NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Knézynek valaki megsúghatná, hogy "az a medve, ami tegnap Leipheimer sisakján volt" az a kaliforniai zászló medvéje.

Andy elég langyosnak tűnik még mindig, de tavaly is ilyen formában ment itt kb. és a Touron ugye láttuk, hogy mit tud. 😊Schleck
Andy tavaly nem ment ilyen jól az Amgenen 😛
én is remélem hogy a CAS Contador személyére nézve pozitív döntést hoz, legalább a pályán kapna ki Andytől.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Knézynek valaki megsúghatná, hogy "az a medve, ami tegnap Leipheimer sisakján volt" az a kaliforniai zászló medvéje.

Andy elég langyosnak tűnik még mindig, de tavaly is ilyen formában ment itt kb. és a Touron ugye láttuk, hogy mit tud. 😊

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Tour a legnevesebb, a legnagyobb presztízsű és rangú, de erősségében 1,5 évtizede meg sem közelíti a Girót és a Vueltát. A mostani Giro pedig különösen brutális. Az hogy nem izgalmas annak egy oka van, Contador a jelenkor kimagaslóan legjobb bringása. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tud-e duplázni, mint a Kalóz 1998-ban. Óriási dolog lenne, főleg egy ilyen brutál Giróval a lábában. Persze ehhez még kell egy CAS-döntés is, remélem, kedvező lesz a spanyolra nézve. És mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Contador fan.

Ez a Monte Zoncolan meg vmi überbrutál hegy. Mindent elmond, hogy még a döglött sor tagjai is egyesével érkeztek a célba. Eszméletlen kegyetlen. (Galabier pl vicckategória, főleg befutónak, abszolút alkalmatlan igazán szétzilálni a sort, a versenyhez meredekség is kell) Ettől függetenül Touron is vannak jó hegyek, csak ritka a hegyi befutó és azért kevesebb az olyan kegyetlenség, mint az Alpe d,Huez, vagy itt a Zoncolan. Pl sztem érthetetlen, hogy Mont Venoux miért van olyan ritkán az útvonalban. Pedig az állat.

No mindegy. A lényeg, hogy a tour rangosabb, de ettől még nehézségben messze elmarad a Girótól és a Vueltától, ráadásul a feléig általában semmi nem történik, csak szökés, utolérés, sprinterek. ami nem baj, de nem 11 napon át.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nibali és Anton között kemény 1 mp a különbség 😊empty taxi
Ha holnap is ilyen formában mennek akkor nem sokáig... Anton szimpi remélem bírja majd a Giro hátralévő szakaszait, és kicsit megszorongatja Contadort.iktriad
Ugyan már... Contador ma sem ment 100%-ot szerintem, ha nagyon akarja utolérte volna Antont sztem.
A Nibali vs. Anton viszont érdekes lehet, pláne az időfutamok miatt.. visszavágó a tavalyi Vueltáért.Igor
Mondjuk az időfutamok miatt Mencsovot sem írnám le, bár kérdés most mennyi van benne.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Ha holnap is ilyen formában mennek akkor nem sokáig... Anton szimpi remélem bírja majd a Giro hátralévő szakaszait, és kicsit megszorongatja Contadort.iktriad
Ugyan már... Contador ma sem ment 100%-ot szerintem, ha nagyon akarja utolérte volna Antont sztem.
A Nibali vs. Anton viszont érdekes lehet, pláne az időfutamok miatt.. visszavágó a tavalyi Vueltáért.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha holnap is ilyen formában mennek akkor nem sokáig... Anton szimpi remélem bírja majd a Giro hátralévő szakaszait, és kicsit megszorongatja Contadort.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Nibali és Anton között kemény 1 mp a különbség 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szép volt Igor Anton. Contador meg szép nagy boooo-t kapott a végén. Azért ez nem volt túl sportszerű az olaszoktól.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól van Anton végre megmutatja a baszk erőt. Az olaszok megfőnek. Kell a dobogó Igornak
több mint 13 éve
Szervezés ma nagyon olaszos. Már a kísérőkocsit helytesitő motor is megfőtt. 😂
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Gadret elment más irányba 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Lassan ki lehet dobni a mai útvonalra kiadott guideot annyi mindent töröltek már. Legalább Monte Zoncollan biztos (ugye?)iktriad
Crostis-t még megértem, de a Tualis? Remélem a Zoncolan azért kárpótol minket.shawnka
Sipiék szerint a helyiek eltorlaszolták ott az utat és ezért kellett kivenni. (És tényleg ez volt az ok.)
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Lassan ki lehet dobni a mai útvonalra kiadott guideot annyi mindent töröltek már. Legalább Monte Zoncollan biztos (ugye?)iktriad
Crostis-t még megértem, de a Tualis? Remélem a Zoncolan azért kárpótol minket.
több mint 13 éve
Lassan ki lehet dobni a mai útvonalra kiadott guideot annyi mindent töröltek már. Legalább Monte Zoncollan biztos (ugye?)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://bringahirado.hu/cikk-bringa-kiszedtek_a_girobol_a_halallejtot_-49950

ennek örülök.shawnka
nem szeretem az ilyen cuccok kivételét, de ez tényleg életveszélyes volt. mondjuk a fasz sem érti miért rakták bele. Befutónak még belefért volna, de lejönni azon...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
http://bringahirado.hu/cikk-bringa-kiszedtek_a_girobol_a_halallejtot_-49950

ennek örülök.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Izgalom meg lesz bőven, ahogy eddig is 😊eaglesmcnabb
Hmm.. mostmár csak azon lehet izgulni, hogy vajon Rujano lesz-e a második, vagy Nibali, esetleg Kreuziger.
Én sajnálom a Crostist.. de érthető, pláne Weylandt balesete után 😕Igor
nyilván képletesen írtam. 😀 eddig sem volt izgalom, és már nem is lesz. Guillen meg bejön a 2. helyre van még hátra nem 1-2 hegy, ahol a nagymenő olaszok ugyanúgy meg fognak halni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Izgalom meg lesz bőven, ahogy eddig is 😊eaglesmcnabb
Hmm.. mostmár csak azon lehet izgulni, hogy vajon Rujano lesz-e a második, vagy Nibali, esetleg Kreuziger.
Én sajnálom a Crostist.. de érthető, pláne Weylandt balesete után 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Itt már mindenki megszólal, hogy "így doppingolt ez meg ez". Akkor bezzeg nem mertek ilyeneket mondani amikor versenyeztek. Persze ez érthető, de most már boldog, boldogtalan ex-versenyző elmondja, hogy is volt.
Armstrong-ra meg sosem tudták és ezek után sem fogják rábizonyítani, hogy doppingolt. Max. majd a halálos ágyán elismeri, hogy igen doppingoltam. :cool:danyly
Volt már a történelemben egy Armstrong akinek tetteiben sokan kételkednek, és évtizedekkel később is nyilatkoznak róla :rolleyes: 12 éve kötelező családi program a TDF és azóta a többi nagy körverseny, de komolyan ki gondolja még azt h ebben a sportágbanban megvan még a meglepetés egy csöpnyi esélye is...pedig de szeretném :cool:
több mint 13 éve
A Monte Crostist eltörölték a holnapi szakaszról. Így megint csak a végén lesz a menés, és izgalom a 3. helyért.Schleck
jobb is így, nem kell izgulni a versenyzők életéért.
az eredményen nem változtat, úgy se lenne ott menés, egy Zoncolan meg elég Contadornak hogy kiossza a perceket...
Izgalom meg lesz bőven, ahogy eddig is 😊

több mint 13 éve
A Monte Crostist eltörölték a holnapi szakaszról. Így megint csak a végén lesz a menés, és izgalom a 3. helyért.

több mint 13 éve
Nekem sem volt zsetonom Rujanora. Pedig most a Gadret-Dupont-Kreuzi' top10-es trióm mellé lett volna egy győztes. Így még jobban szakadok lefele :/

Sok balfasz meg mindig tud kifogást keresni, ezt bírom bennük, bármikor meghalnak a hegyen mindig az időjárásra, ileltve egyéb körülményekre fogják. De kimondani, hogy szarok... Na azt nem... kedvencem volt amikor Savoldelli az allergiájára fogta amikor Giro címvédőként az első hegyi szakaszon szopott 3 percet Bassotól 😀
A Sok olasz meg bekaphatja, Feillu itt Isten lenne, sima dobogóval.😊 Ilyen Dupont félék hegyen alázzák őket a nagy Giron 😂 GIGALOL

több mint 13 éve
Komoly izgalmak lesznek így...Schleck
Megint csak Rujano Guillen bírja Contador tempóját. Etna II... Scarponiéknak is inniuk kéne Contador kulacsából lásd -> http://www.youtube.com/watch?v=W3IrWKiRwUk 😊iktriad
Contador túl jó 😊
még lerázza Guillent és szépen bekocog egyedülJoci
Végül hagyta Rujanonak. A jóváírásért nem is ment már Conta, elég vicces ez azért így.

A fantasyban meg persze, hogy nem tudtam megvenni 150e miatt Rujanot. Ez a rossz az ilyen rendszerű fantasykban, hogy ha az elején balfasz vagy, akkor nagyon nehéz behozni a többieket.

eaglesmcnabb pedig gondolom most épp pezsgőzik otthon, hogy Gadret megcsapta a "nagy" olaszokat. 😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Megint csak Rujano Guillen bírja Contador tempóját. Etna II... Scarponiéknak is inniuk kéne Contador kulacsából lásd -> http://www.youtube.com/watch?v=W3IrWKiRwUk 😊iktriad
Contador túl jó 😊
még lerázza Guillent és szépen bekocog egyedül

haha,és inkább oda adja a kicsinek a győzelmet 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Megint csak Rujano Guillen bírja Contador tempóját. Etna II... Scarponiéknak is inniuk kéne Contador kulacsából lásd -> http://www.youtube.com/watch?v=W3IrWKiRwUk 😊