Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Július elején szeretném megint körbetekerni a Balatont. Tavaly harmadmagammal csináltam, idén jó volna legalább kétszer ennyi ember. A táv 210 km, de nem nagy kihívás. A Badacsony környékén vannak emelkedők szép számmal ugyan, de a java az sík.Tavaly én Siófok-Fonyódot csináltam csak (a hosszabbfélét persze 😀 ), de jó móka. Július elején viszont sajna haverokkal leszek pont Almádiban ,egyébként mennék szívesen.
Innen lenne kedve valakinek csatlakozni? Még a részletek nincsenek letisztázódva, de minden megbeszélhető, ötletekre is nyitott vagyok.shawnka
több mint 12 éve
Július elején szeretném megint körbetekerni a Balatont. Tavaly harmadmagammal csináltam, idén jó volna legalább kétszer ennyi ember. A táv 210 km, de nem nagy kihívás. A Badacsony környékén vannak emelkedők szép számmal ugyan, de a java az sík. Innen lenne kedve valakinek csatlakozni? Még a részletek nincsenek letisztázódva, de minden megbeszélhető, ötletekre is nyitott vagyok.
több mint 12 éve
A vége nagyon izgalmas lett, Cadel meg kurva nagyot ment.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
http://www.mavic.com/en/tour-de-france-contestlehet nyerni egy ülést a Mavic kísérőkocsiba a 11. szakaszra. hátha érdekel valakit testközelből a verseny 😀
több mint 12 éve
Már hogy lenne az, díjazza, ha jobb vagy csak valaki mindig a seggeden kapaszkodik.Ugyan már, ha jobb vagy, szakítsd le. Arról nem is beszélve, hogy a jóváírást jellemzően inkább azok vitték el, akik gumiztak kilométereken át, aztán lesprintelték azt, aki végig melózott. Jobb az, ha nincs jóváírás és csak a tiszta idő számít, rengeteg lehetőség van 3 hét alatt időt nyerni.
Rajna
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A végén egy kicsit paráztam, de szerencsére nyert a kanadai. De Gendt iszonyat szimpatikus versenyző, hajrá a továbbiakban 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Már hogy lenne az, díjazza, ha jobb vagy csak valaki mindig a seggeden kapaszkodik.a jóváírás is faszság, nem véletlenül nincs a Touron sem.shawnkaBassz 16 mp-n múlott a Giro Rodriguez-nek. A hegyeken kellett volna egy kis előnyt szedni és akkor meglett volna ez a győzelem. Nagyon sajnálom mert nagyon nagyot küzdött. De Gendt-et se felejtsük el, ő is óriásit ment ezen a Giron, és még surranó pályán majdnem meg is nyerte.danylyA 16 mp az kb. pont abból az idióta szabályból jött, hogy síkon van jóváírás, hegyen meg nincs. De a sportban nincs ha, és ha így lett volna a szabály, akkor valószínűleg máshogy ment volna Hesjedal is.Schleck
Mellesleg Rodriguez egy gyengébb menettel is simán a legjobb volt a hegyekben és az összetett sem volt messze. Hesjedalnak és De Gendtnek nagy grat, utóbbira kíváncsi leszek a továbbiakban.
több mint 12 éve
azt nagyon sajnálom, hogy De Gendt nem jön a Tourra. majd a Vacansoleilből Hoogerland villan megint 😀 csak remélem nem úgy, mint tavaly.szörnyű, hogy milyen messze van még a Tour kezdete.
több mint 12 éve
A Tour-on is volt régen a hegyen és síkon is jóváírás, utána már csak síkon és végül eltörölték végleg.a jóváírás is faszság, nem véletlenül nincs a Touron sem.shawnkaBassz 16 mp-n múlott a Giro Rodriguez-nek. A hegyeken kellett volna egy kis előnyt szedni és akkor meglett volna ez a győzelem. Nagyon sajnálom mert nagyon nagyot küzdött. De Gendt-et se felejtsük el, ő is óriásit ment ezen a Giron, és még surranó pályán majdnem meg is nyerte.danylyA 16 mp az kb. pont abból az idióta szabályból jött, hogy síkon van jóváírás, hegyen meg nincs. De a sportban nincs ha, és ha így lett volna a szabály, akkor valószínűleg máshogy ment volna Hesjedal is.Schleck
Igen, akkor kicsit lehetett játszani az idővel. Emlékszem még egy Tour-on az utolsó Champs-Élysées-és szakaszon Ullrich még ráment a jóváírás mp-re. Volt (van) előnye és hátránya is ennek a jóváírás dolognak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
a jóváírás is faszság, nem véletlenül nincs a Touron sem.Bassz 16 mp-n múlott a Giro Rodriguez-nek. A hegyeken kellett volna egy kis előnyt szedni és akkor meglett volna ez a győzelem. Nagyon sajnálom mert nagyon nagyot küzdött. De Gendt-et se felejtsük el, ő is óriásit ment ezen a Giron, és még surranó pályán majdnem meg is nyerte.danylyA 16 mp az kb. pont abból az idióta szabályból jött, hogy síkon van jóváírás, hegyen meg nincs. De a sportban nincs ha, és ha így lett volna a szabály, akkor valószínűleg máshogy ment volna Hesjedal is.Schleck
több mint 12 éve
Bassz 16 mp-n múlott a Giro Rodriguez-nek. A hegyeken kellett volna egy kis előnyt szedni és akkor meglett volna ez a győzelem. Nagyon sajnálom mert nagyon nagyot küzdött. De Gendt-et se felejtsük el, ő is óriásit ment ezen a Giron, és még surranó pályán majdnem meg is nyerte.danylyA 16 mp az kb. pont abból az idióta szabályból jött, hogy síkon van jóváírás, hegyen meg nincs. De a sportban nincs ha, és ha így lett volna a szabály, akkor valószínűleg máshogy ment volna Hesjedal is.
több mint 12 éve
Bassz 16 mp-n múlott a Giro Rodriguez-nek. A hegyeken kellett volna egy kis előnyt szedni és akkor meglett volna ez a győzelem. Nagyon sajnálom mert nagyon nagyot küzdött. De Gendt-et se felejtsük el, ő is óriásit ment ezen a Giron, és még surranó pályán majdnem meg is nyerte.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Egyébként magához képest elég jól megy J. Rodriguez. De azért biztathatnák egy kicsit jobban is a spanyolt a kocsiból.danylyMár régóta nem annyira "ótvar" időfutammenő, mint aminek tartják... picit jobbat ment, mint amit vártam, de kb. ez a realitás.
TOP 3-nak mind gratula.. majdcsak nyer Purito is egy GT-t hamarosan.. talán a Vueltát.
De Gendt nem ment akkorát, mint amit vártam tőle amúgy.. de a második hely nem nagyon lett volna meg ígyse-úgyse.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! :') Elmondhatatlanul boldog vagyok 😀De rohadt szoros volt ez itt a végén!
több mint 12 éve
Egyébként magához képest elég jól megy J. Rodriguez. De azért biztathatnák egy kicsit jobban is a spanyolt a kocsiból.
több mint 12 éve
Nagyon szoros lesz, kb. lesz vagy 10 mp különbség az első és a második között. Sajnos úgy néz ki Hesjedal nyer, bár volt egy elváltása és ez által egy nehéz kanyar vétele, de sajna nem nagyon rázta meg.
több mint 12 éve
Larsson csalódás.Egyébként talán izgalmasabb lett volna ez a rózsaszín trikóért ha van jóváírás hegyen is, de így teljesen egyértelmű. Grat Hesjedelnak, bár én inkább Rodriguez párti vagyok.
több mint 12 éve
J. Sergent már 34 perc alatt ment, 49.7 km/h átlaggal. Ez már jó idő. Tavaly a vb-n 18-ik lett.Szerintem nyerni olyan 32 vége idővel lehet. Az 50 km/h feletti átlag tuti meg lesz.
több mint 12 éve
A tavalyi svájcin volt 33 kilos időfutam, ott 7 másodpercet kapott Larssontól.. (és 48-at Cancellarától), az is elég komoly.IgorIgen igazad van azt ki is hagytam.
több mint 12 éve
A tavalyi svájcin volt 33 kilos időfutam, ott 7 másodpercet kapott Larssontól.. (és 48-at Cancellarától), az is elég komoly.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Idei Paris-Nizza-n is megnyerte az egyik hegyi szakaszt De Gendt és 2011-es svájci körversenyen is nyert egy hegyi etapot. Tehát vannak eredményei ilyen téren és nagyon fejlődőképes. Nagy körversenyekre még érnie kell, de itt már látszik, hogy inkább többhetes versenyző ő (egyhetes is fekszik neki). Ezekre az eredményekre lehet építeni.A tavalyi Tour-on pedig negyedik lett a grenoble-i időfutamon a belga (1:29-et kapott Tony Martin-tól; ő akkor csúcsformában volt), ahol Basso pl.: 3:47-et kapott Martin-tól.
Lehet, hogy egy kicsit rövid lesz ez a milánói táv De Gendt-nek, neki jobban feküdne egy 40 km körüli táv. Majd kiderül, fel tud e pörögni ezen a távon, de + előnye van a mai teljesítményére levetítve.
több mint 12 éve
Szerintem a második könnyen meglehet, és ha 1 perccel többet hoz, akkor még ha Hesjedalt is elcsíphette volna... mert sztem tud jobb időfutamot tekerni, mint a kanadai.Her(re)mans mindig jó!!!De Gendt óriási, a többiek nézegessék még csak egymást és Girot fog nyerni. 😀SchleckMost már neki szurkolok 😊
Az hogy Vandevelde vezet végig, már majd 12 kilométer óta, és Tschoppot/Kreuzit/Dupontot/Hermanst (wtf?) pl le se tudják szakítani, az eléggé jelzésértékű..Igor
A vége hasonlított egy kicsit Schleck tavalyi szökéséhez, a végkifejlet is hasonló volt, az esélyes észhez kapott aztán a végére elfogyott a nagy előny. Bár Ha nagyot megy holnap még a 2. hely sem esélytelen a belgának.eaglesmcnabb
Az olaszok rácsesztek.
több mint 12 éve
Her(re)mans mindig jó!!!De Gendt óriási, a többiek nézegessék még csak egymást és Girot fog nyerni. 😀SchleckMost már neki szurkolok 😊
Az hogy Vandevelde vezet végig, már majd 12 kilométer óta, és Tschoppot/Kreuzit/Dupontot/Hermanst (wtf?) pl le se tudják szakítani, az eléggé jelzésértékű..Igor
A vége hasonlított egy kicsit Schleck tavalyi szökéséhez, a végkifejlet is hasonló volt, az esélyes észhez kapott aztán a végére elfogyott a nagy előny. Bár Ha nagyot megy holnap még a 2. hely sem esélytelen a belgának.
több mint 12 éve
Nagyon meglepett De Gendt elmenése. Jó formát mutatott egész Giro-n csak nem volt rivaldafényben, de ez szerintem neki csak kedvezett mert így nem is vették komolyan az elmenését. Ha egy kicsit több idővel nyer még izgalmasabb lett volna a holnapi időfutam (persze így is az lesz). Nagyon kíváncsi leszek mit mennek holnap.J. Rodriguez elmenését megtippeltem, ami be is jött, de sajnos ez kicsit kevés lett. Hesjedal azért elfáradt, mert a végén ő húzta az elől maradt esélyeseket. Persze ha nem ment volna akkor De Gendt biztos rózsaszínben indult volna holnap.