Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Rendben.Én fogadok veled, hogy Contador nem fog nyerni. Méghozzá azért mert:szerintem az ide benéző emberek 92%-a reméli, hogy nem.shawnkaAz egy dolog. 😊
Egyébként ezek a bwin jelenlegi oddsai a győztesre:
A. Schleck 2.10,
A. Contador 2.25,
C. Evans 9.00,
mindenki más 15 fölött.
Ennek ellenére bárkivel fogadok 1:1-ben Contadorra (kiv. ha nem fejezi be a versenyt, vagy kizárják). Nagyon meglepne, ha nem ő nyerne, még a jelenlegi időhátrány ellenére is.Sobri Jóska
1. a csapata nem oylan erős mint Andynak.
2. Se hegyen se időfutamon nem annyival jobb Schlecknél, hogy ledolgozza ezt a hátrányt. Időfutamon biztos, hogy jobb nála, de hegyen tavaly se bírtak egymással.
De ettől függetlenül nagyon érdekel mit tud majd Contador hátrányban, mert tavaly elég volt csak tennie a kereket, de idén kegyetlenül támadni fog. Max akkor tudom elképzelni, hogy Contador ennyit adjon, ha a Giron mutatott formáját hozza és ez mellet Andy valamelyik hegyen lefő. Viszont így talán van esély egy 2 akár 3 hegyes támadásra is.FViktor93
Írd meg PM-ben a tétet, és hogy ki a te embered.
Ott megbeszéljük a részleteket.
több mint 13 éve
Én is Schlecknek szurkolok. Sajnos a mai nap még kimaradt, de már alig várom, hogy holnap ismét TdFt nézhessek egy év után 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Én fogadok veled, hogy Contador nem fog nyerni. Méghozzá azért mert:Az egy dolog. 😊Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??Sobri Jóskaszerintem az ide benéző emberek 92%-a reméli, hogy nem.shawnka
A. Schleck 2.10,
A. Contador 2.25,
C. Evans 9.00,
mindenki más 15 fölött.
Ennek ellenére bárkivel fogadok 1:1-ben Contadorra (kiv. ha nem fejezi be a versenyt, vagy kizárják). Nagyon meglepne, ha nem ő nyerne, még a jelenlegi időhátrány ellenére is.Sobri Jóska
1. a csapata nem oylan erős mint Andynak.
2. Se hegyen se időfutamon nem annyival jobb Schlecknél, hogy ledolgozza ezt a hátrányt. Időfutamon biztos, hogy jobb nála, de hegyen tavaly se bírtak egymással.
De ettől függetlenül nagyon érdekel mit tud majd Contador hátrányban, mert tavaly elég volt csak tennie a kereket, de idén kegyetlenül támadni fog. Max akkor tudom elképzelni, hogy Contador ennyit adjon, ha a Giron mutatott formáját hozza és ez mellet Andy valamelyik hegyen lefő. Viszont így talán van esély egy 2 akár 3 hegyes támadásra is.
több mint 13 éve
Engem nagyon nem lepne meg, de még mindig ő az esélyes nálam. A listában pedig Rojason jót röhögtem, a srác egy sprinter, még ha ehhez képest bírja a hegyet is 😀
több mint 13 éve
Az egy dolog. 😊Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??Sobri Jóskaszerintem az ide benéző emberek 92%-a reméli, hogy nem.shawnka
A. Schleck 2.10,
A. Contador 2.25,
C. Evans 9.00,
mindenki más 15 fölött.
Ennek ellenére bárkivel fogadok 1:1-ben Contadorra (kiv. ha nem fejezi be a versenyt, vagy kizárják). Nagyon meglepne, ha nem ő nyerne, még a jelenlegi időhátrány ellenére is.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hát Contadornak tavaly elég volt, hogy felutazott Schlekkel a hegyekre, idén már támadnia is kell. HA olyan formában lenne, mint a Giron, akkor így is bőven Contadort mondanám, de nincs olyanban szvsz. Az első hegyen eldől sztem, hogy nyer-e vagy sem. Evans megint jó helyen van, csak egyszer indulna már meg, vagy legyen valami, mert ezzel a semmilyen versenyzésével sohasem fog nyerni. Thor a király!
több mint 13 éve
Lesz még időfutam ezen a main kívül?FViktor93az utolsó előtti szakasz egyenkénti időfutam lesz
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Lesz még időfutam ezen a main kívül?
több mint 13 éve
Akkor a "szokásos" lista Albertohoz viszonyítva:Evans -1'41"
F.Schleck -1'38"
A.Schleck -1'38"
Wiggins -1'38"
Martin -1'37"
Klöden -1'32"
Horner -1'32"
Leipheimer -1'32"
Brajkovic -1'32"
Gesink -1'30"
Vinokourov -1'10"
Van Den Broeck -1'02"
Basso -45"
Cunego -38"
Rojas -33"
Contador
Sanchez +54"
Gadret +1'00"
több mint 13 éve
24:48. Jó idő, remélem ezzel behúzzuk. Meg vagyok elégedve a csapattal.
több mint 13 éve
elindult a Garmin, büntetni kell ezen a szakaszon, Thor ma átveszi a sárgát 😀shawnkaVagy Klödi végre kilép az árnyékból, és ő veszi fel a sárgát 😊
több mint 13 éve
elindult a Garmin, büntetni kell ezen a szakaszon, Thor ma átveszi a sárgát 😀
több mint 13 éve
A Saxo Bank nagyon elfáradt a végére, az AG2R hozott rajtuk az utolsó harmadban. Contador Schleckhez képest szerintem ma is kap egy fél percet, brutális TTT sora van a Leopardnak.
több mint 13 éve
Neked legyen igazad 😊De most ezen a TTT-n lehet rögtön zárkózik Alberto...Black_AdderSzerintem a Leopard ennél jobb időt fog jönni. Nagyon könnyűnek tűnik a pálya, és ha nem esik le az eső, akkor ezt a Saxos időt bőven meg fogják még remélem verni.Schleck
Szerencsére tudják h mennyit kell menni van egy Cancellarajuk
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
De most ezen a TTT-n lehet rögtön zárkózik Alberto...Black_AdderSzerintem a Leopard ennél jobb időt fog jönni. Nagyon könnyűnek tűnik a pálya, és ha nem esik le az eső, akkor ezt a Saxos időt bőven meg fogják még remélem verni.
több mint 13 éve
Jelen!Szerintem erős a Saxo, meg a fontos hegyeken úgy is 1vs1 lesz, szóval annyira nem is számít.
szerintem Schleck nyeri.
Tavaly úgy hogy nem volt csapata úgy kapott ki 39 mp-el Contadortól a leesett láncával együtt.
Tavaly 2 ITT volt ami Contadornak kedvezett, idén csak egy, ami Schlecknek kedvez.
Tavaly Contadornak volt jobb a csapata, idén Schlecknek.
Kérdem én, a tavalyi 39 mp miért ne változhatna a másik irányba?eaglesmcnabb
Én abban bízom, h Schleckben még volt fejlődési lehetőség tavalyhoz képest, és fejlődött is, meg az az ajándék 1:20, most bízom benne h összejöhet Schlecknek
De most ezen a TTT-n lehet rögtön zárkózik Alberto...
több mint 13 éve
Chris Anker Sörensen életében nem ment ilyen jó időfutamot.Egyszer Armstrongék mentek 60+km-en 60 körüli átlagot.
több mint 13 éve
Na ahogy nézem a baszkoknak mindegy,hogy lesz e eső...Így Samu soha nem lesz top3.
több mint 13 éve
Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??Sobri JóskaJelen!
szerintem Schleck nyeri.
Tavaly úgy hogy nem volt csapata úgy kapott ki 39 mp-el Contadortól a leesett láncával együtt.
Tavaly 2 ITT volt ami Contadornak kedvezett, idén csak egy, ami Schlecknek kedvez.
Tavaly Contadornak volt jobb a csapata, idén Schlecknek.
Kérdem én, a tavalyi 39 mp miért ne változhatna a másik irányba?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??Sobri JóskaVan. Úgy hívják őket, hogy fogadóirodák. Bár biztos elfogultak ők is.
több mint 13 éve
Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??Sobri Jóskaszerintem az ide benéző emberek 92%-a reméli, hogy nem.
több mint 13 éve
Őszintén kérdem: van aki komolyan azt gondolja, hogy NEM Contador nyeri a Tourt??
több mint 13 éve
Durván kezdett a Saxo(59-es átlag), de nagyon rondán néz ki a vonatuk. Noval le is szakadt.
több mint 13 éve
Csak ne essen le az eső, mert abból igen jól kijöhetnének Contadorék.SchleckTőlem eshet.
Másodiknak az Euskaltel indul. 😉
több mint 13 éve
Csak ne essen le az eső, mert abból igen jól kijöhetnének Contadorék.