Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgyhogy tényleg elképesztő amit bármelyik élsportoló nyújt mert tényleg le a kalappal, de mégis nem hiszem el, hogy pár játékosban nincsen több. Kérdés, hogy egy játékos felelősségre vonható-e azért, ha nem hozza ki magából a 100%-ot a 21.században vagy ezért csakis az edzők a felelősek.

És mégegyszer bárcsak sok ember (én is) belefektetne annyi energiát a munkájába, amennyit az élsportolók fektettek bele abba, hogy profik legyenek.
Bébé
A 21. században sem fehér vagy fekete a világ. 😊 Nyilván egy rossz szereplés esetében a felelősség megoszlik, ez is felelős, az is felelős. Az arány a kérdés. Egy csapatsportban még összetettebb, hiszen ott lehetőség van a rosszul készülő / lusta játékos kihagyására. És persze az elvárásoknak is reálisaknak kell lenniük.

Az élsportolók valóban sokat beleraknak, de azért munkamániás szentekké ne avassuk őket. 😊 Vannak persze Darnyi Tamások / Egerszeki Krisztinák / tedd be ide a kedvenc, tényleg a sportágának élő sportolódat /, de a nagy többség nem ilyen. A nagy többség azért lesz élsportoló, mert egyszerűen tehetsége van egy olyan dologhoz, amihez az emberek 99.9%-nak nincs, vagy kevesebb. De ez nem jelenti azt, hogy többet is dolgozik érte, mint egy orvostanhallgató a diplomájáért, vagy egy versenyszférában dolgozó mérnök a fizetéséért. Sőt, sokszor az élsportolói élet sok szempontból kényelmesebb / kellemesebb, mint előbbieké. Beleértve a "munkába fektetett energiát / időt" is. (Értsd távolról sem tölt el napi 10-12 órát a "munkájával", és úgy is élsportoló tud lenni.)

De ez igazából nem szempont szerintem. A sportoló úgy rendezi az életét, ahogy akarja. Ha belerak mindent, akkor belerak, ha nem rak bele mindent, akkor nem rak bele mindent. Az ő dolga, ehhez nekünk semmi közünk. Ahhoz van közünk, hogy ha egy népszerű csapatsportágról van szó, amelyikre évente százmilliárdos tételben költünk el közpénzt, akkor az legyen úgy szervezve, működtetve, irányítva és versenyeztetve, hogy csak azok jussanak el a legjobbak közé, akik belerakják a szükséges munkát. És teljesítenek is. Ha nem, akkor vagy ne kapjanak annyi közpénzt, vagy cseréljék le őket olyanokra, akik jobb / több munkát végeznek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
Nekem ezzel az a bajom, hogy miért kéne bocsánatot kérniük? Mindent megtettek amit bírtak, most ennyi jött ki sajnos. Nem a játékos tehet róla, hogy a fantasztikus anyagi lehetőségek és szakmai munka hatására az elmúlt 10 évben visszafele sikerült menni, nem előre. A játékosok a rendszer termékei, ahogy a hc is csak azokkal tud dolgozni akikkel lehet. Bocsánatot a Kocsis, Csányi, Both, Mocsai stb féléknek kéne kérnie, de arra várhatunk...
peach
Ilyenkor mindig két gondolat között cikázom. Úgyhogy valaki helyre tehetne. 😀

Elhiszem, hogy a játékosok elmúlt napokban kihozták magukból a maximumot. Ők mindent megettek ebben a pár napban. Azt kérdőjelezem meg ilyenkor, hogy az előtte lévő x hónapokban, években mindent megtettek-e.

Persze irraális elvárás, hogy csak mivel mi szeretjük a sportot és a szabadidőnből is sokat áldozunk rá, ezért úgy gondoljuk, hogy ők is nyilván imádják a játékot (edzéssel mindennel együtt) és ők is áldoznák rá pluszban a szabadidejükből. Fel se merül, hogy esetleg náluk is az van, hogy "4 órakkor kiesik a toll a kezükből".

Olyan nehezen képzelem el, hogy ha a fix edzések előtt/után még privát edzel +1-2 órát, megfelelően táplálkozol, foglalkozol a testeddel, tanulmányozod a játékot, sportpszichológushoz jársz és mindössze erre vagy képes. Nehezen tudom elhinni, hogy mindegyik kihozza magából a 100%-ot világversenyek között.

Nyilván ha minden munkavállaló a munkájában belettenné naponta a plusz 1-2 órát, képzésekre járna, folyamat olvasna szakirodalmat, akkor nagyon gyorsan rohamosan fejlődne. Csak ahogy sok munkavállalónak 4 után kezdődik az élete, lehet pár sportoló is így van vele. És az csak az én gyerekkori álomképem, hogy ők biztos imádják amit csinálnak, ez-az életük és mindent feláldoznak ennek oltárán. (De nyilván nem lehet mindenki MJ, Kobe, JJ.Watt meg hasonlók. És valahol irreális is elvárni tőlük.)

Nem akarom elhinni ha napi 12-16 órát foglalkoznak a sporttal akkor ennyi jön ki belőlük. De másrészről meg mégiscsak egy országban, egy adott dologban ott vagy a legjobb 20-ban. Ezt azért kurva kevesen mondhatják el magukról és ebben eszméletlen sok munka van. (És a férfi kézi azért talán még nem női kosár, ahol egy kis túlzással ha van egy kis tehetséged és nem hagyod abba, akkor az első osztályban fogsz játszani. (Lehet csak pár meccset, de el fogsz jutni oda.))

Úgyhogy tényleg elképesztő amit bármelyik élsportoló nyújt mert tényleg le a kalappal, de mégis nem hiszem el, hogy pár játékosban nincsen több. Kérdés, hogy egy játékos felelősségre vonható-e azért, ha nem hozza ki magából a 100%-ot a 21.században vagy ezért csakis az edzők a felelősek.

És mégegyszer bárcsak sok ember (én is) belefektetne annyi energiát a munkájába, amennyit az élsportolók fektettek bele abba, hogy profik legyenek.
Bébé
A nagy pénz akkor is megvan, ha csak azt csinálod amit az edző kér, meccseken meg ülsz a kispadon.
Ez itt a legfőbb probléma. Nagy Laci se lett volna ekkora spíler, ha itthon marad a posványban.

Bánhidi jó példa. Tehetség alapján simán lehetne top1 beálló, de ahhoz ki kéne menjen mondjuk a Bundesligába vagy a francia ligába és állandóan magas szintű terhelést kapjon és a fizikumát rendbe tegyék. De mivel itthon a Szegedben olyan vagy akár jobb pénzt kap mint Nyugaton, a család, haverok is itt vannak, fele munkával is császár, új NER stadion/öltözők, sokkal kényelmesebb itt maradni.
FLZOLI
Na, pont bánhidivel példálózni, akiből pasztor 5 év alatt top3 beállóst faragott 😊

@somoskivig: bánhidi-lékai-bodó-szita-máthé-kapusok

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nekem ezzel az a bajom, hogy miért kéne bocsánatot kérniük? Mindent megtettek amit bírtak, most ennyi jött ki sajnos. Nem a játékos tehet róla, hogy a fantasztikus anyagi lehetőségek és szakmai munka hatására az elmúlt 10 évben visszafele sikerült menni, nem előre. A játékosok a rendszer termékei, ahogy a hc is csak azokkal tud dolgozni akikkel lehet. Bocsánatot a Kocsis, Csányi, Both, Mocsai stb féléknek kéne kérnie, de arra várhatunk...
peach

Elhiszem, hogy a játékosok elmúlt napokban kihozták magukból a maximumot. Ők mindent megettek ebben a pár napban. Azt kérdőjelezem meg ilyenkor, hogy az előtte lévő x hónapokban, években mindent megtettek-e.

Persze irraális elvárás, hogy csak mivel mi szeretjük a sportot és a szabadidőnből is sokat áldozunk rá, ezért úgy gondoljuk, hogy ők is nyilván imádják a játékot (edzéssel mindennel együtt) és ők is áldoznák rá pluszban a szabadidejükből. Fel se merül, hogy esetleg náluk is az van, hogy "4 órakkor kiesik a toll a kezükből".

Olyan nehezen képzelem el, hogy ha a fix edzések előtt/után még privát edzel +1-2 órát, megfelelően táplálkozol, foglalkozol a testeddel, tanulmányozod a játékot, sportpszichológushoz jársz és mindössze erre vagy képes. Nehezen tudom elhinni, hogy mindegyik kihozza magából a 100%-ot világversenyek között.

Nyilván ha minden munkavállaló a munkájában belettenné naponta a plusz 1-2 órát, képzésekre járna, folyamat olvasna szakirodalmat, akkor nagyon gyorsan rohamosan fejlődne. Csak ahogy sok munkavállalónak 4 után kezdődik az élete, lehet pár sportoló is így van vele. És az csak az én gyerekkori álomképem, hogy ők biztos imádják amit csinálnak, ez-az életük és mindent feláldoznak ennek oltárán. (De nyilván nem lehet mindenki MJ, Kobe, JJ.Watt meg hasonlók. És valahol irreális is elvárni tőlük.)

Nem akarom elhinni ha napi 12-16 órát foglalkoznak a sporttal akkor ennyi jön ki belőlük. De másrészről meg mégiscsak egy országban, egy adott dologban ott vagy a legjobb 20-ban. Ezt azért kurva kevesen mondhatják el magukról és ebben eszméletlen sok munka van. (És a férfi kézi azért talán még nem női kosár, ahol egy kis túlzással ha van egy kis tehetséged és nem hagyod abba, akkor az első osztályban fogsz játszani. (Lehet csak pár meccset, de el fogsz jutni oda.))

Bébé
A nagy pénz akkor is megvan, ha csak azt csinálod amit az edző kér, meccseken meg ülsz a kispadon.
Ez itt a legfőbb probléma. Nagy Laci se lett volna ekkora spíler, ha itthon marad a posványban.

Bánhidi jó példa. Tehetség alapján simán lehetne top1 beálló, de ahhoz ki kéne menjen mondjuk a Bundesligába vagy a francia ligába és állandóan magas szintű terhelést kapjon és a fizikumát rendbe tegyék. De mivel itthon a Szegedben olyan vagy akár jobb pénzt kap mint Nyugaton, a család, haverok is itt vannak, fele munkával is császár, új NER stadion/öltözők, sokkal kényelmesebb itt maradni.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 105 — The Mathematician
Vardar és Kielce is nyert blt és ott a csúcs közelében, de egyik válogatott se túl eredményes

de amúgy fociban mennyi ideig volt az hogy az angol klub csapatok a világ élén a válogatott pedig folyamat leszerepel?
-
ezzel nem védeni akarom a mostani rendszert kéziben, csak ez a kritika sztem nem áll meg
Negritis
Teny.nem irtam h kivetelek vannak de nagy atlagban az all amit irtam.
Azert az angol valogatott a vb 16 8 stb mezonyevel nem leszerepelt.
De tudom lehet mondani a horvatokat ahol nulla klubcsapat de jo valogatott.
YoungZeeZee
a másik irány az elég sűrűn fordul elő, szal azt ne hozzuk

és az angoloknak minden ami nem elődöntő az leszereplés ha azt nézzük hogy a bajnokságuk hol tart

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A csoportkörben volt 6 x 4 fős csoport (24 csapat) minden csoportból továbbjut 2 csapat (12 csapat), 2 középdöntős csoportba.

A legjobb 8 közé kerülés volt a cél azt jelenti egyébként, hogy a középdöntős csoportban legalább 4. helyet akartunk elérni? Csak mert aki továbbjut az 12 csapat onnan meg 4 megy tovább elődöntözőni, sehogy nem jön ki a legjobb 8 nálam...
bobi0092
A középdöntő csoport helyezése alapján kiosztják az 5-12 helyeket is. Azt nem tudom, hogy helyosztó meccsek lesznek-e idén, de korábbi világversenyeken még azok is voltak. Lényeg a lényeg, hogy a top8-hoz a középdöntő csoport első 4 helyezettje között kellett volna végeznünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
peach

több mint 2 éve
Nem azt mondom, hogy minden faxa, nyilván kell felelősöket keresni, de mondom, ha egyszerűen fejben valami félrement, ebben a ffi mezőnyben ez nagyon visszaüt. De azért nézzük már meg a csoport eredményeket! Rohadtul kiegyensúlyozott csoport volt. Sőt az egész ág nagyon durván nehéz. Nekünk nem volt egy olyan csapat akiket simán lehetett verni. Nézzük meg a csoportok 4. helyezettjeit. Mindenki 0 ponttal zárt, de a gólkülönbségek: -16, -6, -34, -13, -24, -13. Portugálok úgy estek ki, hogy átlagban 2 góllal kaptak ki mindenkitől! Izland is csak eggyel verte a hollandokat. Jah és a holland női kézilabda megvan? Nah kb szerintem most az indult be a fiúknál is. Rosszkor voltunk rossz helyen, vannak problémák, én nekem sem tetszik Mocsai ügyködése, de azért nem kell világvégét kiáltani!
NB2
Az utolsók gólkülönbsége együtt mozog azzal, hogy az elsőké milyen. Ebben a csoportban azért nem volt mínusz 20-as gólkülönbségű csapat, mert plusz 20-as se volt. Tedd be ide a francia, horvát párost, és a portugálok -25-el zárnak. (Mi meg mínusz 15-20-al.)

Lehet ezt tekergetni, de ez az idei EB csoport a leggyengébb csoport volt, amit világversenyen kaptunk az utóbbi nem is tudom hány évben. Jellemzően mindig akad egy dán, norvég, spanyol, francia csapat is a csoportunkban. Most nem volt, és így is sikerüt kiesnünk. Hazai környezetben. Pedig a hazai környezetnek éppen azt kellett volna jelentenie, hogy ha a csapat nem is jobb közepes képességűnél, akkor is képes túlteljesíteni, önmagát felülmúlni. Amikor mások rendeznek világversenyt, akkor többnyire ez van. És az a kevés alkalom amikor nem jön össze, az általában komoly krízis annak az országnak, annak általában következménye szokott lenni. Csak vedd végig az elmúlt években, évtizedekben rendezett kézi, kosár, foci világversenyeket, és hogy a hazai csapatok hogy szerepeltek, és mi volt, ha rosszul. Egyrészt kevés ilyen volt, másrészt annak meg is lett a következménye. Itt lesz?

A foci csapat szereplését ezért is lehetett tudomásul venni. Önerőből kicsi esélyünk volt kijutni, rendezőként ott lehettünk, de kaptunk egy olyan csoportot, ahonnan szinte esélytelenek voltunk a továbbjutásra. És helytálltunk ahogy tudtunk. Az elfogadható. Ez nem.

több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
A csoportkörben volt 6 x 4 fős csoport (24 csapat) minden csoportból továbbjut 2 csapat (12 csapat), 2 középdöntős csoportba.

A legjobb 8 közé kerülés volt a cél azt jelenti egyébként, hogy a középdöntős csoportban legalább 4. helyet akartunk elérni? Csak mert aki továbbjut az 12 csapat onnan meg 4 megy tovább elődöntözőni, sehogy nem jön ki a legjobb 8 nálam...

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Amúgy fog méz ez a csapat kiemelkedő eredményt elérni, mert van 5-6 nemzetközi szinten is meghatározó játékosa, a gond az, hogy a maradék 10 olyan amilyen...
peach
Bánhídin kívül ki meghatározó nemzetközi szinten?

Ja, és Lékai 34 lesz idén, vagyis vele se lehet már sokáig tervezni, ergo még ilyen irányítónk se lesz hamarosan.
somoskovig
es mar Lekainal is latszik a lejtmenet. moneytimeban mar az utobbi evekben folyamatosan hibazik akar Veszprem akar valogatott. igyis meg mindig magasan a legjobb iranyitonk, sot Banhidivel a mezonyjatekosunk is, de attol meg az utolso 10 percben jonnek a faradtsagbol/korbol adodo hibak: belemenes, eladott labda, rosszul ellot labdak.
csebi
Igen, ő egy ideális játékos lenne még mindig 30-35 percre, csak nincs cserénk.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Amúgy fog méz ez a csapat kiemelkedő eredményt elérni, mert van 5-6 nemzetközi szinten is meghatározó játékosa, a gond az, hogy a maradék 10 olyan amilyen...
peach

Ja, és Lékai 34 lesz idén, vagyis vele se lehet már sokáig tervezni, ergo még ilyen irányítónk se lesz hamarosan.
somoskovig
es mar Lekainal is latszik a lejtmenet. moneytimeban mar az utobbi evekben folyamatosan hibazik akar Veszprem akar valogatott. igyis meg mindig magasan a legjobb iranyitonk, sot Banhidivel a mezonyjatekosunk is, de attol meg az utolso 10 percben jonnek a faradtsagbol/korbol adodo hibak: belemenes, eladott labda, rosszul ellot labdak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
peach

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Azért gyorsan tisztázzuk: szar érzés nem továbbjutni, de azért nagy tragédia sincs. Mi nem vagyunk Európa top 4 válogatottja között, legjobb 16, aztán néha jól kijön a lépés, néha nem. Tegyünk a szívünkre a kezünket: egy ideje elkényeztettek bennünket a srácok, tényleg öröm volt nézni őket. Szerintem itt fejben ment valami nagyon félre, utálom a honi f....sz sajtót, aki olyan észak-koreai stílusban tolja itt, azt hiteti el mindenkivel, hogy mi vagyunk a császárok és mindent nyerünk, pedig rohadtul nem.
Nekem a ffi kézivel még mindig félig tele a pohár effektus van, yt-n sok szép meccs van amit örömmel néz vissza az ember!
NB2
Hogy mi? 😀
#JC6
2 évvel ezelőtti EB, mikor ott pityeregtek a dán szurkolók? Mikor kivertük a dánokat EB nyolcaddöntőben? 2012-es olimpia? Meg még ki tudja mennyi világesemény, ahol szerintem simán felülteljesítettek. Nyilván nem tökéletes minden, de ahogy írtam, a ffi mezőny olyan kiegyensúlyozott, annyira sok csapat van, hogy ott nagyon nehéz jó eredményt elérni, mi meg azért nem vagyunk még szerintem top 8-ban sem Európában.
NB2
Kivertek azok a hollandok akik 61 óta egyszer voltak EB/VBn ahol megverték a letteket és kikaptak kétszer.
Ez szerintem önmagában tragédia, ha utána nem támadunk fel és verjük végig a többi két csapatot.
Az, hogy ezt még saját nézőközönség előtt egy stadion avatón sikerült megcsinálni az meg egészen gyászos.

Hazai rendezésű EB-n nem tudunk ebből a csoportból továbbjutni az igen is tragédia.
És nem a mosdató commenteket várnám, hanem azt, hogy mindenki lesüti a szemét és azt mondta elvéreztünk, mindent megteszünk, hogy a VB szebb legyen elnézést az összes szurkolótól aki miattunk kijött vagy nézte.
Toca
Nem azt mondom, hogy minden faxa, nyilván kell felelősöket keresni, de mondom, ha egyszerűen fejben valami félrement, ebben a ffi mezőnyben ez nagyon visszaüt. De azért nézzük már meg a csoport eredményeket! Rohadtul kiegyensúlyozott csoport volt. Sőt az egész ág nagyon durván nehéz. Nekünk nem volt egy olyan csapat akiket simán lehetett verni. Nézzük meg a csoportok 4. helyezettjeit. Mindenki 0 ponttal zárt, de a gólkülönbségek: -16, -6, -34, -13, -24, -13. Portugálok úgy estek ki, hogy átlagban 2 góllal kaptak ki mindenkitől! Izland is csak eggyel verte a hollandokat. Jah és a holland női kézilabda megvan? Nah kb szerintem most az indult be a fiúknál is. Rosszkor voltunk rossz helyen, vannak problémák, én nekem sem tetszik Mocsai ügyködése, de azért nem kell világvégét kiáltani!
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
Azért gyorsan tisztázzuk: szar érzés nem továbbjutni, de azért nagy tragédia sincs. Mi nem vagyunk Európa top 4 válogatottja között, legjobb 16, aztán néha jól kijön a lépés, néha nem. Tegyünk a szívünkre a kezünket: egy ideje elkényeztettek bennünket a srácok, tényleg öröm volt nézni őket. Szerintem itt fejben ment valami nagyon félre, utálom a honi f....sz sajtót, aki olyan észak-koreai stílusban tolja itt, azt hiteti el mindenkivel, hogy mi vagyunk a császárok és mindent nyerünk, pedig rohadtul nem.
Nekem a ffi kézivel még mindig félig tele a pohár effektus van, yt-n sok szép meccs van amit örömmel néz vissza az ember!
NB2
Hogy mi? 😀
#JC6
2 évvel ezelőtti EB, mikor ott pityeregtek a dán szurkolók? Mikor kivertük a dánokat EB nyolcaddöntőben? 2012-es olimpia? Meg még ki tudja mennyi világesemény, ahol szerintem simán felülteljesítettek. Nyilván nem tökéletes minden, de ahogy írtam, a ffi mezőny olyan kiegyensúlyozott, annyira sok csapat van, hogy ott nagyon nehéz jó eredményt elérni, mi meg azért nem vagyunk még szerintem top 8-ban sem Európában.
NB2
Kivertek azok a hollandok akik 61 óta egyszer voltak EB/VBn ahol megverték a letteket és kikaptak kétszer.
Ez szerintem önmagában tragédia, ha utána nem támadunk fel és verjük végig a többi két csapatot.
Az, hogy ezt még saját nézőközönség előtt egy stadion avatón sikerült megcsinálni az meg egészen gyászos.

Hazai rendezésű EB-n nem tudunk ebből a csoportból továbbjutni az igen is tragédia.
És nem a mosdató commenteket várnám, hanem azt, hogy mindenki lesüti a szemét és azt mondta elvéreztünk, mindent megteszünk, hogy a VB szebb legyen elnézést az összes szurkolótól aki miattunk kijött vagy nézte.
Toca

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 561
Vardar és Kielce is nyert blt és ott a csúcs közelében, de egyik válogatott se túl eredményes

de amúgy fociban mennyi ideig volt az hogy az angol klub csapatok a világ élén a válogatott pedig folyamat leszerepel?
-
ezzel nem védeni akarom a mostani rendszert kéziben, csak ez a kritika sztem nem áll meg
Negritis
Teny.nem irtam h kivetelek vannak de nagy atlagban az all amit irtam.
Azert az angol valogatott a vb 16 8 stb mezonyevel nem leszerepelt.
De tudom lehet mondani a horvatokat ahol nulla klubcsapat de jo valogatott.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
NB2
Hogy mi? 😀
#JC6
NB2

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
"Annak ellenére, hogy kiestünk, nincs szégyenkeznivalónk. Tudtuk, hogy mi vár ránk ezen a három mérkőzésen, és hogy egy Európa-bajnokságon nagyon kiegyenlített erőt képviselnek a csapatok. Nüanszokon múlt a továbbjutásunk vagy a jobb szereplésünk. Nem haragudhatunk senkire, együtt értük el a jó eredményeket, és együtt vagyunk most is keserűbbek. Amit elterveztünk, hogy a csapatot átalakítjuk, és egy fiatal együttest formálunk, elértük, és jó kézilabdát játszunk. Elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel annak ellenére, hogy most kicsit keserű a szánk íze" - Gulyás István

Megtanult NEResen nyilatkozni ő is, ez a legnagyobb siker szerintem.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bárhogy is mosdatja magát a stáb vagy a játékosok ez hitvány volt. Egy szerencsésebb országban a mihaszna elnökség lemondana ezután, de hát itt....

A stadion egyébként jól nézz ki, a hangulat is király volt hála a szurkolóknak. Én különösebb hangosítási problémát nem tapasztaltam, szerintem simán lehet majd bármilyen koncertet ott tartani. 100 milliárdért nettó gyökérség egy ilyet felhúzni pár megállóra a Papp Lászlótól, de ha már van...

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
NB2
Hogy mi? 😀
#JC6
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Az a durva, azzal, hogy 15. helyen végeztünk, nem leszünk kiemeltek a következő VB selejtezőn...
Magyarul ahelyett, hogy egy jó hazai EB szerepléssel megágyaztunk volna annak, hogy a következő világversenyek állandó résztvevői legyünk, jól elástuk magunkat.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
dawyd728 3 850
Ez a csapat képességeit tekintve 9-16 helyre való évek óta. Az elvárás meg kb 8-ba kerülni volt. Nincs itt semmi különös.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 105 — The Mathematician

-

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 561
Az a baj, hogy nem tudunk úgy neki indulni egy világeseménynek semmilyen sportban, hogy bárki, bárhol megfogalmazna egy reális értékelést, nézettebb médiumban. A kormánypárti sajtó előre tolja a sikerpropagandát, utólag a hibáztatást, az nem kormánypárti sajtó pedig a bulvár-közömbös-előrefikázó tengelyen mozog valahol (vannak üdítő kivételek, Hrutka telexes megjelenései foci előtt pl. kimondottan jók). Egy-egy 1000 nézettséges YT videó van, ahol normálisan ki van ez beszélve, vagy sokszor még az sem.

És innentől kezdve pedig tényleg ki van téve annak a sport, hogy megszűnik a megfelelő várakozás menedzsment, nincsenek jól felkészített szurkolók, és a kudarctűrése eleve kizárt, mert ugye az szóba sem kerül.

Azt gondolni, hogy ez bármilyen mértékben is kudarc a pozícióban lévőknek, naivitás. A célfüggvény nem az, hogy mi jól szórakozzunk, a végső célját a Mocsai & Co. régen elérte vagy legalábbi jó úton halad, és ez nem holmi talmi olimpiai vagy vb érmek. Nincs teljesítménykényszer, nincsenek olyan elvárások, amik hozzá lennének kötve a sporteredményekhez. Nincs az, hogy a Mocsai addig lehet rektor, amíg nyer a válogatott...

És amíg politikus a szövetség elnöke, addig álnaív dolog azt mondani, hogy nincs köze a politikának az aktuális világverseny eredményéhez.
Gyurma Pappa
Mit lat az ember?
Noi es ferfi magyar csapatok final fourban.persze h az ember azt hiszi h fasza minden, DE tudsz egy olyan csapatsportot mondani ahol kb a legjobb klubcsapatok orszaganak nincsen sansza valogatott szinten?sztem a magyar az egyetlen keziben.
Es tok mind1 h ki mit var el, de ok sportolok abbol elnek h profik fejben, testben mindenben erre chema benyogi h nem birtak el a szurkoli terhet🤣
Bazz orjongtek az emberek drukkoltak erre egy fasza profi jatekos leblokkol.
Alapjaraton szar a magyar mentalitas ide szihodokik is kellenek.
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 987
“Annak ellenére, hogy kiestünk, nincs szégyenkeznivalónk” – válaszolta a Nemzeti Sport kérdésére Gulyás István szövetségi kapitány a hivatalos sajtótájékoztatón.
“Ha az elmúlt 2.5 évet nézem, az előrelépés látható.”

Ok, tesó.

Lékai is nyomott egy apró bírózást, sosem változik itt semmi.
Amikor nyerünk, mi vagyunk a királyok, amikor kikapunk, akkor jönnek a külső körülmények meg a nyomás. Szokásos.

Mindent elmond az egész helyzetről az, hogy sokáig vezető hír volt Máthé Dominik barátnő keresős posztja. Lefagyott az instája, mekkora már.
Csávó arca a portugál meccs után akkora volt, hogy nem tudott kijönni az arénából…

Semmilyen fegyelem nincs a csapatban. Amíg gól után magunkat ünnepeltetjük, addig kettőt dob az ellen. Gyenge kezű edzők, haverok sora.

S rengeteg embernek igaza van. Ez is a politikusok játszótere lett s bizony tönkre is teszik eme szép sportot.
Szomorú.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Amúgy ez nekünk kb olyan volt mint a braziloknak a 2014es vb : egy középszerű csapat 2-3 jobb játékossal és a valósághoz képest túl magas elvárásokkal a múlt miatt. Ott is, itt is szembe jött a valóság (ott egy kicsit talán durvábban...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nem vagyok szakértő , de mind a két félidő végén volt meg idő kérésre lehetőség és egyikkel sem élt a kapitány ..első félidőben x-nél ráadásul, bődületes hiba, nevetséges én a szinten , midnen csapat ki szokta használni ezt... Amúgy szünetekben sem szól semmit a kapitány , hanem chema beszél , akkor ennek így mi értelme ? 😃
Pep71
Elso felido vegen volt idokeres

BEARS BABY!

Sir Alex immortal