepetés volt, végre valami, de vele úgyis lesz valami balfaszkodás, úgyhogy nem tekintem esélyesnek, Yates és Bardet meg tragikusak voltak.