Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Nekem nagyon hiányzik egy hegyi időfutam.
Ott nem lehetne taktikázni, meg nem számítana a csapat csak az, hogy ki milyen erős.Bazzani
szerintem sokkal látványosabb amikor együtt vannak a hegyen és oda-vissza támadják egymást(mondjuk újabban sajnos nem olyan divatos támadni...), mint amikor külön-külön mennek rá.Black_Adder
A kettő nem zárná ki egymást.

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó volt ez a 3. kategóriás hegy. Érdekes utolsó 20as lett miatta. Wiggins előtt le a kalappal, hogy felvezette EBH-nak. Hagen meg olyan lesz, mint Baden Cooke v. Stuart O'Grady. Közepesen jó sprinterből megbízható segítő.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Ott nem lehetne taktikázni, meg nem számítana a csapat csak az, hogy ki milyen erős.Bazzani
szerintem sokkal látványosabb amikor együtt vannak a hegyen és oda-vissza támadják egymást(mondjuk újabban sajnos nem olyan divatos támadni...), mint amikor külön-külön mennek rá.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Ott nem lehetne taktikázni, meg nem számítana a csapat csak az, hogy ki milyen erős.

több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 529
Hát eléggé megölte ezt a Tour-t az útvonal, valamint az, hogy Wiggins jóval erősebb a többieknél, kivéve talán Froome-ot, aki egy szerencsétlen defekt, valamint a csapat utasítása miatt nem verheti meg.
Azért bizakodok, hogy egyszer megfő Wiggins, és akkor Froome még megnyerheti, de erre nem túl nagy esélyt látok... 3 szakasz maradt: 14. (vasárnap), 16. (szerda) és 17. (csütörtök), ezeken lehet előnyt szerezni, bár ezek közül is csak az utolsó hegyi befutós. Amúgy Wiggins-t csak Contador és talán Froome tudná megverni egy ilyen útvonalú versenyen, úgyhogy be kell vallani azért tud a srác, csak nekem nagyon antipatikus.
Ja amúgy ez a Sky csapat pedig tényleg nagyon erős, és akkor még Uran, Henao, és Svitsov otthon maradt.
Bízok benne, hogy a Vueltára Andy rendbe jön, Contador formába lendül, és még pár ember elindul a Samu, Uran, Rodriguez és De Gendt alkotta négyesből, és ez esetben egy nagyon jó Vueltát láthatunk majd (jobbat mint ez a Tour).
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
megvan az idei Tourra is az örömöm. 😊
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 024 — Nega Scott
A BMC vajh miért nem nyomta meg itt a hegy után a tempót? Ma simán megnyerhették volna Van Garderennek a fehér trikót. Alacsony a színvonal 😛Jakehomer
Nagyon sok volt vissza, nem hiszem, hogy lehetett volna akkora különbséget tartani, nem érte volna meg a fáradozást szvsz.

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
A BMC vajh miért nem nyomta meg itt a hegy után a tempót? Ma simán megnyerhették volna Van Garderennek a fehér trikót. Alacsony a színvonal 😛

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Froome egy állat, hihetetlen az az ember. 😀
Jól van JVDB feljött az ötödik helyre, jó erőben van, de innen már nehéz lesz előrébb lépni, kíváncsi vagyok sikerül e neki. Ha Cadel ilyen formában lesz, akkor feljöhet majd a 4. helyre, de Nibali is nagyon jó...Wigginsre kíváncsi leszek mit alkot a Pireneusokban...

Ésss igen, Van Hummel bejött utolsónak, mondjuk nem 10 percet kapott az utolsó grupettótól, mint néhány éve, de legalább nem zárták ki. 😀 Őt tippeltem lanterne rouge-re, a 167-ből már 156. de Farrar nagyon vezet ebben. 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A mezőny kb. 30%-a időlimiten túl ért be ma, nagyon meleg volt, de miután kitolták az időlimitet, Van Hummel is megmaradt 😊 csak Petacchi és Krivtsov szívta meg.Rajna
Mennyinél volt a time limit, vagy hogy jött ki ez a 30%? Mert ha 33:20 alatt akkor majdnem a mezőny fele azon kívül jött be.
Egyébként szerintem ezzel csinálni kéne valamit, hogy direkt összeáll hátul mindenki az ilyen nagy hegyi szakaszokon, hogy majd úgyis kitolják az időlimitet, minthogy kizárják a fél mezőnyt. Nem tudom elhinni, hogy egy Gilbert vagy LL Sanchez ne tudott volna időben bejönni, ha akar.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 024 — Nega Scott
A mezőny kb. 30%-a időlimiten túl ért be ma, nagyon meleg volt, de miután kitolták az időlimitet, Van Hummel is megmaradt 😊 csak Petacchi és Krivtsov szívta meg.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Taaramae is bebukta ma a fehér trikót

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Hát sajna Cadelnek ennyi volt...
Annyi izgalom maradjon legalább, hogy a Pireneusokba legyen olyan szakasz, ahol Wiggins megrogy, mint pl. ma Evans. Na akkor mit lépne a Sky?tüsi91
Ha olyan hamar leszakadna Wiggins egy hegyen, mint ma Evans, akkor nem tudom elképzelni, hogy Froome-nak vissza kéne maradnia hozzá, mint ma TJ-nek az ozihoz. Ebben az esetben Nibali nyilvánvalóan elkezdené nyomni, és világos, hogy Froome van olyan erőben, hogy megnyerje a Tourt.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát sajna Cadelnek ennyi volt...
Annyi izgalom maradjon legalább, hogy a Pireneusokba legyen olyan szakasz, ahol Wiggins megrogy, mint pl. ma Evans. Na akkor mit lépne a Sky?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
annyira jó lenne, ha Wiggins még mindig nálunk tekerne 😀 ebben az esetben lenne egy fasza Froome vs. Wiggo, lenne kiért izgulni. ez így túl papírforma.
több mint 13 éve
A saját csapattársa szakítja le 😀Jakehomer
Kicsit elkalandozott Froomegyurczi
Ő az egyetlen, aki meg tudná verni Wigginst. Tiszta Ullrich-Riis szitu.

Evans meg sokat rontott Vangarderen fehér trikós esélyein.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Kicsit elkalandozott Froomegyurczi
Legalább mindenki a saját zsírján megy

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
simán nyerné a tourt ha nem vízhordó lenne

több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Kicsit elkalandozott Froome

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Froome

több mint 13 éve
A saját csapattársa szakítja le 😀

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Na itt a válasz, Wiggins erősebb

több mint 13 éve
Szerintem még vár az utolsó 3 km-re Janek
Mennyi időt tudna hozni három kilométeren? Nibali legalább próbálkozik.

több mint 13 éve
Szerintem még vár az utolsó 3 km-re

több mint 13 éve
Szép attack, Nibali, Wigginsnek már csak Froome maradt.Jakehomer
Most kéne Evansnak támadni